Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 12 Ekim 2008 06:28

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Satılıklar...!
İletiTarih: 06 Åžubat 2005 13:05 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

*elimde 250 watt bass amfisi var. Markası Acoustic. USA, California yapımı. Gerçeken temiz ve güzel. 4 ayrı girişi var. 4 ayrı girişin 2 ayrı denetimi var. Fiyatım çok makul 850$. Pazarlık payı fazla olmasada var. Tam bir Bar veya Konserlik. İsteyen evinde veya stüdyosunda da kullanabilir. Şu ana kadar bir kere evden çıktı. O da bir açık hava konseri içindi. Gerçekten güzel ve parasıda makul.

*Washburn Mercury II: gerçekten çok temiz. bakımını daha geçen gün yaptırdım. rengi kırmızı(bordomsu). yani bu gitarı anlatmaya gerek duymuyorum bile. herkez tonlarının ne kadar muhteşem olduğunu biliyo. 2 hambucker, 1 single. floydrose lu, muhteşem bi şey. maple klavyede elleriniz kayarken atıcağınız en iyi soloları atarsınız. kızım gibi baktığım gitarıma 390$ istiyorum. lütfen kesin niyetliler ulaşsın. bi ortasını buluruz. paraya ihtiyacım olmasa bi daha hayatımda alamayacağım bu gitarı satmazdım. http://gitarsahibinden.sitemynet.com/was/ adresinden resimlere bakabiliirsiniz. resim kalitesi düşük olabilir aldanmayın. gitar gıcır gıcır

* Elimde Sabian Ride ve 14" Hi-Hats var. Modellerini tam bilmiyorum. İkiside nerdeyse kullanılmamış. Bu ikili için istediğim fiyat: 280$. Gerçekten güzel.

*Pearl Trampet ve Pearl trampet sehpası, Derileri Yamaha. Tertemiz. Mirror Crome. bunun için istediğim fiyat ise 300$

Evet hepsi bunlar. Fiyatlarda bi ortasını buluruz. Tel: 0505 328 5281. Acilen paraya ihtiyacım var....

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: