|
Büyük Arşiv :S
|
|
01-22-2007, 04:40 PM
|
|||
|
|||
|
Büyük Arşiv :S
Arkadaşlar aşağıda ki liste tam olarak bilgisayarımda varken benim iznim alınmadan bilgisayarıma çok bir bok bildiğini sanan bir dallama sayesinde atılan format ile artık bu listenin yerinde yeller esmektedir, elinde listeye ilişkiniz neniz var neniz yok benimle paylaşmanızı istiyorum, şimdiden teşekkür ederim..
Allahsız Tospaalar Brownie Apış Aramda Kan Var Tiki Kızları Anten Allah Belanı Versin Yeşil Turuncu Ask It Way Pasta Ask It Way Bozuk Para Hazır Ol Zühtü Soğuk Şehir Gece Sokakta Cuma Akşamları Yaşayan Ölüler Dengesiz Herifler Doga Mustafa Unplugged Doga Mustafa Unplugged 02 Doga Mustafa Unplugged 03 Kel Kel Kafalar Detone Ben Korkusu Görmedim Hiç Kapiş Mor Yazma Son Hatıra Söylerken Yegane Punk Disorder Düzene Uyacaksın In Between Bye For Now Dripping Hopes On The Run Trust Kep Kaset OfisBoyz Mademki Türksün Beşiktaş Acıların Çocuğu Poster İti Lütfen Beni Sev Rashit Çok mu zor Kısır Döngü Sakın İnanma Dinazor İstanbul Hava Soğuk Kapak Güzelleri Ne yaparsan Yap Sevdan Olmasa Tüketiciyim Şaşkın Bakkal İstek Varım Aslında Yokum THE A.Y.I.L.A.R Bu Gün Pazar Balık Ayhan Rambo Pamela Kalleş Deli Ablam Argus Kızı Deli Oğlan Foolish Casanova Lamba Ösym Üfle Şek Deli Gömleği Kirli Yeşil Kazak Döndü Baktı Bir Milyon Baloncuk Masumiyet Şimdi Aklımdaydın Dengesiz Herifler Puştsun Enola Me Inside Holiday Fatstar Masum Değilsin Maskara Sevişmeyi Aşkmı Sandın Faux Pas - The Faux Pas Lunatic Shakes Negative Lights Fly Harcı Alem - Alçak Uçanlar Ne Aşkı Lan Bu Böyle Grave Stars Ordinary Boys Escape From The Phrase Book! Bezgin Gizli Gizli Bağımlı Adam Kilink - 3 Akorun İntikamı Torba Varmı Beyler ? Evimin Yanında Serseri Polise Pandik Attı Şehir Uzay Sen ve Ben Kilink - Sahibinin Sesi Öss Supermen Trafik Kırık Çizgi - Sözümüz Yok Yumak Less - Fabrikasyon Hatası Sadece Yaşa Maskeli Balo Askerlik Leş - Leş Gibi Katil Sam! Şimdi Anarşist Olduk Okulda Kaos (Live Bonus) Ankara Yollarında Bonus Not Made In China - Çıkışta Vukuat Var Kimseye Ezilme Extra Bıyıklar En İyisi Ölün Siz Hep Aynı Blok Ölü Köpek Ve Amp Orkestrası - Sarı Siyah Bere Sarı Siyah Bere Yemezsin Biliyorum Rebel Çöpten Adam Sabun - Sabun Deli Kanlı F.V.N. Sen Başkasın Sokak Köpekleri - Bizden Bu Kadar Kanlı Yılbaşı Aşık Ankara Çakalı Bozulur Şanslı Misafir Stuka - Adımlara Devam Adımlara Devam Boktandı Stuka - Ağrısız Kulak Delinir Marifet Enkaz 53 Tünay Akdeniz Ve Çığrışım - Tünay Akdeniz & Çığrışım Mesela Mesela Dişi Denen Canlı Vae Victis - Altta Kalanın Canı Çıksın Bir Türk Dünyaya Bedel Zibidiler - Ahırdamı Büyüdün Hüseyin 25 Yaşında Neler Geldi Başıma |
|||
|
01-22-2007, 04:47 PM
|
|||
|
|||
|
la olum bi bok yokmuş zten...istanbullumusun sen
|
|||
|
01-22-2007, 04:49 PM
|
|||
|
|||
|
bunlar zaten eskiden punkerland mp3 bolumunde war idi
|
|||
|
01-22-2007, 04:56 PM
|
|||
|
|||
|
Zaten ben de oradan indirmiştim o zamanlar.. Abi bir şey yokmuş diyon ama bunlar hoşuma gidiyordu benim sürekli dinlerdim ama artık yok hiç biri ve bu durum beni çok sinir ediyor..
|
|||
|
01-22-2007, 04:57 PM
|
|||
|
|||
|
çeki teyzeye söyle yollar sana cd yapıp..
|
|||
|
01-22-2007, 05:04 PM
|
|||
|
|||
|
Zaten daha önce de bir konu da yardımcı olmuştu ama tam olartak ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi.. ((: Neyse yardımcı olabilecek arkadaşların konuya bir göz atmaları iyi olacaktır..
|
|||
|
01-22-2007, 06:38 PM
|
|||
|
|||
|
ben sokak köpekleri yollarım zibidiler var ayılar kilink fln yollarım elimden geldiince
|
|||
|
01-23-2007, 12:50 AM
|
|||
|
|||
|
aslında toptan bi paylaşıma girişsek.
herkes elindeki birşeyleri organize bi şekilde upload etse rapidshare e falan. hepimiz arşivdeki gedikleri tamamlasak.
|
|||
|
01-23-2007, 12:57 AM
|
|||
|
|||
pogomania Yazılan:aslında toptan bi paylaşıma girişsek. valla süper olur da gruplardan laf gelmesin bende not made in china the ayılar kilink sokak köpekleri bozuk para sabun less zibidiler poster iti grupalrının demoları bide bozuk para nın nete koymadıkları var gruplar laf etmezse koyarım |
|||
|
01-23-2007, 10:50 AM
|
|||
|
|||
|
olm acaipmisiniz nesiniz sounklikde zibidilerin kilinkin dengesizheriflerin demoları hazır bulunuyo azcıka arayın bişeyide hazır vermesin birisi elinize
|
|||
|
01-23-2007, 02:14 PM
|
|||
|
|||
|
alpin posteriti ni upload edermisin abi benim için.
bende yaparım bi güzellik.
|
|||
|
01-23-2007, 05:00 PM
|
|||
|
|||
|
koyalım mı bıkac tane posteriti tanpon fln
|
|||
|
01-23-2007, 06:14 PM
|
|||
|
|||
|
alın poster iti ekisk var
<!-- m --><a class="postlink" href="http://rapidshare.com/files/13023963/poster_iti.zip.html">http://rapidshare.com/files/13023963/po ... i.zip.html</a><!-- m --> vataşiva candy lütfen beni sev şişman kız bu 3 şarkı eksik |
|||
|
01-23-2007, 06:17 PM
|
|||
|
|||
|
ütfen beni sev şişman kız var bende bide kanlı bayram war koycam en yakın zamanda
|
|||
|
01-23-2007, 06:47 PM
|
|||
|
|||
|
<!-- m --><a class="postlink" href="http://rapidshare.com/files/13027907/06_-_Anar_C5_9Fi_Her_Yerde.mp3">http://rapidshare.com/files/13027907/06 ... _Yerde.mp3</a><!-- m --> karısık bisiler war icinde poster iti tampon raşit les war hadi gule gule dinleyin
|
|||
|
01-23-2007, 07:51 PM
|
|||
|
|||
|
Faux Pas şarkıları benden olsun :wink:
Faux Pass - Fly [download] Faux Pas - Lunatic Shake [download] Faux Pass - Creepy [download] Faux Pass - Neurotic [download] Faux Pass - Negative [download] |
|||
|
01-23-2007, 08:28 PM
|
|||
|
|||
|
Abi harikasınız ya, Gruplar için de bir sakıncası yoksa bu başlık altında toplu bir paylaşıma dirişsek nasıl olur ? Teşekkürler..
|
|||
|
01-25-2007, 12:28 PM
|
|||
|
|||
|
allah razı olsun hepinizden. bende sokak köpekleri, leş, kirli çoraplar koyarım
|
|||
|
01-25-2007, 12:49 PM
|
|||
|
|||
|
valla koyarsan onları da tam süper olacak
|
|||
|
01-25-2007, 10:24 PM
|
|||
|
|||
|
Çok teşekkür ederim..
|
|||
|
01-26-2007, 01:53 AM
|
|||
|
|||
|
sağolun kardişler
|
|||
|
01-26-2007, 01:56 AM
|
|||
|
|||
|
rancid kilink ne iş :S
|
|||
|
01-26-2007, 11:43 AM
|
|||
|
|||
|
Ofsayt - Beynimi Yediler indirilmiyor, ilgilenen olursa sevinirim..
|
|||
|
01-26-2007, 01:12 PM
|
|||
|
|||
Callanarchy Yazılan:Ofsayt - Beynimi Yediler indirilmiyor, ilgilenen olursa sevinirim.. Onuda düzelttim.İndirebilirsin.. |
|||
|
|

herkes elindeki birşeyleri organize bi şekilde upload etse rapidshare e falan. hepimiz arşivdeki gedikleri tamamlasak.