maximum rakınrol sen pek iyi değilsin bence....ne demek istediimide anlamayacak kadar sazansın...herhalde blinkle new york dollsu falan aynı kefeye koyacak değilim..şurda bi sonuca varacaktık gene rezil etiin çok yeteneklisin gerçekten
ha ben konuya döneyim....
1-senin o ilah saydıın adamlar fakirdi dimi büyükten eleştiri..müzikten hiç para yemediler..hep kıyıda köşede kaldılar..hiç meşur olmadılar..ama sen herşeyi kendi yaşamaına göre yorumladıın için anlayamassın bunları??? new york dollsda uk subs da bu işten para kazandılar blink182 de rancidde dead kennedys de bu işten para kazandı..kimin para için kendini sattığını bilemesssinnnn!!!!!!!!!!! gene söylüyorum hiçbirini tanıdığını zannetmiyorum..o zaman kim para için kendini satmış bu konuda ötüp durma
2-sorularıma cvp alamadım..çünkü cvp vermedin...bana neden uk subsun alkol şarkısı yazdıını anlatma...o şarkıyla blink in alkolla ilgili olası bir şarkısı arasındaki farklılıktan bahsetttt!!!!!!!!!! önce bunu açıkla sonra artizlik yap..artık umarım düzgün bi cvp verirsin...
3-new york dolsun a hard nights day albümünü dinlemişsindir..o albümde bu dünyaya karşı herhangi bir duruşu olan iki şarkı söylesenize?? gerçekten merak ediyorum..tamamı onu sikiiim bunu sikiim ben şÃ¶leyim ben böleyim den oluşan, karı gibi giyinen bir grup...evet seviyorum o başka...ama ben bir duruş göremiyorum..lütfen bunu açıkla..karı gibi giyinmek bir duruşmu oluyo??? bence sen nasıl "rancid sattı kendini" diye ahkam kesiyosan bende hepsi ipneydi götlerini verdiler firmalara albüm
yaptılar derim..sanmıyorumki hoşuna gitsin..nys bu soruyada cevap..ve biraz saygı
4-duruş duruş diye bağırıp duruyosunuz..old school grupların duruşu nedir??ne yaptılar bu dünya içinn??? neyi değiştirdiler??? çektikleri tek tepki neydi biliyomusunuz.."bu herifler niye böyle giyiniyor???" ben başka bi tepki olduunu sanmıyorum...bunuda açıkla büyükten eleştiri..maximum sen değil!!! büyükten eleştiri
ayrıca new york dolls ve blink i karşılaştırıken bahsettiğim tek şey şuydu: iki grupda zamanına göre farklı olmaya "çalışan" farklı olmak "isteyen" gruplar...anlatabildimmi?? ve farklı olan gruplar????ama söylüyorum bulundukları ortama ve zamana göre...bozuk para veya sandman gibi new schoolda dinleyen insanların daha anlayışlı olduuda anlaşıldı yani

galiba sorun oldu schoolcu geçinenlerde...ki bence ööle bişey yok ama
nys umarım ne demek istediimi anlamıştır bu forumun old schoolcu tanrısal yeteneklere sahip dünyanın en büyük pankları