Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Aralık 2008 18:37

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 394 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: Emo...
İletiTarih: 24 Mayıs 2008 19:32 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

'alıntırdır' yazdı:

Dayı Ben EMO oldum !!!(Bir Emo Hikayesi)

Her kez EMO oluyor idi.EMO lar cok güzel kızlarla cikiyor idi.Bende cok kıskandım EMO olayım dedim.Önce alışveriş yapmaya çıktım damali bi vans aldım.G.tümu fazlasıyla sıkan bi pantolon, üstünede sponge bob t-shirtü aldım.Sarı böyle. Giyince güneş doğuyo sanarsınız.
2. Etap yeni müzisyenler bulmakdı..Tokio Hotel diye bi grup vardı.ilk dinledimde "öldümde cennetemi geldim allahım" dedim yok böle bişi.Nasıl sert, nasıl eğlenceli bi müzikdi bu.Hepsi kendi dalında Virtüoz gibi.Tabdım Tabdım.
3.Etap ise resim çektirmekdi.önce bacaklarimi çarpık yaptım üst profil bi resim çektirdim. Sonra cok şaşırdım öyle bi resim çektim. Daha sonra da aynanin karşına geçip elime yazdığım ve en sevdiğim isim olan Cevriye'yi yazdım. Tabi böyle güzel isimli bi kızla çıkmıyordum.Sadece meseneme, maysıpaysime ve facebookuma koymak için yapmış idim.Böylece kızlar "Vuaaaay bu çocuk sahipsiz değil.Acaba benimle konuşurmu" havası yaratmak içindi herşey.Sonunda taktik tutmuşdu.Facebookdan ve maysıpaysimden cok nitelikli kızlar düşürdüm ama ne dediklerini anlamıyor idim.Biri pepem dedi. Bende bizim köydeki top bi abi vardı lakabı pepe idi.Bende onu ima ediyo sandım ama sonradan anladım bebeğim demekmiş. Neyse öyle böyle soktum konuşmayı.Konuşmayı yeni öğrenen bebe misali durmadan pepeem, öbdum, Tabdım diye tekrarliyodum.Herşey o Kadar hızlı gelişiodu ki.Sinyal bile yaptım taksimde.Herkezden 1 milyon istiyodum.5-10 YTL verenin Parasının üstünü veriodum.Neyse bi gün dayım köyden geldi cok özlemiştım dayımi.Dar Pantolonumun kalıba sokduğu Çarpık Ayaklarımla Koştum dayımın yanına. Dayım biraz geri kafaliydi.Dedi "bu ne hal !!" .Dedim "DAYI BEN EMO OLDUM!!". Dayımda tokatı anında yerleştirdi. "Dünkü memo artık emo mu oldu lan faşo" dedi.Doğru dedim emo olmayı bıraktım. Tek kaşımla birleşik bi hayat sürdüm..(Bu Yazıda kullanılan metaryaller ve konular Tamamiyle benim kıçımdan uydurmamdır.
Özellikle Tokio Hotel bölümü açık ara bi uydurmadır,bi ütopyadır) BİTTİ !!

Sayfa başı

İletiTarih: 24 Mayıs 2008 21:20 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

güzelmiş yukarıdaki :D

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Mayıs 2008 00:44 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yerlikivi yazdı:
'alıntırdır' yazdı:

Dayı Ben EMO oldum !!!(Bir Emo Hikayesi)

Her kez EMO oluyor idi.EMO lar cok güzel kızlarla cikiyor idi.Bende cok kıskandım EMO olayım dedim.Önce alışveriş yapmaya çıktım damali bi vans aldım.G.tümu fazlasıyla sıkan bi pantolon, üstünede sponge bob t-shirtü aldım.Sarı böyle. Giyince güneş doğuyo sanarsınız.
2. Etap yeni müzisyenler bulmakdı..Tokio Hotel diye bi grup vardı.ilk dinledimde "öldümde cennetemi geldim allahım" dedim yok böle bişi.Nasıl sert, nasıl eğlenceli bi müzikdi bu.Hepsi kendi dalında Virtüoz gibi.Tabdım Tabdım.
3.Etap ise resim çektirmekdi.önce bacaklarimi çarpık yaptım üst profil bi resim çektirdim. Sonra cok şaşırdım öyle bi resim çektim. Daha sonra da aynanin karşına geçip elime yazdığım ve en sevdiğim isim olan Cevriye'yi yazdım. Tabi böyle güzel isimli bi kızla çıkmıyordum.Sadece meseneme, maysıpaysime ve facebookuma koymak için yapmış idim.Böylece kızlar "Vuaaaay bu çocuk sahipsiz değil.Acaba benimle konuşurmu" havası yaratmak içindi herşey.Sonunda taktik tutmuşdu.Facebookdan ve maysıpaysimden cok nitelikli kızlar düşürdüm ama ne dediklerini anlamıyor idim.Biri pepem dedi. Bende bizim köydeki top bi abi vardı lakabı pepe idi.Bende onu ima ediyo sandım ama sonradan anladım bebeğim demekmiş. Neyse öyle böyle soktum konuşmayı.Konuşmayı yeni öğrenen bebe misali durmadan pepeem, öbdum, Tabdım diye tekrarliyodum.Herşey o Kadar hızlı gelişiodu ki.Sinyal bile yaptım taksimde.Herkezden 1 milyon istiyodum.5-10 YTL verenin Parasının üstünü veriodum.Neyse bi gün dayım köyden geldi cok özlemiştım dayımi.Dar Pantolonumun kalıba sokduğu Çarpık Ayaklarımla Koştum dayımın yanına. Dayım biraz geri kafaliydi.Dedi "bu ne hal !!" .Dedim "DAYI BEN EMO OLDUM!!". Dayımda tokatı anında yerleştirdi. "Dünkü memo artık emo mu oldu lan faşo" dedi.Doğru dedim emo olmayı bıraktım. Tek kaşımla birleşik bi hayat sürdüm..(Bu Yazıda kullanılan metaryaller ve konular Tamamiyle benim kıçımdan uydurmamdır.
Özellikle Tokio Hotel bölümü açık ara bi uydurmadır,bi ütopyadır) BİTTİ !!

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Temmuz 2008 17:43 
Minor Threat
 Profile bak

haha emolar :)

türkçeyi katleden insanlar örn: emokid, sefmek, biji
yaptıkları müzik punk adına hiç birşey içermez genelde sözler arabeske yatkın aşk şiirleridir

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Temmuz 2008 13:34 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bide simgeleme takılıyolar xD <3 msnde nicklrinin önünde 20 satır boşluk falan çok sakat :D

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Temmuz 2008 20:51 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

xD bu nedir ya? :twisted:

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Temmuz 2008 11:21 
Minor Threat
 WWW  Profile bak

hastasıyım yalarım

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Temmuz 2008 22:59 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Ous yazdı:

göz ve ağız

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Temmuz 2008 10:24 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

Ous yazdı:

haehaeha kainatın en çirkin gülme efekti bence

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Temmuz 2008 23:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cibindiK yazdı:
Ous yazdı:

haehaeha kainatın en çirkin gülme efekti bence

japon animelerinden fırlama kızlar olur ya, mini etekli böyle mavi etek beyaz gömlek üstünde saçlar yanlardan tokalı sonra xD diye güler bi anda :D

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Temmuz 2008 23:26 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

gözleri çarpı çarpı olur hani bende kullanıyom onu lan :D
<3 geçende hatunun teki söledi kalp oluyomuş o amk ben bi türlü göremedim kalbi fln ama :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Temmuz 2008 11:37 
General
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  YIM  Profile bak

a|i yazdı:
<3 geçende hatunun teki söledi kalp oluyomuş o amk ben bi türlü göremedim kalbi fln ama :lol:

:lol: hikayede komedi ha

http://www.myspace.com/pactotutuman

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Temmuz 2008 13:12 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a|i yazdı:

bu da 3,5 attım anam smileyi <3,5 :lol: :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Temmuz 2008 22:28 
General
 Profile bak

a|i yazdı:

aklını sıkıyım ali :D

Sayfa başı

İletiTarih: 17 Temmuz 2008 21:42 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

a|i yazdı:

euheuhe son günlerde en moda ifade :D

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Temmuz 2008 01:20 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
a|i yazdı:

bu da 3,5 attım anam smileyi <3,5 :lol: :lol:

hasıktır oguz yardın bnı aksam aksam amk xD

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Temmuz 2008 01:48 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ha yenı aklıma geldı sabah basıma gelenler

o:tıktıktık
ben:kimo
o:imo
ben:...
o:ac lan kapıyı benım lan

sızlere havale edıorum

Sayfa başı

İletiTarih: 24 AÄŸustos 2008 21:00 
Minor Threat
 Profile bak

Siktimin tek gozLu canavarLari

Sayfa başı

İletiTarih: 29 AÄŸustos 2008 21:34 
Sex Pistol
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Resim
By nesquiklisut

İşte biz de bu durumu farkettik ve ..... EMOLAR İÇİN ŞÖYLE BİR PROJEYE İMZA ATTIK !

Resim
By nesquiklisut

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Eylül 2008 16:22 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

NesquikLi Süt yazdı:
Resim
By nesquiklisut

İşte biz de bu durumu farkettik ve ..... EMOLAR İÇİN ŞÖYLE BİR PROJEYE İMZA ATTIK !

Resim
By nesquiklisut

ahsaudashdasd öldüm lan süper çalışma olmuş tebrikler

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Eylül 2008 20:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

götüüm hem de çok :P :twisted:
üst üste koyup sikmek lazım.. yoksa bunlar çoğalıp bizi ele geçirir :twisted: :twisted: :lol: :P

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Eylül 2008 22:51 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bi punk forumunda 'emo' baslıgı altında bu kadar yüseysel ve bihaber tartısmaların yapılması belki tartısmayı yapan kisiler icin diil ama punk kültürü adına utancvericidr(hea bu bi metal forumu olsaydı bu yasılanlara eyvallah edilebilirdi).buraya yasan arkadaslar daha portakalda vitamin diilken emo ve emonun altkültürü punkı yiyip bitirmis adamlar tarafından olusturulmustr.arkadaslar yasmıslar, 'sürme sürüolar,kılıkları kılıga bensemio,popüler kültürün artıkları' vb. gibi bi sürü hede..tartısmanın ekseni ve düseyi bu kadar.tartısmayı doru düsgün yerlere cekmeye calısanlarsa dier arkadasların fasist kendini bilmesliklerine marus kalmıslar.göse kalem cekmek punklar icin yeni bi se olmasa gerek ya da aykırı sac modelleri bi punkı rahatsıs etmemeli zira emo sac modelleri, örnegin bi mohavktan ne kadar da olsa daha usturuplucadr.punk zaten aykırı olmak,insanlara varolandan,genel olandan farklı seyler de olabiliceini göstermek diil miidi?netekim punk ilk olarak böle baslamıstı.ama burda, bu kültürü tasıdgını düsünerek bi punk forumuna görüs yasabilcek nitelikte olduguna inananların cogu kendilerine ters düsüp iddia ettiklerinin aksine marjinaller arasında hakim olan 'emolardn nefret ediorum' düstrndn bi adım öteye gidememis,costukca cosmuslar,ortamn kurbanı olmuslardr.cnkü sövdükleri sey bissat punkın kendisidr.burdan da emo=punk anlasılmasın satır aralarını okuyan bunu demek istemedigimi anlar.
(heaa asıl sövülen emo ösentileriyse bunun tartısması 'emo' baslıgı altında olmas.sikmeyi bilen bunu da bilsin.)

Left here to linger in silence
If I choose to
Would you try to understand

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Eylül 2008 23:07 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iNeedsoMeaiR yazdı:
bi punk forumunda 'emo' baslıgı altında bu kadar yüseysel ve bihaber tartısmaların yapılması belki tartısmayı yapan kisiler icin diil ama punk kültürü adına utancvericidr(hea bu bi metal forumu olsaydı bu yasılanlara eyvallah edilebilirdi).buraya yasan arkadaslar daha portakalda vitamin diilken emo ve emonun altkültürü punkı yiyip bitirmis adamlar tarafından olusturulmustr.arkadaslar yasmıslar, 'sürme sürüolar,kılıkları kılıga bensemio,popüler kültürün artıkları' vb. gibi bi sürü hede..tartısmanın ekseni ve düseyi bu kadar.tartısmayı doru düsgün yerlere cekmeye calısanlarsa dier arkadasların fasist kendini bilmesliklerine marus kalmıslar.göse kalem cekmek punklar icin yeni bi se olmasa gerek ya da aykırı sac modelleri bi punkı rahatsıs etmemeli zira emo sac modelleri, örnegin bi mohavktan ne kadar da olsa daha usturuplucadr.punk zaten aykırı olmak,insanlara varolandan,genel olandan farklı seyler de olabiliceini göstermek diil miidi?netekim punk ilk olarak böle baslamıstı.ama burda, bu kültürü tasıdgını düsünerek bi punk forumuna görüs yasabilcek nitelikte olduguna inananların cogu kendilerine ters düsüp iddia ettiklerinin aksine marjinaller arasında hakim olan 'emolardn nefret ediorum' düstrndn bi adım öteye gidememis,costukca cosmuslar,ortamn kurbanı olmuslardr.cnkü sövdükleri sey bissat punkın kendisidr.burdan da emo=punk anlasılmasın satır aralarını okuyan bunu demek istemedigimi anlar.
(heaa asıl sövülen emo ösentileriyse bunun tartısması 'emo' baslıgı altında olmas.sikmeyi bilen bunu da bilsin.)

hepsi iyi hos ta senin klavyenin 'z' harfine ne oldu? cocuk taklidi yapan gicik karilar gibi yaziyorsun. seni bu yazi stiliyle ciddiye almamizi bekleme.

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Eylül 2008 23:12 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

manic depresif yazdı:
iNeedsoMeaiR yazdı:

hepsi iyi hos ta senin klavyenin 'z' harfine ne oldu? cocuk taklidi yapan gicik karilar gibi yaziyorsun. seni bu yazi stiliyle ciddiye almamizi bekleme.
bnm de seni bu uslupla ve korumaya calıstıgın lisanın yasım kurallarından haberi olmayan halinle ciddiye almamı bekleme.'de/da' ayrıldıgında bensesmeye ugramas yani 'ta' seklinde yasılmas.

Left here to linger in silence
If I choose to
Would you try to understand

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Eylül 2008 23:17 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Yavrucuğum onu geç de benim asıl karşı olduğum sizin bu arabesk mantığınız. Bu konuda ne dersin?

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 394 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: