Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 14 Ekim 2008 15:50

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 227 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: bu alemde çarşı.....
İletiTarih: 26 Mart 2006 14:34 
Punkrocker²
 Profile bak

eto 'ya verdiği destek ''pankartları'' için çarşı türübününe bir kez daha saygı duydum. (ama beni ayartamazsınız) avrupa'nın göbeğinde ırkçılık devam ederken bu topraklardan sert bir tokat yolladık. çarşılı kardeşlerimin dediği gibi hepimiz zenciyiz................................................... .......
FUTBOL ASLA SADECE FUTBOL DEĞİLDİR

En son 68skinhead tarafından, 02 Nisan 2006 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mart 2006 14:46 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

bilbao zaten yabancı futbolcu bulundurmaz asla kadrosunda siyahi veya herhangi başka bişey farketmiyor onlar için ..kendilerini o bölgenin milli takımı olarak görüyorlar.....

beşiktaşın bu anlayışı hakkında bişeyler yazdıımda aylar önce türkiyede ırkçılık mı war diye garip cevaplar almıştım ... şimdi anlarlar heralde o arkadaşlar ... bu hareketinden dolayı beşiktaşımızına rkasındayız

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mart 2006 15:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu sewda bitmez. hasret bitmez.
dileyene gider hiç farketmez.
bu alemde çarşı herkese karşı
allah affeder çarşı affetmez...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mart 2006 20:26 
menemen
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

izmirde çarşı dedin mi karşıyakadır.
ben anlamam beÅŸiktaÅŸtan...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mart 2006 20:28 
Tough-Guy
 Profile bak

Futbolun futbol olmaktan uzaklaştığı şu son senelerde ufak tefek şeyler futbolun güzelliğini hatırlatıyor, yaşatıyor anca.Onca rüşvete, yapılan şikelere, holiganizme, ırkçılığa karşı bir takıma gönül vermenin, taraftar olma ruhunun, yüzbinlerle tek yürek olmanın keyfini yaşamak futbolun güzelliği bu olsa gerek...
Evet gerçektende Çarşı taraftarını takdir etmemek elde değil.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Nisan 2006 00:37 
Punkrocker²
 Profile bak

bu ülkede avrupa tarzı futbol ırkcılıgı yok diyen benim ve hala savunuyorum söledigim seyleri7ceddine arkadasım.orda besiktasın yaptıgı ucuz bi popularizm o kadar.o kadar anti-racist olsalar sedat peker(yada benzeri bi dallama) gibi fasist bi mafya babasının usagı olmazlardı.türkiyede futbol =mafya. futbolu sevin ,futboldan zevk alın ama allahaskına götveren futbol patronlarının yönettigi takımların köpegi olmayın.carsınında,tatangalarında karsıyakalılarında v.b ta amına koyum.o sizin göklere cıkardıgınız üc bes tane cakalın yaptıgı onca pisligi gözardı edip yüceltmezin bana cok igrenc gelio.sadece skinhead kültürünün bi parcası oldugu oldugu icin futbola ve taraftar gruplarına karsı böyle aptalca bi sempati beslemeniz cok sacma bence.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Nisan 2006 13:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

SpOoN maN yazdı:
bu ülkede avrupa tarzı futbol ırkcılıgı yok diyen benim ve hala savunuyorum söledigim seyleri7ceddine arkadasım.orda besiktasın yaptıgı ucuz bi popularizm o kadar.o kadar anti-racist olsalar sedat peker(yada benzeri bi dallama) gibi fasist bi mafya babasının usagı olmazlardı.türkiyede futbol =mafya. futbolu sevin ,futboldan zevk alın ama allahaskına götveren futbol patronlarının yönettigi takımların köpegi olmayın.carsınında,tatangalarında karsıyakalılarında v.b ta amına koyum.o sizin göklere cıkardıgınız üc bes tane cakalın yaptıgı onca pisligi gözardı edip yüceltmezin bana cok igrenc gelio.sadece skinhead kültürünün bi parcası oldugu oldugu icin futbola ve taraftar gruplarına karsı böyle aptalca bi sempati beslemeniz cok sacma bence.

awrupa tarzı ırkçılık yok diyosun.. futbolla alakalı olmadıgına weriyorum.. diyarbakırspor sahaya çıktıgında "pkk dışarı" diye bağırılıyosa bu nedir arkadaşım? sadece türk oldugum we ya kürt oldugum için benden nefret ediliyosa bu ırkçılıktır... ırkçılıgın awrupası,amerikası da olmaz.. 11 eylülden sonra her müslamana terorist damgası wurulması gibi bişey bu.. ayrıca hala köle diye tabir ediyosun..bişeyi sewmekle köle olmak arasındaki farkı anlayamadın sanırım hala.. ben sana cewap wermiştim biz oyunu sewiyoruz demiştim.. sen küçükken lümpenlik peşinde koşarken biz kola kutularını ezdik.. kartondan top yaptık.. o zmanlar ne skinheadlik wardı ne başka bişey.. skinhead kültürü dediğin sadece futbol we alkolden ibaret te değil.. bunu da bilmediğin için sallıyosun abidik gubidik.. ayrıca taraftar grubu dediğin şeyler 3-5 çakaldan oluşmuyo sadece.. çarşıyı biraz incele anlarsın.. öyle bi bok bilmden atıp tutma. çünkü asıl saçma olan sensin..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Nisan 2006 11:28 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bjklı olmadıgım halde takdır ettıgım bır gruptur kendılerı aferın aqoduklarım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Nisan 2006 03:49 
Punkrocker²
 Profile bak

sikmişim carşıyı!kafa kovalayıp hooliganlık peşinde kosan götleklerle işim olmaz benim.mani tadında eglenceli tezahurat yazmaktan ileri gidemeyen leş kıvamında zırtapozların hareketi ise hic sikimde degil.mafyatik patronların himayesinde olusmus manasız bi gruptur carsı.benim asıl anlamadıgım hangi takımı tutarsa tutsun insanlarda bi carsı sempatizanlıgı baslamıs.delikanlılık ,racon kesme,karsı cıkıs hepsinin adı carsı olmus.markalasmıs veya markalaştırlımıs delikanlılık müesesi olmaktan ileri gidemiyo benim icin.ha bi de dipnot sen kola kutularını oynarken ben corapalrın üstüne bez dikip tp oynardım benim futbol ve carsı hakkında hicbisey bilmedigim hissine nerden kapıldın hic anlamadım.neyse anlasamıyacagımız kesinlerşti uzatmanın anlamı yok...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Nisan 2006 18:45 
Doc Marten Skinhead
 WWW  Profile bak

bu ülkede avrupa tarzı ırçılık yok diyen arkadaş Mehmet Ali Yılmaz zamanında trabzonspor başkanıyken trabzonda oynayan siyah bi futbolcuya maymun demişti daha n'olsun!?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Nisan 2006 23:11 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

SpOoN maN yazdı:

peki saygı duyuyorum .... ama beni tanımadan konuşma o son aptal cümlelerini sarfederken

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Nisan 2006 01:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

:lol: ya bne sımdıye kadar arkadslarını kendı takımına gore secen ve sınıflandıran bır sınıf gormedım nerenıszden uyduruyonus aptalca sempatı duymayı anlamom kelımlerı duzgun secın ben sımdı gs olmayan lara sempatı duymuyorum ne alaka abartıyonus olaya baska bı gozle bakıyosunuz benje

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Nisan 2006 01:06 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

ha bence yanlış anlamışsın

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Nisan 2006 20:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anlamışımdır okafayla dogaldır

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Nisan 2006 18:21 
Tough-Guy
 Profile bak

Çarşı grubu ''Çarşı Nükleer Santrallere Karşı'' pankardıyla muhalif tavrını bir kere daha göstererek takdirlerimi kazandılar.Diğer taraftarlardanda aynı performansı beklememek elde değil.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Nisan 2006 20:32 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

alen abi, bjk tv'de ne de güzel konuşuyor: her şeyin sorumlusu kapitalizm kardeşim, sikeyim futbol endüstrisini. aslında bırakıcaklar bu işleri, livorno tribünü gibi che'li marx'lı bi tribün şekli yapıcaklar çarşı'ya. karagümrük'lü faşolar, türk bayrakları inecek tribünden. sonra 'bobo'lar gidecek. bobo ne kardeşim , bojem burjuva mı, brezilya'lı alıyosan beşiktaş'a barrio'dan alıcaksın, arjantinli'yi boca juniors'dan, hem garibanlar ekmek yesin, hem de beşiktaşlı duruşu, proleterya, amaan neo-liberalizm işte bobo'yu satarlar adama. bana beşiktaşlılığı anlat vedat özdemiroğlu, yine, yeniden anlat vedat abi. çarşı duvara karşı :(

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Nisan 2006 22:09 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ne zman şu çarşının yüzü gülecek lan gene gttik be kardeşim ulan ben bole işin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Mayıs 2006 15:00 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çarşı 1 mayıs kortejinde, gurur duyuyorum..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Mayıs 2006 23:32 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

http://img52.imageshack.us/img52/2582/p ... ser4bu.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/3180/p ... ser2lf.jpg

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Mayıs 2006 12:03 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kupa'daki antep maçı sırasında, inönü'de yapılan 'bir baba hindi' tezahuratı. öyle yapılmaz böyle yapılır oooo..

http://a1.11mbit.in/780s23vk7e9oKrs7956 ... M/5C06G0Ix

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Mayıs 2006 20:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Besiktas bugun de centilmenligini gosterip maci cimboma satti.
Fair-play'in dorugunda bi davranisti.Ornek alinmasi gereken bir olay.Turk Futboluna katkilarindan dolayi besiktasa tesekkurler.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Mayıs 2006 21:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

rainbow yazdı:
Besiktas bugun de centilmenligini gosterip maci cimboma satti.
Fair-play'in dorugunda bi davranisti.Ornek alinmasi gereken bir olay.Turk Futboluna katkilarindan dolayi besiktasa tesekkurler.

maçı izlemedin sanırım. cimboma dçşüyoduk fakat ballılardı.. çok gol kaçırdık. maçı izle sonra bi daha gel yaz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Mayıs 2006 21:08 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yahu yeter be, çamur atmayacak, sataşmayacak bir fenerli yok mu, gerçi vardı benim eskiden öyle arkadaşlarım ama 'aziz'in paraları' sonrasında kalmadı demek ki. insaf! sizin erciyes maçının görüntülerini izletelim bir japona bir de bizim gs maçının, hangi maçta şike yapılmış olma ihtimali daha yüksek diye soralım. ne der o japon sizce? dur tahmin edeyim: haftaya da kayseri gs'ye yatacak, denizli de teşvik primiyle sizi yenecek, gs şampiyon olcak.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Mayıs 2006 21:35 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

arkadaslarim cimbom-bejiktas arasindaki son donemde olan yakinligi butun turkiye biliyor siz de dahil. camur atmiyorum kimseye. sadece olanlar belli. zaten bunlar el altindan da olan seyler degil. iki kulubun baskani direk medyaya beyanat veriyor ben bejiktasi ben de cimbomu destekliyorum diye. besiktas diyor ki cimbom sampiyon olsun. e peki sampiyon olmasini istedigi takimi yener mi??
ortada olanlari yalanlamaya gerek yok.zaten anlamsiz bir dayanisma bu. geriye 1 mac kaldi ve haftaya Fenerbahçe sampiyon olup kupayi bir kere daha kaldiracak.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 10:26 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Besiktas AMBLEM'indeki ilk beyaz cizgi 1'i; 3 siyah cizgi 3'u; ve ikinci beyaz cizgi 1'i simgelemektedir. Butun Amblem 9 bolumden olusmaktadir ve yukardaki dort numara (1,3,1,9) yanyana geldiginde, 1319'u olusturmaktadir. 1319 Arapca'da 1903'e esittir.

Amblem'deki Turk Bayragi ise Turkiye Futbol Federasyonu'nun hediyesidir.

Besiktas Turk Bayragini kullanma hakkini Yunan Milli Takimiyla oynanan bir macta Turk Milli Takimini temsil ettigi icin almistir. Baska hicbir Turk Kulubunun boyle bir hakki yoktur.

(http://www.forzabeşiktaş.com çarşının resmi sitesinden alıntıdır)

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 227 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: