Türk Punk Forum

KaraşimşeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 30 Ağustos 2008 14:53

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ''PUNK'' forumunda faşizm?
İletiTarih: 24 Nisan 2005 03:53 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

İlk önce,Rottenx77'nin kürtler hakkındaki ırkçı mesajları.Şimdi de sıra Ayshegul'de...O da Ermenilere küfür ediyor.....
Bu küfürleri edenler,bu forumda kürt ya da ermeni asıllı insanlar olabileceğini düşünmüyorlar mı?

Düşünmüyorlar diyelim,bütün bunları söyleyen bir mahluk'a,nasıl insan denebilir?

Ben diyemiyorum.......

Punkrock insana ait birşeydir,evrimini tamamlayamamış primatlaraait değildir..Bu ziyade ile de,bu forumda hertürlü primatlığı yapan insanımsıların atılmasını arz ve talep ediyorum...

Burası,Punk'ların ve Punkrock dinleyicilerinin forumu değilmiydi?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Saygılar,
BAZI ÖKÜZ VE ''AYI''LARA İNAT,BEN İNSANLARI SEVMEYE DEVAM EDECEĞİM...
YA SİZ?

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 04:39 
ne dion abi :roll: yaw bişey öğrenmişsin paso onu yazıon ii biz evrimimizi tamamlayamamışız tmm bende ilk başta bi girişmde bulundum şimdi fazla girmek istemiorum ama milleti galeyana getirmeye ne gerek var şimdi bu başlık altında herkes birbirini yicek sen peki bunu hesaba kattın mı?

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 10:02 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Görüntü hesabý pank takýlan gençliðin düþünmeden yaptýðý olaylardan,ne bekleyeceksin ki...

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 11:36 
Hardliner
 Profile bak

ilahi allasız tosbaa o zaman keremden senin adının altında yazan überpunk ibaresinide kaldırmasını iste. isyan isyandır. bide bu kadar gerilmiş olsan ve gerçekten evrimini tamamlamış bir primatsan-bu da sikko antrapolog lafıdır böle- gidersin o insanlara yaptıklarının yanlış olduğunu anlatırsın forumdan atmak yerine. aferin aferin böle devam et. asıl senin yaptığın faşistlik lan

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 11:38 
Hardliner
 Profile bak

anaa harbi laa cidden çok orcinal bi faşoluk yapmışsın ama. düşününce. ehehe ilahi lan biraz daha dikkatli olsanda gerçek bir sapiensapiens olarak bu homo erectuslara daha eyi örnek olsan

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 12:06 
maxwellmurder yazdı:
ilahi allasız tosbaa o zaman keremden senin adının altında yazan überpunk ibaresinide kaldırmasını iste. isyan isyandır. bide bu kadar gerilmiş olsan ve gerçekten evrimini tamamlamış bir primatsan-bu da sikko antrapolog lafıdır böle- gidersin o insanlara yaptıklarının yanlış olduğunu anlatırsın forumdan atmak yerine. aferin aferin böle devam et. asıl senin yaptığın faşistlik lan

katılmamak elde diil..

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 12:23 
ana başlığı "punkrock" olan bir forumda tospaanın bahsettiği gibi faşizm içerikli (laf olsun diye değil, buram buram ırkçı faşizm) mesajlar görmek benide rahatsız ediyor...

sanal ortamda uygulanan atma, engelleme, banlama vb. yöntemler ise ne kadar uygun, en kadar değil, ne kadar dikte yada ne kadar sansür, ne kadar özgürlükçülükle bağdaşır o da apayrı bir konu. zaten birçoğu sanal ortamda bu konu şiddetli tartışmalara neden olmakta.

atmak mı gerekir bilmiyorum ama ben birşeyler yapılması gerektiği kanaatindeyim. punk ana başlığı altındaki bi forumda ırkçılık içeren mesajlar görmek istemiyorum.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 13:19 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

insan gibi insan olsun kürt ermeni fark etmez...

"Rape laf söyleyenin geçmişini..."

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 13:30 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence de bişey yapılsın

aha bi de gurbette yaşayan bi bonehead eklendi mına koyim foruma hey allaam hepsinin allah belasını versin

önce insan

I am an anarchist
Dont know what i want
But i know how to get it
I wanna destroy passers-by
'Cos I wanna be anarchy
No dog's body

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 18:29 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ben antifaşist mücadele diye bir başlık açtım.
Oraya da yazın düşüncelerinizi lütfen
Ben bir platform oluşturmaktan yanayım
ama ne olursa olsun bu insanların kafa yapılarını değiştirmeden böyle başlıkları görmemeyi ummak boşuna
susturmak veya atmak da çare değil ki
o insan o düşünceleri taşımaya devam edecek
burada olmasa bile başka bir ortamda aynı şeyleri düşünecek/söyleyecek
biryerlerde bir sorun var
ama nerede?!?

we don't want to be a part of this sick society
KREATOR

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 21:57 
Führer
 ICQ  Profile bak

birilerini düşüncelerinden dolayı forumdan atmak bence de totaliterlikten, apayrı bi faşistlikten başka bi şey değildir...ne düşünüyosa düşünsün o adam...rahatsız olunuyorsa adam gibi konuşulur bilimsel-siyasi dayanaklarla..

ben punk forumunda da ırkçı olarak adlandırılabilecek düşüncelerin olabileceğini kabullenmemiz gerektiğini düşünüyorum...

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2005 22:38 
hepimizz kardeşizz bu kavgaa ne diyeeee :roll:

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 16:17 
Tough-Guy
 Profile bak

...

En son Polly tarafından, 02 Aralık 2007 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 16:34 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

düşüncelerinde bir söyleniş biçimi vardır mesela ben orhan diye birini sevmiyorum burda kalkıp orhan seni sevmiyorum dersem ve beni bu yüzden atarlarsa atanlar haksız olur

ama kalkıpta orhan senin anneni sikerim amın evladı dersem atanlar sonuna kadar haklı olur
bunun gibi görüşlerini yazmayı bilenler yazsınlar yazmayı bilmeyenlerde atıldıklarında lan neden ben atıldım demesinler

çok bi sik biliyomuş gibi tv den izledikleri şeylerle bilmiş bilmiş konuşanlarda o kelimeleri alıp analarının amlarına soksunlar yada açıp kitap okusunlar..
selametle..

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 18:42 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kimsenin sikinde deil ne türkiye nede ermenistan,sikleyen yok kimseyi artık....belli bir dönem bu salakça tartısmalar atılır önümüze ve bizde ülkemizi cok seven vatandaslar olarak,''yok biz yapmadık onlar yaptı,onların eline verirken sikim kaydi'' falan diyerekten vede avrupadaki itibarımız sarsılaraktan-ki zaten hiç olmayan itibarı sarsmaktır olay-ayrı bir tartışma buhranının içinde buluruz kendimizi..
verilen kıvılcımlar ne dense bir anda aleve dönüsür bizde..ülke içindeki dinamiklerde körükle giderler yangına bile bile.(medya,siyasetçi,patronlar).çünkü böyle istenmiştir.hep osmanlı torunu olmakla övünür durur bazı insanlar,ulan o zaman bizans oyunlarına aşikar olmanız lazım deilmidir!bense gülüyorum böyle diyenlere.bizans torunuymuşşş.siktir lan

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 23:03 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

veee heepsiii sooonsuuuz gibiiiydii elimi tuttuğunda ama hepsi beni terk etti gölgesi kaldı aaardııındaaaa

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 23:09 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Punk kavramının içinde nazi-punk die bi kolun oldunu

bağcıkların yalnız kırmızıdan ibaret olmadığını ve sadece senin kardeşlik düşünlerini barındıran insanlardan oluşan koyun sürüsü olmadığını unutma bu forumdaki insanların herkes istediğini düşünür ve bunu dile getirir

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 23:28 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 ICQ  YIM  Profile bak

hAYWAN herif güzel yazmýþ.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2005 23:38 
HaYvAnHeRiF yazdı:
veee heepsiii sooonsuuuz gibiiiydii elimi tuttuğunda ama hepsi beni terk etti gölgesi kaldı aaardııındaaaa

bu yazıyı neye göre almalıyım gayet gusel olmuş :cry: :cry: :cry:

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 26 Nisan 2005 02:02 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya şarkı sözü o üstünüze alınmayın siz
şafak yazar öyle arada diyomuşm :P

we don't want to be a part of this sick society
KREATOR

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 02 Mayıs 2005 17:46 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

yerine göre deişen tipler vardırya..hani bi ortamda sivrilmek isterler..Tamamen dikkat çekmek için yırtıyolar kendilerini delinin biri kuyuya taş atmış bin akıllı peşinden dalmış derlerya öyle oluyo cidden..Kulaktan dolma şeylerlen gaza geliyolar sonrada faşizme karşıtlık dışında faşizmle hiçbir ilgisi olmayan bi yerde bunu tartışıyolar..sizde sallamayın abi bunları sonunda istedikleri oluyo dikkattide çekiolar..haz almasınlar amaaann amannn..

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 02 Mayıs 2005 22:35 
General
 Profile bak

punkrock dinlemek veya punk olmak her ne boksa bazı insanları yeterince farklı yapmamıs olsa gerek ki böyle aptalca ırkcı söylemlerin ortaya cıkmasına sebep olmus.farklı olma ic güdüsüyle,sivrilme duygusuyla aptallıktan ibaret olan nazi punk akımına kendini kaptırmıs bazı zavallı insanlar.cok klasik bi yorum ama dogru.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 03 Mayıs 2005 18:49 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

milliyetcilik iyi fasizm kotu

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 04 Mayıs 2005 21:31 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 ICQ  YIM  Profile bak

isteyen istediði gibi düþünür m.q. ýrkçýysa sanane komsa sanane
ben ýrkçý deðilim ama kürtleri sevmiyom.zorla mý sevicem.

Sayfa başı

İleti başlığı:
İletiTarih: 04 Mayıs 2005 23:21 
General
 Profile bak

ne demek kürtleri sevmiyom.genelleme yapılabilecek seyler var yapılamayacak seyler var. eer kürtleri sevmiyom diyosan ırkcısın bunun ötesi yok.bi ırka milliyete her ne boksa toptan karsıysan hepsinden nedensizce nefret ediyosan bunun adı ırkcılıktır.ben ırkcı degilim deme ben IRKCIYIM de gögsünü gere gere.zorla sevmek zorunda degilsin ama bu durumda da bal gibi ırkcısın.eger senin kürtlerden nefret etme sebebin terörizm veya kroluk vya herneyse,terörizmden nefret ediyom,pkk dan nefret ediom veya kroluktan nefret ediyom diye haykır.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 108 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: