downer yazdı:
olay yeni başlıyor..
kevin lomax ...oku ÅŸunu bi zahmet...
yaptığın işi beğenen de olabilir..beğenmeyen de...
buraya gelip küçük emrah vari yaklaşımlarla
" ayrıca punk hakkında sadece punkçılar yazar diye bi kural olamaz. zaten yazı da punk'ı anlatmak değil, çok yetenekli olduğuna inandığım, gelecek vaat eden grupları tanıtmak idi.sanırım kötü ettim. "
gibi trajikomik beyanlar vermen gerçekten ürkütücü..
bizim istediğimiz tek şey PUNKın bu ülkedeki yanan hakıının artık verilmesi..sadaka değil..Ve bu,tepeden dolma sallamasyon bi punk kültürüne sahip şahıslar tarafından yapılabilecek bişey değil..Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünen arkadaşlara da bi çift lafım var...Başımıza ne geldiyse ,bizi hiç tanımayan insanların bizim hakkımızda bizden çok biliyormuş edasıyla ,ellerindeki imkanlar sayesinde ortalıkta atıp tutmasından geldi..kısacası reklamın kötüsünden geldi...çekirdek punk kitlesi o yüzden,bu konuda çok hassas...biz amerikan filmlerindeki hey corç versene borç punkları değiliz..bu sikik ülkede,binbir zorlukla kendimize ait ayrı bir kültür oluşturduk...kökeni punk olabilir ama dünyanın hiçbir ülkesinde bu şartlarda yaşayan punklar olmadığını adım gibi biliyorum.bu kitlenin farkı burda..yaşayan biliyor sadece bunu..senin bilmemen çok doğal..okulda öğretilmez bunlar ... sikilmiş türk medyasına gerçekten ihtiyacımız olduğunu mu sanıyosunuz? hepsinin önümüzde köpek gibi diz çökme sırası gelecek,biz görürüz,göremeyiz o ayrı mesele..ama bize yapılan haksızlık şu ülkede ermenilere bile yapılmadı...
ayrıca,şu cemiyet polemiğine de bi son verin artık...biz sadece içimizden geleni yaptık..ne bu alemin kralıyız ne de maymunu...artık yaşlı

olarak anıldığımız şu dönemde söylemek istediğim son bişey daha var...hala siklerimiz kalkıyo ve bu ülkenin ve şartların anasını sikmek için daha çok vaktimiz var...hızlı yaşa ,genç öl,cesedin yakışıklı olsun lafı burda geçmez...buradaki versiyon "yersen pekmez,enerjin bitmez."
afiyet olsun...
aklı başında güzel bir yorum olmuş derim desteğimi sunarım. "yok abi,orada tanıtınca nolacak ki?niye büyütüonuz ki?" gibi fikirler anca ödün vermek manasına gelir.
doğu, bence sen de punk ve türevlerini tanıtacağına en iyi bildiğin şeyleri yap,metal yaz. çünkü punk dışında biri punk ile ilgili yazmaya başladığı vakit komik şeyler ortaya çıkıyor. tıpkı bir popçunu metal hakkında yazı yazmaya kalkışması gibi.
ha tabi second,kaygan zemin,pin up gruplarına punk diyorsanız (ki olmadıkları apaçık ortada) onları blucinde tanıtmanda bir gram sakınca yok. aynen devam. yeni çıkan rock grupları diye tanıtıver ya da.
tipik bir durum yüksekses dergisinde de oluomuş. ben anca "tencere yuvarlamış, kapağını bulmuş" derim. diğer tencelerin fikri de zikri de belli zaten.