Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Ekim 2008 08:53

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 134 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 12:01 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

ben avusturyadan ayarlarım bi iki grup. yurtdılındaki arkadaşlarda bişeyler yapsında buraya getirelim grupları güzel bi festival yapalım.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 13:08 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

bugunkü hürriyetin kelebek ekinde bi haber vardı.... kıraç athena ile sertaba laf atıyodu... özellikle athena için baya ağır konuşmuş... geri zekalı herifler falan diye bişiyler yazıyodu... özentiler falan demiş....

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 13:10 
Hardliner
 Profile bak

onu bunu boşverin gosner ayarlayın diorm. aşk lasım aşk aşk bunun konuyla ilgisi yoktu ama aşk lasım aşk.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 01:21 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

hasonowic yazdı:
bugunkü hürriyetin kelebek ekinde bi haber vardı.... kıraç athena ile sertaba laf atıyodu... özellikle athena için baya ağır konuşmuş... geri zekalı herifler falan diye bişiyler yazıyodu... özentiler falan demiş....

işte bu türkiyede biraz pişmek lazım her konuda. şimdiye kadar herkez bişeyler dedi dedi dedi çeşitli konularda saymakla bitmez . işte bu bunu dedi athena cevapsız kaldı işte bundan bu oldu athena ortana yok oldu falan gibi yaptığımız tek şey var .biz kafamıza göre takılmaya koparız.kıraç nedemiş nedememiş geri zekalılar demiş dememiş neden önemsiyip cevap verilsinki ucuz muhabbetler bunlar kale alınıcak cinsden diil. suratıma sölenmediği sürece kale alıp polimik yaratmaya gerek yok.
özentilik geri zekalılık hepsi dediği gibi olsun onumu kırıcaz 2 günlük dünyada .dediği olsun o kardeşinde sevinsin .
arkadaşlar iyi kalın turne bitince devam muhabbete . litvanyalı , isveçli. ve alman punk grupları eşlik ediyo turnede bize resimler mp3ler ve videolarla dönüşte yaparız bi buluşma eywallah........

peace love and respect street spirit oi oi ..........g

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 10:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

tamam süper olur. abi sen şimdi okuyamayacaksın ama ordan bi iki grup ayarlasana türkiyedeki fest için

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 12:14 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

skins yazdı:
işte bu türkiyede biraz pişmek lazım her konuda. şimdiye kadar herkez bişeyler dedi dedi dedi çeşitli konularda saymakla bitmez . işte bu bunu dedi athena cevapsız kaldı işte bundan bu oldu athena ortana yok oldu falan gibi yaptığımız tek şey var .biz kafamıza göre takılmaya koparız.kıraç nedemiş nedememiş geri zekalılar demiş dememiş neden önemsiyip cevap verilsinki ucuz muhabbetler bunlar kale alınıcak cinsden diil. suratıma sölenmediği sürece kale alıp polimik yaratmaya gerek yok.
özentilik geri zekalılık hepsi dediği gibi olsun onumu kırıcaz 2 günlük dünyada .dediği olsun o kardeşinde sevinsin .
arkadaşlar iyi kalın turne bitince devam muhabbete . litvanyalı , isveçli. ve alman punk grupları eşlik ediyo turnede bize resimler mp3ler ve videolarla dönüşte yaparız bi buluşma eywallah........

peace love and respect street spirit oi oi ..........g

koy götüne kıracın... oda bi bok olduğunu zannediyo....kıraca bunu sallarım anca... :got

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 13:08 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

abi kıraç polemik adamı oldu ya. cem karaca öldülüğünde de birilerine laf sokuşturuyodu. bi de şimdi hatırlıyorum biri bi laf atmıştı ortaya türkiyedeki en iyi roçkı benim diye. athenaya sormuşlardı athena gökhanın cevabını hatırladığım kadarıyla abi biz rockçı değiliz ki bırak ne oluyorsa olsundu. tabi bazı eklentilerde vardı ama şimdi hatırlamıyorum galiba bu holigan piyasadayken çıkan bişeydi. belki onu da kıraç yapmıştır hehehe

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 13:18 
ya tutmuş burada dandik bi gazetede dandik bi adamın yaptığı yorumdan bahsediyorsunuz. bırakın allahaşkına yaa.. .sallayın gitsin.. olayın muhatabı zaten sallamış (skins)

yav bahsi geçen gazatede meymenet yok ki zaten.. hürriyet gazetesinin kelebek ekiymiş. pöh!

ben konu boşyere uzamansın diye yazmıyordum... dayanamadım :)

kapatın gitsin. kıraçı sikiyim size bişey olmasın...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 13:23 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

nodogsbody yazdı:
kıraçı sikiyim size bişey olmasın...

bende aynısını diyom zati.... :punk:

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 13:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

+1

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 14:25 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

+2

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 14:28 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

lan artı 5 yapıcaktım aklıma göndere bastıktan sonra geldi.
+5 hehe

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Kasım 2004 18:03 
Hardliner
 Profile bak

rockçı mıyız? metalci miyiz? asiyiz? yürüyün goçlarım...... + 3,5

ciddiyetle bakılırsa aslında adamlar gitarla çalınan her müziğe rock dedikleri için herifin popüler piyasada sataşıcak adam bulamamasından kaynaklanıo. bu da athenanın popüler olmasından kaynaklanıo( adamın burda olduğunu görünce küfürler kesildi ayrı bi konu :) ).

böle kaynaklanan şeyler. çok kaynaklanma sözünü kullanıorm fark ettim. bakalım bu sözüme artı kaç gelcek.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2004 02:37 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

arkadaşlar ne geçiyosa içte döküle ortaya hallederiz konuşur parlatırız yalnış varsa . herkez şahsına münhasır bu vizyonel dünyada. doğduğumdan beri haydaaa demekten bi hallere geldim bi onu biliyorum. varsa konuşucak gelsin buluşalım iyi kötü yerimiz yurdumuz belli kavga en son çare bu tip polemiklerde. yüzyüze en güzeli hep böle oldu hayatımda elimde olsa tüm türkiyeye tek tek konuşur anlatırım doğrularını olayların ama biraz uzun zaman alır. bu forumdaki arkadaşlara söylemek isterim yazın konuşalım eywallah.......g

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2004 03:58 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

bu konser iþi olcaksa bence doðru düzgün olsun. iyi bi yer varken ne diye uyduruk biþi olsunki. bi kaç grup çýkýcaksa düzgün bi bar olsun. tesisatý kaldýrsýn 3-4 grubu. ama çok büyük olay olur gerçekleþirse. peki menejerler prodüktörler buna karýþmazmý baþýnýz belaya girmesin sonra onlarla? belli prensipler vardýr tabikide

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2004 21:18 
Hardliner
 Profile bak

skins yazdı:
arkadaşlar ne geçiyosa içte döküle ortaya hallederiz konuşur parlatırız yalnış varsa . herkez şahsına münhasır bu vizyonel dünyada. doğduğumdan beri haydaaa demekten bi hallere geldim bi onu biliyorum. varsa konuşucak gelsin buluşalım iyi kötü yerimiz yurdumuz belli kavga en son çare bu tip polemiklerde. yüzyüze en güzeli hep böle oldu hayatımda elimde olsa tüm türkiyeye tek tek konuşur anlatırım doğrularını olayların ama biraz uzun zaman alır. bu forumdaki arkadaşlara söylemek isterim yazın konuşalım eywallah.......g

lafımdan etkilenerek cevap yazdığını sanıyorum. lafım eline gitar alıp pop yapıp rock müzik yapıorm diyen kroların bişi bilmeden athenaya laf atmasıydı ve bunu athenanın popüler olmasına bağladım bunu(ben öyle düşünüorm). müziğine laf etmem edemem ztn. ama topicteki yazıları incelersen biraz görürsün ne demek istediğimi. ve senle kavga etmem bi kere gördüm hakanla seni hem 10 yaş küçüğüm pataklanmaya niyetim yok :) ha konser olayına gelince gitmek isterim konserinize daha önce de belirttim(para durumu malum bi gün kaykay için göt vericek duruma gelicem ama neyse devam)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2004 21:47 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

peki gökhan bey,festival gibi bişeye kassak şu yaz için...şöyle punk-ska hem herkes gelir yaza.öyle bişeyler diyoduk başında fakat izin alma problemi oldugundan herkes caydı.alabilcek biri olabilir misin bize?yani ne bilem sizin menajerler felan bilir bu işleri..olması mümkün mü?üni.lere felan afişler dagıtılır.eglenir,tepiniriz yav..çadırlı madırlı..ayy hayali bile acayip..ammen yarreppi !

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2004 21:52 
Hardliner
 Profile bak

önce şu konser işini halledelim ondan sonra gerisi gelir ztn...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2004 00:54 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

ufaktan başlıyalım bence daha realist ve sağlam olur. bide benim anlatmak istediğim zaten konuşarak yalnış anlaşmaları beyazlatmaktı sakın öle kavga döğüş işleri bizim aramızda olmasın bari zaten ufacık bi ortam tam saygı eywallah.....g

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2004 10:34 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

skins yazdı:
sakın öle kavga döğüş işleri bizim aramızda olmasın

sakın sakın......
hemen başlayalım şu yılbaşından önceki parti işiylen derim ben..... aktif olalım bişeyler yapalım...

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2004 15:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

ben o parti işinle adam gibi uğraşıyorum tarih verdik size yetmedi mi :D
26 aralıkta kesin olacak. ben şimdilik barla konuşmadım ama çarşamba konuşacaz. bi de abi yanımızda büyük bi adam lazım. onla gidelim ki herifler bizi kayle alsın. ondan sonra punk festivali gibi birşey yaparız

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 16:57 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

arkadaşlar yazıp yazıp yapamıyoruz olmasın fena sıkışmış durumda single için kayıda girmemiz gerekiyo nefes alamıyoruz siz bi şekil verin bende ne gerekiyosa yardım ediyim uyarmı...........................................................................................................................................g

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2004 19:49 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Hani athena popülerdir tiki kızlarına hizmet eder konserlerinde pogo bile yapamazsın rahat rahat millet öküz gibi bakar aileler gelir dioduk ve eklioduk athena sadece onlara çalışmasın underground kesim içinde bişiler yapsın die. işte bi yazı buldum bundan bi bölümü aktarıyorum....

Çağlan Tekil (Radio Eksen
NTV ) yazmış yazıyı.

"İlk albümün çıktığı 1998 yılından bu yana Athena’yı ufak mekanlarda dinleyebilmek pek mümkün görünmüyor. Özellikle “12 Dev
Adam”ın başarısından sonra boş zamanlarını yakalamak da bir hayli zorlaştı. Tüm bu olumsuz koşullara rağmen, Athena
geçtiğimiz hafta Bronx’taydı. Bu bana 1988’de Metallica’nın Londra’da verdiği gizli bir konseri hatırlattı. Konser aslında
Metal Church’e aitti ama Metallica önceden duyuru yapılmadan ön grup olarak sahne almıştı. Konseri izleyen Kerrang!
muhabiri “Orada olanlar çok şanslıydı, çünkü Tanrı kadar zengin Metallica’nın bir daha böyle bir sürpriz yapacak vakti ve
heyecanı olmayacak” diye yazmıştı konser sonrası. Athena gibi yeni heyecanlar arayan bir grup ara sıra bu tarz küçük
mekanlarda Skalonga, East N’Bull (bir ara bu ismi almışlardı) veya Holigan gibi isimler altında sadece sadık fanların
anlayabileceği şifreli isimlerle sahne alsa fena olmazdı. U2, Rolling Stones ve N’ysnc gibi büyük grupların bile bugünlerde
stadlar yerine publarda ve küçük venuelerde konser vermeyi düşündüğü gözönüne alınırsa bu grupların aslında neden bu kadar
büyük olduklarını daha iyi anlamış olursunuz. "

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Aralık 2004 17:35 
bence iirenç bi şarkı.

ii ki de kaybetti.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Aralık 2004 17:50 
too-dead-to-die yazdı:
bence iirenç bi şarkı.
ii ki de kaybetti.

la ne daltarak bi adamsın sen yaaa...
kaç zamandır söylemeyim diyodum, sürpriz yapmak istemiştim de tutamadım kendimi, dayanamadım.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 134 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: