Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 12 Ekim 2008 13:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 77 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: son demodan 2. parça
İletiTarih: 30 Mayıs 2004 15:16 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

son demodan 2. parça haftayada bütün hepsini siteye upload etmiş olucaz

http://www.geocities.com/fatstaremo/fat ... lettim.mp3

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: bağ
İletiTarih: 13 Haziran 2004 01:52 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

bağda yine bir ekşın olucak bi terslik olmassa eskişehirli arkadaşlara burdanda duyuriim 20 haziran öss sonrası 13.30 da toplaşılacak kişi başı 3 milyon zaten onlarda size kola+köfteekmek olarak geri dönücek...ben yetişemem diyenler fatih sultan mehmet ilkokulunun karşısından 31 numaralı otobüsle 8. durakta inmek suretiyle gelebilir alkol olayı serbest isteyen istediği kadar içkisini yanında getirecek(azımızla içelim) canlı müzik olarak biz bide bi terslik olmazsa atmosfer şahane olucak güzel olsun bizim olsun eelenelim işte açık hava daha ne olsun......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Haziran 2004 21:34 
Dead Kennedy
 Profile bak

aaa bizde gelelim hem kaynaşırız hep beraber. buna bütün eskişehir davetlimi ki? yoksa sadece emo dinleyenlermi davetli...?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: untitled
İletiTarih: 14 Haziran 2004 16:26 
Dead Kennedy
 ICQ  Profile bak

gelmek istiosan sen gel 13:30da arka bahcenin oraya orda konusalim hadi baqalım ewsahibi :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Haziran 2004 23:08 
Dead Kennedy
 Profile bak

bi kaç tip görüp bütün eskişehir tayfasına laf sokmak ne iş oluyor bi kaç grup dinleyince adammı oldunuz insan olun ilk başta gotunuz kalkmasın 2 kayıt yapınca :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Haziran 2004 02:26 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

sen şimdi cevapta bekliyorsundur hevesle seni üzmekte istemem çünkü artik senin gibi insanlar konusunda kitap yazıcak duruma geldim <<<<<<<<<<<<<[senin gibi insan](bu tamamen senin tercihin"bize laf atmak suretiyle edinmiş olduğun misyonun")>>>>>>>>>>bak sevgili arkadaşım ben söledim siz bıkmadınız boş şeyler bunlar otur müzik yapıyorsan müziğini yap dinliyorsanda bizi dinleme olsun bitsin illa bişilere tepki göstereceksen bak eskişehirdeymişsin gel söle yüzümüze ne alıp veremediğin var bizde anlıyalım neye tepkilisin alındıysan zaten dediğin o üç beş kişinin içindesindir ki buna tepki göstermen saçma,değilsende kaymakammısın anlıyamadım eskişehir tayfası felam koruma iç güdüsü....yada hiç bişi yapma lagwagon u yeni bir grup zanneden ve müzik bilgisi mtv gruplarıyla sınırlı interneti sadece ona buna bok atmak için kullannan arkadaşlarınla takıl hadi dedim yaa boş işler bunlar biz üç yıl önce stüdyolarda müzik yapmaya çalışırken metallica davulları çalmaya çalışan sonrada bize bok atan insanlar silselesinin parçası ol hadi bakalım kolay gelsin aramıza hoş geldin... :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Haziran 2004 22:06 
Dead Kennedy
 ICQ  Profile bak

öküzlüğünde bi sınırı war ama bu arkadaşlar maşşallah yane diz boyu... gelin söyleyn yüsümüze

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Haziran 2004 23:05 
Dead Kennedy
 Profile bak

yavrucuum bak şimdi sen konunun hassasiyetine kapılmışsın senin sorunun bnm sölemek istediim 3 5 kişiden oluşan bi takımı tamamiyle eskişehir tayfasına endkeslemen anladınmı hemen öle ahkam kesmene falan gerek yok anlıyacaın anladıım kadarıyla biraz heyecanlanmışsın bide şu olay var bahsettin 3 sene önce metallica nın davularını çalmaya çalışan her genç iddia ediyorum şu anda senin davulcundan iidir ama şimdi sen yine heyecanlanıp olayı bateristinle sorunumuz olduunu falan düşÃ¼nürsün öle bişeyde yok sadece burda eleştiri yapıyoruz bu forumunda amacıda bu sanırım evet eskişehirliyim ama seninle konuşma ihtiyacı falan duymuyorum sen duyuyorsan gel konuşalım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: frekanslar tutmuyor....
İletiTarih: 24 Haziran 2004 01:29 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

bu sanada son cevap verişim olsun çünkü gereksiz vakit kaybı oluyor kendi açımdan çünkü daha önemli işlerim var işte yazındada yazdığın gibi sizin sorununuz,,, bu iyi şu iyi.... yani olsun benim davul çalan arkadaşımdan bin kat ii çalsın hiç umrumda değil önemli olan bişiler üretmektir geçen senede bi grup eskişehirli ismi lazım değil ---biz fatstar ı geçces die öküzce bir laf sarfetmiş ki ne kadar gerzek bi düşÃ¼nce kimse kimseyle yarışmıyor biz müzik yapıyoruz benden ii gitarist onda ii davulcu aşın artık bunları önemli olan kendi çapında bişiler yapmaktır ama ben daha bir kaç metal grubu dışında eskişehirde ne bir demo gördüm nede işittim ki 4 yıldır müzik yapıyoruz artık sen düşÃ¼n işte bi daha söylüyorum biraz daha geniş bakış açılarıyla düşÃ¼nün ki güzelce tartışalım dimi yoksa bu iyi şu iyi haaa bu arada ben o metallica davulu çalmaya çalışan arkadaşada bişi demiyorum aşşalamıyorum da yanlış anlaşılmasın ne kadar ii çalrsa çalsın ne kadar kötü çalarsada çalsın kimse ona insanların arkasından konuşma hakkı vermez bunun dememde ondan gelir....yani amacın tepki kontrolsüz hareket beklemekse boşuna bekleme derim senin gibi tek düze düşÃ¼nceler sahip insanların bu boş fikirleri beni hiç sinirlendirmez seninde yanlış anladığın gibi orda gel konuşalım demem hümanist bi yaklaşım konuşma ihtiyacı hissetmemen normal çünkü internette bişiler sölemek çamur at izi kalsınlar herzaman daha kolaydır seni suçlamıyorum , hiç birinizide tanımam etmem bu yüzden çokda fazla bişi sölemek istemiyorum birşeyleri dürttün tepkinide aldın kendinide tatmin ettin heralde bu yeter sana , bir gün de müziğinizle konuşun yapılanlarla konuşun ki bende zevk aliim bu işle uğraşmıyorsanda en azından göster bu boş konuşmalar sadece vakit kaybı hadi kal saalıcakla
saygılar...... :?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Haziran 2004 14:00 
Dead Kennedy
 Profile bak

sana sadece tek bir şey soruyorum bu açtıın forumun amacı ne sadece upload ettiiniz şarkıları gençlere bildirmek mi?...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Haziran 2004 21:31 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

bizim bu forumda yer alma amacımız yaptıklarımızı insanların bilmesini sağlamak aynı zamanda ii yada kötü tepkileri değerlendirmek başkada bi amacımız yok ama insanda gördüklerini sölemeden edemiyor eskişehir kimlikleri oluşma aşamasında özenti insanlarla dolu bunu buraya gelende görüyor içinde olanda...insanları tanımadan konuşmakda buraya ait bir özellik.....biz yapıcı olan eleştirilerin hepsini dikkate alıyoruz zaten...... :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Haziran 2004 18:29 
Dead Kennedy
 Profile bak

bak arkadaş ii sölemişsin demişsinki ii kötü tepkileri dile getirmemiz için demekki benm sizin grubunuza karşı deil yazılanlara karşı ateş püskrdüümü sonunda anlamış bulunuyorsun bi dallamanın teki çıkıp demişki eskişehir gibi özenti bir şehirden grup çıkmaz demiş sende demişsinki ewt herkes kendini punkçı zannediyor ama hepsinin punk kültrü sum41 la sınırlı bak şimdi burda dur arkadaş senin böle bir cümle kurmaya hakkın yok anasını satayım sanki herkez birbirinden haberdarmış gibi genelleme yapıyorsun nerden biliyorsun kıyafetlerini özenti bulduun adamın senin müzik kültürünü 2ye katlıyamayacaıını anlatmak istediim bu tamammı öle ortaya bi bok atıyorsun sonra buna birisi karşı gelince kişiliine hakaret olarak algılayıp heyecandan ne yapacaını bilemeyerek oraya buraya saldırıyorsun siz beni hiç mi hiç ilgilendirmiyorsunuz yani sen kesin şÃ¶le bir yargı çıkarmışsındır hani çok coolsunuz havanızdan geçilmiyor ya süper müzik yapıyorsunuz kıskanıldıınızı bu yüzden bu tepkilerle karşılaştıınızı(bilemem ama ben böle tahmin ediyorum) yok böle bişey şÃ¶le diim hiç skimde deilsiniz burda son bulsun artık uzatmaya falanda gerek yok kendine ii bak yaptıınız müzikte umarım başarılı olur bok attıınız şehirin adını aka çıkarırsınız

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Haziran 2004 18:31 
Dead Kennedy
 Profile bak

lock on...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Haziran 2004 19:54 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

bak arkadaşım hala yanlışsın halada bunlar üstüne konuşuyorsun birincisi o yazıyı okursan o ön yargının yanlış olduğunu söylüyorum sen o kadar ön yargılısın ki onu bile sanki onaylıyormuşum gibi algılıyorsun tabiki kimsenin müzik kültürünü bilemem ama ii gözlemciyimdir eyer adam bana anlat dediğimde hala korn,slipknot diyorsa sonraa lagwagon a yeni bir grup diyorsa tabiki o adamın müzik kültürü ortada kimsenin gereksiz alınganlık yapmasına gerek yok genel bakış açısıyla eskişehir alt kuşağı özentidir sen göremiyorsan oda senin problemin....kişiiliğime hakaret ediyorsun gibi bi davranış içinde değilim bu yazınların beni rahatsızda etmiyor saldırdığımıda düşÃ¼nmüyorum insanlar kendileri hakkında yorum yapılmasına saldırı dememeliler bu benim kendi düşÃ¼ncelerim hem hala bu düşÃ¼ncvelere karşı birşeyde sölemiş değilsin yok nerden biliyorsun ? seni 5 katlar o senin davulcunu 8 e böler o yüzdende seninde ii bir gözlem yapman lazım ben senin dediğin gibi algılamıyorum bizi kıskanıyorlar felam filam.... bence bizi tanımıyorlar o yüzden ön yargılılar diye düşÃ¼nüyorum ama şunda çok iddalıyım biz müzik yapıyoruz bunun ne parayla nede imkanlarla bi alakası var bunun düşÃ¼nceyle yapılabilirlikle alakası var ben şimdiye kadar hiç bir grup hakkında yorum yapmadım çünkü ne kadar kötü olursa olsun yinede bi emek var üstünde duygular var kişilikler tartışılır ama müziğe gelince iş değişir biziim kuulllll olduğumuzu düşÃ¼nmende gerçekten bi gözlem problemin olduğunu düşÃ¼ndürüyor bana neyse yanlış yargılar üstüne konuşmak saçma dediğim gibi herkes müziğini yapsınnnn............

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Haziran 2004 21:05 
Dead Kennedy
 Profile bak

abi kuulsunuz işte niye alçakgönüllülük yapıyorsunki ayrıca gözlemciliime laf atarak yeni bir sürtüşme yaratmana gerek kuulsunuz varmı ötesi neyse abi kendinize ii bakın tekrardan başarılarımı iletirim tek sorununuzun müzik olmasını sürekli dile getirmen oldukça hoşuma gitti (seni alakadar etmediini biliyorum) hoşÃ§a kal

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Haziran 2004 13:34 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

behihihih bu tartışmalar baya komik oluo yaw.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: demo4
İletiTarih: 08 Temmuz 2004 16:16 
Dead Kennedy
 ICQ  Profile bak

fatstarın 4 demosunun en beenilen şarkılarıyla hazırladıımız demo4 isimli demo satışı sunuldu arkadaşlar.
eskişehirde yan taraf cafede, istanbulda room recordingste satılacak demolara 1milyon lira vererek alabilirsiniz.
room recordings'in ayrıntılı adresi:sıraselviler cad. sıraselviler pasajı (bahçeşehir üniversitesi kampüs kapısının karşısında) no:74/18 taxim
tel.:212 2490306

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Suit Daire 5
İletiTarih: 18 Temmuz 2004 01:21 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

ayrı bir projede ,değişik gruplardan oluşan ekiple, bi kanal kayıt denemesi yapıcaz bi terslik olmassa bu ay içinde gerçekleştircez ekip fatstar dan kenan,tuna,koray atmosfer şahane den süheyl ve bu kayıdı yapmamızın nedeni olan boradan oluşmakta biter bitmez siteden yayınlıycaz......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Temmuz 2004 23:56 
Dead Kennedy
 ICQ  Profile bak

fatstarın satışa sunduğu demo4 isimli toplama demo istanbulda tükenmiştir ilginise çok teşekkür ederis eskişehirdede 2 tane kalmış sanırım neyse herkese tekrar tekrar teşekkürler en kısa zamanda istanbula yeniden cd gönderices :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 AÄŸustos 2004 22:54 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

evet geldim eskisehre gezdim geziyorum sik gibi biyer afedersin demoyuda aldım 1 milyon oması cok hosuma gitti

bir iki sey soyleyim demoylan ilgili emo sevmedigim icin cok objectif olamam belki ama sozler beni pek sarmadı yani punk gibi istedigin seyi sarkı yapabilcegin bi turde sadece ask, mesk benim pek hosuma gitmiyo.
bestelerden orospu,makyaj,sevismeyi ask mi sandın bide son kahvaltıyı beyendim dont panicte epey guzel olmus ama ne diyim vokalin sesini hic sevmedim ayrıca cogu sarkı back vokal istiyo yapılanlardan masum degilsindekide beni cok rahatsız etti ya ya...

neyse bu benim goruslerim basarılar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 AÄŸustos 2004 01:15 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

öncelikle teşekkürler...
demodanda anlıycaan gibi bizim müziğe bakış açımız hersene değişti ama bir şey hep aynı onuda anlamışsın sözler hep aşkla meşkle ilgili biz böle istedik ve bölede olucak sanırım bir tek toz pembe uyuşturucuya yazılmış bir parçadır zaten yeterince punk müzik yapan insan var....bide birşey daha böle müzik yaparken hiç birşeyi sallamadık götümüzden herşey yaşanmış şeylerin üstüne yapıldı yani aşk olsun die uydurmadık .... buda lazım dimi insan hayatında punk adam aşık olmaz mı??? :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 AÄŸustos 2004 15:03 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

hakkatten bok gibi memleket bu eskisehir de bu internet kafeler ne ayak anlamadım acaib bisi

ya iste o sizin zevkiniz bu benimki tartısmak bile sacma geliyo isteyen istedigi sozu yazar ama bi noktada ayrılıyoruz galiba oda bana tek konunu ask olması sacma geliyo yani hayatta baska seylerde var. tabiyki askta var ama punk muzigin merkezine sadece askı koymak benim hosuma gitmiyo zaten bunu sevenlerde emo yapıyo

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 AÄŸustos 2004 15:50 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

beni pek ilgilendirmez ama boyuna emo emo new school die ezip duruosunuz abı onlarıda sevenler war sevmeyenler war punkıda seven sevmeyen var hard koruda seven sevmeyen war eger sevmıosan zaten o emo vb. seeler solemek yanlıs bence

(amacım kavga cıkarmak flan diil oldukca sakınıp sadece solemk ıstedım)

http://www.myspace.com/kist34

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 AÄŸustos 2004 15:08 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bende aynı seyi solemeye calısıyorum , anlasılmıyomu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: site
İletiTarih: 15 AÄŸustos 2004 13:00 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

siteyi tamamen yeniledik....ben demo almam internetten çatır çatır indiriyom nasıl olsa diyen arkadaşlar içinde bütün mp3 leri upload ettik...keza vidyolarda öle... osmangazi üniversitesindeki denyonun 1 parçalık kanal kayıt için 200 milyon istemesi yüzünden bu kodumun şehrindede adam gibi stüdyo olmadığından "suit daire 5" projesinide askıya aldık...demoları alan arkadaşlarada teşekkürler bitti tükendi...
sevgiler saygılar.....
http://www.geocities.com/fatstaremo

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 77 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: