stuka yazdı:
şimdi sizlere kahkaha komluk bir organizasyon olayından bahsetmek istiyoruz. çalışlarına şalter kapatarak çomak sokulmuş olan stuka eşyalarını toplayıp gitmek üzereyken, baterist mustafa top hi-hat i ters çevirip bottomun üstüne koyarak mekanı terketmiştir. Stuka hırsızlıkla suçlanmıştır. NEDEN? birbirine yapışık halde duran hi-hat ler tek gibi göründüğünden mükemmel organizasyon Çetesi hi-hatlerden birinin Stuka tarafından çalındığı düşünülmüştür. Çete olayı ilerleterek telefon numaralarımızı ordan burdan sorarak bizi denetlemeye yeltenmiştir...
AMA organizasyon çetesine sesleniyorum....ben size demiştim organizasyon yapmayı bilmiyorsunuz diye....alınanlar şalterleri indirenlerdir...
organizasyon sorumlusu benim arkadaşım, öncelikle mekana gelen herkese, çalan her gruba teker teker teşekkür ederim, birincisi kesinlikle kasıtlı bir şekilde elektrik olayına müdahale edilmedi mekanda ki bu bize düşmez mekana düşer, fazlardan tekinin gittiği için devam edemedik konser bitiminden yaklaşık 1 saat sonra ancak düzeltebildiler zaten elektriği, ikinci bi mevzuda hi-hat zili, aliyi ben aradım ve stukadan birinin telefonu varmı dedim noldu abi dedi hi-hat zilinin tekini bulamadım dedim, sahenden en son inen grup siz olduğunuza göre bunu cemiyette pişiyoruma yada 100 dereceye soramazdım dimi ? ben aliyi arayıp adamlar hi-hat zilini çalmış mı demişim, lütfen olayı saptırma, isterdikki bi sorun çıkmasın ben seni karalamadığım gibi sendende usturplu bi tavır beklerdim, sen seyircilerini tınlamayıp oraya gelen adamları, ben çıkmıyorum konsere gitarımı alıp gidiyorum, sahenedeki gruba trampetimizi verin biz gidiyoruz dersen ben sana yalvarcak diilim aman nolur kal çal diye.. kısacası gerilcek bişey yok hangi mekan sahibi ister 10-15 bira daha satmak dururken kapatıyoruz demeyi, mekanda da bunu sizi söledik..
"AMA organizasyon çetesine sesleniyorum....ben size demiştim organizasyon yapmayı bilmiyorsunuz diye....alınanlar şalterleri indirenlerdir"
arkadaşıma böyle birşey sölemişsin dediğimde yok ben öle bişey demedim sadece bende organizasyon yapıyorum dedim bilmem ne diip konserde sahne almak için küçük çocukların yaptkıları topumu verin oynamıosam gidiorum mantığıyla trampetin istreyen soundchecke 1.5 saat geç kalan sizlermi öğretceksiniz konser nasıl yapılır bize, araştır bakalm bu adamlar kaç konser yapmış,kimlerle çalışmış diye anti organizasyon, dream organization ve beyoğlu grup olarak toplam 150 civarında ankara ve istanbul konseri yapmış insanlaramı öğretceksiniz nasıl organizasyon yapılcağını, bence konuşmayı bırakında müzik yapın!!!
neyse arkadaşım stuka ya müzik hayatında başarılar..