maximum_rocknroll yazdı:
ya kocum gerici fasistleri sewmem ama komunistleri daha cok sewmem.hem ne bu politiklik ya.eminimki sosyalist bi dunyada yasasaydık punk akımı kapitalizmi destekleyen bişe olurdu. millet orda murat denen cocuğu benzetmiş.dayak yiyip no war ben savasa karsıyım ama diyip ağlayın o zaman.böle süt kuzusu punklar da olmaz hiçbi zaman zaten hayatı daha bi aştığında hepsinin bos beleş seyler olduğunu anlarsın.hatta eminim ki coktan düsünmeye baslamıssındır ama arkadaslarına nasıl birden abi bunların hepsi sacmalık diyceksin ki demi.
durum bu ve gerekirse bende faşist olurum.bence sosyalistlik daha korkaklıktır iyiyi secmektir iyi bi insan olmayı da hiçbi zaman sewmedim.hiçbi zaman sokak cocuklarını da sewmedim elimde olsa nazilerin yaptığının aynını da yapardım.herseyi söylenildiği gibi okuyup yargılıyosunuz bence hiç üstünde düzgün düsünmüyonuz bile.-punkcılar sosyalistmiş tamam bende bakim neymiş bu.way nazilere bak yahudilere ne yapmış şerefsizler...hayvan ya bunlar bide üstüne piyanisti izlediniz mi tamam.yazzık yahudilere.sikmişim yahudileri siz kawga edip adam dövdükten sonra üzülen tiplersiniz ya niye dövdüm ya yazık cocuğa tüh ceske o kadar wurmasaydım.........................bu böle gider.takılın siz ama ya zararsız iyi insanlarsınız.rock against bush olleeeeeeeeyy ırakta savasa hayır.savas yapma kek yap.bushu hiç sewmiorum niye diye sorsak acaba hanginiz mantıklı 2 cümle kurcak merak ediorum.belki butun forum birleşse olabilir.
bush , hitler , kürtlerden nefret ednler vb. hepsi gözümde aynı.hepsi faşist ve he4psinden nefret ediorum.post unu okuduktan sonra senden de nefret ediorum ve umarım bigün karşıma çıkmazsın yada kaza eseri tanışmayız.
git kendini sik ne diim sana!