Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 13 Ekim 2008 13:11

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 85 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: rock'n coke
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 20:03 
"aslında cocacola düzenlemiyor olsa daha iyi olur ama.... sevdiğim gruplar çıkıyor, gidicem!!!"

bu zihniyete katılmıyorum. kim çıkarsa çıksın... Dead Kennedys????? Jello Biafra'sız Dead Kennedys'in ne bok olduğunu zaten gördük... bu sene de IggyPop...
oraya verdiğiniz bilet paraları İsrail'in savaş bütçesine harcanıyor olabilir. veya başka bi vahşete!!!! ki bi ara duymuştum CocaCola bu sene Temmuz ayının tüm gelirini İsrail ordusuna bağışlayacakmış....
nerde kaldı punk??????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 20:06 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bla bla bla... exploited kurtarır seni bu durumdan merak etme...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 20:08 
sen olaya bla bla olarak bakmaya devam et. bence hiç de öyle değil....
bi de exploited ne alaka şimdi onu anlamadım.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 20:09 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

taam salla yaa... ben sana katılmıyom sende bana uzatmaya gerek yok iste...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 21:02 
ben de zaten gereksiz tartışmalara girmemek için ilk yazımda "katılmıyorum" dedim. "oraya giden punk değildir... punk şudur punk budur" tarzı sloganlar da atmadım ortaya....
"cocacolanın düzenliyor olması hoşuma gitmiyor ama sevdiğim bi grup için böyle bi taviz veririm" diye düşÃ¼nenler için şunu söylüyorum. tamam, hiçbirimiz sistemi tamamen reddedemiyoruz, hepimiz hayatımızda birçoğu yerde taviz veriyoruz. ama bence cocacola olayı küçük bi taviz değil, önemli bir taviz. veya adı taviz değil de herneyse...
işin ucunda basit bi kapitalist şirket değil, tüm dünyayı sömüren ve bu yola hizmet veren dev bir holding var. işgal altında olan bi coğrafya var (Filistin). savaş var.
buraya dikkat çekmeye çalışıyorum... ve bunun punk ile bağdaşmadığını düşÃ¼nüyorum.
şimdi daha yapıcı oldu mu?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 21:40 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Abi sakin olun. kokakola düzenlemezse mekdomalds düzenleyecek.
1-Dead Kennedys,Iggy Pop veya başkası sanıyomusunuz ki bir Türk şirketin bu gibi grupları Türkiye'ye getirebileceğini? Çoook hayranı değilseniz pogo olsun falan diye gidiyorsanız gitmeyin.
2-sadece Iggy Pop için pop'n coke'a giden adamın aklından şÃ¼phe ederim. Festival kapsamında bir ton arabesk grubu çıkacak kafa ütüleyecek.
3-Festival bünyesinde yüzüne bakılır soksan çıkarsan 2-3 grup varken neden okadar mermi bağışında bulunulsun ki?
4-Günah sizden gitsin bırakın conconlar ve murat 131 müziği sevenler israilin ordusuna bağışta bulunsun
5-Sadece adı ve içeriği bağdaşmayan bir organizasyonda çıktığı için Iggy Pop'u canlı izlemeyeceğim. Burada bu olayın tartışmasının yapılması bile saçma. Bu sene de bu pop organizasyonu trilyonlar kazanıp iyice cesaret ve gaz alırsa seneye "am""eri""kan" ordusu da TÜRKİYE'de yapılan saçma ötesi bir organizasyonla finanse olur hale gelecek. Aklın yolu bir. Benim sikimde sanki amerikan ordusu ne bok yerse yesin ben izleyecem iggyyi diyen liseli pankçı özenticikleri dışında kimsenin gitmemesi gerekir... Seçim sizin ama organizasyon resimleri falan elime geçer de "ben en kral punkım!" diye ortada dolaşanlardan bikaç kişiyi orada görürsem senelerce taşak oğlanı yaparım biline...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Temmuz 2004 21:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yok canım kasmana gerek yoktu az cok ne dediginin farkındayım..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Temmuz 2004 10:36 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

umarım bir gün bizim festivalimiz diyebileceğimiz bir festival olur ve bütün baba newscholl punklar gelir arada tabi oldshollarda alt grup çıkarırız...:=)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Temmuz 2004 12:02 
abi olay çok basit bi punk hareket olması için yani sesimizi duyurabilmemiz için bize öncü hepimizin sözcüsü olan bi grup çıkması gerekiyor.Çünkü düşÃ¼nürsek 70lerin ingilteresini?orada sex pistols vardı ve onlar para için degil kendi dinleyici kitleleri için bişeyler yapıyolardı.Hatta liste başlarında olunca istedikleri gibi milletle dalga geciyodu.Yani coca cola'nın getirecegi punk trend(geçici süreç)ten başka bişey olmaz?yanlış mıyım?şimdi rakıınkoka gidenlere ne rockçı derim ne de insan? :punk:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Temmuz 2004 12:10 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yukarıdaki misafir yazısı bana ait.Konuları görince kayıt olmayı unutmuş hemen klavyeye atılmışım.Özür dilerim .)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Temmuz 2004 21:46 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

gecen senekine gidemeyince uzulmustum bu seferkınde dınledıım gurup bile yok

http://www.myspace.com/kist34

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Temmuz 2004 23:28 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

:|

En son zia-records tarafından, 23 Mayıs 2008 23:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Temmuz 2004 14:33 
Führer
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

adamlar haklılar eğer rock festivali yaparlarsa herkes cocacola aleyhinde hareketlerde bulunacak belki festival alanını yıkacaklar anarşizmi kovmanın en iyi yolunu bulmuşlar 1 2 rock şarkıcısının yanına 2 hiphop 2 arabesk koyuyolar gerçek rock çılar dumur oluyor gerçek tüketici kesim akıyo festivale

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Temmuz 2004 00:05 
Minor Threat
 Profile bak

katlı vacip arkadasım sen nesin yaa??? kimsin sen?? hic kimsenin senin aptal tawsiyelerine ihtiyacıı yokkk... ne zannediosun kendini ya?

ulan punk forumunda herif yazılması gerektiği gibi yazıyo sıpa. tavsiye diil ki onlar adamın fikirleri.
forum ne demek: latince insanların buluşup fikirlerini arzettikleri alan. bu forumun olma nedeni o fikirler ve senin fikirlerin. niye götüne batıyo?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Temmuz 2004 22:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

benim götüme batan su: herkesin beyni war we az cok kullanasınıda bilioo herkezz... gereksiz tawsiyelere, kendi egolarını tatmin etmeye gerek yokk oke gocummm... sizin götünüze ne batıo ben de onu anlayamıorum essek??

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Temmuz 2004 01:56 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

katli vacib arkadaş maddelerinde saçma kısımlar gördüm ama herif festival hakkında yazılan oraya gitmesi saçmalıktır gibi laflarına katılıyorum.Çünkü olay tamamen kapitalizm dayanagına baglı?kapitalizmi en ayakta tutar?para ve lüksler..Tamm bunlar az derecede olabilir ama çok fazla oldugunda kapitalizm zararı epey acı olur..Ee peki coca-cola neye yataklık eden şirkeT?kapitalizm düzenine kurulu büyük devletlere yardım etmiyo mu?ediyo ve bunu bilen biliyo..ee peki savaşa hayır gibi laflar atıyosan ortada aynı zamanda rakınkoka'ya da gitmezsin.Kapitalizm'i para ayakta tutar.Konserler,cart curt şeyler gelir saglar.biz sadece gidilmesinin yanlış oldugunu söylüyoruz zia-records ego felan tatmin etme yok..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 30 Temmuz 2004 02:06 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

uff barışa rock fesitvali varmış adamlar koka kolaya karşı yapıyolar işte buna gidilir ama nereye gidiyon?izin aldım mı ailemden gibi sorular daha mantıklı? :wink:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 AÄŸustos 2004 01:21 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

açıkçası bu konuda kendi içimde biraz kararsızım geçen sene gidenlerin hepsine kızıodum... ama sonra zamanla annemin aldıgı koladan içerken kendimi kötü hissetmedigimi farkettim(bencilim galiba ben) hatta okadar çok içiodum ki annem hergün yeni bitane daha alıodu..hayvan gibi zengin oldu koka kola bi kaç masum çocuk daha öldü benim içtigim kolalar yüzünden... ama yine farkettimki ben hala o amına kodumunun siyah şeyini içerken zevk alıodum... derken bi baktımki kendi içimde follamış savundugum büssürü şey. VE karar verdimki benim ıggy i canlı dinlemeye ihtiyacım var, yoksa 25 yaşına geldigimde stooges cd sini taktıgımda kendimden geçerken artık olmayanlara kahrolup kafamı duvarlara vurabilirim(ben onları canlı izlemedim kafamı sikiyim die) ...galiba liseye gitmesemde ben burda yine bikaç kişinin kendi kafasınca kalıpladıgı liseli özenti punk tiplemesiyim.. Şimdi bana bi arkadaşımın sordugu soruyu düşÃ¼nüyorum bu sıra--olum o amına kodumunun yerine gittikten sonra hala yaptıgınız şarkıları insanlara eskisi gibi hissederek söyleyebilecekmisin??

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 AÄŸustos 2004 01:46 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Aklın yolu bir. Benim sikimde sanki amerikan ordusu ne bok yerse yesin ben izleyecem iggyyi diyen liseli pankçı özenticikleri dışında kimsenin gitmemesi gerekir... Seçim sizin ama organizasyon resimleri falan elime geçer de "ben en kral punkım!" diye ortada dolaşanlardan bikaç kişiyi orada görürsem senelerce taşak oğlanı yaparım biline..

----bide bu yazı gerçekten ilgimi çekti! amacım saldırmak diil ama gerçekten tahrik edici egoist bi yazı daha :(( eger rock n coke a gidersem ki büyük ihtimal gidicem ozaman buraya yazıcam kendimi kirlenmiş gibi hissediomuyum die :)))

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 AÄŸustos 2004 10:57 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

valla hafız adım attıgın anda sistemin carkına sıkısıyosun zaten ama igi dinlenir bencede nabalım alırız murat 131 imizi koyarız torbamızı dinneriz igimizi sora eve gelir alarız biz naaptık boole die...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: yoodaaa
İletiTarih: 07 AÄŸustos 2004 14:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

şimdi öncelikle şu: kokakola'nın; israil ordusu ya da akdeniz foku neslini tüketme organizasyonu... ne olursa olsun biryerlere bir aylık gelirinin tümünü bağışlaması kadar saçma bir şey olamaz. o gelir gider döner girer çıkar maaşlar dağıtılır, reklam paraları ödenir.. hede hödö.. yani koka kolanın ay sonunda açıp da paralarını saydığı bir koca kasası yok.

öte yandan önemli nokta; koka kola orduya bağış yapmasa, papatya çiçeği mi olacak? çok uluslu şirketlerin bazen, çocuk çalıştırma, orman yakma, savaş destekleme gibi bariz kötülükleri olduğu dogrudur. ama bunların hiç olmadığı şirketler de var, bunlara iyi diyecek miyiz?

bunlar birazcık sosyalisy propaganda. çünkü kapitalizmin gerçek kötülüğünü, insanı soktuğu durumun gerçekten kötü olduğunu anlatmak kolay değil. onun için bomba atıyolar, orman yakıyolar diye kolayca anlatılabiliyor. koka kola ünisefe de bagışlasa bi senelik gelirini, hayırlı bir kurum olmaz.

şimdi gelelim festivale; kardeşim açıkhava! hiç mi yasak birşey yapmadınız? gidin, tünel kazın, denizden çıkın... girişteki adamları kafalayın.. venue ve parkorman'daki pek çok konsere ve h2000'lerin iki tanesine beş kuruş para vermeden girdim çıktım. düşÃ¼nün, bulun bir yol... girin içeri bir şekilde, için sıçın eglenin, çıkarken de mümkün olan herşeyi çalın.
para verenleri buradan aşağılamanın pek bir faydası yok heralde.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 AÄŸustos 2004 18:08 
yaaa kerem....
ilk defa haklı olduğunu düşÃ¼nüyorum.
hatta sadece haklı olmak değil, olayı çok güzel açıkladığını ve çok güzel bir sonuca bağladığını, güzel bir çözüm önerisi sunduğunu düşÃ¼nüyorum.
bir tek şu var... evet bu bir propoganda ama adı sosyalist propoganda olmak zorunda değil...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: yesyes
İletiTarih: 08 AÄŸustos 2004 13:15 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

propaganda genelde iki yönlü olduğu için öyle diyorum. propagandanın en büyük günlerini yaşadığı soguk savaştan beri: sag elde kapitalist propaganda ve karşısında, kapitalizm karşıtı...??

evet bu sistemin nasıl götümüzü degil de ruhumuzu siktiginin açıklaması üzerine düşÃ¼nülmeli..

çıkıp da "insanın dogası bencildir, onun için bu en iyi sistemdir" diyen adama karşı söylenecek yagmur ormanlarından öte birşey bulunmalıdır.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 AÄŸustos 2004 02:20 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

insanın dogası bencildir dien benimde en ii sistem budur demedim hic bi zaman sistemlerin hepsi kötüdür hayat kötüdür yasamak sikismek hersey kötüdür o kadar ne anarsistim ne deist ne bi sikim sadece ankara gucluyum o kadar.yagmur ormanlarna beni göndersenis hayatınısda yasamadınıs oralı tattırırım o kadar.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 AÄŸustos 2004 00:00 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bunca felsefenin arasında çok geyik olcak ama
rock'n coke çok az kişi gidiomuş die isim deiştiriomuş yeni ismi de fak'n kok muş ehuee :rock: :rock:

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 85 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: