zia-records yazdı:
ben konu degistirmeye calismiyorum. sen yirtik dondan cikar gibi giriyosun olaya. bilip bilmeden bol keseden çarsi kötu çarsi kaka salliyosun.. ayrica inönuden daha cok ses duyacaksin... daha yakindan da duyarsin kulaklarini acarsan.. bizim yaptigimiz hersey kötu bizim disimizdaki herkes normal. kimin ne bok oldugu ortada. kimse gelip buraya artistlik yapmasin mahcup olursunuz. deneyin isterseniz..
çarşı yı benim kadar övmüş / öven bir gs li daha bulamazsın belki. çarşıya nerede kaka bok öög pis demişim göstersene ? baktım ki burada yazılmamış (ki ben bunu tribün dilinden anlayan bir bjklinin yazmasını beklerdim , tribünde ve futbolda işlerin bugün ona yarın sana şeklinde işlediğini bilen herkesin bunu yazması gerekirdi) evelki gün antalyaya yapılan ayıbı söyledim , galatasaraylı ya da beşiktaşı sevmeyen birisi olarak değil , bir taraftar olarak. ankaragücü zamanında maç sattı diye bunu yüzümüze vuran beşiktaş taraftarı , dünkü maçta antalya maça yatmadı diye o hareketi yaptıktan sonra , kime nasıl ankaragücü nü hatırlatacaklar ? beşiktaş taraftarı ne bekliyordu ? antalya çekilsin sakat kaleciyle oynayan beşiktaş'a atak yapmasın , beşiktaş lay lay lom puan mı alsın istiyordu beşiktaşlılar ? aynı durumda beşiktaş olsa , antalya taraftarları yerine kendilerine o şekilde bağırılsa ne hissederlerdi ? bunları öğrenmek istedim 1.ağızdan. herkesin ne bok olduğu ortada dediğin gibi. futbolda temiz yoktur. daha kirli olana bok atmak yerine temizlenmeyi denemek daha işe yarar bir hareket olur sanki. flagg gibi , olayın organize olmadığını söylemen yeterliydi , hararet yapmana gerek yoktu.