Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaykay alıcam !yardııım!
02-25-2007, 10:09 PM
kaykay alıcam !yardııım!
arkadaşlar kaykay almayı düşünüorum!!ama pek bi fikrim yok önerdiğiniz bi marka ve alabileceğim uygun biyer varsa lütfen yardımcı olun!!Ankara'da oturuorum buarada!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-25-2007, 10:17 PM

ankarada benim bildiğim pro birşey alcaksan sadece sportpoint var ama haftasonları meclise git kaykaycı gençlikten ucuza ikinci ele alırsın güzel birşey

ole dandirikten bişey istiosan 30milyona ülkealan pasajına gt derim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-25-2007, 10:21 PM

valla ilk kez alıcam kaykay o yüzden pek bilmiorum olayı!!sportpoint armada denilen mekanda galiba..pıff orası da pek bayıyo adamı..nese ülkealana bakarım olmadı..saol!!!WinkBig Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2007, 04:51 PM

evet armada'da hatta 3.katta olması gerek ama baya baya bi tuzludur ora.yani alttakımı 200 liraya çıkarırsın en az bide 100 liraya board alırsan ordan 300 liradan aşağıya çıkılmaz.en iyisi meclis parkına git orda satan birileri bulunur.ama ben en ucuzundan bişeyler isterim diyorsan izmir caddesinde spor malzmelerinin satıldığı pasajda (adını bilmiyorum) 20 liraya tam takım alırsın,hani öle sünnet çocuklarına hediye olarak getirilen tipten de değil fena sayılmaz ama trucklar bildiğin kütük gibi.hani daha profesyonel birşeyler istersen ilerde alırsın.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2007, 04:54 PM

hah theraphy? yazmış ya ülkealan pasajı ora.hatta oranın da ikinci katına çık,sorarsan gösterirler.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-02-2007, 08:32 PM

ankarada var mı bilmiyorum ama internetten almayı dene o kadarda pahalı diil nette ki bence alıcaksan foundation al deck olarak ama ilk defa alıyomussun ucuz bisiler al kırana kadar sonra devam edersen alırsın guzel bisiler...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-07-2007, 11:56 PM

sağoluuun Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2007, 10:18 PM

bırak kaykayı git gitar al daha iyiii
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-09-2007, 04:06 PM

bırak gitarı git vibratör al daha iyi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-29-2008, 05:05 PM
Re: kaykay alıcam !yardııım!
Ben sport pointten aldım 3 hafta önce 140 a yarı-pro bisey.. Su anda kırık bana 3 hafta dayandı moralim bozuldu gitcem ülküalan pasajından alcam simdi sana tavsiyem pahalı bisi alma örenmek icin dandik al kırınca gene dandik al ollie düzgün attıın zaman güzel bisey alırsın.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-29-2008, 07:00 PM
Newbie_skater Yazılan:Ben sport pointten aldım 3 hafta önce 140 a yarı-pro bisey.. Su anda kırık bana 3 hafta dayandı moralim bozuldu gitcem ülküalan pasajından alcam simdi sana tavsiyem pahalı bisi alma örenmek icin dandik al kırınca gene dandik al ollie düzgün attıın zaman güzel bisey alırsın.

geçmiş olsun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-29-2008, 07:51 PM
Sad saol
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-29-2008, 09:23 PM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.sporservis.com/pinfo.asp?pid=778&cid=257" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.sporservis.com/pinfo.asp?pid=778&cid=257</a><!-- m -->
buraya bak bu kaykaylar güzel bizim arkadaşlar bunlardan kullanıyo hareketleri falan rahat yaparsın (Newbie_skater senin için söylüyorum ha öbür arkadaş zaten almıştır mesajı ta 2007 de yazmış)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-29-2008, 09:33 PM
dead-punk-story Yazılan:http://www.sporservis.com/pinfo.asp?pid=778&cid=257
buraya bak bu kaykaylar güzel bizim arkadaşlar bunlardan kullanıyo hareketleri falan rahat yaparsın (Newbie_skater senin için söylüyorum ha öbür arkadaş zaten almıştır mesajı ta 2007 de yazmış)

süper la onlar!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-30-2008, 02:10 AM
lan her parça tek tek kırıldı mı ki? deck kırıldıysa git yeni deck al, uğraşma öyle kırtasiye kaykayıyla falan, 2 hafta sonra kırılır yine onlar. truckları değiştirmek gerekirse yeni truck alırsın. ya da tam tersi işte. ne eksiğin varsa onu al.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-10-2008, 10:53 PM
i feel like shit Yazılan:

süper la onlar!
linke tıklayıp yorumlara baktım ve sonuc
"28/03/2008 tarihinde kaykay SKB 810 aldım. ilk kullanımda tekerlegin kaykay tahtası ile bağlantı kısmı kırıldı. Yani ürünler resimde görüldüğü gibi değil.
09.04.2008 22:08:00 "
Ahmet KASAPOĞLU
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-11-2008, 04:04 PM
punk17 Yazılan:
i feel like shit Yazılan:

süper la onlar!
linke tıklayıp yorumlara baktım ve sonuc
"28/03/2008 tarihinde kaykay SKB 810 aldım. ilk kullanımda tekerlegin kaykay tahtası ile bağlantı kısmı kırıldı. Yani ürünler resimde görüldüğü gibi değil.
09.04.2008 22:08:00 "
Ahmet KASAPOĞLU

vay amına koyum olm en iyisi 2. el pro complate Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-02-2008, 12:49 AM
bende 2 tane board var.birini satabilirm.deck biras eskidi ama sağlam santa cruz (kevlar) ,ruckus trucklar(0 gibisinden),spitfire teker (eh işte),pig abec 7 rulman (iyidir)
işte böyle mesaj atarsanız görüşürüz.Komple produr
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi