Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 09:21

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: blue jean
İletiTarih: 24 AÄŸustos 2006 21:49 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yaa başlık kitlenmiş ve bende yazılanları okudum ve bir kaç bişeyler yazmak istedim...

ilk olarak anlamadığım olay neden herkes cemiyette pişiyoruma bukadar yükleniyo? anlamış değilim... tolga ve alinin demek istediği olayı kimse anlamamış... tolga ve alinin demek istediği şey kısaca şu... (ben onların avukatı değilim baştan söliim)

blue jean dergisinin böle bi işe kalkışması güzel... fakat biz isterdikki keşke bu röportajı yapacak olan doğu arkadaşımız birazcık araştırma yapsaydı ve ölee dergide yayınlasaydı...

bu sadece cemiyetin değil herkezin fikri... bende isterdim şahsen öncelik eski gruplara verilseydi... ama bu işi yapan arkadaşda dile getiriyo... punk müzik olayına biraz uzağım diye... ağzından böle bi cümle çıkmadı ama bunu demek istiyo...

ben kilink ti... fatstar dı carttı curttu diye ayrım yapmıyorum... şunu sölim ''deli'' ve ''dinamit'' adlı grupları hiç duymadım... bu konuda cahilmiyim bilmiyorum... ama pinup için punk mı değilmi sorusuna hiç çekinmeden HAYIR derim...

neyse... benim demek istediğim olay şu... tamam belki aranızda cemiyette pişiyorumu sevmeyen olabilir... kişi yada müzik olarakta sevmeyebilirsiniz... ama onlar hakkında kimse bukadar ağır laf söylemesin... tamam sevmiyor olabilirsin cemiyeti yada tolgayı veya aliyi... sevmediğin birisi için bukadar ağır bi laf söylenmez... sevmiyosanız konserlerine gitmeyin... ''abi param yok listeye adımı yazdırsana'' demeyin... mp3 listenizde bulundurmayın şarkılarını... tolga hiç bir zaman ''ben punk müziğin allahıyım'' veya ''kral benim'' gibi cümle kullanmadı... bunu ne cemiyet nede başka birisi söylemesi zaten komiktir...

kıskançlık olayıda nedir onuda anlamış değilim açıkçası... yaa arkadaşlar napıyoruz biz.... kimin neyini kıskanıyoruz... ''ulan x grubun konserine gittim çok seyirci vardı'' '' x grubun şarkıları çok güzel'' yaa arkadaşlar 4-13 yaş çocuk gibi davranmayalım... destek olmak isteyen varsa buyursun... yok ben onları kıskandım hiç işim olmaz diyorsanız allah yolunuzu açık tuttusun nediyim...

kimi sanal ortamda ahkam keser... ''karşıma çıkma fena olur'' nooldu yaa buraya ''PUNKLAR VADİSİ'' mi? sadece gülüp geçiyorum....

toparlıyorum... kimse kimseyi sevmek zorunda değil... destek olmak zorunda değil.... isteyen istediği kişinin konserine gider... kıskançlık olayınıda herkes silsin kafasından... zaten biri yada birileri ''X'' grubunu kıskanıyosa onla işi olmasın... ben burda hiç kimseyi hedef olarak göstermiyorum sadece konuşulan konunun boku çıktı... uzatmanında hiç bi manası ve espirisi yok...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 25 AÄŸustos 2006 01:17 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

bende tamamiyle katılıyorum yukarıda yazanlara zaten bu yazıda herşey açık delide diyor punk değiliz diye pin-up zaten belli hatunlar varda diye enteresan gelmiş kaktır a.q ( zaten biri travestiye benziyo) aneminin o şarkısıda punk mıdır ??? ayrıca rashitinde dinazor şarkısı ben tee yıllar önce lombağın sitesinden indirdim diye biliyorum mongollar diye bi hikaye vardı onların sölediği 3 şarkıdan biriydi enene menene, dinazor, çıldırıyorum mu öle bişeydi bu yazıklarımdan bazıları soru şöle şöledir demiyorum emin değilim bilen eden varsa yazsın cevap. ama benim dediğim gibiyse hepsi yazı çoook saçma olmuş...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: