Anıl: kerem abi naber röportaj yapalım hadi canım sıkıldı sor ben cevaplayım bende sna sorarım snra
Cheki: iÅŸin yokmu baÅŸka
Anıl: harbiden yok
Cheki: sorarım bak
Anıl: abi ölesine söledik istersen yap istemessen yapma ben arkdşlara yaptım btti eheh
Cheki: sus sen şimdi uyuyan devi uyandırdın. Bateriye ne zaman nasıl başladın anılcığım ?
Anıl: tam 2 sene önce çok yakın bi arkadaşımla grup kurmak istioduk sana bateri yakışır dedi hadi lan dedim valla dedi bi bakalım dedim bende. nereye vurucağımı o sölüodu bende öle çalıodum eheh
Cheki: sora bateri ne zman aldın?
Anıl: bateri geçen şubat ayı evet bayramdan snra
Cheki: bi yıl oldu ha
Anıl: 2004 şubatı
Cheki: 2 yıl oldu ha
Anıl: tam zamnı hatırlamıom abim aldı
Cheki: vay vay zenginmisin peki snelerdir davul çalıp davulu olmayanlar dolu camiada
Anıl: tabi götümüz çıktı abi abim tamamladı çoğunu ben para briktirdim 6 ay ehue
Sakallı Amet: merhaba ben anılın abisiyim

anıl tam 6 ay para biriktirdi sonra ben gittim aldım 3 ay ters geldim taksitlerini ödücemdiye
Cheki: ters geldim ne demek
Sakallý Amet: taksitlerden çok ünlü bir deyimdir biz çok kullanırız karşıyakalı olarak tan
Cheki: doru deyin lan çakallık etmeyin orda abisiyim ben die
Sakallý Amet: ben safi anılın abisiyim kafa kağıdım gösterem mi
Cheki: bakayım sıfatına
Sakallý Amet: bizde öyle para mara yok anıl davul çalsın diye elimizden geleni yaptık abi gardaÅŸ:D zamanında altına davul çektim ama çalmadı namussuz ben askere gittiÄŸimde ortamlara el atmış
Cheki: euheueh benzemion anıla euheuhe inandım ama evet
Sakallý Amet: anıl pedere çekmiÅŸ ben valideye yok canım anılın kankalarına sor abisi kim diye derler ahmet sakallı

hadi ben kaçar kafa bir milyon piiizden geldim siz anıllan devam edin anılada nevale getirdim
Cheki: oke sakallı amed kendine ii bak görüşürük
Anıl: kafası ii galiba ehueh
Cheki: sende tam sıpasın ha bak zamanında davul verdik çalmadı dio
Anıl: ehuahaha hıhı doğru
Cheki: oralara gelelim şimdi ilk hangi grupta başlıon çalmaya
Anıl: mahalle grubu

valla öle adı mahalleydi snra hıv yaptık trash metal

ama çalamıodum yani
Cheki: ama öküz gibi çalışıodun
Anıl: ağlıodum be başka davulcu getiriolardı o çalıodu ben hırs yapıodum
Cheki: kilinkle istanbula geldiğinde bahsediodun ne kadar çok çalıştıından
Anıl: ilk başlarda stüdyodan stüdyoya ..ki haftada 3-4 saat gidioduk snra diz üstü pad le tenefüslerde derslerde çalışıodum baya şikayet geliodu hocalardan
Cheki: sora
Anıl: sonra okuldan gelnce çalışıodum karşıyakada oynuodum o sıralar ciddi gidiodu futbol ama bateri yüzünden performans düşüklüğü antrenman yerine stüdyo flan. iyiki başlamışım ama eheh. atıldım takımdan
Cheki: siktiret senden fitbolcu olmaz zaten euehu
Anıl: olmaz tabi fazla yakışıklıyım bi futbolcuya göre
Cheki: euheueh kaç saat çalışıodun günde de bakalım
Anıl: saat tutmuyodum ama zamn geçiodu bırakmaya yakın saate baktığımda 4-5-6 saat zamn geçmiş oluyodu hergün böle olmuodu tabi ama kesin 3-4 saat oluodu
Cheki: peki ciddi olarak ilk kilinklemi başladın çalmaya?
Anıl: ooo fazlasıyla kilink
Cheki: kilink nası buldu seni yada sen nası buldun onları? eski davulcuları jazzmı bluesmu yapmak istiomuş galba o nedenle ayrıldığını hatırlıyorum sora harıl harıl davulcu arıolardı birden sen çıktın ortaya nasıl oldu?
Anıl: cibil diye bi arkadaş vardı bide forumdan omega onlarla grup kurmak istioduk . .cibil alsncakta görmüş tarığı. tarık davulcu arıyoz demiş cibilde bizim anılın numaasını veriim demiş tarık nasıl bri demiş cibil ii al işte konuşursun diye vermiş aradı tarık =) knuştuk buluştuk anlaştık
Cheki: oh oh üçünüzde sütlaç gibi çocuksunuz haaa ii olmuş ama kısa sürede deli gibi ilerletmişin kendini açıkça görülüyor bu
Anıl: abi pek çaba göstermedim aslında ehue stüdyolar ek çalışma evde sınıfta flan okadar
Cheki: o zamn yetenek var nese grup mrup ayaana kızlarla aran iidir dimi euheue
Anıl: ii ya iimiş öle diyolar
Cheki: anıl çok çapkın diolar
Anıl: ama ii evet bende dyebliyorum bunu =P çookkk.. nasıl destekliyorum ama sölediklerini ahaha
Cheki: euheeu desteklicen tabe sora peki joker adam oldun kilinkten sora harcıaleme girdin sora kaygan zemine daha bi iki tane daha vardı sanırım onlar neydi
Anıl: onlar dağıldı biri istanbula gtti diğeri otopark mafyası oldu çıktı bi diğeride ankaraya gtti üni olayları diğer bi grupta hala var ama elemanlar fena drug olaylarından ayağa kalkamıolar
Cheki: 4 grupmu var ÅŸimdi
Anıl: hayır 3 diğerleri toparlancak bekliorum zor olmuo hiç isterse 10 tane olsun ehuah
Cheki: nası zor olmuo ya adam yorulur yetişemez hepsine
Anıl: hergün olmuoki belli dönemlerde oluyo kilink ayda bir kaygan zemn hergün harcıalem ayda 1 yani konser öncesi 2-3 gün çalışma ve konser ayda 1 tekrar ediyo bunlar kaygan zemin sürekli çnkü elemanlar izmirde
Cheki: peki ben konser ayarlasam izmirde kilink, kaygan zemin ve harcıalem konseri napcan sen bakalım
Anıl: çalarım

çok oldu öle kilink,harcıalem. harcıalem,kayganzemin 3 lüde olur ona göre çalışırım
Cheki: oooo harika o zman peki ilerisi için ne düşünüon? kendi açından yani şöle yaparım böle yaparım gibi
Anıl: hiç sadece mükemmel olmak
Cheki: yani yaptıın işe ciddi bakıosun ilerde mutlaka ciddi işler yapıcan büük işler yapıcan
Anıl: kesnlkle yoksa dünyanın en mutsuz insanı olurum abi:) inşallah =)
Cheki: ooo süper bu işte peki ailen nası bakıo bu işlere zaten abin itelemiş seni biraz
Anıl: anlamıolar abim çakıo müzikten okadr diğerleri sadece yapabldiği kadar maddi destek verio okadr ben 9 yaşımda başlasaydım keşke dyorum bazen vardı ozamnlar davulevde abmlerin grubu vardı ama ben korkuodum böle gitar davul flan eheh
Cheki: abin dinliomu şimdi bizim piyasayı
Anıl: dinlio ama hala vazgeçemedi metalcore,death metal olaylarından
Cheki: o ne çalıodu?
Anıl: gitar
Cheki: aklıma soru gelmio lan ne sorim
Anıl:

aşk, emo, punk, metal, kaykay, hayat, alkol, eğlence seç beğen al
Cheki: haa eet kaykay dielim ondan bahset bakalım geçen kış başladım 7-8 yaşlaımda vardı ama onuda kullanmıodum ben çok salak bi çocukmuşum
Cheki: sendede her bok varmış ama sende o zaman yetenek yokmuş euheuhe
Anıl: kayıyorum bende o tayfayla takılıorum öğreniorum çokta ii kaymıorum ehaau saf ve korkakmışım sadece
Cheki: bu egemenler menemenlermi kandırdı seni kaymak içinde
Anıl: yok egemeni ben kaydırdım

yani benle beraber başladı benden dha ii kayıyo şmdi ehua ama ben davul flan çalıom sevglim var onun kadar kayacak vaktim yok
Cheki: onun sevgilisi yok dimi
Anıl: ya olsa ne yazar adam unutur kızı buluşçaktım der sahaya gider ya beynini aldırdı o
Cheki: euheu senin ne iÅŸ
Anıl: nisan aylarından itibaren başlayan bakışmalar ve temmuz ayında alevlenen bi iş ehueh
Cheki: ooo bayada olmuş hani ciddisin sanırım
Anıl: oldu

öle çok ciddiyim demiyorum ama güzel gdio yani
Cheki: nerde kayıonuz peki kaykayı?
Anıl: bostanlıda kaykay sahamız var orda başka bi dünya orası herboku yapabliyoruz kmse sesini çıkarmıo
Cheki: eskiden pek yoktu izmirde öle 3-4 sene önce mesela varmıydı
Anıl: aslında ozamnlar vardı

en harika zamnlar ozamnlardı ben blmiyorum ama sahadaki eski tayfadan duyuyoruz bunları ama sen bucada oturuyomuşun galiba ?
Cheki: eet acıların çocuuydum ben eşşektim gezmiodum görmüodum sanırım eeuheu peki okul ne iş senin şimdik
Anıl: okul açık öğrteim üni abi müzikolojiye hazırlanıorum bu arada ehauah deme öle şeyler
Cheki: nası lan doru de eıeehuehe
Anıl: haha
Cheki: kimliğin meydana çıkçak dime
Anıl: eheuhe yok rahatım ben eheh
Cheki: hade sormuom raad ol euheueh
Anıl: sen ne zamn gttin izmirden istanbula eheuha
Cheki: 2003te bitti okul 2000-2003 arası
Anıl: hıımm neresi sence izmir istanbul?
Cheki: izmir lan tabiki
Anıl: helalllllllllllllllllllllllllllllll
Cheki: ama aslında nerde arkadaşın dostun varsa orası istanbulun nefret ettiğim çok yönü var izmiri seviyorum
Anıl: tbi haklısın
Cheki: peki bu emo hikayesi nedir nerden çıktı sen duygusal adam diildin euhe
Anıl: benmi ehauh yok ya çıkmadı öle tak dye ben öleyim yapım öle okadrda dğilim tabi eheh ama var braz bi duygusallık
Cheki: kaygan zeminin kuruluşunda sende vardın dime
Anıl: hayır 3 senelk grup onlar ben en son gelen eleman
Cheki: hadi ya piyasaya nie çıkmıolardı
Anıl: 3 senedir bi şklde oturtamamışlar tarzlarını hem grup elemanları şu an ki bora ve doruk araları flan bozulmuş
Cheki: anladım bide 3 grupta punk yapmasına rağmen tarzlar ayrı sayılır bu ii bişey bence hepsinden kazandıın bişiler oluodur
Anıl: tabi çok farklı öle olması harika bişi kesnlkle ruhları farklı benmde değişio ona görecemiyette çalsam bi bşka olur mesela
Cheki: sıkılmazda adam kolay kolay
Anıl: dha bi başka olur ehue evet kesnlkle
Cheki: harbi lan başka hangi gruplarda çalmak isterdin bööle çalmayı çok isteyeceğin başka gruplar varmı
Anıl: yok istemesdm ünlü grupmu eheu yok öle aklımda grup cemiyet isterdim
Cheki: bizim piyasadan sordum ama ünlüde olabilir
Anıl: ünlü yok ya
Cheki: başka kimleri beğenion bakalım
Anıl: sokak köpekleri lifelock in between cemiyet
Cheki: bu punk mevzularına nerden girdin?
Anıl: punkrock dnliyordum uzun bi süre o dönemde denk geldi
Cheki: peki neden punk? euheuheuheuheuheeu ÅŸaka lan ben yatacam yeter sna bu kadar
Anıl: çok hareketli =)
Cheki: punkın agresif tarzı seni cezbediyormu
Anıl: ne dionn azdırıyooo ehuahaha
Cheki: ohaaaaa azdıkça parçalarsın davulu mavulu yavaşşşş
Anıl:

allah muhafaza. eğlenceli valla yarında ben sna sorucam
Cheki: sor sor. iki orta bi sade haydi bana müsade
Anıl: hdi ii geceer kerem abi
Cheki: ii geceler tatlı rüyalar