Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 03 Aralık 2008 06:22

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: RACHiD TAHA normal insan görüntüleri (pogo sorunsalı)
İletiTarih: 11 Mayıs 2004 15:57 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

efenim saklıkente gittim. şimdi siz pankçılar karşı mısınız bilmiyorum arap şarkıcılara. herneyse, dilinden hiç anlamadığım, politik bir duruşu olduğunu bildiğim ama ne kadar nerede olduğunu umursamadığım bir adamdır bu.
fekat, bir yanda darbuka, bir yanda sağlam bir davul, birinde ud diğerinde elektrogitarla şahane bir grup olduklarını düşÃ¼nüyorum. hem oriental havası hem de dub ritmiyle hoplayıp zıplamalık bir konser olması gerekiyordu açıkçası.
o gün de arkadaşlarımız yanımızda olmadığı için, kendi başımıza deneyelim dedik(ben). ön taraflara yaklaşıp, deli gibi hareketler yaparak beğenimi ve aldığım keyfi gruba da göstererek neşeme neşe katmak idi amacım. ki oraya vardığım anda kitlede hiçbir hareketlilik olmadığını gördüm. daha doğrusu kızlar biraz arap ritmine kıçlarını kıvırıyordu erkekler de göbek atar gibiydiler. müzikle kendinden geçmiş numarası yaparak olduğu yerde sağa sola sallanan 1-2 kişi de vardı. amma velakin ayaklarını sabitlediği yerden kesen kimse yoktu. son olarak da orada dikilmiş adamın suratına odaklanmış karının biri bana, lütfen önüme geçmeyin.. diyiverdi... hemen arka taraflara doğru çekildim. orada arkadaşımla kendimizi yerden yere vurarak eylendik biraz ama böyle bir konser anlayışı bütün keyfimi kaçırmıştı.
zaten kapıdan girerken, saklıkentte manyak organizasyonlar öncesinde kapı önünde yanında içen kalabalığın olmamasından kıllanmıştım. ama yağmurdandır diye geçiştirmiştim. daha sonra içeriye giren kitlenin giysi kodu da biraz garip gelmişti.(bana garip tabi, normaldi açıkçası)
herneyse sonuç olarak, birbirine değmekten böyle ölesiye korkan normal insan eylencelerine katılamamaya karar verdim.
peki pogo ne oluyor? birbirlerine çarpıyorlar ama önce pis pis bakarak birbirlerini itekleyen iki adamın ardından iki ayrı pank tayfasının(fraksiyon) birbirine girdiği konserler oldukça fazla. zaten pogoya da kendilerini kanıtlamak için atlıyorlar, bildiğimiz çakallar gibi. bu durumda bir yanda normal insan da bundan korkuyor illa ki. tabi bütün sebebi budur demeye getirmiyorum ama, bu hıyar pankların yaptığı cansıkıcı birşey. sadece birbirlerine çarpan adamlar, çarpmaktan korkmayan adamlar olarak düşÃ¼nmek isterim pogo yapanları. bi babasından bi de allahta korkan adam tipinin yeri başka olsun. herneyse hayırlı şeyler hepinize...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Mayıs 2004 16:29 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

pogo die birbirini kırıyolar valla ben korkuyorum bi yerlerine bi
şey olcak die..iki adam karşılıklı duruyolar sonra birbirlerine omuzlarını gösteriyolar sonra şÃ¶valye gibi birbirne doğru koşup vuruşuyolar. bazen ben bile eğlenemiyorum..dans etmekle karışıp hoplayıp zıplıcam ordan oraya.. onu bile yapamıyorum. sonra kavga da çıkar kıyamette kopar tabi..

burdan sesleniyorum. lütfen biraz daha insancıl olalım hep beraber eğlendiğimizi unutmayalım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Mayıs 2004 18:04 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

pogo nedir yaa erkeklik güdüsünün konserlerde kendini ortaya çıkarması. niye? ne gerek var. ne kanıtlıyoruz tamam hayvan gibi vurmadan, birbirimizi itelemekten bende zevk alıyorum ama insanların birbirini sakatlamasına hiç gerek yok. ben seni deviririm nihahuahah. senden güçlüyüm ben ahaha. olay bu değil yaa. sonuçta normal durmak isteyenler warsa onların da hakkı war, istediğini yapar kimseyi suçlamamalıyız. ama pogosuz skank hepsinden eğlencelidir. keyfini çıkarın, acı çekmeyin.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Mayıs 2004 22:44 
Minor Threat
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

Pogo üstüne binip zıpladığımız binevi sopadır.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Mayıs 2004 11:43 
Hardliner
 Profile bak

hiç unutmam aynı durum justin sullivan and frends kosnerinde de olmuştu...önde zıplayan tepinen bir gruh..yanlarda onlara garip garip bakan sakin insanlar..ööle izliyolar justina abiyi..allahm bu ne yakışıklılıkm diyolardı bilmiorum...ama ööle izliyolardı işte..garip gelmişti..açıkası ben o sırada sakat olduum için pek zıplamamıştım ama nys...
ya millet pogonon bokunu çıkarıyor tabiki...kemik kıran pogoya hiç gerek yok...özgürce salınsız bedenler boşlukta bırak kendini hayatın ritmine diyorum...başka bişey demiyorum...kimseyi yere yığmana gerek yok..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Mayıs 2004 20:29 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Bozuk-Para arkadaşımız böle diyo ama acaba geçen günkü konserde çeneme yumruk atan sonra üstüme atlayan ve zorla benim kolumdan çekip pogoya sokan kimdi?....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Mayıs 2004 20:34 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Bursa Resimlide de sahneye cıkıp benim üstüme atladı zaten kendisi.
Lütfen pogo yaparken insancıl olalım,insanlara zorla pogo yaptırmayalım :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Mayıs 2004 20:51 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

arada kopma anlarında ufak kazalar olabilir :D
onun dışında club havasında takıldım farettiyseniz şınav filan çekmiştim...kaanla yaptığımız ilkokul müsamere dansına diyecek bişey yoktu heralde

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Mayıs 2004 13:32 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Bi kes pogoya maruz kaldım. Pogozedeyim kısaca :) Ama bi daha yaparsam 2 olsun .
Bana kafa felam atarlarken bende pogo-sogo unuttum adamın edeb-i haya bölümüne kısa mesafeden sağlam bi sağ yumruk salladım galyana gelip. Yapmayalım böle şeyler arkadaşlar.
Vücudumda yıldızlar çakarken kendimi zorla şarkı söyletilen hemde hasmına saldırtılan bi kangal köpeği gini hissetmiştim.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: