Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aşk acısı hakkında
09-05-2004, 08:55 PM
aşk acısı hakkında
arkada_lar bugün sevgilimden ayr1ld1m ve acaip mutluym neden biliomusnz aç1klayay1m
1.a_k biere kadar daa sora içli d1_l1 olnca sevgi olyo
2.sevgi olunca sevgi beklenio
3.haywanl1k olunca körelio
4.düzeyli bi ili_ki yoktur anlay1_ vard1r i_ ayr1lmaya gelnce götmz uçuklar

ama maymunun gözünü açmas1 1 y1l sürebilir bazn veeeeeee _ahsen ben bakt1m ki kar_1mdaki kadar az1m laf yapm1o ve ilgisini çekmiorm

MAZO^0STM0YM lan ben sktr hahha

a_k ac1s1 yaz1n bayanlar beyler........
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2004, 09:53 PM

YAA BASSTIR B0 HASSSTIRRRR BEA GOCUM!!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2004, 10:07 PM

Zia kocum bana o pavyon kar1lar1n1 savunma :roll:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2004, 10:11 PM

a$k acIsI hmm...insan kendini kötü hissediyor bea...terk edilen taraf olmak daha kötüdür tahminimce...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2004, 10:19 PM

götüne koyim okan...
bu herif süper yaa...bast1r ulan basst1r..yeaaah!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-07-2004, 08:09 PM

ulan ben de 28 may1s facias1n1 bi anda unuttum .. ya harbi unuttum ya bu kadar olur..
neese..
keyfim tavan yapm1_ halde....ya inanam1orum ya kimler benden ho_lan1rm1_ ya inananm1om walla :lol: :oops: :lol:ne zamand1r batuhan fotolar1 hariç bi_ii görüncce içim gac1rdamazd1..ama bu herif saolsun çarpt1 resmen..
pj harvey dinneyip bunal1m yapiiiim derken hem de=)
ehe bu arada salak bi_ii söliim daha ad1n1n ba_ harfi B olmayan kimseye çarp1lmad1m=)üstelik soyadlar1 da sürekli M ile ba_alr..tabi bu abimzin soyad1 ba_ka bi harf...
of lan saçmalad1m .
-ee son hamleler okul ba_lay1nca özliiiiiciiiiiim buralar1 cüneytttt..
-naaay1rrr NNNNNNNumutt..
-neler söölüyon lan kuzum? :rock:

(sandman nedr olm her lafta g.tüne koymaktan bahsedion?=) bak seni de atarlar forumdan =P)))
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-07-2004, 10:26 PM

atamazs1n1z bni forumdan n1ahau...
oyh gene yoruldum gene yedim kafay1...neler oluor bana böle??okulun aç1lmas1 yakla_1or diemi acaba??hmmm olabilir...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-09-2004, 02:35 PM

ne sikimdirik bi adama asik olmusum la ben, ya serefsizin önde gideni, ya harbi ruh hastasi..ayrilali aylar oldu hala onun yedigi boklarla ugrasiyom. zaten ayrildiktan 3 hafta soora benim haberim oldu ayrildimizdan, bana 'cok kötü hissediyorum, evden disari cikmiyorum, kimseyle konusmuyorum, cok kötü seyler oldu ama simdi sana annatamam konusabilcek kadar güçlü hissetmiyorum, bikac gün sora görüselim' diyen sefkilimi istiklalde bi hatunla gördükten soora ancak..ben de nasi üzülüyodum onun icin, kafama siçim!
Üstelik beni görünce de kafasini cevirip kacti amcik.
Sorunlu bi insanim ben özür dilerim falan filan dedi soora ama ne bicim bi insan oldugunu bütün gün beraber takildigi biri icin 'baba parasiyla panklik tasliyo, kendini bi bok zannediyo,evinde besyüz tane cdsi var ama istesen bi tanesini vermez, tikinin mavi saçlisi iste...vs vs dediinde annamaliydim zaten, ama cok asiktim o zaman, kafama sicim ben emi.
Hala da benim ve cok yakin bi arkadasim hakkinda ipe sapa gelmez laflar ettigini duyuyorum. Son görüstümüzde o arkadasim için 'cok tatli bi insan cok seviom ya Yaprak'i ' diyodu. Gerci beni de seviyodu güya götoglugöt. Artik onun yaptigi hicbise sasirtmas beni.
Kizarkadasina ayrilmak istedigini sölicek kadar cesareti olmayan adamin taa amina koyiim ben!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-09-2004, 08:06 PM

abi helal ii laf ama 7 de neyse bi insan 77 sinde hatta 777 sindede ayn1 ilk görü_ ve sonras1 dei_mio
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 04:28 PM

bende o adam1n ta am1na kyiim ayr1ca ta am1na koyiim laf1n1 bulan1ndan gözlerinden öpiim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 05:40 PM

manikdepresif sana çok hak veriyorum. Taha böyle bir insand1r. Çok hoslaniyorum dedii bir kiz için, yataga attiktan sonra " Kici cok killiydi, midem bulandi, pipim birden iniverdi" diyebilecek kadar hayvandir.

Ask acisi kotu sey...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 06:05 PM

nese ya, sikik herif..allahtan cok uzun sürmedi de benim hakk1mda böle saçma salak konu_abilecei malzeme ç1kmad1. götüne koyyim ben onun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 08:45 PM

ana bahsi geçen pezevenkpunk ki_i! buralarda m1?ra_it taha?puhaa=)neese yaw i_te...k1z1m harbi olcaan1z ööle .._imdi ne demek istedim kar_1k kurcalam1y1m..mesela hiç bi herif beni aldatamaz!niye?çünkü ç1km1om hiçbiriyle=)))puhaa..altasa gözlerini oyar omuriliini zedeler,_antaj-tehtid ne yapa1sam yapar1m..iftira atar1m...beni tercih ettii k1z1 gebertirim...
çok insanc1l1m=)yok LAN ADAM 0^0N BA^INDA BELL0 OLUYO UÇKUR MUHABBET0YSE O DA BA^TAN...ee siz adamlar1 tan1m1onuz demek ki dooru dürüst soonra boynuzlan1rs1nz tabe..!!!
bak1n bana=)
B1
B2
B3
en k1ymetli parçam B1..SOORA B2 SOORA B3..=)
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 09:13 PM

[Resim: taha.JPG]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 09:15 PM

0^TE TAHA :lol: :lol: :lol:
_u ifadeye de bak1n...nas1l da her_eyi umursamaz gibi bak1yor öyle deil mi ehheuaheuahuehauehuaehuaheuae :lol:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 09:32 PM

1ghhh tan1d1k bi sahnee..... :shock:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-10-2004, 09:32 PM

a_k ac1s1 kötüdür hemde çok kötüdür hiç unutmuom ben orta sona gidiodum ilknur die bi k1z vard1 liselerde lise 1 di yanl1_ hat1rlam1osam a_1k olmu_tum s1rf ona kar_1 pot k1rmamak için bütün samimi arkada_lar1yla a_1r1 olarak samimi olmu_tum hatta istesem hepsiyle ç1kacak konuma gelmi_tim ben bile kendimden _a_1rd1m i_te a_k adama neler yapt1r1yor tuttuu tak1mdan içtii suyun ismini bile örenen ben hemen kan1na girmi_tim burç murç dalgas1yla bu burç mevzuusunda sallaman1n s1n1r1 olmuyor çünkü tavsiye ediyorum sonra 1 sene sonra ben okuldan ayr1ld1m evlerimiz uzakt1 sonra ben maçta telefonumu çald1rm1_t1m o da okuldan ayr1lm1_ felan bi _ekilde ileti_im kopmu_tu heyt be ne günlerdi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 12:25 AM

benim saçlar1m k1v1rc1k ama ben de mohikan yapacam nas1l tutturuyosun onlar1 adam1m? _ey bi_ey dicem _öle saç1m1 kald1rsam _öle renklere boyasam nas1l olur? ya aaa _u k1z varya of of gidip konu_ucam *sadece arka sokaktan bira almaya gidip gelme süresi sonra taha eli k1z1n belinde gözükür* heyo çok mutluyum gel gidelim *der k1za kar_1 kö_eye oturup yiyi_meye ba_larlar sonra eve giderler* 1 hafta sonra Taha k1z ark1n nerde? hangisi? geçen hafta hani yiyi_tiin? ha o mu? o günlüktü öpü_tük bitti ben a_1k deildim falan neyse saç1m1 ye_ile boyucam sizde boya var m1? Taha az1n le_ gibi kokuyor ne içtin rak1 içtim otur sen olmaz dur di_imi de k1rd1m zaten yaparlar di mi di_i mi? yaparlar otursen otur kafan1 k1rmadan yada bizim onu k1rmadan önce

i_te taha ile "punk" budur :rock: asl1nda "punk" diyemezsiniz tiki ak1m1n1n y1rt1k konvers ve deri ceket giymi_ halidir o kadar

tamam bir insan imaj1 hakk1nda arkada_lar1ndan yard1m istiyebilir ve ne yapsa onlar1n ne tepki vericeini sorabilir ama bu kadar da olmaz olamaz hatta olursa yan1ma yakla_mas1n bir zahmet k1zar1m yoksa
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 12:31 AM

a_k daysak haz1r :cry: bugün a_k1m1n önünde rezil oldum gibi :evil: :oops: :x bütün kaba1t da bende :x böyle zamanlarda hep s1c1y1m buraya d1y1p türkiyeye gitmek istiyorum, içkiyi b1rakmasayd1m _imdi bi boktan barda oturup içki içerdim :drunks:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 02:38 AM

Hepiniz taha hakk1nda çok doru tespitler yapm1_s1n1z ama eksik. Üstelik sadece burdan konu_makla da olmaz tabii. Kimseye laf1m yok kendi ad1ma söylüyorum. Onu bulduum yerde de az1na s1ç1cam ama bulam1ycam galiba, çünkü gidiyorum. Her_eyi onun üzerine at1yomu_uz, günah keçisi yap1yomu_uz gibi görünmesin. Hepsi gerçek. Bir insan bu kadar karaktersiz olmamal1, olamaz, ben diyorum ki, çocukluundan yapt1klar1. Ne söylediini napt11n1 bilmio. Ayr1ca punk die bi_iin ad1n1 duymu_, bakm1_ cool bi tarz1 var, sex pistols1,nofx i, bi de blink 182 yu örenmi_, dalm1_ ortamlara. Kendini kaybetmi_. Az1ndan ç1kan1 bilmio. Söylenilen bi laf1, nas1l bu kadar çevirmeyi ba_ard1ysa, ba_kalar1na çok çok farkl1 anlat1yo. Bi de üstelik, benim ona yaln1zca ve ilk gün tan1_t11m1zda sadece bir kez ve son kez, kim olduunu, nas1l bir insan olduunu, k1z arkada_1 olup olmad11n1 sorduum biri için,benim sorum üzerine ya_ananlar: k1z arkada_1 var ama ben nefret ederim o k1zdan, istersen senin için koni_iim, k1zla iyi ili_kileri var ayr1lmaz ama seninle bi gece yatmaya belki ikna ederim, k1z1n da havas1 söner belki diyen bu adam, benim "çü_____, ne dion sen be" diyip, çok ciddiye almadan gülmem üzerine, arkada_, bak walla bi koni_iim ikna ederim belki die tutturdu. Bende ona, saçmalama ya, k1zla bi problemin varsa git kendin hallet,beni sokma araya, böle bi_i söz konusu deil, zaten olsa bile gider ben konu_urum sewmem böle i_leri, çocuk gibi birilerini araya sokmaya ne gerek war, ama zaten sewio k1z1 uzun zamand1r birlikteler falan diosun, bo_ver gitsin dedim. O konu o gün benim için de kapand1, taha içinde hatta taha hemen arkas1ndan , dooru ya zor zaten asla aldatmaz sewgilisini bo_wer sen dedi bana -- sanki ben ona demi_imki acaba aldat1rm1 sewgilisini. San1r1m böle olduuna kendi de inanm1_ ki _imdi orda burda konu_uo.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 02:54 AM

ha bir iki bi_i daha söyliycem. O konu benim için orda kapand1 dediim gibi. Hatta söz konusu _ah1sla, bu konu_man1n üzerine kar_1la_t1k, ayn1 masada oturduk. Ben cd sordum, o da sewgilisinin ewine gidince çekçeini söyledi. Benim akl1ma gelmedi daha önceki diyalog. Hatta sewgilisiyle tart1_t11m1zda, Taha böle böle dedi diyene kadar ben ne olduunu anlamad1m, o da salak numaras1 yap1yorum falan zannetti ama benim hiçbir _eyden haberim yoktu. Olaylar nas1l bu duruma geldi onu bile anlamad1m. Yeni yeni dü_ününce ntle_io kafamda. Ayr1ca bu ilk günkü olay1n üstüne, Taha Bey, pis pezewenk, birlikte tak1ld11 arkada_lar1ndan birini ayarlamay1 teklif etti. Hemde yine sewgilisi olan birini, hemde bu sefer benim uzaktan yak1ndan alakam olmayan ve de zaten sewgilisi olduunu da önceden bildiim birini. Taha o gün çok alkollüydü. Dedim ki sen sus istersen çok saçmalad1n, takt1n illa bana birini bulucan, ama bekar birini bul bari diyip güldüm yine. Ve o götünden ayr1lmad11, yalakal1k yapt11 arkada_1 ve sewgilisi için, onlar1n ne boq olduklar1 belli deil ki zaten, onlar tüm arkada_ grubu, birbirlerine veriolar. Ne biçim bi ili_kileri var ben bile anlayamad1m. Hepsi zengin piçleri. A_k me_k bilmez onlar karma kar1_1k bir ili_kileri vard1r bekar say1l1rlar dedi. Bende bahsettii _ah1slar1 tan1mad11m için sölediklerine inand1m ve irendim. Tahaya da saçmalama dedim kapatt1m konuyu. Anlad11m kadar1yla herkes hakk1nda, ba_kalar1na at1p tutuo herif ama ben ona inan1p o insanlardan irenmekle ne kadar dooru bi_i yapt1ysam, ba_kalar1 da o kadar dooru bi_i yapm1_t1r. Bilmem anlatabildim mi? Ama gerçek böle olmu_ bile olsa, beni ilgilendirmezdi, sadece uzak dururdum, ama çok büyük ihtimalle böle bi_i olmad11n1 da biliyorum. Çünkü mant11m var, görülenleri deerlendirerek a_a1 yukar1 fikir sahibi olabiliyorum insanlar hakk1nda. Onun bunun dediine inan1p, kimseye hakaret etmiyorum. Kimsenin yarg1s1z infaz yapmaya hakk1 yok. Eer birinin bi derdi varsa, lütfen bunu önce bana sorsun, ayr1ca kavga etmek istemiyosam da korktuumdan deil bunu da herkes bilsin, sadece gerek yok, insanlar gibi anla_maktansa didi_mek.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 03:00 AM

Çok özür dilerim ama son bi_i daha. San1r1m kimsenin bu konu d1_1nda benimle bi problemi yok. Eer yaz1lanlardan da tatmin olmazsan1z, gidip beraber örenelim i_in asl1n1 yüz yüze. O zmn tatmin olursunuz san1r1m. Buraya yazm11cakt1m bu konuyu ama i_im gücüm war daha fazla ura_1cak vaktim yok böle saçmal1klarla, ama kar_1 tarafta da çok hata war. Sald1rmadan, a1za al1nmamas1 gereken küfürleri etmeden önce, gelip bana bi sormal1yd1. Ben aç1klamam1 yapt1m.0nanan inan1r, inanmayan inanmaz. Yapçak bi_iim yok, ura_1cak halim de yok. Ayr1ca bu yaz1lanlar bi hesap verme de deil, sadece kimse bo_una bana k1zmas1n, bo_una nefret etmesin, kimseyle dü_man olmak istemediim için yazd1m. Ama o kadar, dediim gibi kavga deil niyetim. Ve eer özür dileyecek en ufak bir_ey yapm1_ olsayd1m, defalarca da dilerdim ama ben hiç bi_i yapmad1m.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 08:53 AM

helal olsun sana
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2004, 07:17 PM

HER^EY0 SKER0M K0MSE BEN0 SKEMZ BAKI^I=)
aman allaaaa saibine ba1_las1n ben sar1_1n sefmem..aç1k tenli kumral deliler tercihimdr...
bknz:
yaw ben sefdiiiim insan1n ad1n1 böürmek istiyom feci halde....
Alıntı Yaparak Cevapla
09-12-2004, 01:39 AM

abkz1 dediin kendine a_1k ettirecek ama a_1k olmak zor beah .kafana uyacak bence mototr olmayaak çok _ey istiom biliom ama napcan bizde öle tak1l1r1z art1k
yanl1z o tah m1 ne koptum velede puahah saçlar1 peruk mu loo
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi