bu sanada son cevap verişim olsun çünkü gereksiz vakit kaybı oluyor kendi açımdan çünkü daha önemli işlerim var işte yazındada yazdığın gibi sizin sorununuz,,, bu iyi şu iyi.... yani olsun benim davul çalan arkadaşımdan bin kat ii çalsın hiç umrumda değil önemli olan bişiler üretmektir geçen senede bi grup eskişehirli ismi lazım değil ---biz fatstar ı geçces die öküzce bir laf sarfetmiş ki ne kadar gerzek bi düşÃ¼nce kimse kimseyle yarışmıyor biz müzik yapıyoruz benden ii gitarist onda ii davulcu aşın artık bunları önemli olan kendi çapında bişiler yapmaktır ama ben daha bir kaç metal grubu dışında eskişehirde ne bir demo gördüm nede işittim ki 4 yıldır müzik yapıyoruz artık sen düşÃ¼n işte bi daha söylüyorum biraz daha geniş bakış açılarıyla düşÃ¼nün ki güzelce tartışalım dimi yoksa bu iyi şu iyi haaa bu arada ben o metallica davulu çalmaya çalışan arkadaşada bişi demiyorum aşşalamıyorum da yanlış anlaşılmasın ne kadar ii çalrsa çalsın ne kadar kötü çalarsada çalsın kimse ona insanların arkasından konuşma hakkı vermez bunun dememde ondan gelir....yani amacın tepki kontrolsüz hareket beklemekse boşuna bekleme derim senin gibi tek düze düşÃ¼nceler sahip insanların bu boş fikirleri beni hiç sinirlendirmez seninde yanlış anladığın gibi orda gel konuşalım demem hümanist bi yaklaşım konuşma ihtiyacı hissetmemen normal çünkü internette bişiler sölemek çamur at izi kalsınlar herzaman daha kolaydır seni suçlamıyorum , hiç birinizide tanımam etmem bu yüzden çokda fazla bişi sölemek istemiyorum birşeyleri dürttün tepkinide aldın kendinide tatmin ettin heralde bu yeter sana , bir gün de müziğinizle konuşun yapılanlarla konuşun ki bende zevk aliim bu işle uğraşmıyorsanda en azından göster bu boş konuşmalar sadece vakit kaybı hadi kal saalıcakla
saygılar......