Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 06:24

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Eveet, bir konserin ardindan...
İletiTarih: 19 Mart 2005 23:20 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

19 mart cumartesi punk konseri:

bayaa kalabalikti güzeldi, eylendik zipladik costuk, ama anarsistler bokunu cikartti biraz pogonun, tadini kaçirdiler ortamin ama yine çok güzel bi geceydi...

emegi gecen herkese tesekkürler.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Mart 2005 22:12 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

konserde anarşistler biraz sert daldı pogoda kötü oldu. kilink çıkınca baya kişinin çıkması ayıp oldu ama daha sonra daha rahat pogo ve skank döndü.. kilink bombaydı.. tesisat sorunu vardı biraz. mekanda küçüktü sanırım. yalnız biranın 2,5 olduğu bi ortamda 2 milyona kilink demoları adam gibi satılsaydı(benim demolar önemli deil) gruba destek çıkılsaydı güzel olacaktı.

posteriti bikaç parçasına bayıldım. allahsız özgür biraz salmış kendini, toparlanıp daha aktif olmasını bekliyorum. cemiyetinde hastalıktan dolayı az çalabilmeleri kötüydü......

hah bide blowjoe ibnesi geç geldi herkes onu bekliodu ve birbirine soruodu ama en sonunda onu yakalayım tiört, cd ve çikolatalarını aldılar....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Mart 2005 19:37 
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. orada bidünya anarşist vardı ama bahsettiğiniz olayları yapan sadece 2 kişi... neden tüm anarşistlere laf atıyorsunuz? Umut bişey yaptımı? elfun, aslı, selçuk, ben, savaşkarşıtları tayfa, nifak... bisürü anarşist var kimseye zarar vermeden kendi çapında konseri izleyen.. 2 kişi yüzünden neden tüm anarşistler suçlu oluyor...

onlar kimdir, olay nedir bilmiyorum ama bu kadar laftan sonra ben de uyuz oldum şahsen. götünü skiim onların ben herkimse...

bu arada fotolar diğer başlıkta...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz