Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fb-bjk kupa maçı
04-28-2007, 05:59 PM
fb-bjk kupa maçı
Rezillikler ve Beşiktaşlı duruşu...

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında bir derbi yaşandı. Keşke yaşanmaz olsaydı. keşke Fenerbahçe'yi bu halde görmez olsaydım. Doğurusunu söylemek gerekirse Fenerbahçeli futbolcuların, taraftarların yöneticilerin o düştüğü durum içimi parçaladı. Fenerbahçeli dostların eğri oturup doğru düşünmeleri lazım. Bu kadar rezaletin yaşandığı başka bir maç yoktur. İstanbul'un ortasında yaşanan rezilliklerin bazılarını dilerseniz sıralayayım:
- Tribünden müthiş küfürler yükseldi. Fenerbahçe seyincisi değil dakikada saniyede en çok çok küfür etmenin inceiklerini gösterdi.
- Şeref tribününde de provakatörler vardı. Sürekli Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilere laflar atıdı. Aziz Yıldırım birkaç kez ayağa kalkıp "sus" işareti yapsa da Beşiktaşlı yöneticilerin sabrını zorlayacak sözler söylendi.
- Aziz Yıldırım sahada mücadele eden futbolculardan daha hırslıydı. Sürekli Federasyon başkanı Ulusoy'a ve hakem Selçuk Dereli'ye ağır sözler söyledi. Maçı televizyon başında izleyenler bile Aziz Yıldırım'ın ettiği küfürleri rahatça dudağından okudu. Aziz yYıldırım da tane tane ve vurgulayarak küfür etmenin inceliklerini gösterdi.
- Saha tribündenlerden atılan maddelerle dolup taştı. Beşiktaşlı futbolcuların yanısıra Fenerbahçeli oyuncular da bu maddelerden nasibini aldı. Beşiktaş antrenörü Guy Stephan'ın başı yarıldı. Stephan'a 3 dikiş atıldı.
- Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı maçın sonlarına doğru sahaya girdi. Hakemin üzerine doğru yürümeye kalkan Özaydınlı'yı maçın 4. hakemi tarafından durdurdu.
- Maçın sonlarına doğru elinde bıçak olduğu iddia edilen Fenerbahçeli bir taraftar saha kenarındaki güvenlik tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi.
- Fenerbahçeli Aurelio karşımlaşmanın ardından takım otobüsüne gitmekte olan Ricardinho'ya saldırdı. Savurduğu yumrukla Ricardinho'nun dudağını yardı. Sözde olayı yatıştırmak için olay yerine gelen Fenerbahçeli yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Ali Koç, Beşiktaş kafilesine, "canınızı seviyorsanız çabuk buradan çekip gidin" diye bağırdı.
- Bu kadar rezillğe reğmen Fenerbahçeli yöneticiler dur durak bilmedi. Ali Koç, naklen yayıncı kuruluşun genel yayın yönetmeni, yılların gazetecisi Şansal Büyüka'ya "Adam gibi yayın yap" diye bağırdı. Büyüka, Koç'a çok sert bir yanıt verince, Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı FB TV'de yayına çıkıp, "Yayıncı kuruluş pazar günü bu stada nasıl naklen yayın yapacak?" diye tehdit ettiler.
- Aziz Yıldırım maçın ardından hakem hakemin soyunma odasına baskın yapıp, "Sen beni bitirdin ben de seni bitereceğim" dedi.
- Tümer ve Tuncay maç sonrası Baki'ye saldırdı. Baki'nin karşılık vermesi üzerine iki futbolcu güvenlik güçlerinin katılımıyla Baki'nin peşinden koştular.
- Baki'den hırsını alamayan Tuncay, soyunma odası korudorunda Gökhan Zan'ın yanına gidip "Daha düne kadar kıçında don yoktu. Şimdi g..tün mü kalktı?" diye bağırdı. Bu görüntüler hepsi kameralarda. Tabii Fenerbahçe yönetimi bu görüntülerin basına sızmaması için yoğun çaba harcıyor.

Sevgili okurlar, bu yazdıklarım sadece bizim gördüklerimiz. Bir de bizim gözümüzden kaçan olaylar var. Türk futbolunun düştüğü bakar mısınız? Daha geçtiğimiz hafta Hasagiç'in kırmızı kart görmesinin ardından kaleci Oğuz'un hediye ettiği penaltı sonrası sus-pus olanlar bugün terör estiriyorlar. Bu kadar rezillik yaşanması yetmezmiş gibi başbakanın duruma el koymasını istiyorlar. Şimdi soruyorum sizere bu kadar rezaetin yaşandığı dünyada kaç maç vardır? Beşiktaş'ın Baki iile kazandığı bal gibi gol verilmezken, Dereli ikinci yarı ve uzatmalarda tüm takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullanmışken ne bu şiddet bu celal? Bunu Avrupa kupalarında herhangi bir takıma yapsalar UEFA kaç yıl ceza verirdi Fenerbahçe'ye düşünebiliyor musunuz?

Buradaki amaç çok belli... Fenerbahçe yönetimi ,Futbol Federasyonu'nu baskı altına alıp şampiyonluğa uzanmak istiyor? Amaç baskı yaratıp tıpkı G.Antep, Bursaspor maçlarında olduğu gibi al gülüm ver gülüm maçlar kazanmak. Beşiktaş yönetimi bu konuda sessiz kalmayarak Fenerbahçe'ye yapılabilecek kıyakları önlemeli. Ve Federasyon şunu bilmeli; taviz vererek bunları susturamazsınız. Dün parmağınınızı verdiniz. Bursa'da çıkan olaylarda 3 kişi bıçaklanarak yaralandı, Federasyon görmemezlikten geldi. ve işte gelinen tabloya bakın!

Son söz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e! Ben bu sütunlarda Demirören'i defalarca eleştirdim. Şimdi ise tüm övgüleri hak ediyor. Fenerbahçe maçında tribündeki yerini alması müthiş bir manevraydı. Daha önceki yazımda da belirttim; Başkan Demirören son aylarda tüm Beşiktaşlıların güvenini kazandı. Beşiktaş başkanı, Aziz Yıldırım'a müthiş bir gol attı ve her şeyden önce takıma moral verdi. Hele hele Nobre'nin golünden sonra Demirören'in el işaretiyle tüm yöneticilerin kalkıp stadı terk etmesi alkışlanacak bir davranıştı. Bu hareket Beşiktaş'ın attığı gol kadar önemliydi. Beşiktaşlı duruşu işte budur dedirten asalet dolu, akıl dolu davranıştı. Demirören ve arkadaşları şimdi Federasyon'un Fenerbahçe'ye vermesi gerektiği cezaların takipçisi olmalı. Beşiktaş Fenerbahçe'ye inanılmaz bir saygı gösterdi. Bunu eleştirmiyorum, alkışlıyorum. Ama Fenerbahçe çizmeyi aştı. Demirören, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu masa başında kazanmasına engel olmalı. Beşiktaşlı şampiyonluğu istiyor ama önce Türk futbolunda masa başı oyunlarının bitmesini istiyor. Ağlayarak, zırlayarak, her türlü dolabı çevirmeye çalışanlara karşı bir mücadele her şeyden önemli. Beşiktaş bu sezon bu çarkı durdurmalı.

----
böle bi yazı gördüm alternatipte gayet güzel anlatılmış o maçta olan biten..
neden bu fenerbahçe kaybetmeyi hazmedemiyoki?
buadamlar iki hafta evvel inönüye geldiler tirbünlerden sahaya atılan hiç bişi yok anası sikilmesi gereken tümere bile tek bi küfür edilmedi..
yöneticisi futbolcusu osu busu adam gibi karşılandı yollandı..
peki onların yaptıkları ne?
maç içinde binbir türlü olaylar
maç sonu futbolcumuzun üstüne yürüyüp saldırmalar..
adamın dudağı patlamış ve bunu futbolcusu yapıyo fenerin haa bide o stadın görevlilerinden uçan tekme geliyo aynı futbolcuya...
nası iştir bu yaa...
maç içinde futbolcuları uçan tekmeyle adamın üstüne uçuyo hakem bunu görmüyo uçan futbolcu arkasını dönüp bakmıyo bile...
aynı hakem mis gibi golümüzü vermiyo.. aynı hakem tuncayın yaptıklarını görmüyo...
ondan sonra noluyo bide hakeme bok atıyolar... yok bunu yaptı yok şunu yaptı...
şimdide ligden çekilceklermiş.. böle yapacakalrsa eğer siktirsinler gitsinler...
beşiktaş hakkı olan turu geçti bukadar..
oynasınlar onlarda kazansınlar...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:10 PM

yusuf hormonunun etkisi büyük, kupa gitti şampiyonluk gitmesin düşüncesi hakim.
her gördükleri şeye saldırıyorlar, antu zaten ligden çekilin dedi en son (penaltı olursa taça atın da diyebilmiştir kendileri)
ali koç çıkıp şerefsiz kelimesini kullanabildi kameralar karşısında. üstüne havuzdan çekilin masraflar benden diyebildi. (beşiktaşlı rahmi koç naber?)
ki youtubeda bir video var gerçekler diye, maç içerisinde beşiktaş aleyhine verilen kararların olduğu.. hatta bulayım, buldum.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0">http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0</a><!-- m -->
tekmenin videosuda burda
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=OVm8xhnCLTU">http://www.youtube.com/watch?v=OVm8xhnCLTU</a><!-- m -->

hadi bunları geçtim
bugünkü açıklamalar çok daha komik
"orelyo"nun savunması
Alıntı:Aurelio ile Ricardinho arasında maç sonrası yaşanan kavgaya Beşiktaşlı yıldızın, milli takım forması giyen Sarı-Lacivertli oyuncuya Kara Türk köpeği diye bağırmasının neden olduğu öne sürüldü.
28.04.2007

Sürekli küfür etti
Dev derbinin ardından birbirine giren iki Brezilyalı Aurelio ile Ricardinho arasında büyük kavgaya maç sırasındaki küfürlerin sebep olduğu iddia edildi. Beşiktaşlı yıldızın, Fenerbahçenin milli oyuncusuna ikili mücadeleler sırasında sürekli küfürler savurduğu öne sürüldü. Riconun sonradan T.C. vatandaşlığı hakkı kazanıp, Mehmet Aurelio ismini alan Sarı-Lacivertli yıldıza yönelik Kara Türk köpeği ile Maymun suratlı O.Ç. şeklinde ağır ifadeler kullandığı ve bu sözlerin yaşanan olayların fitilini ateşlediği kaydedildi.

Brezilya usulü çözerim
Soyunma odasında Aurelionun çok sinirli olduğunu fark eden Fenerbahçeli yöneticilerin, yıldız oyuncuyu sakinleştirmek istedikleri belirtildi. Ancak Aurelionun, Siz bu işe karışmayın. Ben bunu Brezilya usulü çözeceğim. Bu olayın Beşiktaş ve Fenerbahçe camiası ile ilgisi yok, tamamen kişisel diye konuştuğu, kendisini sakinleştirmek isteyen Tuncayla da atıştığı ve Kimse bu işe karışmasın. Bu benim sorunum diyerek kendisini terslediği iddia edildi. Ricardinhonun kavgada tişörtünün yırtıldığı ifade edildi.

Kaynak: <!-- m --><a class="postlink" href="http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Fenerbahce/HaberDetay.aspx?hId=438574">http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/ ... hId=438574</a><!-- m -->

maşallah üste çıkma çabalarını bırak bütün ülkeyi gaza getirme çabasından başka birşey değil

ha bu kadar da değil, üstüne bir de kulübün açıklaması var, aziz yıldırımla konuşan uçan tekmeci şahısı tanımıyorlarmış..
aziz yıldırımda zaten düz insan öyle her isteyen yanına sokulup bir şey söyleyebiliyor o otoparkta ücretsiz umumi otopark

<!-- m --><a class="postlink" href="http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=17667">http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=17667</a><!-- m -->

--
neyse bu uzadıkça uzar
maç boyu sık sık söylenen tezahuratla bitirelim
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=ceHpLJUCKuI">http://www.youtube.com/watch?v=ceHpLJUCKuI</a><!-- m -->
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:15 PM

sonra azize yıldıvım bana küfür ediyorlar , samiyene inönüye gitmem diyor.hakediyorsun arkadaş.ligdende çekilsinler , iyi bir iş yapmış olurlar.ama bu sözleri çok duyduk ,bjk'nin galibiyetine gölge düşürme operasyonu.geçen senede istifa edip bizim şampiyonluğumuza gölge düşürmüşlerdi.
adamlar hep haklı , onlarda daha doğru konuşan yok.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:19 PM

hep üste çıkmaya çalışıyorlar, bahanenizi yiyim ezikler ya.ayıp ya.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 07:33 PM

zamanında bizim şampiyonluğu aldılar resmen elimizden..
11 puan öndeyken
neler neler yapıldı o sene ozaman çıkıpta bi fenerli laf etmedi hiç..
şimdi onlara yapılan bişide yok herkese yapılan hatalar onlarada yapılıyo yani
ne zannediyolar kendilerini devamlı devamlı hakem ler rakipler şunlar bunlar
ulan bikerede takıma laf et takım süper oynayıp 35 goller kaçırıpta hakemin verdiği kararlar yüzündenmi yeniliyosun...
ziko diye bi herifi getirmişsin ona laf et...
ama yok onun bunun başarısını gölgele anca.. kendin hiç bi yarrak yeme..
roberto karlos gelicekmiş o gelcekmiş bu gelcekmiş adam olamadıktan sonra fener bi sikimi yiyemes..
ligden çekilmesini istemem ama böyle yapacakalrsa siktirsinler yani...
bikerede çıkıp demiyolar evet biz kötü oynadık hocamız hatalı takım kurdu şunu yaptı bunu yaptı yenildik....
bikere bunu deseler belki herşey daha farklı olucak...
maçta beşiktaşlı futbolculara neler yapıldı?
sahaya neler adıldı?
edilmeyen küfür kaldımı?
yok işte
bakalım ne ceza alacakalr
bi avrupa maçında olsa bu şeyler feneri avrupa kupalarından men ederlerdi kimbilir kaç yıl...
bakalım ne ceza alıcaklar...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 08:35 PM

ha bi de günlerdir ağızlarından düşmeyen baki konusu var

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=LcDTd-uJC3k">http://www.youtube.com/watch?v=LcDTd-uJC3k</a><!-- m -->

kapakların üzerinde yorumsuz yazıyor
Alıntı Yaparak Cevapla
04-28-2007, 11:28 PM

ezikler ligden çekilicekmiş..aman diyim onlar olmazsa balonu elinden alınmış bir çocuk gibi oluruz...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 01:12 AM

fenerlilere emzik ve biberonlarimi yolluyorum
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 02:16 PM

galibiyetten oturu tebrikler.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 04:35 PM

ulan sanki bjk sütten çıkmış ak kaşık. yapmayın abi. o salak hakemin maç içinde verdiği kararlar... o aptal baki'nin hareketleri. sonra Fenerbahçe ezikmiş kompleksliymiş... yazıp durulur böle forumlarda saatlerce, sonra fener şampiyon olur... hadi eyvallah
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 04:53 PM

tarafsız olun lan saygılı olun lan ayıp

pis hasan
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 04:57 PM

al işte sivası hakemle yendiler adamların penaltısıyla golü verilmedi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 06:09 PM

fener şampiyon olur evet ama oynayarak değil.. onu söylüyorlar işte..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 06:50 PM

KKRamone Yazılan:ulan sanki bjk sütten çıkmış ak kaşık. yapmayın abi. o salak hakemin maç içinde verdiği kararlar... o aptal baki'nin hareketleri. sonra Fenerbahçe ezikmiş kompleksliymiş... yazıp durulur böle forumlarda saatlerce, sonra fener şampiyon olur... hadi eyvallah

bizim öyle bir iddamız oldu mu?

fenerin önetim tarzını eleştiriyoruz. kendi başarısızlıklarını başkalarına mal etmekten başka yaptıkları bişey yok.türkiyeyi geçtim.şampiyonlar ligine kalamadınız. uefadan elendiniz. bunalrın suçlusu kim? werieln vaatleri yerine getiremeuyen sezon başı bol keseden atıp tutan yönetim mi yoksa dış güçler mi? bi kere de kabul edin be kardeşim. sorun burda
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 08:07 PM

evet aslında haklısın Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 08:27 PM

KKRamone Yazılan:ulan sanki bjk sütten çıkmış ak kaşık. yapmayın abi. o salak hakemin maç içinde verdiği kararlar... o aptal baki'nin hareketleri. sonra Fenerbahçe ezikmiş kompleksliymiş... yazıp durulur böle forumlarda saatlerce, sonra fener şampiyon olur... hadi eyvallah

hakem her iki tarafın aleyhine de haksız kararlar verdi.
bakiye neye güvenerek "aptal" diyorsun, ki kuvvetli muhtemel senden zekidir bu tür bir yorum yazabildiğine göre..
ki zaten dikkatli bakarsan olay fenerbahçenin ota bokta itiraz etme durumu başka birşey değil..
sonra fener biraz zor şampiyon olacak denizli maçı 2-2 bitti
ge-li-yor-uz!

hadi eyvallah
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 08:58 PM

her defasında yazıyorum bu tür konulara veya siyasi konulara, sonra sizin gibi cevaplar gelince de niye yazıyorsun buraya diye kendime kızıyorum. dikkat edin bu yıl fenerbahçe yönetiminin geçen seneye göre gıkı çıkmıyor. geçen sene abartmışlardı evet. zaten şampiyonluk da bu stres, sinir yüzünden gitti. şöyle düşünün bir takım var, Türkiye'deki tüm takımlardan tesis, para, stat, oyuncu, vs olarak üstün ve böyle olursa "o takım ve diğerleri" diye bir şey çıkar. diğerleri o takımın güçlü olmasını ister mi? istemez. milyonlarca haksızlık oluyor fenerbahçe'ye ama geçen seneki gibi abartmıyor yönetim. ama son bjk maçı buna noktayı koydu. hakem son şampiyonluğu kaybettiğimiz denizli-fenerbahçe maçındaki hakem. saçma sapan biri.

sana gelince flagg, saol, muhtemelen baki'den daha aptalım, sen öyle diyorsan öyledir. baki tuncay'ın canını çıkardı maçta saçma sapan faullerle. her fenerbahçe maçını seyrederim ve hiç bir zaman tuncay, aurello veya tümer'in sinirlendiğini görmedim, sessiz sakin insanlar. demek ki birşeyler oldu sahada. ha diyeceksiniz uğur'un yaptığı neydi, e insaf onlar da insan hakemin kararlarından dolayı sapıttı o da.

hakem hiç de her iki taraf için haksız kararlar vermedi. bir kere maçı elinde tutamadı. maç 130 dakka sürse heralde kapalı otoparkta çıkan kavga sahada olacaktı. fenerbahçe ota boka itiraz ediyormuş. neden itiraz ediyor? can sıkıntısından mı?

bjk başkanına bir sürü küfür edilmiş, aziz başkan susun susun demekten maç seyredemedi.

evet maç 2-2 bitti, hayırlısı olsun. haftaya düğüm çözülür. heyecanla bekliyorum olacakları...

saygılar...
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 09:20 PM

son noktayı nasıl koydular? otoparkta oyuncu döverek mi ve naklen yayın kablolarını keserek mi?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-29-2007, 10:35 PM

bende yeni öğrendim yayın arabası içeri alınmamış.böyle durumlarda mevcut klubün 3 puanı silinirmiş..eee fenerbahçede nerde o göz..saat4 gibi araba alınmış ama bu yetmemiş tabi yayın sırasında kablolar kesilmiş tek kameradan devam etmiş maç..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-30-2007, 02:24 AM

tek kamera değil, 2 kamera ve yer kamerası, açıkcası hiç de hoş değildi öyle maç seyretmek...
Alıntı Yaparak Cevapla
04-30-2007, 10:29 AM

yönetiminiz yaptığı zekasız transfer politikasını örtbas etmek için yaptığı manevralarla kandırıyor sizi.

hesabı ulusoya soracağınıza azize yıldıvıma sorun.

ulusoy mu getirdi zikoyu?
ulusoy mu elendi kieve?
ulusoy mu yedi volkanın yediği golleri?
ulusoy mu elendi alkmara?
ulusoy mu kavgalı bilmem kaç klup başkanı ile?
ulusoy mu aldı davidi?
ulusoy muydu 2-0 da sahaya mal gibi bakıp oyuna müdahale etmeyen?
ulusoy mu soktu stada 60 döneri?

yok soramıyorsanız 50.000 emzik için kayıtlar başlamıştır.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-30-2007, 01:20 PM

yaa geçen sene fener şampiyonluğu kaybedince aziz istafa etti gündemi deiştirmek için ve deiştide gündem.. şimdide işte şimdiden başladılar gündemi deiştirmek için çabalamaya yok ligden çekilecez yok ordan yok burdan...
neden kabul etmiyosunuz abi başarısızsınız...
fener okadar gol pozizyonuna girdi maçta ve atılabilecek gollerdi hepside naaptı fener forvetleri dışarı attı atamadı bibok yiyemedi.. beşiktaş naaptı aldı çaktı ve yendik...
çıkıpta oyuncularımız kötü oynadı gol makinesi diye aldımız kezman bi yarrak yiyemedi dicenize yok hakem taraflı maç yönetti falan filan geçin bunları.. bikaç sene evvelsi bize yapılanları ne çabuk unuttunuz bize yapılan şey size yapılsa demek neler olurmuş...
bide uğur boral diyon oda insan el insaf diyosun ne yani her sinirlenen rakibine öle girsin ozaman el insaf oda insan ulan bunu bi avrupa maçında yapsaydı anasını sikerlerdi o futbolcunun insanlıı görürdü ozaman... halada çıkıp hakem tarflı yönetti diyebiliyonuz...
rakip takımın futbolcusunu çıkarken dövüyosunuz uçarak tekme atan kişi sonra gidiyo başkanınızla muhabbet ediyo nasuı iştir bu?
ondan sonra çıkın bizi sevmiyolar ulusoy istifa ulusoy istifa....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-30-2007, 02:08 PM

KKRamone Yazılan:her defasında yazıyorum bu tür konulara veya siyasi konulara, sonra sizin gibi cevaplar gelince de niye yazıyorsun buraya diye kendime kızıyorum. dikkat edin bu yıl fenerbahçe yönetiminin geçen seneye göre gıkı çıkmıyor. geçen sene abartmışlardı evet. zaten şampiyonluk da bu stres, sinir yüzünden gitti. şöyle düşünün bir takım var, Türkiye'deki tüm takımlardan tesis, para, stat, oyuncu, vs olarak üstün ve böyle olursa "o takım ve diğerleri" diye bir şey çıkar. diğerleri o takımın güçlü olmasını ister mi? istemez. milyonlarca haksızlık oluyor fenerbahçe'ye ama geçen seneki gibi abartmıyor yönetim. ama son bjk maçı buna noktayı koydu. hakem son şampiyonluğu kaybettiğimiz denizli-fenerbahçe maçındaki hakem. saçma sapan biri.

sana gelince flagg, saol, muhtemelen baki'den daha aptalım, sen öyle diyorsan öyledir. baki tuncay'ın canını çıkardı maçta saçma sapan faullerle. her fenerbahçe maçını seyrederim ve hiç bir zaman tuncay, aurello veya tümer'in sinirlendiğini görmedim, sessiz sakin insanlar. demek ki birşeyler oldu sahada. ha diyeceksiniz uğur'un yaptığı neydi, e insaf onlar da insan hakemin kararlarından dolayı sapıttı o da.

hakem hiç de her iki taraf için haksız kararlar vermedi. bir kere maçı elinde tutamadı. maç 130 dakka sürse heralde kapalı otoparkta çıkan kavga sahada olacaktı. fenerbahçe ota boka itiraz ediyormuş. neden itiraz ediyor? can sıkıntısından mı?

bjk başkanına bir sürü küfür edilmiş, aziz başkan susun susun demekten maç seyredemedi.

evet maç 2-2 bitti, hayırlısı olsun. haftaya düğüm çözülür. heyecanla bekliyorum olacakları...

saygılar...

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0">http://www.youtube.com/watch?v=UEqAX479fC0</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=LcDTd-uJC3k">http://www.youtube.com/watch?v=LcDTd-uJC3k</a><!-- m -->

bu iki videoyu izle, hala baki&hakem diyebiliyorsan, nedenleriyle açıklayabilirsen sevnirim.
Alıntı Yaparak Cevapla
04-30-2007, 05:04 PM

This video is no longer available due to a copyright claim by DIGITURK

şansına küs..
Alıntı Yaparak Cevapla
05-01-2007, 02:54 PM

koduk mu?..koduk..
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »