biras önce haberlerde isledim tayyip bey yine yapmış yapacağını...büyükelçinin pasaportlarda türbanlı resimlerin bulumaması, büyükelçilik binalarına türbanla girilmemesi gibi kararları açıklaması yeni gelen bi yazıyı toplantıda iletmesi üzerine başbakan türkiyeyi temsil eden başbakan ve cumhurbaşkanı adına dışarıda açıklamalar yapma yetkisine sahip birine herkesin gözü önünde ben bilmiyorum öyle bi yazıyı benim halkım kılığıyla kıyafetiyle istediği yere girer gibi açıklama yapması ve salonu galeyana getirip elçiyi 2 kez yuhlatması bir başbakana yakışmayacak kdr aşağılık bir davranıştır..
ayrıca böyle bir kanunun var olduğunu ve uluslar arası sınırlarda geçerliliğini koruduğunu çocuklar bile biliyordur sanırım.. sınır kapısında terörle mücadele amaçlı pasaportların yüzleri açık tanınır bir halde olması zorunludur...bu bizim başbakanımıs (!) tay-yeap beyin isteğiyle değişcek bir durum değildir... isterse denesin bakalım onun halkı (!) o tiple çekilmiş pasaportla hangi ülkeye giriyor... ?
bu kadar cehalet dolu hayatını öne sürerek bir kez daha devletimizi dısarda temsil eden bir bürokratı o kdr medyanın önünde kendi gücünü kullanma adına azarlayarak ( cevap veremiyeceğini bildiği için ! ) herkesin önünde rencide ederek ne bohk olduğunu göstermiştir..daha danıştay olayının soku geçmemişken şeriatı bu kdr bağıra bağıra açıklamasıda ne kdr mal ve tutarsız ilerlediğini gösteriyor.. yine tepkileri çektin üstüne tay-yeapim helal koçsun sen koç...yap böleki herkes anlasın iice ne sihim olduğunu...