Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 21:16

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 39 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 13:51 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

biras önce haberlerde isledim tayyip bey yine yapmış yapacağını...büyükelçinin pasaportlarda türbanlı resimlerin bulumaması, büyükelçilik binalarına türbanla girilmemesi gibi kararları açıklaması yeni gelen bi yazıyı toplantıda iletmesi üzerine başbakan türkiyeyi temsil eden başbakan ve cumhurbaşkanı adına dışarıda açıklamalar yapma yetkisine sahip birine herkesin gözü önünde ben bilmiyorum öyle bi yazıyı benim halkım kılığıyla kıyafetiyle istediği yere girer gibi açıklama yapması ve salonu galeyana getirip elçiyi 2 kez yuhlatması bir başbakana yakışmayacak kdr aşağılık bir davranıştır..
ayrıca böyle bir kanunun var olduğunu ve uluslar arası sınırlarda geçerliliğini koruduğunu çocuklar bile biliyordur sanırım.. sınır kapısında terörle mücadele amaçlı pasaportların yüzleri açık tanınır bir halde olması zorunludur...bu bizim başbakanımıs (!) tay-yeap beyin isteğiyle değişcek bir durum değildir... isterse denesin bakalım onun halkı (!) o tiple çekilmiş pasaportla hangi ülkeye giriyor... ?
bu kadar cehalet dolu hayatını öne sürerek bir kez daha devletimizi dısarda temsil eden bir bürokratı o kdr medyanın önünde kendi gücünü kullanma adına azarlayarak ( cevap veremiyeceğini bildiği için ! ) herkesin önünde rencide ederek ne bohk olduğunu göstermiştir..daha danıştay olayının soku geçmemişken şeriatı bu kdr bağıra bağıra açıklamasıda ne kdr mal ve tutarsız ilerlediğini gösteriyor.. yine tepkileri çektin üstüne tay-yeapim helal koçsun sen koç...yap böleki herkes anlasın iice ne sihim olduğunu... :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 14:09 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

vay provakatör vay

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 14:13 
Uzaylı Punk
 Profile bak

auhaauh kafasındaki voltları siktiimin tayipi rezil rüsvan herif sıkma kafa manyaga la bu herifn külünü sikmek lazım

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 16:01 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence o kadarda mutsuz değiliz durum çokta wahim değil gibi baksanıza neler yapıoalar kimse bişi demio demekki iyi gidio

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 21:49 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oldu a.k .. bu şeye benzedi sevişiyorum zevk alıyorum o halde neden korunayım ki? ama 9 ay sora görürüsün ebenin narin bölgesini... bununda kokusu yavaştan çıkıyor ama bi anda cuk diye oturcak üstümüze sen ses çıkarma ben ses çıkarmayım nereye kdr ? ortalığı boş bırakmamak lazım...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 22:26 
General
 Profile bak

ben bu devlet kadar yuzsuzunu gormedim. demirel hic olmasa acik acik verdiysem ben verdim fln diodu. bunlar gozunun icine baka baka her boku yiyiolar sonra bi bok olmamis gibi yollarina devam ediolar ve bizim salak insanlarimiz hala bunlara oy vermeye devam edio hakediyoruz bence bu serefsizleri. bizde en azindan onlar kadar sucluyuz bunlara hayir demedigimiz icin ama burdan herkes konusur onemlisi is yapmak

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Mayıs 2006 22:26 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penguenin bu haftaki sayısında fatih solmazın köşesindeki bi gözlem çok dikkatimi çekti...ahanda dikkatimi çeken şey :)

fas'ta türbanı araç yapan siyasi partinin ismi; "parti de la justice et delepommet" yani türkçesi Adalet ve Kalkınma Partisi!... dini, siyasete alet edenler tüm dünyada aynı isimle mi parti açıyorlar yoksa ?

tesadüf müdür bilinmez ama doğruluğu tartışılmaz sanırım :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Mayıs 2006 09:24 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

demek istediğimi anlamamışsın çok basit bir örnek wereyim sıkış tıkış bi otobüstesin biri ayağına basıyor bilerek yada bilmeyerek. ne dersin ona ayağını çek öyle deil mi ama bizim şuan yaptığımız inene kadar beklemek yada kendisi anlarda çeker dememiz..hem söyleniyosun hemde bi bok yapmıyosun bende diorumki o zaman sus!bir şeye itiraz ediceksen ona karşı sunacak bir alternatifin olmalı.ben demiorumki herşey güzel,iyi,süper,wuuu mutluyuz fln hangi konuda rahatsızsan o ol eğitim sistemi ters geliosa git öğretmen ol müfettiş ol demek istediğimi anlatabildimmi ben bu dewleti desteklemiorum ama şuan yapacak bişi yok ben öğrenciyim öğrenci hakalrım ihlal edilirse ona müdehale edebilirim.haddini bilmekten geçio bunlar onlar namussuzsa sen namuslu ol düzelt.söylemekle olmuo arada koca bi duwar war biz konuşuoruz onalr konuşuo ama kimse kimsei duymuo laflar duwardan çarpıp geri dönüo

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Mayıs 2006 09:41 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  YIM  Profile bak

bence arkadaş haklı beyler. bu duvarı aşmak için planlar yapalım. bu aradada onları içten çökerticek bişiler düşünelim. gerisi gelir zaten ama harbiden sesimizi yükseltip duymalarını sağlamak gerek. benim gibi düşünen var mı...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Mayıs 2006 09:59 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

plan çok basit:oku!bi yere gelmeden bişei değiştiremezsin.tabi bu benim şahsi fikrim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 10:03 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Bi de şimdi bu izcilik ayağına yataraaktan tam beyin yıkanmaya uygun yaştaki çocuklara saldırıyolar

buyukÅŸehir belediyesinin ne iÅŸi olur izcilikle yoksa

ne yapacakları belli
ve oraya binlerce çocuğun gideceğini ailelerin çoğunun hiçbişi bilmeyeceğini BİLİYORUM

ama bişi yapamıorm

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Mayıs 2006 11:15 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çocuklar kafanız karışmış sizin, olması istenen de bu zaten. 28 şubat'da da aynı şey olmuştu ve o süreçte tc tarihinin belki de en önemli olayı 'susurluk kazası' unutulmuştu. 10 sene önceki bu olayı kim hatırlıyor acaba? 6 ay önce susurluk'un devamı olan bir başka çook önemli 'skandal' daha yaşandı by ülkede, şemdinli'de, peki onun ne olduğunu bana anlatabilecek var mı? ülkenin tek meselesi laik-antilaik çatışmasıymış gibi bir hava 1 ay içinde bu kadar kolayca yaratılıyor işte. yok öyle bir şey. daha bir sürü mevzu daha var çok önemli: başta kıbrıs-avrupa birliği'ne giremiycez bu yüzden!- ermeni tehciri meselesi, kürt sorunu türk sorunu vb. akp antilaik; ordu, chp, cumhuriyet laik demek. biz de el mecbur ikisinden birini destekleyeceğiz. hiç de değil. bir kere laik ordumuz değil midir zorunlu din derslerini-islam derslerini- okullara sokan, akp mi vardı o zaman? imam hatiplerin sayısını kim katladı? tayyip'in bahsettiği 'din ulemaları'nı kim yarattı, devletin dinini kim belirledi? bu sorulara önce cevap verin ve hangi laikliği tartışıyoruz diye düşünün. meraklı olun, kitap okuyun.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Temmuz 2006 12:19 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

harbiden bi de bu tayyip beyfendi bi keresinde şiir okurken atatürke hakaret etmişti...o zaman lar daha 3-4 yaşlarındaydım beynimde nası yer ettiyse hala hatırlıyorum geçen sene bizim din öğretmeni akp yi övüyodu yok işte atatürkçüymüş(derste siyaset yapıyodu kaltak müdüre bi şikayet tak)falanda filanda ben izin istedim kalktım ayaa dedimki bu nası atatürkçülüktür ülkede tekkeler kuruyolar hergün uzun saçlı gördüklerine sataşıyolar gençlerin beyinlerini zehirliyolar bi de üstüne atatürke hakaret ediyolar!!dedim o da dedi ki işte bilmem ne olmuş şiir i önceden görmemiş tayyip beyfendi öle denk gelmişmiş kapadı konuyu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Temmuz 2006 17:02 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bu thread neden sansurlenmis? MAyis-Haziran arasi yok edilmis...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 39 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: