BURSA'DAN YENİ Bİ KURBANMI DOĞUYOR---Merhaba arkadaşlar öncelikle iş için geldiğim bursada gördüğüm ilginç afiş sayesinde dinleme fırsatı bulduğum zıkkım deli konseri bana oldukça heyecan verdi bu sektörün içinde biri olarak şunu söylemek isterimki böyle bir konser seyretmeyeli uzun zaman olmuştu.en son volvox konserinde eğlenmiştim heralde bu kadar.şunuda belirteyim 2 grubuda çok iyi buldum zıkkımın şarkı coverları değişik ve çok hoş olmuş.sanırım 2 besteyle bitirdiler.2. besteyide çok tuttum.sanırım ilerde türkiyede tanıyacak.bu piyasada biraz şansa bakıyor bu tür işler ama şansları olduğunu düşÃ¼nüyorum.tarzları orjinal en azından ama onlarda kurbanın roxy öncesi halini gördüm.ayrıca deli grubunun besteleri çok ilginç sanırım roxy finallerindede vardılar.sağlam bi strateji ile iyi yerlere gelebilirler.çizgilerini bozmamalırını öneririm.Mesleğimden ötürü iki gruplada çalışmayı çok isterim.bunu okuyan grup elemanları yada tanıyan varsa liütfen benimle irtibata geçsin.şimdilik bu kadar...teşekkür ederim.