Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 04 Aralık 2008 03:02

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: The Black Dahlia Murder
İletiTarih: 02 Temmuz 2005 09:09 
bu grubun 3 albumu var bende acayip bi davulcu mukemmel gitar riffleri ve cog ii bi vokale sahipler vokalleri bildigim kadarı ile 17-18 yaşında ve artık neresinden cıkarıosa sesi cog ii grupun yaş ortalaması o kadar zati die biliorum ben ..

albumleri;

What a Horrible Night to Have a Curse (2002) galiba
unhallowed promo 2003
miasma-2005

http://www.theblackdahliamurder.com ...ayrıca

vokal:Trevor Strnad
gitarist:Brian Eschbach
gitarist:John Kempainen
bass:David Lock
drummer:Cory Grady

Contagion şarkısını öneriorum ama her şarkısında bi solo gibi gittigi için sıkmıo bana göre...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Temmuz 2005 13:43 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

mtv'de görmüştüm bunları. yeni dönem pop metal.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Temmuz 2005 18:41 
hönk...her mtvye cıkan yeni dönem pop metal mı oluo? pop metal dedi herif pöf öyle pop oluosa bende aynı şekil bi grup kurayım herşeye pop hah.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Temmuz 2005 22:53 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

ya müzikleri iyidir, ama çok popüler oluyo artık. nu-metal gibi oldu metalcore.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Temmuz 2005 02:46 
bak nu-metal diosun nu-metal ne zamandan beri var kardeşim nu-metal bluejeanın yada o tür dergilerin cıkardıgı bişey eskiden nu-metal yokken örnek system of a down a ne diodun metalmı? hayır direk hardcore diodun..populer demişsin şimdi burda tmm bi kesimde screamo dinnio ben buraya hiç tanınmamış screamo grupları yazsam bazı arkadaslar gibi?sıfr göstermelik olmaz mı?olur...

ayrıca dedigin şey nu-metal diosun bak baştada diosunki muzıkleri iyidir ama sonrada diosunki (artık cok populer)yani sırf bu yuzden tarzlarımı deişio annatmak istedigimi annamışsındır..

ayrıca şunada katılmıorum mtvye cıktı die klibi pop oluo olayına katılmıorum ahh bende atreyunun davulcusu gibi hem davul calıp hem vokal olsamda mtvede cıkıp etekle dolaşsam...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Temmuz 2005 06:35 
ayrıca nu-metal die geçen metal türü new metaldir ''new''in ne demek oldugunu açıklamama gerek yog galiba.. eer bu şekil alırsak butun gruplar nu-metal olur..

valla bende keşke o kadar kaliteli muzık yapsamda nu-metal olsa...

bide imzanda noise türü dikkatimi cekti bi adamla konuşmuştum türkiyede noise dinneyen yok demişti o diil ben screamo dinniorum demiştim biz onnara coluk cocuk olarak bakıoruz amerikadamı ingilteredemi demişti bizi gören insanlar ne kadar ilgincsiniz der gibi bakıolarmış onnara eer noise türü diosanki imzanda öyle yazıo eet gayet bitane bile noise türü grubu bilmiorum.!!

tabi adam ne kadar bilio o kadarını bilmiorum ben sadece yazdım..ama şöyle bişey varki noise moise adam biz muzık diil gurultu yapıoruz dedi tmm bi yerde screamoda öyle ama pop/metal demişsin o ama pop/metal kadar kalite de yok kimse kusra bakmasın tabi sana pop/metal olarak gelio bence hala swedishmetal

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Temmuz 2005 20:41 
Überpunk
 Profile bak

"bi kesimde screamo dinnio ben buraya hiç tanınmamış screamo grupları yazsam bazı arkadaslar gibi?sıfr göstermelik olmaz mı?olur... "

"türkiyede noise dinneyen yok"

"ama şöyle bişey varki noise moise adam biz muzık diil gurultu yapıoruz dedi tmm bi yerde screamoda öyle "

:)

not : swedish olsun , ne olursa olsun derler atalarımız .

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Temmuz 2005 20:48 
ne oldu onur?ne olursa olsun demedim ben ii oku ucube

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Temmuz 2005 21:07 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

analtomy kardeşimizin demek istediği ipini koparanın artık metalkor yaptığı ve bu tarzın iyicene nu metal gibi popüler olup tuttuğudur(müzikal açıdan değil tabi gaza gelmeyelim hemen)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Temmuz 2005 21:12 
Überpunk
 Profile bak

zaten atalarımız diyor sen demiyorsun ucube :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Temmuz 2005 22:08 
gaza gelirsek ne olur?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Temmuz 2005 22:37 
Führer
 ICQ  Profile bak

swedish bayar be, florida style rulazz!!!

la finch adam iki kelime söölemiş sen de ne çok konuşmuşsun laa...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Temmuz 2005 03:10 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Finch yazdı:
bak nu-metal diosun nu-metal ne zamandan beri var kardeşim nu-metal bluejeanın yada o tür dergilerin cıkardıgı bişey eskiden nu-metal yokken örnek system of a down a ne diodun metalmı? hayır direk hardcore diodun..populer demişsin şimdi burda tmm bi kesimde screamo dinnio ben buraya hiç tanınmamış screamo grupları yazsam bazı arkadaslar gibi?sıfr göstermelik olmaz mı?olur...

ayrıca dedigin şey nu-metal diosun bak baştada diosunki muzıkleri iyidir ama sonrada diosunki (artık cok populer)yani sırf bu yuzden tarzlarımı deişio annatmak istedigimi annamışsındır..

ayrıca şunada katılmıorum mtvye cıktı die klibi pop oluo olayına katılmıorum ahh bende atreyunun davulcusu gibi hem davul calıp hem vokal olsamda mtvede cıkıp etekle dolaşsam...

olay metalcore'un "trend" olması, pop olması. ben müzikal anlamda klasikleşmiş şekilde pop demiyorum. sunuş açısından, pazarlanma açısından. en zükük pop dergilerde sayfa sayfa ferret, eulogy, trustkill, deathwish reklamları görünce bende dedim bu işte artık feci paralar dönüyo. Gruplar pazarlama oyuncaklarına dönüyo. bi moda oluşuyo. Bu gerçek, amerika'da gençler için sürekli genişleyen tüketim ağının "sözde" underground müziğe sıçramış halidir. en kolay pop yapılabilecek tür metalcore'du şu dönem için. olay budur.

yanlış anlama, ben metalcore dinliyorum. ve seviyorum, o klibi çıkan mtv gruplarının bazılarını seviyorum. müziğe lafım yok, tek dikkat çekmek istediğim pazarlanma, veya şöyle diyelim "marketing" tarzı.

her tarz artık çok büyük, screamosu, hardcore'u kalmadı pek. her tarzda zaten iç içe geçiyo. 2 sene önce aklımıza gelmiycek gruplar mtv'ye çıktı. ötesi yok...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Temmuz 2005 15:42 
buna katılıorum..pazarlama yönünden bahsetmemiştim bende...genel olarak haklısın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Temmuz 2005 20:29 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

maalesef...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi