Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 13 Ekim 2008 13:12

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Temmuz 2004 20:01 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

jokerinthepack yazdı:
pogostafa yazdı:
iide emrahçım yani sonuçta burası bursa dimi kaldırmıyo sende gördün posteritin başaladı yarısında salon boşaldı cemiyette boş salona çalmak zorunda kaldı.ne kadar kötü bişey.

eleştrilerine bişey demedik haklı olabilirsin ama hakettigimizin bu olduguna inanmıyorum..bu yaptıgın bi hakarettir, o kadar yol teptik 3 bira+eglence+süper arkadaşlar hariç başka hiçbişey kazanmadık (bi de gözlük :) )...ayrıca salonun boşalması vokalimizin detonesinden, benim çalamamamdan degil, oradaki bi kısım insanın hayvanlıgıdır.. profesyonel müzik dinlemek istiyosan venue ye gidebilirsin...

beni yanlış anladın heralde kardeş bende hakettiğinizin bu olduğunu sölemedim zaten...salonun boşalmasında kastım sizin kötülüğünüz deil,insanların emeğe saygısızlığıdır.ben bunu belirtmek istemiştim kusra bakma...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Temmuz 2004 02:59 
Yetmi&#351;yedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ay taylanlar kovalasın seni allahsız tospaaaa! :twisted: zaten pank dinleyen kaç kişi var? gelebilen herkes geldi nerdeyse konser öncesi doluluk "ay konsere gidelim sonra akşam bana verirsin" muhabbeti değilse ben ne olayım bu arada tarihte düzgün bir barda düzgün bir ses sistemi ve düzgün bir tonlama ile çalabilen pank/hardcore konseri gösterin hatta videoya çekin elimde çiğdemlerle yanımda biram izleyim :) :P (gerisini bazıları bilir) neyse ben çok severek dinlerim bu grupları hepsi güzel siz merak etmeyin ananıza bacınıza küfür etmiyolar çalıp söylüyorlar bırakın sözleri ala ala çok merak ediyosan demolarını alırsın değil mi? katl-i vacip in çıkmaması ayrı bir hüsran oldu neyse Poster-iTi konserlerinin takipçisi oluyom bu gidişle :P kendinize iyi bakın uzun oldu ben bile okumam neyse :rock: :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Temmuz 2004 12:24 
Tough-Guy
 Profile bak

...

En son Polly tarafından, 02 Aralık 2007 12:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Temmuz 2004 15:56 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

buarada dünkü hürriyet gaztesinin bursa ekinde yalovayla ilgili bi haber vardı... işte yenikapı yalova arasındaki feribottan bahsetmişler.... ve feribottan inen yolcuları çekmişler.... bi baktım fotoğrafın ortasında elinde bas gitarıyla cp den ali.... arkadada posteritinden can ve deniz geliyolar... tam o konser günü çekilmiş herhal..... ama diğerlerini göremedim....

?????????????????????

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz