A-POLİTİKA - A-ETKİNLİKLER - YEME/İÇME - TAKAS PAZARI- MUHABBET
yaklaşık 3-4 aydır faaliyette olan ve takılanlarını bekleyen bir mekan var...daire A...Anarşistlerin, anti-otoriterlerin ve savaş karşıtlarının takıldığı birbirini buldukları, konuştukları, muhabbet ettikleri yani kısaca yüzyüze iletişim sağlayabildikleri bir mekan...işte öncelikle tüm ihtiyacımız olan...
TIKINMA
Daire A'da her gün pişen sıcak yemekler, bazen börekler bazen çörekler-kekler vs. var...Ben bugün kabak yemeği, salata ve soslu makarna yedim...offf...süperdi...işten sonra taksime gittiğimde genelde orada yemek yiyorum...ve tavsiye ediyorum...başka yerde yemeyin daire A'da yiyin...
ÇAY KAHVE ve YER YER SARI SU/KARA SU
gelin çayınızı-kahvenizi için...hatta kara su (kola) veya sarı su (fanta-yedigün) felan da oluyo bazen...Taksim'de ticari işletmelere para kazandıracağınıza biraz da anarşistlerin para kazanmasına, esasen kendi kendilerini ayakta tutmalarına yardımcı olun...
TAKAS PAZARI
daire A'da yiyecek içecek dışında Takas pazarı var...giymediklerini-kullanmadıklarını getir beğendiğini-lazım olanı al...güzel kıyafetler var...
SÖYLEŞİLER-TOPLANTILAR-FİLM GÖSTERİMLERİ-KÜTÜPHANE
kimi zaman belirli konularda söyleşiler ve toplantılar yapılıyor...yakın zamanda etkinlik programları hazırlanacak...her ay belirli günlerde söyleşiler, toplantılar ve film gösterimleri olacak...şu an yer yer film gösterimleri olmakta...daha tam olarak faaliyete geçmemiş bir kütüphane ve bozuk olan, tamir edilmeyi bekleyen bir fotokopi makinesi var...o da faaliyete geçtiğinde artık, rahatça kopyalama işlerimizi yapabilicez...
ANARŞİST, ANTİ-OTORİTER VE SAVAŞ KARŞITI YAYINLAR
bu topraklarda bugüne kadar yayınlanmış olan anarşist dergiler, yayınlar vs.leri buradan edinebilirsiniz...hatta gelip çekinmeden okuyabilirsiniz...(Ayrıca fanzin, dergi, bildiri, broşürlerini bırakmak isteyen çekinmeden gelebilir...)
sadece çişini etmeye gelenler için bile daire A'ya gelebilirsiniz...ama bi çayımızı içersiniz..
tabii ki de içkinin/tıkınmanın belirli ücretleri var...
Çay: 500 bin
Tek çeşit yemek: 1,5 milyon
kahveyi bilmiyorum hiç içmedim...
Takas Pazarı beleş...adı üzerinde takas usulü
çiş bedava ama sert bakışlara ve sorgulara katlanmak zorundasınız...
pazartesi hariç hafta içi ve hafta sonu her gün açık...saat 10:00-22:00 arası...
neyse benden söylemesi...daire A'ya sahip çıkın...anarşistlerin İstanbul'da bir araya gelebileceği hatta sığınabileceği, birbirine dayanabileceği, iletişebileceği başka bir mekan yok...yok o gelirse ben gelmem, şu takılıyosa, işim olmaz demeyin...gidin...anarşistlerin tek buluşma ve topalşma mekanına sahip çıkın...diğer deneyimler gibi patlamasın...bir yerde bir cephemiz dağıtılmamış olsun...
(kişisel bir öneri)
--DAİRE A--
süslü saksı sok. no:10 kat:3 beyoğlu
(imam adnan sok. bitiminin çaprazı, başak cafenin üstü)