Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Aralık 2008 16:22

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Circa Survive
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 02:25 
Evet yine bi grup açtım..şöyle başlıyım

Eski ''Saosin'' grubunun vokalisti ''Anthony Green''nin ''Saosin''den snra kurdugu ikinci gruptur Anthony Green'in birde başka bi grubu daha vardır oda
''The sound of animals fighting''dir bu grupta ise ''Finch'' grubunun bassisti ve gitaristi yer almaktadır ayrıca ''Rx Bandits''adlı ska grubunun davulcusuda eşlik etmektedir..

biz Circa Survive'ye dönelim bu grupda Coheed and Cambria gibi
''Equal Vision Records''dan cıkmaktadır

grup elemanları;

Steve Clifford
Colin Frangicetto
Nick Beard
Anthony Green
Brendan Ekstrom

Albüm; 2005 - Juturna , birde ''ep''si var ama elimde yok..bu grup hakkında bence cok iyiler zaten vokal 10 numara harika bi sese sahip bu eleman zaten bu kadar iyi bi sesi olmasa o kadar kücük bi yaşta 3 tane grup sahibi olmazdı onu geçtim bide bu 3 grupta gayet tuttu yeni olmasına rağmen..ikisi..

ayrıca Equal Vision Records'a gelince şöyle gösterirsek..

Bands;

Alexisonfire
Armor For Sleep
Bane
Bars
Bear Vs Shark
Before Today
Black Cross
Chiodos
Circa Survive
Codeseven
Coheed and Cambria
Converge
Endicott
The Fall of Troy
Fear Before The March of Flames
The Hope Conspiracy
Liars Academy
Seemless
Silent Drive
The Snake The Cross The Crown
Time In Malta
VAUX
Versus The Mirror
Weerd Science

grupları yer almaktadır bence yeterli (bane ve converage) gibi iyi h.c gruplarını barındırıo...Fear Before The March of Flames zaten bilen bilir
''Art Damage'' albumu gayet hoÅŸuma gider Alexisonfire,
Armor For Sleep,Before Today... daha ne istesinler..

dinneyen varsa yorumlar zartlar zurtlar işte saygılar.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 02:27 
http://www.circasurvive.com

http://www.equalvision.com/

pardon.unuttum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 03:35 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Equal Visions'ın çıkardığı şeylerin çoğunu dinlemişimdir, genelde çok kılas. Çok öte ünlü bi label zaten. Çok sert metal gruplarıda var, çok duygusal artık rock diyebileceğimiz gruplarda. Karakterli bi label aslında, arıza olmayan şeyi basmıyo. The Hope Conspiracy mesela yeni dinledim geçenlerde, süper. Neden bu kadar ünlü olduğunu hemen anlıyon.. Gerçi hepsi birbirinden meşhur efsane gruplar. Takdir ediyom... Onların izinden gitmeye çalışıyom (eheh yazış, ama iyi olurdu benim elimede bi HANDS TIED felan düsşe eheh).

Finch, abi bu arada öte önemli grupları yazmamışın bands olarak:

One King Down
Saves The Day
Ten Yard Fight
Hands Tied
Floorpunh...off
vs.. uzar daha da var...

En son Analtomy tarafından, 14 Temmuz 2005 03:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 03:37 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Analtomy yazdı:
Equal Visions'ın çıkardığı şeylerin çoğunu dinlemişimdir, genelde çok kılas. Çok öte ünlü bi label zaten. Çok sert metal gruplarıda var, çok duygusal artık rock diyebileceğimiz gruplarda. Karakterli bi label aslında, arıza olmayan şeyi basmıyo. The Hope Conspiracy mesela yeni dinledim geçenlerde, süper. Neden bu kadar ünlü olduğunu hemen anlıyon. Gerçi hepsi birbirinden meşhur efsane gruplar. Takdir ediyom... Onların izinden gitmeye çalışıyom (eheh yazış, ama iyi olurdu benim elimede bi HANDS TIED felan düsşe eheh).

Finch, abi bu arada öte önemli grupları yazmamışın bands olarak:

One King Down
Saves The Day
Ten Yard Fight
Hands Tied
Floorpunh...off
vs.. uzar daha da var...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 06:01 
valla abi ben sitesinden bands kısmına baktım onnar vardı yani yoksa butun grupları tek tek inceleyip hangi labelde olduklarına bakmadım.. ekledigin için teşekkürler yani genelde buraya aktarırken sitelerden yardım alıorum bi kaç siteyi bir araya birleştirip buraya aktarıorum ''ben bu şarkılarını seviorum siz hangilerini seviosunuz'' demek yerine daha cok bilgi ve içerik sunuorum''...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 12:20 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

önemli diil lan... bende unutuyom. benimde eklemeyi unuttuğum equal vision grupları vardır kesin. öyle aşmış bi label ki, sonu gelmiyo

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 13:03 
Überpunk
 Profile bak

equal vision büyük bir labeldir kuşku götürmez. ama bazı labeller vardır , o kadar ünlü değildir ama taşşaklıların taşşaklısıdır. şimdi no idea diyeceğim , herkes oha yaa no idea yı bilmeyen mi var diyecek . doğrudur. ama bana no idea hep underground independent diy sempatizanı gözüktü.
hangi firmaları seviosunuz diye başlık açmak lazım :) ben de bi ara grup değil firma dinleme hastalığı olmuştu (bakınız: krakpot compilation vol.3 ) uzun uzadıya yapmak lazım firma geyiği.
başka bi label adı vermek istiyorum. emergence records. ah , be , ah !!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 20:34 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

emergence records çok kılas ever. fransız emo hardcore label'ı. kılas grupları var... fransa'da bu scene devasa boyutlarda... sonu gelmez...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Temmuz 2005 20:39 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

abi no idea tabiki underground sempatizanı, ama devasa bi label. less than jake, hot water music, planes mistaken for stars... daha da var tonla. adamların parası olmasa, dev label olmasalar o kadar çok şey basamazlar. sonuçta 80lerden beri var. çok ilah bi label. 1 hafta boyunca durmadan konuşuruz no idea hakkında. florida pride abi tabiki, gainsville rules!!!!!!!!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: