guzel konserdi emegi gecen herkese tesekkurler.
lakin bir seyi acikliga kavusturalim,bilmeyen arkadaslarimiz da bilsinler konuyu.
konserde kps,well behaved,disko disko,dengesiz herifler,cemiyette pisiyorum gruplari sirasiyla calacakti.daha sonradan kymboo grubu da dahil oldu ve grup sayisi 6'ya cikti.konser baslayana kadar bu boyleydi.yani 9 aralik saat 15:30 civarina kadar. konser basladigi zaman kps kendi nedenlerinden dolayi cikamayacagini soyledi ve her grup bir asagi kaydi normal olarak.well behaved olarak biz de kendimizi,kendi baslangic suremiz olan 16:30-17:00 civarina hazirlamistik.fakat saat 16:00 gibi bizi aradilar ve kps'nin cikamayacagini soylediler.ustune bi de bar sahibinin konseri erken bitirecegini ilettiler.eski duruma gore konser 20:00-21:00 gibi bitecekti benim bildigime gore.son durumla beraber hem 1 saat azaldi konser suresi hem de gruplar asagi cekildi.dedigim gibi well behaved olarak biz daha gec bi saatte cikacagimizi bildigimiz icin acele etmedik.daha sonra gelen telefonla kosarak geldik ve sahneye cikip hemen basladik.parca arasi vermeden sanirim bi 5 parca caldik.bu da 25 dakika ediyor.oraya gelisimiz de 30 dakika surdugunden dolayi 30 dakikalik bi aksama oldu.bizden sonra dengesiz herifler ciktilar onlar da 30 dakika civari caldilar.diskodisko icin zaman kalmadi cemiyet cikti 1 saate yakin caldi (sanirim). konser esnasinda diskodiskonun cemiyetten sonra cikacagi geldi kulagima ama astarı yokmus demek ki.bi ara da kps'nin konser sonunda cikacagini duydum ama o da astarsizmis.
konuyu ozetledim.goruldugu gibi kasıtlı bi durum yok. kisi veya gruplarin da sorumlulugu yok.tek terslik kps'nin cikmamasi ve bar sahibinin konseri erkenden bitirmesi oldu.bunlar da gruplarin surelerini kisaltti ve sahneye cikis saatlerinde oynamaya neden oldu.
sahsen cok eglendim.kymboo'yu izleyemedim ama eminim iyi calmislardir.dengesizlerin de yarim saat calacagini bilmedigimden dolayi o esnada disarida olmamdan dolayi onlari da izleyemedim.ama soundchecklerini dinledim.(mistik bas'ın sesi guzel geliyordu bi dahakine artik

).sonrasinda cemiyeti dinledim.guzeldi.o monitorler ne kadar narinmis de iki tepisince hemen bozuluvermis

neyse
seyirci de iyiydi,gerci yas ortalamasi kucuktu ama benim icin bi sorun teskil etmiyor.gelen sayisi da yeterli duzeydeydi.
uzun suredir olmamisti boyle konser Ankara'da.
organizasyon icin Onursal ve Can'a tesekkur ederim,daha sonra da calan/calmayan butun gruplara.
saygilar..