yeni grubu babshambles'mış aBİmizin down in albion diye de bi albümleri var çok acayip sükse yapmış galiba ki bütün abd and the eu ülkelerinin müzik dergileri falan ge.en senenin iyi 5 albümü'nden biri seçmişler d.i.a'yı. bizim rollcular hem sanatkar kişiliğine hem de solculuğuna tav olmuşlar ve lennon'dan beri gelmiş geçmiş en büyük rock abisi ilan etmişler pete'i. eleman canki falan ama dergideki röportajında politikayla ilgisinin nası oluştuğunu, aktivist kimliğini nası kazandığını falan baya efendi şekilde anlatıyo, ikna oluyosunuz yani. forumlarını inceliyorum grubun şimdi, pete abi oralarda da rock ikonu kimliğini çoktan kazanmış: kim bu siktirik pete doherty? diye belgeselleri çekiliyo, sid vicious'la kıyaslanıyo(cankiliği+nancy spungen ayarında kate moss'û var) overdozdan gitmesin deniyo, efendm malcolm mclaren konuşmuş sid daha çılgınmış, pete'de her yol varmış falan filan. albümü birkaç kez dinleyebildim, keşke der5ya bengi gibi baştan aşağı rock'^n'roll tarzında afili yorumlar yapabilsem ama yapamıyorum henüz. ha 90lardan sonra iyice seyrekleşen rock albümlerinden mi peki derseniz orası kesin. ben biraz daha forum okym en iyisi. ilgilenenler için adres:
http://www.baby-shambles.co.uk/forum/fo ... FID=2&PN=6
pete doherty: 'allahıma hamdolsun sanatsal olarak güzel bir olgunun içindeyim'
And fuck forever
If you don't mind
See i'm stuck forever
Oh i'm stuck n your mind, your mind, your mind