Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşcinsellik
12-30-2006, 11:31 PM

İki tip ibne vardır.

1-arkadan ibne
2-Beyinden ibne

1- Arkadan ibnelik zevk meselesidir ne yaparsa kendinedir başkasına zararı dokunmaz.

2- Beyinden ibnelik (bunlar her tarafımızı sarmışlar) en tehlikelisidir. Asıl problem bunlardır.

Herkesin eşcinselliği kendine.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-02-2007, 12:34 PM

alayına kolum girsin....

humanıst gecınırdık onları tanıyana kadar
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-02-2007, 01:33 PM

benden sorulur 8) 8)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-02-2007, 03:22 PM

kaLpsizayl Yazılan:iğrenç bi ilişki türü ...

ama ne bok yerlerse yesinler Smile

No_Future Yazılan:benim şu andaki değil ama bir önceki sevgilim lezbiyen olduğunu açıkladı... aslında biseksüelmiş ama benle birlikteyken lezbiyen olmaya daha yakın görmüş kendini... ayıptır sölemesi büyük gelmiştite benimki çok canı acımıştı Big Grin

onrskr Yazılan:irenç bişi bncee yapmam yanii ama yapanaa da saygım sonsuzz bana bulaşmadıı sürecee ahgahahaha

okan Yazılan:İki tip ibne vardır.

1-arkadan ibne
2-Beyinden ibne

1- Arkadan ibnelik zevk meselesidir ne yaparsa kendinedir başkasına zararı dokunmaz.

2- Beyinden ibnelik (bunlar her tarafımızı sarmışlar) en tehlikelisidir. Asıl problem bunlardır.

Herkesin eşcinselliği kendine.

Böyle seyleri bu forumda görmek beni üyeligimden soguttu.
Ne demek "Ne bok yerlerse yesinler", "Igrenc bisey", "Benimki büyük gelmisti", "Arkadan ibne, beyinden ibne..." felan..?
Utaniyorum resmen. Fasist komünistler her yerdeler... Nazilerle dolu bir forumdaymisiz da haberimiz yokmus.
Isterseniz sakat insanlari da igrenc bulalim, toplumdan dislayalim da tam olsun...
Alıntı Yaparak Cevapla
01-02-2007, 10:28 PM

ibnelikle gayliği karıştırmayalım

ibneler gay olmalarını meziyet bir üstünlük sayar ona buna sırnaşırlar ,bunun erkeklik ve kadınlık gibi genetik bir farklılık olduğunu düşünmezler
gayler gaydir ibnelik yapmadan erkek kadın ilişkisi gibi doğal ve sessisce yaşarlar.

çok fena kategorize ederim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-02-2007, 10:31 PM

bi örnekle pekiştirelim:

"erkekliğini kadın karşısında üstünlük gören bir adam da ibnedir"
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-02-2007, 10:35 PM

kategorize ettik benim bildim ibne eşşitir gaydir
hiç bi, şekilde aşşağılamam da
onlara ibne demekte aşşalamak gibi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2007, 07:48 PM

denicem bi gun
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2007, 08:03 PM

kimse onları yargılamıyor!.
ben şahsen sölediim şeyin arkasındayım!. ne bok yerlerse yesinler... (onları kendi hallerine bırakmak demekdir)
gebersin ibneler demiyor kimse veya diyen varsada o ben degilim benden uzak olsunlarda yineliorm ne bok yerlerse yesinler.
herkez böle söliyebilse keşke. düşünsene karakafalarda böle sölese senin benim için hır gür çıkarmak yerine...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2007, 11:02 PM

valla ben karşı değilim sağolsunlar gaylar çoğaldıkça bize daha çok kız kalıyor..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2007, 11:11 PM

bu yorumlarınla öldürüyorsun beni evlat
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2007, 11:16 PM

yalansa yalan de olm Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2007, 01:30 AM

karı kız varken sikin altına yatmak bizim sığ,ufak pencerelerimize ters gelebilir.

isteyen istediği hayatı yaşamakta özgür.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2007, 04:06 PM

başlık içerisinde faşizan, seksist ve argo eğilimleri olan her bir üyenin forumdan atılmasını rica ediyorum. ayrıca bu üyelerin "homofobi" hakkında bir araştırma yapıp içerisinde bulundukları durumu sorgulayıp sonuçları hakkında bilgi almalarını şiddetle tavsiye ederim. bir de eşcinsellerin kendi mücadeleleri için yaptıkları şöyle bir web sayfası bulunmakta : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.geocities.com/kaosgl">http://www.geocities.com/kaosgl</a><!-- m --> . bu insanların özgürlükleri için "heteroseksüel"lerden daha fazla çabaladıkları kesin Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-04-2007, 04:36 PM

self titled Yazılan:başlık içerisinde faşizan, seksist ve argo eğilimleri olan her bir üyenin forumdan atılmasını rica ediyorum. ayrıca bu üyelerin "homofobi" hakkında bir araştırma yapıp içerisinde bulundukları durumu sorgulayıp sonuçları hakkında bilgi almalarını şiddetle tavsiye ederim. bir de eşcinsellerin kendi mücadeleleri için yaptıkları şöyle bir web sayfası bulunmakta : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.geocities.com/kaosgl">http://www.geocities.com/kaosgl</a><!-- m --> . bu insanların özgürlükleri için "heteroseksüel"lerden daha fazla çabaladıkları kesin Smile

Cok dogru, homofobik olan bir ülkede homofobik panklar normaldir aslinda... Sonucta fasist panklar da var di mi..?
A bunch of nazis...
Alıntı Yaparak Cevapla
01-09-2007, 07:14 PM

insanların cinsel tercihlerinde ozgur olmaları gerektigine inanıyorum, sonucta ki$inin kendi iradesiyle yaptıgı secimleri yargılamak, ya da bunu hastalık vs. gibi tanımlamak topluma du$en bi$ey diil.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-09-2007, 07:18 PM

Roxelain'e katılamakla birlikte yapılan secim kimi ne derece ilgilendirir tartısılır?Cok sacma,tamamen kendi secimi kimsenin yorum yapmaya hakkı yok o kişi-sahıs hakkında..
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 12:00 PM

öleyse bu bölüm kapatılsın! ne kadar saçma açılmış tartışılıor işte... walla birileride hemen nazi boku atmaya hazırmış . . .
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-17-2007, 12:02 AM

benim eşcinsel arkadaşım var. çok seviyom onu. hepsini de seviyorum.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-17-2007, 12:29 AM

kaLpsizayl Yazılan:öleyse bu bölüm kapatılsın! ne kadar saçma açılmış tartışılıor işte... walla birileride hemen nazi boku atmaya hazırmış . . .

Of course hazirdim olum, cünkü punk diye gecinen adamlar var, ama yine de homofobikler... Liberalizm, nihilizm...
Alıntı Yaparak Cevapla
01-17-2007, 01:47 PM

Bence sen homofobik nedir biraz daha araşdır. . herkez herkezi sevmek zorunda degiL. nerde senin düşünceye saygın??. boşversene
SEVMİORM ARKADAŞIM SEVMİYORUM!!! Ama onlarıda ezmek dövmek niyetinde degilim . Skimde olmayan kesim . sende öylesin!!..
evet bi erkegin bana çok yakışıkLısın Vs cümleler kurmasından haz etmiorm sen seviosan yolun açık olsn ..

ve kurdugun cümleler tamamen çelişki içinde zaten senin deyiminle ''punk diye geçinen adam'' için homofobik zart zurt önemLi diildir zaten geçiniyordur O .. bak dalgana herkez herkezi sevmek zorunda diildir.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-17-2007, 05:04 PM

şuan yapılan tek şey önyargı. düşünce,istek ve duygular değişik normal bence bana (asılmadığı sürece) umarım her gay hayalindeki erkeği bulur

A.C.A.B.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-19-2007, 02:02 AM

aynen . bende bunu sölüyorum yanlız anlama güçlügü çekior bu vatandaş. bna asılmadıgı sürece sorun yok . skime kadr .
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2007, 03:37 AM

ya nedir bu böyle 'eşcinseller benden uzak dursun' muhabbeti. benim yakın arkadaşım olan gaylar var ve kimseye de zorla fln asılmıyorlar hatta normal erkek dediğimiz insanlardan daha sayglılar bu konuda. hepsini de çok seviyom. insanları erkek kadın veya gay olmalarına göre deil insan olmalarına göre yargılayın.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-23-2007, 05:01 AM

hadi arkadaşlar hadi dükkanın önünü kapatmayın
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi