Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İntikam gecikir ama asla yaşlanmaz. (33.hafta)
04-23-2007, 11:58 AM
İntikam gecikir ama asla yaşlanmaz. (33.hafta)
Kadıköydekiler unutulmayacak.O hafta Fair-play unutulacak...

http://www.youtube.com/watch?v=kxY2KaPir5Y

http://www.youtube.com/watch?v=0iSdFwTATf8
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-23-2007, 01:13 PM

hukmen maglup olacaksiniz olan bize olcak
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-23-2007, 01:21 PM

bir maç önce fb şampiyonluğu garantilerse sahayı kapatmayı planlıyorlardı.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-23-2007, 08:16 PM

gs ye har daim koyuyoruz o maç cepte boşuna tırmalamayın kendinizi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-24-2007, 06:23 AM

çok gaz olmuş, bir de sık sık ultraslan adı geçiyor, uA tarafından mı hazırlandı bu nedir, uA'nın sitesinde mevcutmudur?
bana gaza gelmiş gençlerin hazırladığı birşey gibi geldi
Alıntı Yaparak Cevapla
04-24-2007, 10:16 PM

mallık ötesinde bir mallık bende bir galatasaraylıyım ve bu kliten utanç duydum biraz örnek almalı ve düşünmeliyiz fair play unutulacakmış insanlar oraya savaş izlemeye gelmiyor arkadaşım bunu unutma.... tezaharat yapmak ayrıdır yok aut kullanamayacaksanız demek farklı sen o stadı öyle bir inletki karşı taraf o maçı rüyalarında görsün yoksa her türlü pisliği yapsan bir damla bir şey kazanamazsın aksine büyük zararın dokunur...bunu hazırlayan ve destek veren arkadaşlar bunu düşüneceklerine çarşı gibi nükleersiz türkiye yazısını da bizde yapsak diye düşünsünler...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-24-2007, 11:22 PM
Re: İntikam gecikir ama asla yaşlanmaz. (33.hafta)
destroi Yazılan:Kadıköydekiler unutulmayacak.O hafta Fair-play unutulacak...

http://www.youtube.com/watch?v=kxY2KaPir5Y

http://www.youtube.com/watch?v=0iSdFwTATf8

+1
Alıntı Yaparak Cevapla
04-24-2007, 11:51 PM

üMüT Yazılan:mallık ötesinde bir mallık bende bir galatasaraylıyım ve bu kliten utanç duydum biraz örnek almalı ve düşünmeliyiz fair play unutulacakmış insanlar oraya savaş izlemeye gelmiyor arkadaşım bunu unutma.... tezaharat yapmak ayrıdır yok aut kullanamayacaksanız demek farklı sen o stadı öyle bir inletki karşı taraf o maçı rüyalarında görsün yoksa her türlü pisliği yapsan bir damla bir şey kazanamazsın aksine büyük zararın dokunur...bunu hazırlayan ve destek veren arkadaşlar bunu düşüneceklerine çarşı gibi nükleersiz türkiye yazısını da bizde yapsak diye düşünsünler...

peki sen febeye fair-play içinde davrandığını farzet,hiç küfür etmediğini farzet, aynı şekilde saraçoğlunda karşılancağına inanıyormusun?
topun peşinde koşturan adamın suçu ne peki?ağzı burnu kan içinde kalsın?
yada takımı yöneten adamın suçu ne alnı yarılsın?

üMüT Yazılan:bunu hazırlayan ve destek veren arkadaşlar bunu düşüneceklerine çarşı gibi nükleersiz türkiye yazısını da bizde yapsak diye düşünsünler...

hangi taraftar grubunun daha iyi ,daha güzel olduğunu hiç tartışmayalım.güzellik görecelidir.ona bakarsan febe tirbününden bugüne dek 2 tane lösemili insan için yardım kampanyası başlatanda ultrAslandır.

üMüT Yazılan:insanlar oraya savaş izlemeye gelmiyor ...

ankaragücü - bjk maç öncesi çekilen 1 2 video var youtube'da.onu bi gözden geçir.herkesin ellerinde sallamalar var.savaşa öyle gidilir.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-25-2007, 07:25 PM

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=yoUxiNF-HLI">http://www.youtube.com/watch?v=yoUxiNF-HLI</a><!-- m --> direk veririm urlyi Smile

ayrıca doğru demişin samet. gönül ister ki fair-play olsun. fakat olmuyor işte. biz deplasmanda nasıl karşılanıyorsak o takıma da öyle davranıyoruz. kısacası adamına göre muamele. gs geldi, ağırlandılar desem yeridir. ha noldu. bjk geldi, ona göre muamele oldu. tutup da çukuru bascaz diye haber salarlarsa ev sahibi takım da ona göre hazırlığını yapar. hiçbir taraftar grubu sütten çıkmış ak kaşık deildir. doğaldır Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-25-2007, 10:39 PM

olusortac Yazılan:http://www.youtube.com/watch?v=yoUxiNF-HLI direk veririm urlyi Smile

ayrıca doğru demişin samet. gönül ister ki fair-play olsun. fakat olmuyor işte. biz deplasmanda nasıl karşılanıyorsak o takıma da öyle davranıyoruz. kısacası adamına göre muamele. gs geldi, ağırlandılar desem yeridir. ha noldu. bjk geldi, ona göre muamele oldu. tutup da çukuru bascaz diye haber salarlarsa ev sahibi takım da ona göre hazırlığını yapar. hiçbir taraftar grubu sütten çıkmış ak kaşık deildir. doğaldır Smile

evet oluş gerçekten güzel bahsetmişsin.ankaragücüyle aramızda hiç bir sorun olmadı.dediğin gibi; bu işler karşılıklı oluyor.kaşınanı kaşırlar misali Wink
Alıntı Yaparak Cevapla
04-25-2007, 10:49 PM

FlaGG Yazılan:çok gaz olmuş, bir de sık sık ultraslan adı geçiyor, uA tarafından mı hazırlandı bu nedir, uA'nın sitesinde mevcutmudur?
bana gaza gelmiş gençlerin hazırladığı birşey gibi geldi

uA'nın sitesinde olması şart değil.sitede yer alan 2006-2007 sezonu tezahuratlarının arasında ,her maç stadta yapılan küfürlü,tehtid içeren tezahuratlar yer almıyor.bu örnek yeterlidir heralde.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-25-2007, 11:22 PM

her ne kadar sözde de olsa yapılan bir barış var ortada - tribünler arası bir olay değil barış ne alaka diyeceksiniz ama giderin bu kadar açık ve neti bence fazla
Alıntı Yaparak Cevapla
04-26-2007, 12:17 AM

''TÜRKİYE KUPASInı kazanan bi Febeli napar?PLAYSTATIONu kapatır we uyumaya dewam eder?'' diye bir yorum var orda güzelmişSmile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-26-2007, 07:32 PM

Her turlu pisligi yapin da sahaniz kapansin bi guzel,uzerine zaten olmayan paranizdan ceza da kessinler.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-27-2007, 01:04 AM

Olan veya olmayan para.febede varda ne oluyor? hüsran...hüsran...hüsran..her sene olan bu sene yeniden oldu.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-27-2007, 10:05 PM

destroi Yazılan:
üMüT Yazılan:mallık ötesinde bir mallık bende bir galatasaraylıyım ve bu kliten utanç duydum biraz örnek almalı ve düşünmeliyiz fair play unutulacakmış insanlar oraya savaş izlemeye gelmiyor arkadaşım bunu unutma.... tezaharat yapmak ayrıdır yok aut kullanamayacaksanız demek farklı sen o stadı öyle bir inletki karşı taraf o maçı rüyalarında görsün yoksa her türlü pisliği yapsan bir damla bir şey kazanamazsın aksine büyük zararın dokunur...bunu hazırlayan ve destek veren arkadaşlar bunu düşüneceklerine çarşı gibi nükleersiz türkiye yazısını da bizde yapsak diye düşünsünler...

peki sen febeye fair-play içinde davrandığını farzet,hiç küfür etmediğini farzet, aynı şekilde saraçoğlunda karşılancağına inanıyormusun?

üMüT Yazılan:bunu hazırlayan ve destek veren arkadaşlar bunu düşüneceklerine çarşı gibi nükleersiz türkiye yazısını da bizde yapsak diye düşünsünler...

hangi taraftar grubunun daha iyi ,daha güzel olduğunu hiç tartışmayalım.güzellik görecelidir.ona bakarsan febe tirbününden bugüne dek 2 tane lösemili insan için yardım kampanyası başlatanda ultrAslandır.

ankaragücü - bjk maç öncesi çekilen 1 2 video var youtube'da.onu bi gözden geçir.herkesin ellerinde sallamalar var.savaşa öyle gidilir.

ya arkadaşım bu nasıl bir mantık...birincisi başlamadan belirtiyim ben bu videodan ultraslanı sorumlu tutmuyorum ultraslan gayet yerinde ve güzel bir gruptur.O salakların bunun altında böyle bir video hazırlanması ve insanların evet keseceğiz demesi ilginç ve iğrenç bir durum...

benim kadıköyde nasıl karşılandığım farketmez bir tarafta biraz adamlık varsa fair play varsa durupta abi biz ne yapıyoruz futbolu bıraktık taraftarlığı bıraktık tezaharat etmeyi bıraktık nelerle uğraşıyoruz der ama bunun gibiler böyle bir laf tenezzül bile etmiyor... yani beni nasıl karşıladıkları ilgilendirmiyor... sonsuza kadar itiş dalaş kavga devam etsin o zaman öyle miii ... ne kadar saçma...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-27-2007, 10:37 PM

bıcak cıktı mertlik bozuldu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-27-2007, 11:07 PM

her sene maç gününe kadar bir gaz olur gs taraftar öyle yapcaz böyle etcez diye bi sik de olmaz ama bu sene çok farklı gözüküyor hakikaten.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:00 PM

üMüT Yazılan:
destroi Yazılan:

ya arkadaşım bu nasıl bir mantık...birincisi başlamadan belirtiyim ben bu videodan ultraslanı sorumlu tutmuyorum ultraslan gayet yerinde ve güzel bir gruptur.O salakların bunun altında böyle bir video hazırlanması ve insanların evet keseceğiz demesi ilginç ve iğrenç bir durum...

benim kadıköyde nasıl karşılandığım farketmez bir tarafta biraz adamlık varsa fair play varsa durupta abi biz ne yapıyoruz futbolu bıraktık taraftarlığı bıraktık tezaharat etmeyi bıraktık nelerle uğraşıyoruz der ama bunun gibiler böyle bir laf tenezzül bile etmiyor... yani beni nasıl karşıladıkları ilgilendirmiyor... sonsuza kadar itiş dalaş kavga devam etsin o zaman öyle miii ... ne kadar saçma...

nasıl karşıladıkları seni ilgilendirmez tabiki.küfürü , sopayı , taşı , biber gazını , copu yiyen sen değilsin.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:07 PM

ben diğer taraftarların yaptıklarını kabul etmyorum iğrençlik olarak görüyorum... senin dediğine göre sürekli kavga mı edelim yani? inan ben jop yesemde farketmez ki çok yakın arkadaşım var yiyen
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:09 PM

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.turkpunk.com/topic,5115,-fb-bjk-kupa-ma%E7%FD.html">http://www.turkpunk.com/topic,5115,-fb- ... E7%FD.html</a><!-- m -->

üMüT şu yazıyı bi oku istersen.febe ile fair-play içinde olmayı savunmayı bırak bence.yöneticisinden futbolcusuna çirkef adamlar.böyle şeyleri bizede yapıyorlar.
Alıntı Yaparak Cevapla
05-04-2007, 09:51 AM

fenerli ablalar bu sene sami yende ağlayacak..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-20-2007, 06:00 PM

alınan intikam için teşekkürler , her zaman böyle intikamlar almanızı temenni ederim.. önceden yazdıklarınızı dönüpte bir okuyun isterseniz , eğlenceli olabilir.. bundan sonra boş yere rüzgar yapmayı bırakında takımınızı destekleyin, kendi stadını harab etmekle, sahayı rezil edip futbol oynatmamakla intikam alacağınızı düşünüyosanız büyük yanlış içindesiniz, zaten bok gibi olan bi maçı daha da bok etmekten öteye gidemessiniz, bundan önce de olduğu gibi gs karşısında galibiyetler almak hiç te zor olmayacak.. büyük geçmişler olsun allah sonunuzu hayır etsin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-20-2007, 06:04 PM

al şampiyon oldk .gs yide 2 maçta yendik.bumudur budur
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-20-2007, 06:27 PM

civata Yazılan:alınan intikam için teşekkürler , her zaman böyle intikamlar almanızı temenni ederim.. önceden yazdıklarınızı dönüpte bir okuyun isterseniz , eğlenceli olabilir.. bundan sonra boş yere rüzgar yapmayı bırakında takımınızı destekleyin, kendi stadını harab etmekle, sahayı rezil edip futbol oynatmamakla intikam alacağınızı düşünüyosanız büyük yanlış içindesiniz, zaten bok gibi olan bi maçı daha da bok etmekten öteye gidemessiniz, bundan önce de olduğu gibi gs karşısında galibiyetler almak hiç te zor olmayacak.. büyük geçmişler olsun allah sonunuzu hayır etsin

güzel özet... kendi kendine rezil oldu gs.

son gülen, iyi güler!
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi