Pişmemiş sevenler toplamasının kitapçığındaki söyleşi!!!
Cheki: selam yavru
Göksu: biraz ciddiyet selam anam
Cheki: ciddi sorcam du hmm merhaba goksu
Göksu: meraba kerem
Göksu: yaaa işte benle röpörtaj zordur koççumm nerden başlasan nasıl anlatsam
Cheki: bunu sen istedinin hikayesi nedir ne zaman çıktı nasıl aklına geldi
Göksu: bunu sen istedin almanyada 2003te çok sıkıldığım bi sırada çıkarttığım das wolltest du (bunu sen istedin) adlı fanzinle başladı. 3 sayfalı ironik bi neşriyattı. bunun müziğe dönüşmesi o sırada sevgilime (türkiyedeki) yaptığım 2-3 akorlu şarkılarla oldu. daha dorusu gitarı ilk elime alışımın hikayesidir bu. sevgilim terkedince çalmaya devam ettim ve çaldıklarımı kaydetmeye başladım .. hikaye kabaca bu..
Cheki: gene altında bi hatunun parmağı var olmasa şaşardım üretmeye zorluolar. nese peki almanya işi ne ne arıodun almanyada arada sırada gidip geliosun
Göksu: ben lisedeyken annem kardeşimi de alıp oraya gitti.. bende üniverste sevdasıyla gittim peşinden ama havası suyu yaramadı pek.. soğuktu, güneş doğmadan batıyodu, memleket hasreti , geçim sıkıntısı , ve arkadaş özlemi beni ordan kaçırttı..
Cheki: gitarı ilk elime alışımın hikayesi diosun kayıtlardaki bozuk akordlu gitar ilk başlarda kasıtlı değilmiydi yani akord yapmayı bilmediğin içinmi öle oldu
Göksu: aslında gitarı akort etmeyi bilmiyodum evet ama bunu da zaman içinde çözdüm lakin ilk yaptığım bozuk akortlu şarkılar kadar zevk vermedi bana ahenkli temiz uyumlu sesli şarkılar. o hep bildiğimiz gitarı ve sesini sevmem aslında
Cheki: ama bu şekilde hafif bozuk akordla basit akorlar ve ritimlerle tadı bi başka oldu. insanlarda böyle sevdi.
Göksu: gitar sadece yazdığım sözleri şarkı gibi söylememe yarayan ses çıkartan bi aletti okadar. ulan ammma ciddi oldu haa
Cheki: uehe
Göksu: sevmeyen de bi okadar insan var..
Cheki: sevmeyen tabiki çok var ama anlama meselesi birazda müziğe bakış açısı bence. açıkçası biz punk dinleyen ve takılan ( nedemekse) insanlarız ve punkın özünde zaten basitlik yokmu bizi çekende bu zaten nese şimdi sözlere baktığımızda sert vurucu etkileyici sözler var. neleri anlatıo bunlar ( eueheuhe al sana ciddi roportaj)
Göksu: punksa allahını yaparız sözler bence baya açık
Cheki: bunu sen istedin parçaları not made in china parçalarının temelini oluşturuyor aslında iki türlüde parçalar leziz oluo kaç parça var öle nmictede olan yada hepsini yorumluomusunuz nmictede
Göksu: bazı şarkıları nmic için yapmıştım.. döndüğümde beğenirlerse çalarız diye.. ve aynen o halleriyle sevdiler.. üstünde biraz daha çalışıp onları da çalmaya başladık..çoğu nmicin ikinci demosunda yer alıcak ..
Cheki: peki devamlı bunu sen istedin için kayıt yapıomusun?
Göksu: kayıda zaman ayıramıyorum şu sıra.. ama hazırda kaydedilmeyi bekleyen bikaç şarkı var
Cheki: Ooo ii ii peki bunu sen istedinin aslında bi demosu var fakat pek kimse bilmiyor dimi
Göksu: evet hiç biyere göndermedim hiç biyere bırakmadım.. elden satmıştım o demoyu ve sadece 25 taneydi..
Cheki: baya kişiyede ön ayak oldun bunu sen istedinle farkındamısın bunu sen istedin kadar sert olmasada ortaya çeşitli benzer projeler çıktı. ankarada izmrde istanbulda özellikle
Göksu: estafurulah o sizin çeşitli benzer projeniz
Cheki: olum ankarada marla singer quartet var istanbulda 03, anten anten daha önce vardı gerçi ama gruplardı sora bizim projede olan ankarada gene testere necmi izmirde ölü köpek
Göksu: vay be bilmiyodum böle olduğnu
Cheki: dahada olcak

euehueheu
Göksu:
Cheki: mına koim senin
Göksu: vala ne güzel
Cheki: ciddi olmucam ben bak kızlar neler yaptırıo adama ilerde bende yapacam böle giderse alcam elime sazımı vuracam teline.
Göksu: vala aslında benden önce de böle çalışmalar olduğnu biliyorum mesela pisliks var olay biraz daha farklı sadece
Cheki: ki - kolpa spliti vardı asıl
Göksu: o ne
Cheki: ki ve kolpa die iki proje haberin yokmuydu
Göksu: yok hayır ilkkez duyuyorum kolpa diye bi bar grubu duymuştum da
Cheki: bu başka kolpa sanırım ama emin diilim KxOxLxPxA... pislikste ama distorşın vs. var die biliom ben
Göksu: haa kx ox lx px evet duydum pisliks evet daha farklı
Cheki: eet... ilerde bunu sen istedin devam edecek son hızıyla
Göksu: son hızıyla mı
Cheki: hız kalmadı demi bu aralar
Göksu: not made in china için hız kestim evet ama arada elim gidiyo gitara
Cheki: gitsin tabe
Cheki: şey yapsan daha bi tatlı olur mesela bunu senistedin fanzini arada bi almanyadaki gibi. içinede bunu sen istedin cdsi atarsın yemede yanında yat olur...
Göksu: evet istediğim de buydu zaten