Türk Punk Forum

KaraşimşeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 06:29

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Glenn Hughes !!! 1 Nisan Ankara, 2 Nisan Istanbul
İletiTarih: 19 Mart 2005 14:36 
Sex Pistol
 Profile bak

Deep Purple ve Black Sabbath gruplaridan tanidigimiz cok buyuk insan Glenn Hughes bir kez daha Turkiye 'de. hem de Lizard grubu da olacak!!!

BÝLET FÝYATLARI :

NUMARALI VIP : 38,5 YTL
AYAKTA : 28 YTL

GLENN HUGHES

1952, Ýngiltere doðumlu GLENN HUGHES, müzik hayatýna TRAPEZE isimli grupla baþladý ve 1973 yýlýnda belki de hayatýnýn teklifini alýr: DEEP PURPLE'da çalmak! Dünya gençliðinin arayýþ içerisinde olduðu 1968 yýlýnda ortaya çýkan ve kitleleri peþinden sürükleyen Hard Rock müziðinin en önemli temsilcilerinden biri olan DEEP PURPLE'dan gelen bu teklifi geri çevirmeyen Hughes, gruba basgitarist ve geri vokalist olarak katýlýr. DEEP PURPLE'ýn en önemli albümleri arasýnda gösterilen “BURN”, “STORMBRINGER” albümlerinde yer alýr. Hatta o dönemlerde bir çok eleþtirmen "DEEP PURPLE'ýn solisti Glenn Hughes olmalýdýr" diyerek grubun o dönemki solisti David Coverdale'i eleþtirirler.

DEEP PURPLE' ýn gitaristi Richie Blackmore, RAINBOW'u kurmak için DEEP PURPLE' dan ayrýldýktan sonra bir albüm daha kaydederler ve DEEP PURPLE daðýlma kararý alýr.

DEEP PURPLE'ýn daðýlmasýndan sonra müzik hayatýna solo çalýþmalar ve farklý gruplarla devam eden Hughes, BLACK SABBATH'ýn "Seventh Star", GARY MOORE'un "Run For Cover", WHITESNAKE'in "Slip Of The Tongue" albümlerinde basgitarist, solist ve geri vokalist olarak yer almasýnýn haricinde, sinema tarihinin en önemli filmlerinden biri olan HIGHLANDER(ÝSKOÇYALI) filmlerinin 2. bölümünde yer alan "Haunted" adlý þarkýyý seslendirir. 2001 yýlýnda RAINBOW, YNGWIE J. MALMSTEEN ve DEEP PURPLE’ýn solistliðini yapmýþ olan JOE LYNN TURNER ile bir araya gelen GLENN HUGHES, HUGHES TURNER PROJECT’i kurar. Bu kadro ile iki stüdyo albümü yayýnlayan grup, 2004 yýlý Avrupa turneleri dahilinde Ankara ve Ýstanbul’da iki konser veren grup Ankara’da 950, Ýstanbul’da da 1200 kiþiye unutulmaz anlar yaþattý.

2004 yýlýnýn geri kalanýný solo albümü üzerinde çalýþarak geçiren GLENN HUGHES, albüm kayýtlarýnda RED HOT CHILI PEPPERS davulcusu CHAD SMITH ve JANES ADDICTION gitaristi DAVE NAVARRO ile çalýþtý. 2 Nisan 2005 Ýstanbul Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde 1 Nisan 2005 ‘de Ankara Cankaya Venue 'de konserler verecek.

THE LIZARDS

Son zamanlarýn yükseliþte olan Hard Rock gruplarýndan biri olan THE LIZARDS, 2000 yýlýnda kuruldu. Bugüne dek üç stüdyo bir de konser albümü çýkaran THE LIZARDS’ýn bu kadar çok ilgi çekmesinde en büyük etken grup elemanlarýnýn önemli isimlerden oluþmasý. Gitarda Patrick Klein ve basgitarda Randy Pratt gibi rock dinleyicileri tarafýndan ilgiyle izlenen iki elemanýn yer aldýðý THE LIZARDS’ta vokalleri ünlü Hard Rock grubu RIOT’un solisti Mike DiMeo üstlenirken davulun baþýnda ise RAINBOW, RIOT ve BLUE ÖYSTER CULT gibi gruplarla yaptýðý çalýþmalardan tanýdýðýmýz Bobby Rondinelli yer alýyor.

Diskografi:

The Lizards (2001)
Rule (2002)
They Live (2003)
Cold Blooded Kings (2004)

http://www.biletix.com

benim hakkimda ne dusunuyorsan Allah Baba sana x2 katini versin!!!

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 20 Mart 2005 21:50 
Führer
 ICQ  Profile bak

adam büyük adam hakkaten...
ama ben pek sallamicam...obituary yi bekliyom ben gelsinler gidicem..

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 21 Mart 2005 17:11 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

amına koyim gidemiyom olm ya çıldırıyorum. sen gene gidip nispet yaparsın ben de senin kafana atmalık bişiler bulmaya çalışırım :evil: :evil: :evil:

para yok ya of naapsam cinnaha mı çıksam ya off :roll: :roll: :roll:

we don't want to be a part of this sick society
KREATOR

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 21 Mart 2005 17:16 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu arada alakasız ama yazıyım istanbulda rock republic diye bi festival yapılacak 1-2-3 temmuzda, bu sene yapılmayacak olan rock the nations yerine
ve kesinleşen gruplar:slayer ! overkill! doro! in flames!
türklerden de crossfire, false in truth, pin-up fln vardı galiba
ööle işte

we don't want to be a part of this sick society
KREATOR

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 27 Mart 2005 18:27 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

DİKKAT!!! konser yeri degismistir! Ankara konseri Saklikent'e alinmistir!! duyurulur!

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 31 Mart 2005 20:19 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu arada sunu da ogrendim The Lizards grubunda Rainbow'un eski davulcusu caliyormus!!! yeah!!!

bi tasla iki kus...!!!

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: