|
tayyip hakkında..
|
|
03-15-2007, 08:50 PM
|
|||
|
|||
|
tayyip hakkında..
Seçimlerden sonra yapilan iddiali ve süslü söylemlerine kanarak AKP'den ümitli
oldugunu söyleyenler için.Tayyip... Unutanlara, *Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994Milliyet) *Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah) * Ben tekkeye degil dergaha gittim.(22.1.1994Gozcu) * Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.(12.5.1994 Hurriyet) *10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994nHurriyet) * Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet) * Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis) * Butun okullar Imam Hatip yapilacak.(17.9.1994> >Cumhuriyet) * Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet) * Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet) * Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet) *Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz.(1.7.1994) *Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir.(5.2.1996 Akit) *Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah) *Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir.(25.6.1994) *Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim.(8.1.1996 Milliyet) * Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet) Asagida yazi, bir Hürriyet gazetesi yazarinin, 29 Ekim 2002 tarihli köseyazisindan alintidir; Bugün size ülkemiz yönetmeye talip olan bir sahsin imzasiyla gönderilen oglunun nikáh davetiyesini belgeliyorum. Subat tarih yanindakine bakiniz! 29 Zilkade 1421. Bugün Türkiye'de böyle bir tarih kullaniliyor mu? Zilkade diye bir ay var mi? Nedir zilkade? Arabi aylarin on birincisi! 1421 diye yil var mi?Yok! Nedir o? Arap takvimi! İste bu Tayyip ve ekibi, sizin oylariniza talip. Türkiye'yi onlar kurtaracak! İçlerinden kimi Atatürk'e hakaretten hüküm giymis,kimi sivas Katliami saniklarinin avukatlari, kim yolsuzluktan, hirsizliktan yargilaniyor, Tayyip ise altinlari borç aldigi (!) oglunun davetiyesinde 29 Zilkade 1421 tarihini kullaniyor! Hem de ''Ben artik degistim!!!'' dedigi günlerden sonra. Savulun,Tayyip kafasi isbasinda! Can Dündar |
|||
|
03-15-2007, 08:52 PM
|
|||
|
|||
|
bikaç kişi myspacesine yazmıştı ordan okumuştum bunu
|
|||
|
03-15-2007, 09:21 PM
|
|||
|
|||
|
ilginçmiş
|
|||
|
03-20-2007, 03:10 PM
|
|||
|
|||
|
sildim çoğu mesajı
tartışmayı eleştirmeyi hala öğrenemedik ne yazıkki! burda tayyibi kimsenin pek sevdiğini sanmıyorum ama bu bize eleştirme tartışma adı altında insanlara küfür etme hakkı vermez. verdiğini düşünüyorsanız bunun yeri burası değil. biraz seviyeli olalım lütfen ya. hangi partiye oy verirsenizde de millet ana avrat birbirine girmiş. küfürden başka bi bok bilmiomuyuz biz. |
|||
|
03-20-2007, 04:31 PM
|
|||
|
|||
|
güzel yakalamışlar bee...
epey ii miş hatta bilmiodum bunnları
|
|||
|
03-20-2007, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
boş insan...!...bunlar kendilerini yüce biri gibi görüyolar ama sonuçta bunu yapan kendi milletimiz...!çok aptalız çoookkk....!
|
|||
|
03-20-2007, 08:21 PM
|
|||
|
|||
|
|||
|
03-20-2007, 08:34 PM
|
|||
|
|||
|
naapıyo lan onlar...
|
|||
|
03-20-2007, 09:00 PM
|
|||
|
|||
|
tayyibin ampül kafasına atatürk resmi düşüyo
|
|||
|
03-20-2007, 09:22 PM
|
|||
|
|||
|
süper bir resim
|
|||
|
03-20-2007, 09:28 PM
|
|||
|
|||
|
laik adam müslüman olamaz ve egemenlik kayıtsız şartıs allahındır demiş adam.lan sözlük kafa yaptı bende forum lan burası
|
|||
|
03-21-2007, 06:34 PM
|
|||
|
|||
|
laik bir ülkenin bayrağında hiç bir din işareti falan olmaz, laik ülkenin dini olamaz. diyanet işleri diye sarıklı cübbeli adamlar olmaz. zorunlu din dersiymiş oymuş kızıl AY mış hiçbiri olmaz bence daha uzar gider... sonuç olarak türkiye laik mi değilmi cevabı ortada.
|
|||
|
03-21-2007, 06:37 PM
|
|||
|
|||
|
yaa çok umrumda ama yinede sorcam bayrakda din işaretimi var birincisi bu? ikincisi müslümanlıın bi sembolü filan mı var ben bilmiomda sorularıma cvp alsam ii olur
|
|||
|
03-21-2007, 06:42 PM
|
|||
|
|||
|
Hilâl halindeki ay ile yıldız işareti, Türkiye bayrağı da dahil olmak üzere birçok müslüman ülkenin bayrağında yer alan yaygın bir semboldür..
ayrıca hristiyan ülkelerin bazılarında haç bulunuyor. |
|||
|
03-21-2007, 06:49 PM
|
|||
|
|||
oticenkovboy Yazılan:yaa çok umrumda ama yinede sorcam bayrakda din işaretimi var birincisi bu? ikincisi müslümanlıın bi sembolü filan mı var ben bilmiomda sorularıma cvp alsam ii olurbayrağımızda din işareti sembol olarak var arkadaşlar bu topraklar için kanlarını feda o bayrak kan rengini şehitlerimizden aldı ve şunu gururla sölemeliyim kii islam dini bu uğurda can verenlere şehit ismini vermiştir... yine bunla tepki alacağımı biliyorum ama nederseniz diyin bu böle... müslümanlığın sembolu ise müslümanın miracı islamdır..derim ama tayyipçi değilim bunu bildirim... |
|||
|
03-21-2007, 06:55 PM
|
|||
|
|||
|
ayrıca merak ettin sordun ve cevapladım sadece bildiğim için...
|
|||
|
03-21-2007, 07:00 PM
|
|||
|
|||
Komünist Yazılan:laik bir ülkenin bayrağında hiç bir din işareti falan olmaz, laik ülkenin dini olamaz. diyanet işleri diye sarıklı cübbeli adamlar olmaz. zorunlu din dersiymiş oymuş kızıl AY mış hiçbiri olmaz bence daha uzar gider... sonuç olarak türkiye laik mi değilmi cevabı ortada.sarıklı cübbelilere bakma sen onlar halen kendini peygamber döneminde yaşadığını sananlar boşver onlara takma kafanı çok da tın onları topladılar zaten fatih çarşambada ama laik bir ülkenin bayrağı filan muhabbetine katılmadım dinin işareti olmalıdır...
|
|||
|
03-21-2007, 07:02 PM
|
|||
|
|||
sumru_geridöndü Yazılan:oticenkovboy Yazılan:yaa çok umrumda ama yinede sorcam bayrakda din işaretimi var birincisi bu? ikincisi müslümanlıın bi sembolü filan mı var ben bilmiomda sorularıma cvp alsam ii olurbayrağımızda din işareti sembol olarak var arkadaşlar bu topraklar için kanlarını feda o bayrak kan rengini şehitlerimizden aldı ve şunu gururla sölemeliyim kii islam dini bu uğurda can verenlere şehit ismini vermiştir... yine bunla tepki alacağımı biliyorum ama nederseniz diyin bu böle... müslümanlığın sembolu ise müslümanın miracı islamdır..derim ama tayyipçi değilim bunu bildirim... hadi ya gerçekten mi ? şehit olurken herkes amaç bumuydu emperyalistlerden kurtulmak değilde dinmi önemliydi. konuyu saptırma ben ay yıldız dedim sen bayrak rengi vs. diyosun. ayrıca din için olsaydı niye mustafa kemale destek verdi halk ? bide bi hikaye vardı şehitlerin kanlarının üstüne dşen ay ve yıldız gölgesini neden olarak söyleseydin daha inandırıcı olurdu gerçekten. |
|||
|
03-21-2007, 07:13 PM
|
|||
|
|||
|
mustafa kemalden daha geriye gel bu savaşlar islam tarihinde okuduysanız mustafa kemalden önce başlamış ve sadece islam dini için olduğunu bilirsiniz...ayrıca mustafa kemal ise onunda sebeplerinin sonuçlarının altında yine din yatar sadece toprak savaşı değildir...
|
|||
|
03-21-2007, 08:09 PM
|
|||
|
|||
|
anlamadım.
"bu savaşlar" = ? "ayrıca mustafa kemal ise onunda sebeplerinin sonuçlarının altında yne din yatar" = ? |
|||
|
03-22-2007, 09:16 AM
|
|||
|
|||
aNtenna Yazılan:laik adam müslüman olamaz ve egemenlik kayıtsız şartıs allahındır demiş adam.lan sözlük kafa yaptı bende forum lan burasıbunu diyen bok yemiş laiklikle müslümanlık arasında nasıl bağlantı kurmuş onu anlamadım laiklik sadece Devlet düzeninin ve hukuk kurallarının dine değil akla ve bilime dayandırılmasıdır. Böylece din ve devlet isleri iki ayrı kurum olarak birbirine zarar vermeden görevlerini sürdürmeleridir budur...laikliklğin tanımı bilmiyor adii... |
|||
|
03-22-2007, 11:44 PM
|
|||
|
|||
sumru_geridöndü Yazılan:len malak nerde yazıo hangi kitabında yazıo senn hilal ay bi sürü müslüman ülkesi hilal kullanıo die dinin sembolümü olduu allahım kafanıza sıçayım mantıklı açıklamanız bu mu beeoticenkovboy Yazılan:yaa çok umrumda ama yinede sorcam bayrakda din işaretimi var birincisi bu? ikincisi müslümanlıın bi sembolü filan mı var ben bilmiomda sorularıma cvp alsam ii olurbayrağımızda din işareti sembol olarak var arkadaşlar bu topraklar için kanlarını feda o bayrak kan rengini şehitlerimizden aldı ve şunu gururla sölemeliyim kii islam dini bu uğurda can verenlere şehit ismini vermiştir... yine bunla tepki alacağımı biliyorum ama nederseniz diyin bu böle... müslümanlığın sembolu ise müslümanın miracı islamdır..derim ama tayyipçi değilim bunu bildirim... |
|||
|
03-22-2007, 11:46 PM
|
|||
|
|||
|
ben hiç bi kitapta hilalin müslümanlık sembolü olduunu görmedim sadece birkaç müslüman ülke kullanıo die bunun böle kabullenilmesi ahmaklık olur ikincisi haç zaten hristiyanlıın simgesidir bunun tartışılmasına gerek yok götünüzden atmayın
|
|||
|
03-23-2007, 09:01 AM
|
|||
|
|||
oticenkovboy Yazılan:yaa çok umrumda ama yinede sorcam bayrakda din işaretimi var birincisi bu? ikincisi müslümanlıın bi sembolü filan mı var ben bilmiomda sorularıma cvp alsam ii olur bu soruyu soranla aynı kişimisin ? |
|||
|
03-23-2007, 09:03 AM
|
|||
|
|||
oticenkovboy Yazılan:ben hiç bi kitapta hilalin müslümanlık sembolü olduunu görmedim sadece birkaç müslüman ülke kullanıo die bunun böle kabullenilmesi ahmaklık olur ikincisi haç zaten hristiyanlıın simgesidir bunun tartışılmasına gerek yok götünüzden atmayınmalak sensin ben hilal ay yıldız filan falan bunları katmadım çok tınlamam...bayraktakii kırmızının manevi anlamını kasteddim onca dökülen şehit kanının simgesidir kırmızı bu yıllardırda böle kabul görmüştür... |
|||
|
|

epey ii miş hatta bilmiodum bunnları