Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tikiler
12-10-2006, 02:37 AM

yatakta emin olun emolarda ii... hmde baya ii.. ama önemli olan bni seviomusun yada bnden hoşlanıomusun tarzı bi hayati soruya doooru cvbı bulmak.. ben zmn göstercek diiiip geçiştiriom... o zmn gaza geliolar.. ama tikilerde fena diil.. kaşşşşş.. nerde lan bnm kaş smileyim Tongue (bu arada emo derken özentidir hasıdır diildir bilemem baştan sööliiiimde)
Tüm Mesajlarını Bul
12-12-2006, 09:35 PM

tikiler herkesi pipiler Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
12-14-2006, 12:49 PM

kızları da çirkin erkekleri de çirkin hem de fena halde solaryumdan yeni çıkmış portakal rengi teni nasıl güzel bulabiliyosunuz anlamadım ben gidin o zaman vitrin mankenleriyle takılın hem daha kusursuz hem de konuşup kafanızı sikmezler
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
12-16-2006, 12:14 AM

yatakta güzellik sökmez çok
Tüm Mesajlarını Bul
12-18-2006, 07:15 PM

Smile dün tamda buraya tikky hatunlar iidr yazcakdımki aq. bugun bitti abi hatunun evi var 2000ytL aylık geliri var beykent Unide okuor Smile ve yanında kalıormdum taki o salak kirazı atana kadar 1.buçuk saat hiçbişey olmadı yani benimki çalışmadı ertesi gunde benden sıkıldıgnı söledi yani pert Sad ama olsun aldıgmLa yetiniorm Smile gerçi geri döncek gbi ama ....
Tüm Mesajlarını Bul
12-18-2006, 10:26 PM

Evde kös kös otururken,en son orta sonda gördüğüm bir kız arkadaş dedi hadi topla ekibi gel modaya okey çevirelim.7tepede okuyan "ciks" bir hatun.Dedim bir kiş fazla çağırayım da bu muhtemelen bilmiyordur.

Hanımefendiden bombalar :

"Sabahtan beri ders çalışıyorum devamsızlık kol gibi kal geldi dayanmaya kastım kendimi ama sonunda game over oldum."
"Ay benim sıçasım geldi."
"Dün bir kokoreç yedik hayvan ishal mi ne olmuş vıcık vıcıktı"
"Gösterge ne demeeek iyi bir şey mi"
"Ay hesabına oynamayalım günaaaaah"
2 dakika sonra
"geçen taksime gittik riddime arkadaşlarla. sabah 4.30 a kadar içtik"
Tüm Mesajlarını Bul
12-19-2006, 11:01 AM

ben tikyim ahahahhahaaa
artik tiky lafi küfür gibi geliyor bana
- heyyt tiky
- lütfen bana tiky deme :S kiriyorsun kalbimi cok kötüsünn
Tüm Mesajlarını Bul
12-19-2006, 11:51 AM

bide rotring tikky kalemler vardı iyidi baya
Tüm Mesajlarını Bul
12-23-2006, 10:37 PM

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin evet hatırladım kesin almışlardı valla
hepsinin a.q. ya yemin ediyorum midem bulanıyor...
zaten geçen burada çilekeş konseri vardı beleş diye gittik Tongue bi baktık her taraf tiki....birkaçı garip danslar ediyor..kıl oldum 4 kişi gitmiştik a.q. dedim hepsinin arasına pogoyla daldık(çilekeşte ne alakaysa) dağıttık orayı sonra biri geldi ne yapıyorsunuz falan dedi biraz muhabbet oldu Big Grin a.q. çocuk sonra babam fabrikatör bana bişey yapamazsınız dedi puhahahahahhahahaha Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
01-17-2007, 12:09 AM

hayfansan taam ma...benim babam genel müadüar... gerizeakalıa...
Tüm Mesajlarını Bul
01-17-2007, 12:27 AM

skinh Yazılan:Evde kös kös otururken,en son orta sonda gördüğüm bir kız arkadaş dedi hadi topla ekibi gel modaya okey çevirelim.7tepede okuyan "ciks" bir hatun.Dedim bir kiş fazla çağırayım da bu muhtemelen bilmiyordur.

Hanımefendiden bombalar :

"Sabahtan beri ders çalışıyorum devamsızlık kol gibi kal geldi dayanmaya kastım kendimi ama sonunda game over oldum."
"Ay benim sıçasım geldi."
"Dün bir kokoreç yedik hayvan ishal mi ne olmuş vıcık vıcıktı"
"Gösterge ne demeeek iyi bir şey mi"
"Ay hesabına oynamayalım günaaaaah"
2 dakika sonra
"geçen taksime gittik riddime arkadaşlarla. sabah 4.30 a kadar içtik"

Lan bu iyi tikilerdenmis, ne komik bir insan lan, okurken bile gülüyo insan.
Ayrica fasistlik yapmayalim, tikiler de insan... DEEERMISIM ORTAMI GEREEERMISIM... Evet ben de tikiyim aslinda...
01-17-2007, 04:08 AM

eclipse Yazılan:bence de tiki hatunların çoğu taş. güzeller yani ,güzel olmasalar bile kendilerini bi şekilde güzelleştiriyolar. ama sarıldığınızda burnunuza gelen kozmetik kokusuna, konuşmaya çalıştığınızda ayyların arasındaki boş muhabbete ve beyinsiz oluşuna, aldığı 600$lık kotu hakkında saatlerce konuşmasına katlanabilecekseniz bilmem..
baba parası yiyen, bi bok bilmeyen, ilerde büyük ihtimal özel üni. gitcek olan, gazete okumayan, britninin albümlerinden başka konu bilmeyen, insanları markalara göre sınıflandıran zavallılar bence onlar. şimd bazıları alınmasın benim tiki kavramından çıkardığım, sürüler halinde yaşayan mahlukatlar bunlar...
bu arada bi ara şey geyiği vardı ankarada ciks deniyodu o mahluklara, ist da da tikky
biz kısaca cikky diyoz kendilerine ama...
,

katıldım arkadasa Smile
01-17-2007, 08:19 AM

bi kere mudo mu ne öle bi yer war çok ucuz şeler warmış orda bi bakiim dedim ulan girmez olaydım be cins bakışlar altına baktım! hepsinin suratı zombi gibiydi! tırnak takıp kazıyasım geldi lan suratlarını hepsi birbirine benzio bide şey lafını duydum tam çıkarken
-arjantine gidelim yemek yemeğe
-körün gözmü heralde oraya gitcez(ne alaka annamadım ne die kör diolar)
-ben salata yerim ama
-ii taaaaaaaam yaa ne yersen ye

aynen diyalog buydu! asker gibi bunlar ya hepsi birbirine benzo!

tikiler tilki sikiler :wink:
01-18-2007, 02:58 PM

arkadaşlar yapmayın de-get-dal-ga-mı-geçi-yor-sun diesim geldi siz punk mısınız? çelişki yaşadım.Başlarım tikinize de ayrıca bi gün gelirde bi tiki dokunursa benim düşünceme karşı ya da hareketlerime olduunu anladıım anda dalarım hiç acımam.Olay insanlıkta biter bide ayrı açılar var yüzeysel bakmayın hiçbişeye.Alakası yok yani küfre bile değmiycek türden olaylar vardır işte bu da onlardan biri...ne biçim punksınız siz kendinize gelin ya! ya da gelmeyin lan bana ne !! üzüldüm sadece yorum yok yazsam bile yeterdi.Lütfen böle yapmayın yanlış zihniyet sizden beklemezdim.Tikimi görün ki konuşmıcam ya!konuşma bırak konusma...konusma...dayanamadım tiki kalemini bu yüzden sevmeyip komaya giren arkadaş şok geçirdi bide söliim aşın bunları yok mu başka işiniz takıntılı olmayın lütfen sadece...offf olun ya bana ne be oluyosan ol! üzüldüm -sigh- Sad
Tüm Mesajlarını Bul
02-03-2007, 10:18 PM

7-8 li erkek tiki ergen grubu halinde olduklarında vucutlarında salgılanan adrenalinle oldukça saldırgan oluyorlar.
Örn:
''Madem 8 kişiyiz ramazanda içen şu tek çocugu dövelim''

7-8 Bayan tiki ergen grubu halinde olduklarında vucutlarında salgılanan adrenalin alışverişe çıkma isteği uyandırıyor.
Örn:
''Önce livays amı girelim yoksa tomiyemi dur önce sıtarbaksta frapiçino içelim kahve içerken karar veririz''
Tüm Mesajlarını Bul
02-03-2007, 10:41 PM

hmm birde tikileri birleştirmek için tikiyizbiz.com vardı geçen sene.Panklara yaklaşamıyolarmış saçlarına bit hoplamasın diye.bazısı 20 milyon veriyomuş gariban pankların sevinmesini izlemek için.gerçekten gerzekçe muhabbetleri var.en çok neye para hrcarsınız diye bir anket var şöyle:

a)ayakkabı
b)elbise
c)pantln
d)aksesuar
e)parfum vs.

anket yapılırken post lardan birine adamlar şey yazmış.
''Converse şıkı göremiyorum ben en çok ona harcıyorum burda.

Akıllı konversi ayakkabı dışında bişi olarak görüyo yorum yapamıcam zaten gayet açıklayıcı bunlar.
Tüm Mesajlarını Bul
02-04-2007, 02:40 AM

Kolibasili Yazılan:7-8 li erkek tiki ergen grubu halinde olduklarında vucutlarında salgılanan adrenalinle oldukça saldırgan oluyorlar.
Örn:
''Madem 8 kişiyiz ramazanda içen şu tek çocugu dövelim''

ya özellkle elinde birayla yaylana yaylana yürüyen sarhoş insan modeli kendilerne ramazanı sikiim diye bağırınca pek bi saldırganlaşıyolar Big Grin Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
02-04-2007, 12:28 PM

Dediysem dedim.Allaalaaaa ben senin yaptıkalrını anlatıyomuyum? Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
02-05-2007, 11:05 AM

tikiyizbiz.com ha Big Grin haha hepimiz tikiyizbiz.com üyesiyiz hepimiz tikiyiz mi bu mu yani mantık Big Grin
02-05-2007, 04:31 PM

tikiyim...
Tüm Mesajlarını Bul
02-05-2007, 06:47 PM

Kendileriyle barışıklar=). üye değilsen üye ol cnm manın bi linkler vardı garip garip.İlginç....
Tüm Mesajlarını Bul
02-10-2007, 01:02 AM

annem bana tiki aldı.
ben de başlığı kapadım.
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi