|
eşcinsellik
|
|
12-30-2006, 11:31 PM
|
|||
|
|||
|
İki tip ibne vardır.
1-arkadan ibne 2-Beyinden ibne 1- Arkadan ibnelik zevk meselesidir ne yaparsa kendinedir başkasına zararı dokunmaz. 2- Beyinden ibnelik (bunlar her tarafımızı sarmışlar) en tehlikelisidir. Asıl problem bunlardır. Herkesin eşcinselliği kendine. |
|||
|
01-02-2007, 12:34 PM
|
|||
|
|||
|
alayına kolum girsin....
humanıst gecınırdık onları tanıyana kadar |
|||
|
01-02-2007, 01:33 PM
|
|||
|
|||
|
benden sorulur 8) 8)
|
|||
|
01-02-2007, 03:22 PM
|
|||
|
|||
kaLpsizayl Yazılan:iğrenç bi ilişki türü ... No_Future Yazılan:benim şu andaki değil ama bir önceki sevgilim lezbiyen olduğunu açıkladı... aslında biseksüelmiş ama benle birlikteyken lezbiyen olmaya daha yakın görmüş kendini... ayıptır sölemesi büyük gelmiştite benimki çok canı acımıştı onrskr Yazılan:irenç bişi bncee yapmam yanii ama yapanaa da saygım sonsuzz bana bulaşmadıı sürecee ahgahahaha okan Yazılan:İki tip ibne vardır. Böyle seyleri bu forumda görmek beni üyeligimden soguttu. Ne demek "Ne bok yerlerse yesinler", "Igrenc bisey", "Benimki büyük gelmisti", "Arkadan ibne, beyinden ibne..." felan..? Utaniyorum resmen. Fasist komünistler her yerdeler... Nazilerle dolu bir forumdaymisiz da haberimiz yokmus. Isterseniz sakat insanlari da igrenc bulalim, toplumdan dislayalim da tam olsun... |
|||
|
01-02-2007, 10:28 PM
|
|||
|
|||
|
ibnelikle gayliği karıştırmayalım
ibneler gay olmalarını meziyet bir üstünlük sayar ona buna sırnaşırlar ,bunun erkeklik ve kadınlık gibi genetik bir farklılık olduğunu düşünmezler gayler gaydir ibnelik yapmadan erkek kadın ilişkisi gibi doğal ve sessisce yaşarlar. çok fena kategorize ederim |
|||
|
01-02-2007, 10:31 PM
|
|||
|
|||
|
bi örnekle pekiştirelim:
"erkekliğini kadın karşısında üstünlük gören bir adam da ibnedir" |
|||
|
01-02-2007, 10:35 PM
|
|||
|
|||
|
kategorize ettik benim bildim ibne eşşitir gaydir
hiç bi, şekilde aşşağılamam da onlara ibne demekte aşşalamak gibi |
|||
|
01-03-2007, 07:48 PM
|
|||
|
|||
|
denicem bi gun
|
|||
|
01-03-2007, 08:03 PM
|
|||
|
|||
|
kimse onları yargılamıyor!.
ben şahsen sölediim şeyin arkasındayım!. ne bok yerlerse yesinler... (onları kendi hallerine bırakmak demekdir) gebersin ibneler demiyor kimse veya diyen varsada o ben degilim benden uzak olsunlarda yineliorm ne bok yerlerse yesinler. herkez böle söliyebilse keşke. düşünsene karakafalarda böle sölese senin benim için hır gür çıkarmak yerine... |
|||
|
01-03-2007, 11:02 PM
|
|||
|
|||
|
valla ben karşı değilim sağolsunlar gaylar çoğaldıkça bize daha çok kız kalıyor..
|
|||
|
01-03-2007, 11:11 PM
|
|||
|
|||
|
bu yorumlarınla öldürüyorsun beni evlat
|
|||
|
01-03-2007, 11:16 PM
|
|||
|
|||
|
yalansa yalan de olm
|
|||
|
01-04-2007, 01:30 AM
|
|||
|
|||
|
karı kız varken sikin altına yatmak bizim sığ,ufak pencerelerimize ters gelebilir.
isteyen istediği hayatı yaşamakta özgür. |
|||
|
01-04-2007, 04:06 PM
|
|||
|
|||
|
başlık içerisinde faşizan, seksist ve argo eğilimleri olan her bir üyenin forumdan atılmasını rica ediyorum. ayrıca bu üyelerin "homofobi" hakkında bir araştırma yapıp içerisinde bulundukları durumu sorgulayıp sonuçları hakkında bilgi almalarını şiddetle tavsiye ederim. bir de eşcinsellerin kendi mücadeleleri için yaptıkları şöyle bir web sayfası bulunmakta : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.geocities.com/kaosgl">http://www.geocities.com/kaosgl</a><!-- m --> . bu insanların özgürlükleri için "heteroseksüel"lerden daha fazla çabaladıkları kesin
|
|||
|
01-04-2007, 04:36 PM
|
|||
|
|||
self titled Yazılan:başlık içerisinde faşizan, seksist ve argo eğilimleri olan her bir üyenin forumdan atılmasını rica ediyorum. ayrıca bu üyelerin "homofobi" hakkında bir araştırma yapıp içerisinde bulundukları durumu sorgulayıp sonuçları hakkında bilgi almalarını şiddetle tavsiye ederim. bir de eşcinsellerin kendi mücadeleleri için yaptıkları şöyle bir web sayfası bulunmakta : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.geocities.com/kaosgl">http://www.geocities.com/kaosgl</a><!-- m --> . bu insanların özgürlükleri için "heteroseksüel"lerden daha fazla çabaladıkları kesin Cok dogru, homofobik olan bir ülkede homofobik panklar normaldir aslinda... Sonucta fasist panklar da var di mi..? A bunch of nazis... |
|||
|
01-09-2007, 07:14 PM
|
|||
|
|||
|
insanların cinsel tercihlerinde ozgur olmaları gerektigine inanıyorum, sonucta ki$inin kendi iradesiyle yaptıgı secimleri yargılamak, ya da bunu hastalık vs. gibi tanımlamak topluma du$en bi$ey diil.
|
|||
|
01-09-2007, 07:18 PM
|
|||
|
|||
|
Roxelain'e katılamakla birlikte yapılan secim kimi ne derece ilgilendirir tartısılır?Cok sacma,tamamen kendi secimi kimsenin yorum yapmaya hakkı yok o kişi-sahıs hakkında..
|
|||
|
01-11-2007, 12:00 PM
|
|||
|
|||
|
öleyse bu bölüm kapatılsın! ne kadar saçma açılmış tartışılıor işte... walla birileride hemen nazi boku atmaya hazırmış . . .
|
|||
|
01-17-2007, 12:02 AM
|
|||
|
|||
|
benim eşcinsel arkadaşım var. çok seviyom onu. hepsini de seviyorum.
|
|||
|
01-17-2007, 12:29 AM
|
|||
|
|||
kaLpsizayl Yazılan:öleyse bu bölüm kapatılsın! ne kadar saçma açılmış tartışılıor işte... walla birileride hemen nazi boku atmaya hazırmış . . . Of course hazirdim olum, cünkü punk diye gecinen adamlar var, ama yine de homofobikler... Liberalizm, nihilizm... |
|||
|
01-17-2007, 01:47 PM
|
|||
|
|||
|
Bence sen homofobik nedir biraz daha araşdır. . herkez herkezi sevmek zorunda degiL. nerde senin düşünceye saygın??. boşversene
SEVMİORM ARKADAŞIM SEVMİYORUM!!! Ama onlarıda ezmek dövmek niyetinde degilim . Skimde olmayan kesim . sende öylesin!!.. evet bi erkegin bana çok yakışıkLısın Vs cümleler kurmasından haz etmiorm sen seviosan yolun açık olsn .. ve kurdugun cümleler tamamen çelişki içinde zaten senin deyiminle ''punk diye geçinen adam'' için homofobik zart zurt önemLi diildir zaten geçiniyordur O .. bak dalgana herkez herkezi sevmek zorunda diildir. |
|||
|
01-17-2007, 05:04 PM
|
|||
|
|||
|
şuan yapılan tek şey önyargı. düşünce,istek ve duygular değişik normal bence bana (asılmadığı sürece) umarım her gay hayalindeki erkeği bulur
A.C.A.B. |
|||
|
01-19-2007, 02:02 AM
|
|||
|
|||
|
aynen . bende bunu sölüyorum yanlız anlama güçlügü çekior bu vatandaş. bna asılmadıgı sürece sorun yok . skime kadr .
|
|||
|
01-23-2007, 03:37 AM
|
|||
|
|||
|
ya nedir bu böyle 'eşcinseller benden uzak dursun' muhabbeti. benim yakın arkadaşım olan gaylar var ve kimseye de zorla fln asılmıyorlar hatta normal erkek dediğimiz insanlardan daha sayglılar bu konuda. hepsini de çok seviyom. insanları erkek kadın veya gay olmalarına göre deil insan olmalarına göre yargılayın.
|
|||
|
01-23-2007, 05:01 AM
|
|||
|
|||
|
hadi arkadaşlar hadi dükkanın önünü kapatmayın
|
|||