Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 18:57

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 144 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Aralık 2004 23:10 
General
 WWW  Profile bak

hiçkimse hiç bi zaman bencil olmamalı bence bencillik insanın kendinle olan ilişkisi yok eder ve etrafa karşı soyutlar hayatta her konuda bi adım öne geçmek için çabalarsan her zman geride kalırsın bunu bilmeli insan ilk etap veya son etap bunnar hepsi kısır döngü olarak sana dönücektir.Ama eer insanalarıda düşünerek yaşarsan her zaman mutlu olursun hayattan keyf alırsın kendini sorumlu hissedersin belki ama bu duyduun haz seni rahatlatır ve sorumluluktan daa üst plana çıkar tabiki herşeyin fazlası ii olmadıı gibi bununda fazlası kötüdür ama sınırda tutarsanız çok çok ii şeyler olur önemli olan zaten bunu başarmaktır. aynı zamanda ilgili gibi görünüpte ilgisiz olmak aslında en kötüsüdür benciillide bu başlatır zaten tabi bu insan gelipte benim hiç bişey sikimde diil ben sadece kendimi mutlu etmek için yaşarım diyosa çok büük bi yanlışlık yapıor demektir çünkü bu yaşadıı sadece şu anki bi mutluluktur ve geleceede hiç bi şekilde taşınmaz özgürlüğü bile sınırlanır belkide sadece o anı yaşar istemez bazı şeyleri ve bilinç altıından kaybeder ve herşey bi anda yokolur tıpkı insanalrın toplum düzeninde yaşamaya itilmesi gibi bu da aynı kapıya çıkar aslında insanları sadece kendileri için yaşamaya iter deerr yargılarını yok ederekten.. buna karşı çıkmak ise sadece senin elinde olan bişiydir bunu anca destek vererek ve görerek yaşarsın tabi istediin buysa

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Aralık 2004 23:13 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ersin işte seni bu yuzden cook sevi0rm cnmsın yaa en birinci kankam..

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2004 11:22 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eee punk modası boyle uzun bişidir gte girer

salak salak sacmalamayın lan punkta moda warsa ben istifa ediorum

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2004 18:03 
General
 WWW  Profile bak

lan şimdi benim yazdıımın pank modasıyla tamin ettin gibi ilgisi yok oku bi önce a.k

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Aralık 2004 23:21 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

nerden istifa etceksin?

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Aralık 2004 01:29 
General
 Profile bak

herhalde T.C punk bakanlıgı idari ve mali isler daire baskanlıgı görevinden istifa edecek

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Aralık 2004 09:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bencillik şeyimin başı gibi bişey.

walla ben birilerine bi iilik yaptım mı manyak haz alıorum.

belki size fazla polyanna gelcek bu böyle.

o yaptıın iiliklerin karşılıı sana yine İYİ şekilde geri dönüo.

I am an anarchist
Dont know what i want
But i know how to get it
I wanna destroy passers-by
'Cos I wanna be anarchy
No dog's body

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Aralık 2004 15:54 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

abi bu zaten tamamen bio enerji ile ilgili bi durum.
insanın etrafa yaydığı negatif elektrik de pozitif elektrik de atmosferde dönüp dolaşıp yine lkendisine geliyo.
en basit örnek nedir?

sen cok mutluyken arkadaş grubunun yanına gidersin ve ordaki herkesin morasli bozuksa ister istemez senin de keyfin kaçmaz mı?bu ortamda dönüp dolaşan negatif enerjinin senin pozitif enerjinden yuksek olmasıyla ilgili bişi.

birine iyilik yaptıında tabi ki mutlu olucaksın abi.ya da birine kötülük yaptııında ister istemez negatif bi insan oluy0sun.

dünya üzerindeki 7milyar insanın sadece 1sn liğine cok iyi niyetli ve mutlu olduunu düşünsene,o 1sn içinde hiç negatif enerji yayılmicak havaya..

o zamandır ki o 1sn nin sonrasındaki minimum bi kaç saat de aynı elektrikle geçicektir..ahhhh hayalim o bir saniye benim..

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Ocak 2005 21:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ahh madam ah yine döktürmüşün be abbacım :)

haklısın aslında o bi saniye konusunda..

I am an anarchist
Dont know what i want
But i know how to get it
'Cos I wanna be anarchy
No dog's body

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2005 03:49 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

enerji işine fazla takmıcaksın kafanı...ortamlarda genel hava zaten bir maske halini alan bunalım gözükme çabası olmuş...ben vede çevremdeki kankamlarım bunu herzaman eleştiririz ve ortam ne olursa olsun güleriz...çünkü ben kendi adıma bunu idrak etmişim yıllardır oyunun farkına vardınmı gerisi sökük gibi gelir...her boktan ortamdan espiri çıkarırım...övünmek gibi olmasın absürtlüğü hayatın ta kendisi olarak algıladımı insan benim gibi zaten herşeye gülüyor...tabi herşeye dediysem kafanın bi duman halindeki gülmeler gibi değil ..gerçekten ne cıgaralık nede alkol almasam bile gülerim çünkü her bok komik bu yaşamda...etrafına bak taksime bak mesala istiklalde herkesin bir yere yetişir gibi hızlı hızlı yürümelerine bak..yürürken manken gibi kasılıp onaları sanki 1 milyon göz izliyormuş gibi tavılarına bak..gülmen için kıvılcım çakılmıştır... enerji,sinerji minerji traş!!lakin sinerjiye maç izlerken sadece inanırım...Fenerbahçenin maçlarında kankamlarla paso sıkı bir sinerji oluştururuz ve sonra orgazm çığlıkları atarız huş huş kahkahalarla...en güzel bunalım takılma yeride benim için odamdır...votkamı açarım heh işte orda bunalım takılırım kendime vay ibne seni yine güldün güldün ama yine yarı pesimist yarı üzüntülü denizinde yüzmee başladın derim...kucağa oturmuşluk hissi yaratırım...en iyisidir herkesin içinde bunalım olunmaz çünkü saçmadır ...orda hemen bir reklam girer olaya...tabela olursun parıldayan...burdayım bakın nasıl pozlar veriyorum mutsuzum bunalımım ben!!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2005 14:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

vay be bakıyorum filozoflar çoğalmış burda heheh. iyilik yapmak güzel bir şey ama insan ister istemez yaptığı iyiliğin karşılığını almak ister. alamıyınca işte negatif elektrik doğar. hep bir beklentisi vardır arkadaşlarından. onlarla birlikte olduğunda sahte gülücükleri ortama ayak uydurur ama içten içe kendini yiyen bir şeyin nolduğunun farkındadır. karşılığını gerçekten beklemeden yaptığı işlerin iyi olması onu motive eder. bu söylediklerim genelde bencil insanlar için geçerlidir.
bir de autlaw gibileri vardır. o da anlatmış kendisni zaten.
benim gibi de anormal tiplerde vardır. hiç birşeyi kafaya takmazlar. taksalar bile en fazla bir iki saat sürer. sonra eski halini alır. iyilik yaparlar, hele bi de birinin isteğini kıramayan biriyse-ben böyle değilim allahtan- yanmıştır. ister istemez bir şeyleri yapmak zorundadır.
kendisine sataşan insanları bile fazla takmazlar. öyle ki kendilerine hakaret eden birine bile saygı duyabilirler. aslında bu herkes için geçerli bir neden ama insanlardaki negatif enerjiyi dışa vurma isteği karşısındaki insana zarar verir.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2005 20:07 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

AUTLAW yazdı:
enerji işine fazla takmıcaksın kafanı...ortamlarda genel hava zaten bir maske halini alan bunalım gözükme çabası olmuş...ben vede çevremdeki kankamlarım bunu herzaman eleştiririz ve ortam ne olursa olsun güleriz...çünkü ben kendi adıma bunu idrak etmişim yıllardır oyunun farkına vardınmı gerisi sökük gibi gelir...her boktan ortamdan espiri çıkarırım...övünmek gibi olmasın absürtlüğü hayatın ta kendisi olarak algıladımı insan benim gibi zaten herşeye gülüyor...tabi herşeye dediysem kafanın bi duman halindeki gülmeler gibi değil ..gerçekten ne cıgaralık nede alkol almasam bile gülerim çünkü her bok komik bu yaşamda...etrafına bak taksime bak mesala istiklalde herkesin bir yere yetişir gibi hızlı hızlı yürümelerine bak..yürürken manken gibi kasılıp onaları sanki 1 milyon göz izliyormuş gibi tavılarına bak..gülmen için kıvılcım çakılmıştır... enerji,sinerji minerji traş!!lakin sinerjiye maç izlerken sadece inanırım...Fenerbahçenin maçlarında kankamlarla paso sıkı bir sinerji oluştururuz ve sonra orgazm çığlıkları atarız huş huş kahkahalarla...en güzel bunalım takılma yeride benim için odamdır...votkamı açarım heh işte orda bunalım takılırım kendime vay ibne seni yine güldün güldün ama yine yarı pesimist yarı üzüntülü denizinde yüzmee başladın derim...kucağa oturmuşluk hissi yaratırım...en iyisidir herkesin içinde bunalım olunmaz çünkü saçmadır ...orda hemen bir reklam girer olaya...tabela olursun parıldayan...burdayım bakın nasıl pozlar veriyorum mutsuzum bunalımım ben!!!

ya autlaw sen ne salak şeyler yazıon ya hey allaam kıllandım akşam akşam!! :evil: :evil: :evil: :evil:

I am an anarchist
Dont know what i want
But i know how to get it
'Cos I wanna be anarchy
No dog's body

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Ocak 2005 23:36 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

coni esas salak şeler yazan sensin...bn şu yazdıı yazıyla acaip tuttum autlaw ı sense gene boşsun gene boş gene boş...

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ocak 2005 02:30 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulen coci con con sanal sanal zıplayanlarındansın galiba... bana bak işine baksana sen!! :twisted: tam elarabası yapıcak yaşlardasın evlat hadi bakıyım!! uraşma benle okey!!sanal manal ama doğrular konuşulmanı canım kardeşim canımın içi hadi bi sağ bi sol...(burayı gözünde çok büyütme büyütülcek nice şeyler var hayatında, roller var al birini giy üstüne..beni takma ben yokum aslında karşında bir ekran var okadar okey) :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Ocak 2005 07:30 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

sende gaza gelme hemen...

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ocak 2005 03:01 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

haydaaaa...ulen sız kımsınız olum!!buraya bu son yazışımdır çoluk çocukla uraşamam...cıx cıx cıx devam devam punks not dead waoooww sikerim sanalınızı alın kıçınıza sokun!! :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Ocak 2005 15:49 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ula ııkı bı laf soyledık bencıllıkten kastım ...............
ılk once kendı kıcını mı kurtarırsın yoksa baskasının kını mı?
ve bu bencıllık mıdır?
oh be
ahada bıraz bunun uzerıne atısın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Ocak 2005 19:52 
Punkrocker
 Profile bak

burda kımse kımsenın yasıyla deıl ,herkes bırbırının dusuncelerıyle ılgılenıo...kım kımden daa panktır yarısmasıda dusenlenmıo.madem sana gore yannıs olan fıkırler var bu forumda acıkca dıle getırmen gusel tabıkıde ama aşşalayarak deıl... kımse kımseye pank ı zart ı zurt u anlatamaz bundan sora ,herkes kendısı bıseylerı orenır orenmek ısterse(adam etme çalısmaları gusel ama gereksız) herkes bırbırını destekleseydi burda koyun surusu olur cıkardık değişik dusuncelerın olması(savunduumuz ya da savunmadıımız)herzamn guseldır!!!
benım annamadıım bı konu daha eskıden kbırseylere karsı gelme amacıyla takılan pıercıngler zıncırler neden bugun bukadar sorun oluyo..tamam bı cok ınsan takıyo takıstırıo gunumuzde ama onemlı olan amaçtır amaçlarımızdan sapmadıımız surece sorun yok!!unutmayalımkı herkes heerseyı yapmakta ozgur...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ocak 2005 14:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fenerlı olmanın dısında sıkı bı yazı

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 144 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: