Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 29 AÄŸustos 2008 20:05

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: güneydou sorunu
İletiTarih: 31 Ocak 2005 07:15 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evet sürekli yaziliyo çiziliyo. en son barzani de "er ya da gec bagimsiz bi kürt devleti kurulacaktir" aciklamasini yapti.
siz ne düsünüyosunuz kürt sorunu diye tabir edilen durum hakkinda

we don't want to be a part of this sick society
KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 13:03 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ordu varva ordu a.a.k sen dert etme kasımda bende ordayımkı kulak burun bogaz sıparıslerı gıtmeden alırım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 13:45 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Bu olay aslında baya uzun bi olay.
Avrupa&Amerkianın büyük etkisi var bu Kürt durumunda.
Ya ben Irak cephesinde Kürt askerleriyle Amerikan askerlerinin birlikte savaştıklarını gördüm.(evet,oraya kaçakçılarla beraber dağlardan geçip kamera kaydı ve bi dolu röportaj yapmış Tolga Temuce isimli şahıs sağolsun..)
Güneydoğu anadolu topraklarında tahmin edemiceiniz kadar cok maden var arkadaşlar.orda bir bor var ki,dünyanın %60ının bor ihtiyacını karşılayabilecek kadar cok olduğu ispat edilmiştir ama biçok götlük ve ülkedeki sistemin sistem olmamasından ötürü çıkarılamıyo o bor ordan.birileri engelliyo anlicaınız,acaba kim?!?!?!

şöle bişi var ki,kürtler,özellikle g.d. anadoludakiler cahil insanlar.ve eğer gündeydoğu anadolu toprakları onlara ait olursa cok rahat tongaya getirilip sömürge olabilirler.
işte bunu bildikleri için bazı AB devletleri ve özellikle Amerika Kürt Devleti muhabbetini feci destekliyor.
PKK Amerikadan geçiniyor.
çünkü ola ki kürtler orda devlet kurarsa,istedikleri kadar silah yapabilicekler..ola ki kürtler orda devlet kurarsa,Fırat ve Dicle ve Türkiyenin su&elektrik ihtiyacını büyük bir yüzdesinin kontrolü onlarda olucak.
ola ki orda bir kürt devleti kurulursa,aslında olmayan ve olduklarını sanan bir ırk yüzünden boku yicez.
çünkü kürtler aslında arap çingeneleriydi,cooook yıllar önce.
ve eğer kürtlere devlet kurulma hakkı verilirse,lazlar da,trakyalılar da,herkes ayaklanabilir,dimi?
o zaman TÜRKİYE kalır mı?siz düşünün.

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 15:34 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

madam'ın dediği gibi olay.vE bunun çerçevesinde ülkede dogu topraklarını veren sol partilerin anuna koyıım ben..bende sol görüşlüyüm ama toprak verilmesinden yana degilim çünkü asıl terör bu olur her zman.türkiye kürtlere karşı hep savunma politikası yürütmüşlerdir.tabiki türkiyenin kürtler üzerinde saçmalama etkileri var.ve bunlar tamamen isteyerek yapıldı.en basiti "kürt devleti ibaresi" yıllarca türkiyenin ileri gelenleri bu ibareyi kullandılar.yok kürt devleti yok o devleti yok bu devleti,ee sen türk devleti ibaresi kullanırsan tabiki kürt halkı ateşlenecektir.tamaman orospu çocugu özal'ın sayesinde kürtler böyle saömalamaya başlamışlardır.çünkü özal tsk'yı pkk güçlensin diye 10 yıl devreye sokmadı.daha sonrasında süper güç amerikanın onlara yaptıgı yardımlar,doguda bir sürü kürt şeyh'inin çok iyi arapça,farsça konuşan amerika dogumlu(amerikan vatandaş) oldukları bilinmektedir.bunlar tamamen ülkeyi bölmektir.aslında ben pkk'nın da yazış oldugun düşünüyorum çünkü tamamen bütün amaçları 70lerde bozulmuş siyasi oluşumun tekrar toparlanmasında solu çökertmekti.zaten sagcılar başından beri amerika ile işbirlikçilik yaptı..
ve bunların yanında babamla tartışırken babam bana pkk'nın bunların yanında bizimle ugraşma amacını kendi düşüncesiyle söylemişti.ve dedi ki "pkk bugün türklere gönderilmesinin tek amacı türk ordusunu arazi şartlarına,savaşlara alıştırmaktı.çünkü bugun bi ırak savaşı tam bize göre olucaktı.bizi sokmak isticeklerdi.açılan amaç tamamen buydu."
lanet olası pkk'yı ve taşıdıkları sosyalist yıldızı bayraklarını sevmiyorum tıpkı hiç bir bayragı sevmedigim gibi.çünkü asıl terör budur.
bir diğer açıdan kürtler yüzyıllarca devlet kurmamış,kuramamışlardır.ve bunun ateşiyle oluşan en küçük kıvılcımla gaza gelmişlerdir.bugun bi kürt devleti kurulması demek amına kodum silah fetişsi israil'e zemin hazırlamak demektir..bunu bizim orduda biliyo devlet büyükleride!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 15:49 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Anadolu’da yaşayan Türklerle Kürtlerin arasına nifak sokmak isteyen gerici, sömürücü karanlık kuvvetler, emperyalizmle el ele vererek halklarımızı kolayca ezmek istiyorlar. Kürt ve Türk halklarının bahtiyarlığa ve insanca yaşamaya varmak için derebeylerine, kara kuvvetlere, şehir ve köy gericilere, ırkçılara, milletlerin varlıklarını ve milli haklarını inkar edenlere, halkları birbirine düşürüp sırtlarından rahatça geçinenlere, emperyalizmin uşaklarına karşı yürüttükleri yeni milli kurtuluş savaşının zaferi Kürt ve Türk halklarının elbirliği ve kardeşliği ile kazanılır. Ancak böyle bir elbirliği ile kardeş iki millet hürriyete, milli ve insan haklarına kavuşabilir

NAZIM HIKMET-ikibine dogru dergisi-sayi32-temmuz 1988

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 15:52 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bi de bi harita koycam buraya, güneydou anadoluyu nasil ayirdiklariyla ilgili de tarayicida problem var.

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 15:52 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

harbi bak..o özal piçinin çok buyuk etkisi var..mna kodumun tontonu.
abi g.d.anadoluda kızlar okula gitmiyo,ne eğitim ne bişey ne yol var ya.
bi bok yok.gercekten unutulmuş yer orası.
gercekten istanbul bi ülke orası bi ülke sanki.
78 de yapılan bi anket..arkadaşımın baabsı anketörlük işinde..g.d. anadoluya gidip kapı kapı dolaşcak "COCA COLA CANA CAN KATAR" cümlesinden ne anlıyosunuz diye sorcak..
anket sonucu ne biliyo musunuz?

"ÇOCUKLAR TÜRKÇE KONUŞABİLİYOR AMA BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU TÜRKLERDEN KORKUP KAÇTIĞI İÇİN SORUYA CEVAP VERMİYOR.
"25-30 YAŞ ARASI İNSANLARDAN SADECE 7TANESİYLE TÜRKÇE KONUŞABİLDİM.COCA COLANIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR.ÜRKEK VE ÇEKİNGENLER."
"30YAŞ ÜSTÜ KİMSE TÜRKÇE BİLMİYOR."
"TAM 28TANE KAPI ÇALDIM SAYIN MÜDÜRÜM,AMA 23 TANESİ TÜRKÇE SORU SORDUĞUMDA SURATIMA KAPANDI."

bir de bu var.üniversitelerde kürt olduğu bilinen bazı gençlere karambol yapılıyor.işte türk halkında bi de bu oluştu.
kürtler ezilmesin,ama nasıl ezilmesin?güneydoğu anadoluya da okul gitsin.yol gitsin.hastane yapılsın.doğum sırasında anne ve çocuklar ölmesin.namus cinayetleri olmasın.kan davası olmasın.
insanlar insan gibi yaşama şansını kazansın.
ama şu anda olduğu gibi kuzey ırakta(ki asıl adı kürdistandır,bunu bilior muydunuz?) veya güney doğu anadolu da herhangi bir kürt devleti olmasın.
ırakta var olan aleni diktatörlük,burda var olan demokrasi adı altındaki diktatörlük yıkılmalı.

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 16:11 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya Atatürk zaten bu TC yi kurarken irka dayali bi ulus devlet kurmadi, sinirlara baali bi devler kurdu ve her firsatta kürtler ve türkler kardestir dedi.

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 16:29 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

SSCBnin daalmasıyla orta doğuda siyasal bi boşluk doğdu ve ABD küçük bi tahrikle ırağı savaşa çekiyo. Irak güneyse savaşa çekilirken kuzeyde de Kürtler ayaklanmaya kışkırtılıyo. Kürtler yerlerinden edilerek göçe zorlanıyo ve kuzey ırakta bi kaos ortamı yaratılıyo. Tabi aynı zamanda güneydoğu bilgemizde etnik temele dayanan bi terör başlıyo.

Ya zaten orta doğuda hiçbir zaman büyük bir dvlet istenmemiştir ve devletler etnik unsurları kullanarak SSBC ve yugoslavyayı başarıyla parçalamışlardır (balkanizasyon stratejisi yani) şimdi de sıra Türkiyede. Ayrıca suriye ve ırak da var.

Sevr bi nevi. Sevr anlaşmasıyla da türkiyenin tüm coğrafi bölgelerinde küçük küçük devletçikler isteniyodu, konya tarafında küçük bi bölgede de TC olacaktı. Ama Mustafa Kemal buna karşı çıkmıştır.
simdi gizliden gizliye bunu için dönüyo olaylar

Şimdilik güneydoğuda kürdistan, doğuda ermenistan sorunu var gündemde. Böylece de emperyalist güçler çok daha kolay bi biçimde ortadoğuda etkin olacaklar, petrol, diğer zenginlikler ve suyun(GAP vs.) paylaşımını istedikleri gibi gerçekleştircekler

Olay bu.. tabi benim bildiim, gördüüm

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 16:38 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Madam Butterfly yazdı:
ve eğer kürtlere devlet kurulma hakkı verilirse,lazlar da,trakyalılar da,herkes ayaklanabilir,dimi?
o zaman TÜRKİYE kalır mı?siz düşünün.

öyle olcak zaten eer kürdistan kurulursa Atatürk'ün kurdugu yapi çökecek ve türkiye parçalanacak. ortadogu yeniden yapilanacak(tabiki gizli eller yardimiyla)

"iran-irak-suriye ve türkiyenin bölünmesiyle bi kürdistan, ermenistan dogu anadoluyu kendisine katacak, gürcistan büyüyecek, lazistan kurulacak, ege ve akdeniz bölgeleri ayri cumhuriyetlere dönü_ecek, türklere de sevr de dde belirtildii üzere orta anadoluda küçük bi toprak parças1 kalacak" öngörülen maddeler

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 16:50 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

"zaten ba$ImIza ne geliyorsa, cahillikten geliyor" der cok bilenler...cahiller ise "ba$ImIza ne geliyorsa, cok bilmekten geliyor"...(genelleme hat saffada)...

ya kürtler artIk kabullenmeli...onlara tutup da "alIn burasI sizin devletiniz" diyecek kimse yok...bunu anlamalIlar artIk...ortak bir yok bulmaktan ba$ka cözüm de yok...kimse onlara türk olun demiyor...ama TRde ya$adIklarI sürece, anayasamIza da uymak zorundalar (her ne kadar uyulasI olmayanlar da olsa)...hele birde bir ülkede yabancI isen, daha dikkatli olmalIsIn...ezilmemelisin ama dikkatli olmalIsIn...neyse ya...daha uzun yIllar bu sorun ya$anIcak...

güney dogu da sadece kürtler yok ki..türkler'de var...yanlIz kendi topraklarInda bir grup azInlIk gibi kalIyorlar :s bazi yerlerde kürtler ve türkler bir olmu$lar...insan istediginde anla$abiliyor...ama bir taraf "isterem" diger tarafda "vermem" dediginde kIzI$malar oluyor...yakIlan kasabalar, ölümler vs...off of...bu kadar uzak olmak da $anslImIyIz bilemiyorum...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 16:53 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu da bööle bisi off

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 17:00 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oha be...orta asyayI bölük börcük yapmI$lar...buna kendileri de ínanIyor mu acaba?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 17:04 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oFfodicoRse yazdı:
oha be...orta asyayI bölük börcük yapmI$lar...buna kendileri de ínanIyor mu acaba?

onlara firsat verildikce inanmalari icin daha da fazla nedenleri oluyor.

böyle sünni yok dürzi diye ayiramazlar canim heralde, yuh da ben yine de koydum.

bu -güneydou gerçei-türk devrim kurumu yayinlari-adli bi kitaptan eklenmistir

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 18:40 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eclipse avatardan ötürü çok teşekkür ederim sana güzel kardeşim bu bir.
ikincisi de gercekten de inanıorlar böle bişeyin olabiliceine çünkü bizim başımızdakiler de(bu sözden nefret ediorum) onlara bu umudu veriyor..
hani çaktırmadan gösterirsin ya gizli giriş kapısını,kaş gözle..o muabbet..

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 18:43 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Madam Butterfly yazdı:
eclipse avatardan ötürü çok teşekkür ederim sana güzel kardeşim bu bir.

:puke ya n biliyim bn bu kadar midenizin kalkcaani, pardon psikolojinizi bozdum siz bilmiyosunuz ama ilerde bu olay sizin davranislariniza etki etcek hayiiiiiir naaptim ben :) saka bi yana :)

KREATOR

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 19:08 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

heheh yok o kdr deil:)

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Ocak 2005 20:09 
Führer
 ICQ  Profile bak

böl ve yönet...
önce yugoslavya, sonra S.S.C.B. şimdi ortadoğu...ırak tamamdır, sırada kim var? amaçlar belli, araçlar sadece değişiyor, kürt-türk problemi,sünni-şii problemi diye diye problemler yaratılıyor..
bu oltaları yememek lazım...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz