Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 07:26

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 227 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: bu alemde çarşı.....
İletiTarih: 07 Mayıs 2008 00:38 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu salak suluk muhabbetleri geçersek çarşı inönüdeki son maç öncesi 1903 ünite kan bağışlamayı hedefliyor. ahanda ;

Resim
Resim

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 17:52 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

olusortac yazdı:
ee nolmuş haftasonu? gelip tribün basabildiniz mi? dışarda bi sik yapabildiniz mi? çarşı neymiş bu haftasonu merak ettim şimdi

haftasonu tribündeysen eğer yazık sana, kafan falan güzeldi herhalde.
ankarada emniyetin aldığı tedbirlerin ötesinde mevzu yaratmak istersen nelerle karşılaşacağını geçen sene gördü herkes.

ve insanların oraya geliş amacı sizin tribünü basmak, dışarıda bi sik yapmak değildi.. sıradan bir lig maçımızda rahat bir galibiyet alıp uefa'ya katılma şansını son haftaya bıraktık. yeterince de eğlendik.

bursa gelsin sizi kurtarsın!
ama ankara bursanın .mına koyar!

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 22:15 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

FlaGG yazdı:
olusortac yazdı:
ee nolmuş haftasonu? gelip tribün basabildiniz mi? dışarda bi sik yapabildiniz mi? çarşı neymiş bu haftasonu merak ettim şimdi

haftasonu tribündeysen eğer yazık sana, kafan falan güzeldi herhalde.
ankarada emniyetin aldığı tedbirlerin ötesinde mevzu yaratmak istersen nelerle karşılaşacağını geçen sene gördü herkes.

ve insanların oraya geliş amacı sizin tribünü basmak, dışarıda bi sik yapmak değildi.. sıradan bir lig maçımızda rahat bir galibiyet alıp uefa'ya katılma şansını son haftaya bıraktık. yeterince de eğlendik.

bursa gelsin sizi kurtarsın!
ama ankara bursanın .mına koyar!

evet maçtaydım. tribün nasıl olur gösterecektik de dua edin emniyetle anlaşmazlık oldu. ayrıca maçtan 1 hafta önce can güvenliğimiz vs. yok diyip ekstra koruma istemek ne olduğunuzu yeterince açıklıyor sanırım. hiçbir takım sizin kadar korunmuyor, hatta gelen konuklar (devlet başkanı vs) anca sizin kadar korunuyor desem yanlış söylememiş olurum. emniyet fazlasıyla koruyor sizi. yatın kalkın emniyete dua edin. emniyet ne kadar orantılı kuvvet uyguluyor 1 hafta öncesinde gördük tartışmanın bile alemi yok

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 23:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

biz tıktıktık ankaragücünün tribünleri nasıl bilmiyoruz sadece bjk maçlarında gündeme geliyorsunuz travesti kardeşinizle. amacınız da bu sanırım yoksa hiç duyulmayacaksınız.. fakat çarşıyı dünya biliyor neden acaba? a.gücü veya bursa yüzünden mi? yoksa gerçekten en iyisi biz olduğumuz için mi?(ha kaldı ki tribünün nasıl oldugunu göstermek kavga çıkarmak serserilikse zaten sen taraftarlıgın ne demek oldugunu bilmiyosun demektir. bir kaç kitap tavsiye edeyim oku. bu iş kavgaya kalsa hacıhüsrevspor dünya şampiyonu olur taraftarlıkta?)korumayı da beşiktaş futbol takımı mı istiyor yoksa taraftar mı? cevabı biliyorsun bence o yüzden bebelik yapma, saçmalama. kaldı ki sen veya senin türevindeki insanların bir yerlere saldıran kafa göz kıran insanlar olduğunuzu da sanmıyorum. şu aşşağıdaki abilerine özenme. taraftarlık dediğin "o" değil çünkü.

Resim
Resim

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Mayıs 2008 08:59 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tribün edmek kavga dövüştür demedim ben. yıllardır gelecez çukura zart zurt diyonuz senelerdir tık yok. az sözünüzün eri olun. ha bşi yapmayacaksanız yapacaz demeyin de heveslenmeyelim. ayruıca o fotonun a.gücü adı altında kaçıncı konuluşu bu bilemicem, 5 10 kişinin hareketini bütün tribüne mal etmeyin. ha gerçekten 5 10 kişi olmayabilirler ama bu genel olarak siyasi görüşün sağ olduğunu belirtmez

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Mayıs 2008 10:35 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

siyasi fikri her boka karıştırıyolar çok sinir oluyorum haa nese kale arkası burası ben çok durmim :wink:

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Mayıs 2008 14:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çarşı da şehitler ölmez vatan bölünmez diye açmamış mıydı?

saçma sapan işler yapacağınıza ne güzel kan veriliyormuş işte bunlarla uğraşılsın

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 06:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

olusortac yazdı:
tribün edmek kavga dövüştür demedim ben. yıllardır gelecez çukura zart zurt diyonuz senelerdir tık yok. az sözünüzün eri olun. ha bşi yapmayacaksanız yapacaz demeyin de heveslenmeyelim. ayruıca o fotonun a.gücü adı altında kaçıncı konuluşu bu bilemicem, 5 10 kişinin hareketini bütün tribüne mal etmeyin. ha gerçekten 5 10 kişi olmayabilirler ama bu genel olarak siyasi görüşün sağ olduğunu belirtmez

yıllardır gelecez diyormuş mış miş. nereden alıyorsun bu istihbaratları, youtube commentlerinden mi? bi önceki mesajda tıktıktık a.gücünü siklenmediğini ima ettim ama alınmamış mesaj galiba. (piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.) çarşının kimseye birşey ispatlama derdi yoktur heralde. neyin ne olduğu ortada. gelecektiniz gelmediniz ühühü'yü geç. bi de çok heveslenmişsin galiba. istersen sen gel buraya. hevesini kursağında bırakmazlar sanırım

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 08:42 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

zia-records yazdı:
olusortac yazdı:

yıllardır gelecez diyormuş mış miş. nereden alıyorsun bu istihbaratları, youtube commentlerinden mi? bi önceki mesajda tıktıktık a.gücünü siklenmediğini ima ettim ama alınmamış mesaj galiba. (piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.) çarşının kimseye birşey ispatlama derdi yoktur heralde. neyin ne olduğu ortada. gelecektiniz gelmediniz ühühü'yü geç. bi de çok heveslenmişsin galiba. istersen sen gel buraya. hevesini kursağında bırakmazlar sanırım

:)
yutup yorumlarından olayları takip ettiğin belli.

birincisi herhangi bir taraftar grubu polisten can güvenliğimizi sağlayın isteğinde bulunmaz, bulunmadı. tamamiyle yönetimin saçmalıklarıdır şu dönemde de beşiktaş yönetimini savunan kendileri dışında insan zor bulursun tribünde.

ikincisi hiçbir zaman beşiktaş tarafında gelicez asıcaz kesicez olayları yapılmadı. yapılmaz. en son istanbulda çıkan olaylardan sonra saldırıcaz bittiniz siz diyen tarafta sizdiniz geçen size. biz yine geldik ve ordaydık. alınan göz altıları, polisten yenilen dayaklardan haberin yok herhalde. bu sene kimsenin mevzu yapmaya niyeti yoktu. bir kaç münferit otobüs taşlama olayı olmuş bu yılda. onlarda taşlayıp otobüstekiler inince kaçmış.. halbuki maç sonunda dışarıda kaçanın anasını sikeyim diye bağırılıyordu biz çıkarken :)
gelicez diyipte kimlerin gelemediğini herkes biliyor, bu sezon nedense ankaragücü maçında eski açıkta rakip kale arkasında kimse yoktu. (yönetiminiz vs. ıvır zıvır muhabbetlerine hiç girme, kendi laflarını okuman yeterli.)

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 09:09 
Führer
 Profile bak

zia-records yazdı:
(piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.)

zuhzuhzhuhzhuzhhahaha

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

İletiTarih: 27 Mayıs 2008 13:17 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

gordon'a kör diyenler tuğrul'u unuttu heralde
Resim

Sayfa başı

İletiTarih: 27 Mayıs 2008 22:25 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

"Asi Ruh" filminin galasında konuşan Alen Markaryan yaptığı açıklamada "Artık Çarşı yok" dedi. Alen sözlerini şöyle sürdürdü " Çarşı'nın Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve çeşitli spekülasyonlar sebebiyle Çarşı kendini feshetmiştir"

BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) çarşı pankartlarıyla dolmuş durumda, BKM dolduran taraftarlar duygu yüklü anlar yaşadı. Zaman zaman sloganlar atan Beşiktaşlı taraftarlar, zaman zaman da gözyaşlarına hakim olamadı!

Koray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarını ve Sergen'in İnönü'de Galatasaray ağlarını havalandırdığı goller salonda uzun süre ayakta alkışlandı!

HABERTURK.COM'un verdiği haberle sarsılan Beşiktaş camiasıdan tepkiler gelmeye başladı.

Forzabeşiktaş.com sitesinde yayınlanan açıklama şu şekilde:

"Kanallarda, internet sitelerinde geçen haber doğrudur.Çarşı isim olarak bitmiştir"

Forumlarda görüş bildiren taraftarlar ise şaşkın durumda. Alen Markaryan'ın yaptığı açıklamaya tepki gösteren taraftar sayısı bir hayli fazla ve Çarşı'nın bitmediği görüşü hakim!

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 02:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Çeşitli badirelerin, sayısız hüzünlerin ve nice sevinçlerin dışa vurumudur bu film.

Aslında bu film, bir hayatın yollara nasıl aktığının bir belgeselidir de...

Gönül isterdi ki şampiyonlukla kucaklaşılmış bir senede bacak bacak üstüne ataraktan "inanın çocuklar başardık" şarkılarını söyleyerekten ve de şöyle 32 dişimizle gülerekten bir fotoğraf karesinde olalım.

Lakin, çok sakin bir şekilde söyleyelim ki; Beşiktaş Camiası'nı o fotoğraf karesinde buluşturmak istemeyen güçler var.

Amatör ruh, profesyonel düşünce içinde hazırlanmış bu filmde belki birşeyler hissedeceksiniz.

Kıpır kıpır olan yanınıza kulak verin. Çünkü o yanınız size mutlu bir fotoğraf karesinin adresini söyleyecektir.

Beşiktaş'ı yaşamak, Çarşı'yı hissetmek, tutkunlarına bir peri masalı gibidir.

Dinleyenlerine bir zamk gibi yapışan bu aşk yaşayanlarına neler eylemektedir?

Hiç düşündünüz mü?

Devamlı sırtında kamburla dolaşan, ama negatif ama pozitif mutlaka eleştirilen, her daim içine çomak sokulan, dudak dudağa bile hayalken, göz göze sevişmelerine bile ferman çıkartılan bu coğrafyayı...

Hiç düşündünüz mü?

Bağırıyorken de, bağırmıyorken de her şekilde her dönemde para alıyorlar düye suçlanan, seviyesiz muhabbetlerin odak noktası bu haritanın ızdıraplarını hiç düşündünüz mü?

Ve siz "karşı" olmak ne demektir bilir misiniz?

Düşünün bakalım.

Tam 1,5 saatiniz var.

Mahallenin hep kötü çocuğuyduk.

Hep içimizden, gönlümüzden birşeyler katmaya çalıştık.

Ama yalnızca çalıştık.

Zaman denilen amansız girdapla hep dalga geçtik.

Zamanın tümünü Beşiktaş'la geçiren bu kitlenin ne yaptığını "zaman" bile anlayamazdı eminiz.

İyi, kötü, güzel, çirkin, farklı, ayrıcalıklı, hit ve hep bir numara birçok imzamız oldu.

Her şeyi Beşiktaş için yaptığımıza kalıbımızı basardık.

Hala da basarız.

Lakin bunları yaparken,
galiba
sanırım
zannediyorum
ve hissediyorum ki zarar veriyormuÅŸuz.

Şanlı, şerefli camiamızı rahatsız etmeye başladığımızı hissettik sanki. Biz fazlaysak, biz birilerinin adamıysak, biz Beşiktaş'sız bir hayat yaşamaya başlamışsak ve biz zarar veriyorsak hemen gidebilirdik.

Herşey Beşiktaş için değil miydi?

Aslında herşey geçen sene "satılmış Çarşı" diye bağırıldığında başladı.

Yazık kere yazıktı. Tam bırakıyorduk ki...

24 Saat Beşiktaş'ı yaşarken Beşiktaşsızlık nasıl bir duyguydu ki?

Ve biz nereye gidiyorduk?

Dedik ki zamansız ayrılıkları sevmiyoruz, uygun zamanını bulalım öyle terkedelim diyarı.

Ama baktık ki; hakaret almış başını gidiyor ve dayanılmaz bir ızdırap var içimizde ve biz kimin hakaret ettiğini bile göremiyoruz, masket takmış bir sürü insan atıp tutuyor...

Sessizce ve kimsesizce ayrılmak geçti içimizden, hem bu limandan, hem bu can evimizden.

Bu kararı verirken kaburgamızın tam ortasına saplanan bir hain hançeri sizle paylaşmak istiyorum:

"Çarşı Beşiktaş'ın üstüne geçti"

İşte bu halüsülasyon ve sınırı belli olmayan dedikodulardan dolayı...

Beşiktaş neresiydi, Çarşı kimdi? Bu ne yaman çelişkiydi ki...

Şanlı Beşiktaş olmasa Çarşı olurmuydu ki?

Neyse...

İnşallah geriye bayrağı göklerde, şerefi yedi düvelde bir tribün bırakıyoruz. Dinlenmek ve yapılacakları görmek bizim de hakkımız sanırım.

Hakkımız geçtiyse size hakkınızı helal edin.

Biz bizimkileri sizlere helal ediyoruz.

ÇARŞI

adına Alen Markaryan

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 08:51 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kötü olmuş. dost veya düşman olsun bi tribün daha gitti

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 09:06 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çarşı bitmez, bitmemeli.
isim gider ama o ruh gitmez, hiç zannetmiyorum.

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 15:12 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çarşı biter mi hiç ya gündem gündem bunlar :D

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 17:51 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çarşı kendine karşı...
üzülmedim desem yalan olur şimdi ha :wink:
nolcak şimdi başka bi organizasyon falan mı olcak...

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 18:40 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

geçmiş olsun

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 18:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dead-punk-story yazdı:
çarşı kendine karşı...

üzülmeyin arkadaşlar beşiktaş sahipsiz değil. biz ölmedik daha. seneye alıyoruz organizasyonu :)

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 19:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

zia-records yazdı:
dead-punk-story yazdı:
çarşı kendine karşı...

üzülmeyin arkadaşlar beşiktaş sahipsiz değil. biz ölmedik daha. seneye alıyoruz organizasyonu :)

iyi güzel siz alıyosanız sorun yok :mrgreen:

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 19:30 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ofizboyz yazılarını goruruz artık ınonude :D valla ziya yakısır sana amigoluk abi :D

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 19:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

şaka bi yana da seneye nerede oynayacağımız bi netleşsin apaçilere bırakmayız tribünü. ne kadar beşiktaşlı varsa alsın eski açıktan kombine birlikte izleriz maçları. afişler pankartlar her türlü organizasyonu yaparız. yeter ki sayımız biraz çoğalsın.

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Mayıs 2008 20:31 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

valla çarşı yalan oldu napıcanı şaşırdı kendine karşı oldu artık tribünden çekildi :mrgreen:

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Mayıs 2008 03:36 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Aynı adamlar sanki çarşı bitince maça gitmeyecek. gidecek sorun yok o zaman.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Mayıs 2008 12:06 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

üzülmedim hiç pek bi faydası yok takıma bence bütün futbolcular korkuyo çarşıdan bilmemneyden oynayamıyo garibanlar

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 227 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: