Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 05 Aralık 2008 16:29

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 63 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: yüxexes türk punk toplaması
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 20:24 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

edremitte güven erkin erkalla tanıştım kilink stuka demosu verdim ayrıca cemiyt bulgar cd ve posteriti demo denemesini verdim radyoda çalarsın dedim çalarım dedi. sora yüxexes dergisinden bi türk punk gruplaruının olduğu kompleyşın albüm çıkaralım dedi ilgilenirmisin dedi. derginin yanında beleş verilcek. çok ii olur dedim 1-2 ay içinde bu olay kesinleşir heralde bakalım...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 20:58 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

Süper bir olayda bu albüm nası bişey olcak brs bilgi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 21:05 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bulgar album ne ya bnm haberım yokkk(bnm memleket de=)))

sonsuzmussun gibi yasamak nereye kadar ve sorunsuzmussun gibi gülümsemek..kimi kandırıyorsun? ?!vicdan muhasebesinde yasanırken iç karışıklıklar Şeytan'a vaadettiğin gözyaşı zinciri,sattığın nefes...Sen "MELEK"misin? "BEN"ce değilsin...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 21:10 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

işte bazı gruplardan bireer parça olcak beleşe dağıtılcak derginin içinde bikaç bin kişiye ulaşacak... bulgar cdde cemiyetin bulgar fanlarının yaptığı cemiyetle ilgili nerdeyse herşeyin olduğu bi cd...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 21:38 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Ben bu metal kalkındırmacısının hazırlayacağı bir compilation (Derleme) cdnin içinde Katl-i Vacib yer alırsa Katl-i Vacib grubunu bırakırım gençler. Aklınızı başınıza alın Derleme cd çıkacaksa gruplar haberleşsin bi stüdyo belirlensin ve kapatılsın. Kayıt yapılsın, cd hazırlansın. Götü yemeyen metal babalarına yöneliyor ben bunu daha çözemedim çözebilen özel mesaj atsın. Bursa'da KontraAtak records bence bu işi üstlenir. Kayıt yapılsın da gerisi kolay. Derleme mi? Alın size derleme!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 22:12 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

yaa tuna ne saçmalıyon yaa abi sonuçta o yüksekses dergisi türkiyenin heryerine ulaşıyo vee herkesler tarafından dinlenebilecek.. adam eyi bşey düşünmüş bence olursa çok güzel olur....

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 22:45 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Alıntı:
Ben bu metal kalkındırmacısının hazırlayacağı bir compilation (Derleme) cdnin içinde Katl-i Vacib yer alırsa Katl-i Vacib grubunu bırakırım gençler. Aklınızı başınıza alın Derleme cd çıkacaksa gruplar haberleşsin bi stüdyo belirlensin ve kapatılsın. Kayıt yapılsın, cd hazırlansın. Götü yemeyen metal babalarına yöneliyor ben bunu daha çözemedim çözebilen özel mesaj atsın. Bursa'da KontraAtak records bence bu işi üstlenir. Kayıt yapılsın da gerisi kolay. Derleme mi? Alın size derleme!

binlerce rock dinleyicisi turkpunk gruplarını tanıyacak ve fanları oluşacak. güven erkin erkal her n kadar senin dediğin gibi metal kalkındırmacısı olsada türkpunk gruplarını takip ediyor demolarına ulaşmaya çalışıyor ve radyo programında yer veriyor. bence yanlış düşünüyorsun...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 22:55 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bence güzel bi atar. destek veriyorum cheki ipnesine

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Temmuz 2005 23:20 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bence kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir fikir. ne kadar yuksekses'i beyenmesem de, o adamı komik bulsam da güzel bir iş olur. biraz da güzel bir kayıt olursa daha şahane olur. gecikmiş olsa da artık Türkiye'deki punk grupları bence çok şeyi hak ediyor...

Haftalık ilk 10'um:
Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2005 01:06 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Ne Güven Erkin Erkal kardeşlere karşıyım ne de metale karşıyım. Bu yazdığım şeyi hatırlamadığıma göre o gece sağlam içmişim :) Ama bu genede fikrimin arkasında olmadığımı göstermez. Düşünce güzel ve bir derleme için belki tek şans ancak ben bu fikre sadece ve sadece OLMAMASI GEREKTİĞİ için karşıyım. Metal prodüktörü ve punk compilation. Kesinleşsin bakalım duruma. Karşı olduğum birsürü şey var mesela dişiyle bira kapağı açan denyolar, günde 100 tanesine bira satıyorum. Dediğim gibi ne metale ne G.E.E. a karşıyım ama olay saçma geldi...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2005 10:31 
Bad Religious
 Profile bak

yüxexes'in metalle ne alakası var. sen onu hicri ve rockstation mı sandın? :)

gruplar tanınsın dinlensin ne güzel. neden olmaması gerektiği mantıklı bir şekilde açıklanmalı derim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2005 12:29 
Yetmişyedili
 WWW  ICQ  Profile bak

cok iyi fikir, hatta her ay ciksin böyle bi cd, güven erkin erkal bugüne kadar caldigim tüm gruplari cok desteklemis, cok icten bi insandir. caldigim gruplarin hicbiri de metal grubu diildi. tabi yukardaki gibi mesajlar yazarsaniz o da bi sekilde okursa, ben niye bu adamlar icin cd cikarayim ki diyebilir hakli olarak. kimse icin pesin fikirlerde bulunmayin.
bisey daha cikmadan ona muhalif olmak tam bize göre bi haraket cidden.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2005 12:31 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

yaa evet yaa olursa süper bişe olcak halaa anlamıyonuz.. abi istemeyn katılmaz olur biter.. ama saçmalamayın işte.... çok güzel bişeler olcak..

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2005 18:26 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence iyi bi giriÅŸim destekliom..

zorba yazdı:
bulgar album ne ya bnm haberım yokkk(bnm memleket de=)))

vayy hemşerimiz varmış lan bu forumda

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2005 21:38 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

metalciden prodüktör olur mu demişsin ama athena zamanında ne metalci prodüktörlerle çalıştı ve hiç de müziğine yansıtmadı metali. adam çok iyi bir şey düşünmüş ve söylemiş. böyle olursa hem millet türkiye'de punk grubu olduğunu öğrenecek hem de kaliteli grupları dinleme fırsatı olacak. biz de punk complation böle bi dergide yapılıp Tr'nin her tarafına dağıltıldı diyebilecez.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Temmuz 2005 00:47 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Tamam gençler az biraz daha düşündüm de aklıma oturdu. Yakında yatar da. Ne bilim özgür ögöz bey abimiz gibi bi adamdır belki dedim bir an :) takmayın fazla. Ne zamanmış olay?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 01:28 
Überpunk
 Profile bak

gerçekten okuyunca mesajlari baya eglendim güldüm. güven erkin erkal her bir boka el atmaya calisan , herseye yardim etmeye calisan bi elemandir. yillardir hartkor pank camiasi bu adamdan nefret etmistir. bildigimiz klasik yasal yayinlarin elinde malzeme olmayinca yeraltina ve alt kültürlere musallat olmasi ile karsi karsiyayiz.

hic mi hartkor fanzini okumadiniz ya ? hic mi etik sahibi degilsiniz ? gidin güven erkinden mi demo cikariyorsunuz radyo d ye mi cikiyorsunuz ne yaparsaniz yapin. ama sunu da bilin turkiye hartkor-pank piyasasinda boyle "meshur olma" kaygisi tasiyan , "rocker" ve "metalci"lerle is birligi yapanlarin yeri yoktur cunku punk-hartkorun neye karsi oldugunu bilmezler , ne oldugunu bilmezler.

yerli pank gruplarinin da türkiyede taninip kral tvlerde kanaldlerde gorunme cabasi da artik sinirlerimi bozuyor. yeter lan . cok sinirlendim ya. gidin metalcilere müzik yapin ama bizden de uzak durun , allaha yakin olun.

en azindan turkiye diy hartkor-pank olayinda olmadiginizi söyleyin ki ayiralim sinirlarimizi.

not : katli vacib , adam gibi mesaj atmissin. ondan sonra agiz degistirmissin , sicmissin. cok uyuz oldum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 01:31 
Überpunk
 Profile bak

ama bunlarin tek nedeni var. memlekette independent pank-hartkor firmalari , dergileri hala yok.

etik yok kardesim.

yüz tane adam var , on tanesi mevzunun ne oldugunu biliyor. sonra böyle etige uymayan siktiriboktan isler yapmaya kalkisiliyor. gercekten ayni piyasada falan degiliz ya.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 05:24 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

çok biliosan sen çıkar öyle bi dergi de sen yayınla grupların şarkılarını.. önemli olan müziğin insanlara ulaşması... 10-20 kişinin okuduun fanzinle ulaşabilcek misin bakalım bi sürü insana.. bırakın artık bu ayakları underground bilmemne.. o şeyler çok güzeldi zamanında.. ama müzik yapacaksan çok insana ulaştırcaksın.. 2-3 kişiye diil. bi de o adam hakkında yorum yapmamak lazım.. adam anladıım kadarı ile ii niyetli bi yaklaşım getirmiş. kullanmak veya kulllanmamak grupların elinde..

komplişına girecek grupların kral'a fln çıkma kaygısı olduunu da sanmıorum. çünkü öyle şarkılar diil.. bırakın artık metalci rocker muhabbetlerini, müzik evrenseldir..

Haftalık ilk 10'um:
Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 10:24 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence de çıkarsa çohk iyi olur...destekliyorum....
ayrıca karşı çıkanları da anlamıorm amaç nedir müziğini yapıp eğlenmek,insanlarla paylaşmak,sesini duyurmak.... e böyle bi şans karşılarına çıkıyorsa çıkarsız bi şekilde tabi kide denencektir....eğer denendikten sora istenilen sonuç elde eldilmezse ki sanmıorum bir daha böle bişi yapılmaz....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 12:50 
Yetmişyedili
 WWW  ICQ  Profile bak

onur, sen neden bu kadar asabi mesajlar atiyosun anlamadim. güven erkin erkal sanki EMI ya da sony music in patronu da bizde ona yalakalik yapiyoruz gibi yazmissin . ayrica bu adam ve dergisi bu kadar popüler olsa dünyanin en önemli gruplarinda therapy nin konserine sadece 100 kisi gelmezdi, dergide gastede tv de radyoda paso reklamini yapti. ayrica toplama albümde yer almakla kral tv kanal d nin ne alakasi var. punkorama da dünyanin en piyasa punk toplama albümüdür ama bisürü kral punk grubunu o toplama albümler sayesinde tanidim vakti zamaninda. etik konusunda haklisin ama tr de zaten bi punk kitlesi yok ki neyin undergroundunu yapican, önce biras kitle edinmek lazim kardesim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 22:43 
Sex Pistol
 Profile bak

Bence tartışılması gereken punk müziğin ne olduğu
Eğer punk ı birkaç riff in birleşmesiyle yapılan bir eğlence müziği olarak görüyosanız katılın bu compilation a bakarsınız tutulursunuz hayran kitleniz oluşur konserden konsere koşarsınız parlak parlak kapaklı albümler çıkarırsınız.
Ama punk ın gerçekte ne olduğunu biliyosanız bu işlere hiç kalkışmazsınız hatta düşünmezsiniz bile.Umarım vardır tr de bu dediğimi gerçekten anlayan gruplar.müziklerini ne için yaptıklarını bilen.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 23:16 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

lan altı üstü götü boklu bi toplama amına koyim amma büyüttünüz. millet meşhur olmucakki para kazanmıcak albüm teklifleri gelmicek. alla alla sadece rock dinleyicileri az buçuk grupları tanımış olcak hepsi bu...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 23:21 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence cheki plak şirketi kursun.herifin çevresi geniş

http://www.myspace.com/yedekfanila

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Temmuz 2005 23:24 
Hakkı Bulut