Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 23 Kasım 2008 01:32

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 49 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Nisan 2006 18:03 
HC-Shouter
 Profile bak

sınırlama yaparsak 10kişi gelir diyo adam bunun nesine katıldın anlamadım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Nisan 2006 18:34 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

10 kişi gelsin sağlam tayfa gelsin! ben sadece memnun olmadıgımı soledım her konserde bu basıma gelıyo; soulfly konserınde de coluk cocuk vardı...ve bı suru konser de var böle tıpler.ben sınır oluyorum,sadece kişisel bi görüş o kadar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Nisan 2006 19:54 
menemen
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

içerde 18 yaş üstü 20 kişi var yok
sınrılama olursa o kadar kalır ayrıca onlar bile gelmez kimse yok diye
izmir buna mahkum ben de 17 yaşındayım ve geri cevrilmek istemezdim
ayrıca sahnedeki grup isterse (en taşaklı 10 seyirci olsun) ne kadar performans gosterebilir ki?
tamam ben de memnun degilim cunku ben büyük kalıyorum aralarda ama hiç olmamasından da daha iyi buluyorum. duzenli konser verilen sayılı şehir izmir tadını cıkaralım..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Nisan 2006 20:08 
HC-Shouter
 Profile bak

benimde bu durumu anlamamam kişisel bir durum. neyse bence gelsin çoluk çocuk bugününn çoluğu çocuğu yarının adamları ben 21 yaşındayım ayıptır sölemesi ama öle adamlar varki bana bile çoluk çocuk diyo kendisi kaşar olmuş haberi yok

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Nisan 2006 15:46 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

abi karı kız mevzusuda var tabi esgeçmemek lazım adam bir giriyo içeri atıyom 30 adam 6 kız var herif şırf şikise gidiyo
ha gelsin gelmesin deil
maksat destek ama iş böle olunca insan bidaha gelmiyo tabi bakıyo içeri abaza dolu adam bidaha gidermi partiye,konsere
ama işin gerçegi buda deil her tipten adam geliyo (bilmiyorum ben izmir için konuşuyom) buda etki yaratıyo belli bir kitle yok yani içerde biraz önce punk kültürüne küfür eden adamıda bulabilirsin,cixinide,tikisinide adam bakıyo ortam güzel atlıyo bakıyo deil siktirip gidiyo

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Nisan 2006 15:48 
EN KRAL PANK BENİM
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bak sokak köpekleri konseri gayet doluydu
ki bence paralıda olsa dolardı
çünkü değişiklik vardı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Nisan 2006 15:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

HaYvAnHeRiF yazdı:
bak sokak köpekleri konseri gayet doluydu
ki bence paralıda olsa dolardı
çünkü değişiklik vardı

değişiklik dion da gülüm.. kaç pank grubu war ki güzelim yurdumuzda.. gönül isterki diğer illerden grıuplar hep gelsin ama yol parasını bile weremiyosunki.. yurt dışından grup hiç getirememiyoruz zaten.. yani seyirciyi hesaba katmadan cebinde bunları karşılıcak paran olmadıkça da zor gibi bu şeyler.. değişiklik herkes ister tabi.. neyse bakalım.. belki bişeyler olur.. allah büyük.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Nisan 2006 16:10 
Bad Religious
 ICQ  Profile bak

hakkaten adamların yol parasını bile veremiosun sonra da bak deişiklik yapınca oluomuş diosun

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2006 10:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

benim merak ettiğim olay.bu istanbuldaki bahsi geçen konserlere takribi kaç kisi geliyo?bizim izmirde de dusus var.sebebini de alsancakta adam gibi bar kalmamasına bağlarım.opus zamanında kitle boktan oluyodu.guvenlik falan sorun çıkarıyodu ama 150den assaqa konser olmuyodu.75 e iniverdi şimdi bornovada olunca.bide izmirde zerre grup yok.ha bu arada o 75 gelenin sadece 10 tanesi punkerlent insanıdır.gelmeyen punkerlend insanının amına koy

http://www.myspace.com/yedekfanila

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Nisan 2006 11:09 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

izmirde artık şöle bişey var bi kitleye ulaşıldı ben bizat konserlerle ugraşan insan olarak sölüyorum bilge 75 kişi geliyo diyo ama bu 75 kişi takip ediyo ne organizasyon olursa geliyo konserlere gelen bütün cocuklar pubada geldi ve bu göstergedir yanii 75 kişi sürekli takip ediyo ve desteliyo ilerde daha güzel şeyler olucak latizmir bomba gibi geliyo!!!cok pis reklam yaparım :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Nisan 2006 12:46 
HC-Shouter
 Profile bak

Punk konserlerine adam çekmekteki önemli noktalardan biri o konsere gidecek arkadaşın olmasıdır. Biz ne kadar konserlerde çok saimiyiz imajı çizersek, konserlere gelecek seyircide(ilk defa gelecek, arkadaş gurubu olmayan) bunların oturmuş bir arkadaş konsepti var, benim burda işim yok der gelmez. Bizim konserler opus konserleri gibi olmuyorki amına koyim üstüne credl of filth giyip geldinmi iş bitsin. of of o gün pub da polis gelince opusun nasıl boşaldığını siz gördünüz herifler ordu resmen. Aman neyse reklam yapa yapa, anlata anlata güzelleştirebiliriz. Konserlere yeni gelen olursa tanışalım onlarıda kazanalım. hadi selametle

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 09:02 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya milletin işi gücü bilet parasında
sikko bi punk-metal konseri olmustu dip te 250küsür kişi wardı
ama 9unda cemiyet dengesizler well behaved wardı melekte 10milyondu 180 kişi wardı

gerisini siz düşünün işte

ayriyetten ankarada adam akıllı punk konseri 1yılda en fazla 2 3 kez oluyor...seyirci epey aç kalıyor...ama konserlere değişik insanların gelmesi için birazda reklam yapsa gruplar hani interneti olmayanlar grupları zıd müzik rock store gibi yerlerden takip ediyor...oraya demo koysalar zıd da 1 deli gomlegi 1tane de zibidiler demosu war

bu 9undaki konserde bana gelip sahnedeki grubun adını solermisin ya hep burdaysan haftaya demoları warsa getirirmisn diyenler oldu dengesizler sahnedeyken

yada gruplar split yapsa deÄŸiÅŸiklik olsa biraz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 15:23 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu topic geçen sezonda açılmıştı..bu sezonki konserler çok boş geçmiyo,fazla sık konser olmadığından herhalde..geçen sezon her hafta konser oluodu istanbulda

"Rape laf söyleyenin geçmişini..."

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 18:06 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sen böyle lanlı lunlu konuşursan kim gelir senin konserine.
az kibar ol ak

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 19:16 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

punkerlandde ne kitle varki allahüsen? olupta gelmeyen kim var?
şurda bizbizeyiz. resmi bir biçimde.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 22:17 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dnküü konseree gelen bir hayli fazlaydıı kanımcaa ama.

http://www.soundclick.com/phondeep

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 22:48 
HC-Shouter
 Profile bak

eskişehirdede durum aynı. her konserde aynı tipleri görüyorum kemik bi kitle var ama sokağa çıksan baksan etrafına şehrin yarısı pank dier yarısıda metalci (son zamanlarda emo falan patladı kitleler karıştı netekim). bence türkiyenin -eskişehiri geçtim zaten en azından istanbulun- bu işe hem gönül hem para yatırmaya gönüllü, bi kaç yıl sağlam bi nesil yetişene kadar ettiği karı minimuma indirecek bar sahiplerine-sermayedarlara ihtiyacı var. şimdi bi bar sağlam bi ses sistemi yapsa gruplara müşterilere insan gibi davransa şehir dışından gelen grupların yol parasını şusunu busunu çekse piyasa kendine gelir yeni nesillerde daha hevesli ve kendine güvenerek yetişir kanaatindeyim.

yani deyeceem odur ki istanbulada bi cbgb lazım.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Aralık 2006 23:31 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

izmirde konserden sonra grubun başlıgında yapılan yorum:
aq konserde yine bebeler vardı hepsini g.tunden s.kiyim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Aralık 2006 04:48 
Führer
 Profile bak

darth frantic yazdı:
eskişehirdede durum aynı. her konserde aynı tipleri görüyorum kemik bi kitle var ama sokağa çıksan baksan etrafına şehrin yarısı pank dier yarısıda metalci (son zamanlarda emo falan patladı kitleler karıştı netekim). bence türkiyenin -eskişehiri geçtim zaten en azından istanbulun- bu işe hem gönül hem para yatırmaya gönüllü, bi kaç yıl sağlam bi nesil yetişene kadar ettiği karı minimuma indirecek bar sahiplerine-sermayedarlara ihtiyacı var. şimdi bi bar sağlam bi ses sistemi yapsa gruplara müşterilere insan gibi davransa şehir dışından gelen grupların yol parasını şusunu busunu çekse piyasa kendine gelir yeni nesillerde daha hevesli ve kendine güvenerek yetişir kanaatindeyim.

yani deyeceem odur ki istanbulada bi cbgb lazım.
eskişehirde yine iyi sayılır revolt bilmemne zırt pırt konserine 168 biletli gelmişti 20de misafir desen.. ama burda da konserlerin az olması kötü işte..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Aralık 2006 05:40 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

az yazın okuyalım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Aralık 2006 18:58 
Bad Religious
 Profile bak

bazı konserlerde 18 yaş sınırının olması sürekli aynı şeylerin olması ve bzm açımızdan; belkide arkadaş gruplarının sürekli birlikte olup birlikte diğerlerini aşağılaması diye düşünüyorum. böyle olması gerekmiyor yani sonuçta oraya o konser için gelmiş bir insan aaa burda ne var giriyim de bi göriyim diye gelmez bilerek dinleyerek orda geçen atmosferi paylaşmak içn gelir.en basitinden pogo sürekli yakın arkdaşlar arasında dönüyo .sürekli kendini birşey zannedip başkalrını aşağılayanlar la dolu.....destek olması kenetlenmesi gerekirken ülkemzdeki punk kitlesinn aksine herkes birbiriyle yarışıyor gibi bi halde ve sürekli bebeler gelmesin o gelmesin bu gelmesin muhabbetlerini bi çok forum konusunda görüyoruz. bence en önemli kilit nokta bu. birlğin beraberliğin paylaşımın olmaması ve sadce anca konuşuyo olmamız.eğer hyerkes burda punka gönül vermiş dinliyor ve seviyor ise burda olan diğerlerinede destek olmalı birlik ve beraberliği bi şekilde bi yerlerden 'türkpunk''için yakalaması gerekli.... özellikle sadece kendi fikrim olmadığını bi çok konsere gelmiş ancak bu tip şeylerle karşılaşmış bir çok insannn ortak görüşleri olduğunu belirterek bilgilerinize sunarım............

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Aralık 2006 22:55 
General
 Profile bak

degişikli istiyorsanız bu yaz cok degişik seyler olacak. yazın skaphonics gelecek ardındanda fuzigish degişikli peşinde koşanları bekliyoruz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Aralık 2006 22:58 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

yazın skaphonics gelir ama konsre kimse gitmez yazın... istanbulda bu nedenle yazın konser dzenlenmio... millet tatilde hele.. mart nisan gibi olsa daha iyi...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 Aralık 2006 23:02 
General
 Profile bak

biliyorum ama adamlar balkan turnesine cıkıyormus onlara uyan zaman bu yani. nisan gibi olsa daha iyi olurdu tabi

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 49 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: