Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 23 Kasım 2008 01:36

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 195 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Nisan 2006 11:09 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence bunlar si ay ey elemanı bak gorursun parkları bankları kaldırım sansı bırakmicaklar bize goreceksiniz :D yok edecekler bizi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Nisan 2006 12:10 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bunlar yine bişey yapıcaklar sadece kendılerı tatmin olucak :) en iyisini yaptık dicekler bi dünya laf yicekler sonra....vs...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Nisan 2006 16:34 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kola iki sus kafa sikme de icraate geç adam gibi iş çıkar hadi yavrum hadi..

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: kola
İletiTarih: 15 Nisan 2006 23:47 
General
 WWW  Profile bak

kola şarkılarını internet ortamında binlerce kişi dowland etti ve etmeye devam edecek http://www.neden.gen.tr adresinde bu sayılar mevcut ve kola şarkıları sadece bu adreste değil bir sürü sitede rapıdshare gibi sitelerdede dowland edilmekte kola gurubu icraatlarına ve kendi doğrularına devam ediyor en kötüsü kola başka söze gerek yok

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: kola
İletiTarih: 16 Nisan 2006 10:10 
Yetmişyedili
 Profile bak

kola yazdı:
kola şarkılarını internet ortamında binlerce kişi dowland etti ve etmeye devam edecek http://www.neden.gen.tr adresinde bu sayılar mevcut ve kola şarkıları sadece bu adreste değil bir sürü sitede rapıdshare gibi sitelerdede dowland edilmekte kola gurubu icraatlarına ve kendi doğrularına devam ediyor en kötüsü kola başka söze gerek yok

bak bu doğru işte adamlar bi bok yemesede icraatları olmasada yani konserlerde göremesekte herkez bu herifleri biliyor kimle konuşsam kola diyo işte reklamın iyisi kötüsü olmazın kanıtı bu heralde cemiyet harcı alem stuka gibi gurupları yanlızca punk alemlerine takılanlar bilio ama bu kola yı popçusundan rapçisine hatta arebeskçiler bile bilio bu olay tamamen haksızlık bence punk bile değiller postmodernzm olayına sarmış birkaç boş adamdan ibaret bu gurup..........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Nisan 2006 10:12 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

kola grubunun şarkılarını binlerce kişi download etti,kola grubundan binlerce kişi nefret etti.
Yüzlerce forum moderatörü kola grubuna lanetler yağdırdı. Onbinlerce forum kola grubunun ota boka "biz kola grubu olaraktan.." diye atlaması yüzünden kirlendi leş oldu.. ve daha niceleri. evet,en kötüsü kola

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: kola
İletiTarih: 16 Nisan 2006 14:00 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

punkutku yazdı:
kola yazdı:

bak bu doğru işte adamlar bi bok yemesede icraatları olmasada yani konserlerde göremesekte herkez bu herifleri biliyor kimle konuşsam kola diyo işte reklamın iyisi kötüsü olmazın kanıtı bu heralde cemiyet harcı alem stuka gibi gurupları yanlızca punk alemlerine takılanlar bilio ama bu kola yı popçusundan rapçisine hatta arebeskçiler bile bilio bu olay tamamen haksızlık bence punk bile değiller postmodernzm olayına sarmış birkaç boş adamdan ibaret bu gurup..........

demek ki napmak lazımmış abi?kola gigi siktiriboktan gurupların başlıklarına taşşak geçmek için de olsa mesaj yazmicakmışız,onun yerine elimizden geldiğince cemiyet gibi kaliteli grupları tanıtıcakmışız,tam destek vericekmişiz,boş adamın boş lafına kualk asıp boşa vakit harcamicakmışız dimi güzel kardeşlerim.
hadi yazmayın şu başlığa artık da insin aşağıya.silicem o olucak yoksa.
herifleri "taşşaktan ibaretsiniz" diyerek serbest bölgeye taşıdık tınmadılar hala yavşak hala gereksizler..

yazmayın cevap mevap,kola grubu olarak kendileri kendi kendilerine sürekli mesaj yazıp başlığı üstte tutma çabasına girerse banlarız olur biter,budur artık mesele..

Resim

Sayfa başı

İletiTarih: 17 Nisan 2006 23:20 
General
 WWW  Profile bak

tanıtım bir reklam unsuru evet biz asla piyasa gurubu olmayı hedefleyen bir gurup olmadık undergrnd da döndük durduk bu bizi gururlandırdı kimler kendini satmadıki bu güne kadar biz punk müzik yapıyoruz ve hakkınıda verdiğini düşünüyoruz bizi kim dinlemiş kim dinlemmemiş umrumuzdada değil biz bi iş yapıyoruz eyleniyoruz evet en kötüsü biziz ama bu bir problem değil biz kimsenin aptal şarkılarını tekrardan çalmıyoruz kendi şarkılarımız ve kendi ruhumuz var biz KOLA yız dünya umrumuzda değil ..................

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Nisan 2006 14:43 
Yetmişyedili
 Profile bak

http://www.garaj.org forumlarda biri aynen şöyle yazmış
http://www.garaj.org/forum/?f=1

bence kola gurubu mükemmel bir gurup ben bi konserlerine gittim o kadar eylenceli adamlarki hiç bir şeyide sallamıyorlar ogün konserde önce gitardan ses çıkmadı sonra mikrofon bozuldu konserin sonunda vokalistleri gitarını sahne ortasında kırdı türkiyede böyle şeylere az rastlanır

bu mallar gerçekten böyle birşey yapmış olmaz bence .......

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: KOLA
İletiTarih: 20 Nisan 2006 15:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

kola yazdı:
sonuçta kimse KOLA yı engellediğini zannetmesin KOLA KONUŞUNCA ZATEN HERKEZ SUSACAK AZ KALDI

Ahhahahahahha! Lan Cem Uzan gibi konusuyolar lan!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Nisan 2006 17:02 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

taşşak mı geçiyosunuz olum siz bizimle.

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Nisan 2006 17:10 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Abi çok komik bunlar yaw:D
Garaj'de ODTÜ Rock'n Blues günlerinde yorum olarak aynen şunu yazmışlar

"türkiyenin ilk ve tek blues punk rock grubu olan KOLA bu festivalde olmaktan gurur duyar"
Yok ebesinin proggrasive black metali:P
Adamlar her konsere "oooo iyidir ordayız" gibi bişiler yazmışlar:P

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Nisan 2006 01:38 
General
 WWW  Profile bak

Lomi yazdı:
Abi çok komik bunlar yaw:D
Garaj'de ODTÜ Rock'n Blues günlerinde yorum olarak aynen şunu yazmışlar

"türkiyenin ilk ve tek blues punk rock grubu olan KOLA bu festivalde olmaktan gurur duyar"
Yok ebesinin proggrasive black metali:P
Adamlar her konsere "oooo iyidir ordayız" gibi bişiler yazmışlar:P

KOLA gurubunu tanımadan bilmeden laf atıyosun .........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Nisan 2006 08:18 
benden cacık olmaz
 WWW  Profile bak

punkutku yazdı:
www.garaj.org forumlarda biri aynen şöyle yazmış

bence kola gurubu mükemmel bir gurup ben bi konserlerine gittim o kadar eylenceli adamlarki hiç bir şeyide sallamıyorlar ogün konserde önce gitardan ses çıkmadı sonra mikrofon bozuldu konserin sonunda vokalistleri gitarını sahne ortasında kırdı türkiyede böyle şeylere az rastlanır

Kola grubunun bu zekiliğinden öyle tiksindim ki anlatamam!!
Kola gurubu(!) kendini çok zeki sanıp açtıkları başka bi accounttan kendileri hakkında bişeyler yazıyorlar tabi kullandıkları ip adresi aynı olduğu için kola grubu en kötüsü olduğunu(en salağı) kanıtlamış oluyor. hanimiş benim kolam cinlerim uhauhaeu
punkutku-kola aynıdır (ip)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Nisan 2006 10:08 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

85.99.46.195

buyrun ipniz,siktirip gidiniz.

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Nisan 2006 20:01 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ahah mükemmel ya bend böyle bişey seziyodum zaten hiç güleceğim yoktu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Nisan 2006 23:21 
General
 WWW  Profile bak

cibindiK yazdı:
punkutku yazdı:
www.garaj.org forumlarda biri aynen şöyle yazmış

Kola grubunun bu zekiliğinden öyle tiksindim ki anlatamam!!
Kola gurubu(!) kendini çok zeki sanıp açtıkları başka bi accounttan kendileri hakkında bişeyler yazıyorlar tabi kullandıkları ip adresi aynı olduğu için kola grubu en kötüsü olduğunu(en salağı) kanıtlamış oluyor. hanimiş benim kolam cinlerim uhauhaeu
punkutku-kola aynıdır (ip)

BU ÇOK NORMAL BU ARKADAŞ YANİ UTKU BİZİM ARKADAŞIMIZ ZATEN AYRICA BURASI MALTEPEDE BİR CAFE BİLGİSAYARI BU GERİZEKALI ARKADAŞIMIZ AKLINCA BİZE ŞAKA YAPMIŞ ZATEN BU MAL ARKADAŞIMIZA DAVETİYEYİDE BİZ KOLA OLARAK GÖNDERDİK HERALDE KENDİMİZ HAKKINDA KÖTÜ ŞEYLER YAZICAK KADAR SALAK DEĞİLİZ TAMAM KOLA OLARAK EN KÖTÜSÜ BİZİZ DEDİK AMA BU TAM MALLIK OLURDU ..........

Sayfa başı

İletiTarih: 23 Nisan 2006 23:04 
General
 WWW  Profile bak

KOLA olarak asli amacımız türk punk ını türkiyede belli bir yere getirmek çünkü dünyada tekrar bir punk uyanışı başladı herkez zamanında punk ölmedi felsefesiyle hareket ediyordu ama şuan dünya müzik piyasasına bakın punk gurupların nekadar çok olduğunu göreceksiniz insanlar punk müziğin basitliğindeki samimiyete vuruluyorlar çünkü bu iş samimi bir iş ve felsefesinde isyan var bir şeye bir şekilde başkaldırış var hareket var ama bu tek başımıza kolay kolay başarabileceğimiz bir şey değil bu yüzden tüm türk punk guruplarına açık davetimiz var gelin birlik olalım konserler düzenleyelim sesimizi duyuralım toplama albümler çıkaralım yardım konserleri verelim hatta dünyaya açılalım ve türk punk ının gücünü cümle aleme gösterelim kavgalarla anlaşmazlıklarla yada çıkar çekişmeleriyle bir yere varamayız gelin birlik olalım .........

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2006 16:31 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sadece kendinizi yuceltmek ve bazı gerçekleri gormezden gelmek ve ""heyy en kotusu biziz saol dostum" demek suretiyle 160 mesaj atmışsınız yuhh acaip arsızsınız tebrik ediyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 24 Nisan 2006 22:35 
KuÅŸburnu
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya yeter kes amına koyim kola kes lan kes yeter lan aaaaa

lan İKİ SUS MNA KODUMUN OĞLU İKİ SUS.

Resim

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 195 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: