Bu başlığı görmedim ama yazcak çok şeyim var genelde fazla foruma yazı yazmam okumayı severim- ama bunları yazmanın ötesinde gelin gidelim içelim bir köşede konuşalım saatlerce...
sex pistols çoğuna göre idöl çoğuna göre bi bok değildi ki bence ikiside değil sex pistols dünyada bir çağı başlattı kimse o zamanlar bunu yapcak cesarete sahip değildi kraliyetin en değerli olduğu ülke ingilterede anarchy veya god save the queen sölemek öle şu anın çatma punk yaptını sanan yeni yetme punk rock gruplarına göre değil onlar karı kız para göt am için şarkı yazmaya devam etsinler ki anca bunu yaparlar biz punk rock yapıoruz diye sıyrılmaya çalışsınlar ..Pop punk mış o ne lan öle , dünyada böle bir çelişki var mı popüler punk diye bişe mi var bırakın yaa yemişim isminin içinde geçen PUNK kelimesi ile ilgili 3-5 bişe öğrenseler böle isim kullanmazlar ama napalım crassin dediği gibi punk öldü ve dünya bu çatma heriflere kaldı zaten emperyalist bir dünyada sisteme karşı çıkmak bile popüler olurken böle müzikler türemesi çok da sıradışı değil hani ama gidip kendilerine içinde alakaları olmayan sözcükler bulunmayan bir tarz yaratsalardı da punkın ölmeden önceki altın çağlarını {bana göre 77-82} düşünüp bir gün yeniden dirilme yaşama hayalleri eylemleri içinde olsaydık...
anarşinin kolay oldunu kimse demedi hatta imkansız oldunu bile söyleyebiliriz ama zaten bu kadar zor bir olayı 5-60 olay alakasızı insan da farklı boyutlarda yaşatırlarsa biz napalım gitseler tarzlarına -moneyladyass- deseler hiç dokunmaz bana ama nese yaa bu işler netten yazılcak şeler değil klavyem yetmez düşüncelerimi yazcak kadar hızlı parmaklarım yok..
konuyu saptırmış olabilirim ama sex pistols şu an çoğu punk adı ile anılan gruplardan çok daha ii dir haa tabi bu işin antı flag-bad religion-ramones-dead kennedys-exploited tarafıda var..
Ama şu var sex dağıldıktan sonra ilk dağılımdan bahsediorum rotten o küfür ettiği şelerden biri olup çıkmıştır ama hala sex zamanlarında ki rotteni çok severim.. sİd mi sadece istediği şeyi yapmayı seven bir adam bunda ne sakınca var istediği gibi yaşadı hakettiği gibi öldü bu onun tercihiydi ve inanıyorum ki mutluydu nancy de bir orospuydu onlar biz punkız demedi onlar biz kralız demedi onlar sadece istediklerini yaptılar toplum onları bir kalıp içine yerleştirdi ki sex pistols bunu hiçbir zaman kabul etmedi..{bir noktaya kadar} Rotten bir söyleşide sorulan bir soruya zamanında yapaılan şelere karşı tepkisini kustu resmen..
-rotten zamanında karşı olduğun savunduğun şelerin tam ters yönünde bir yol izliyorsun bu ne biçim punlık?
-bu lanet şeyi ben yarattım kurallarınıda ben koyarım..
toplum ona bunu sölemişti oda bunu kullanarak hislerini belirtti..
not: yeni nesilde bişeler yapan insanların müziğine laf attığım yok oturur açar bende dinlerim zaman zaman tek takıldığım nokta felsefeleri olmuştur ki bence felsefeleride yoktur..
son bir yine johhny rotten lafıyla kapatmak istiyorum
Lanet olası insanların bundan yıllar sonra bizim şarkılarımızı söleyip bizim gibi giyinecek olmalarından tiskiniyorum önemli olan sadece siz kendinizsiniz bunu anlamıyorsunuz..
{yada böle bişeydi}
Sex pistolsdan önce grrplar vardı ama o adamlar kadar bişeleri belirtememişler ki şu an onlar değil sex pistols konuşuluyor sexten önce sexten sonra diye kabaca bir ayırma yaparsak siz düşünün nelerin değişip nelerin değişmediği hiç bir zman kimse en iyi müzik onların yada en sosyal siyasal mesaj onların diyemez ama bir oluşumun başında onlar varsa kimsede bi bok diyemez..