Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 02 Aralık 2008 10:13

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 48 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 00:30 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dionysowski yazdı:
bar sahibi midir ne sikimse çıkıp "sahnenin önünü açın yoksa konser bitiririz bana giren çıkan yok nasolsa hebele hübele" dedi.çünkü zaten biz sevgili salaklar 10 milyon baymıştık.paranın karşılığı neydi; kısa grup performaslarıyla 30luk bira.diskodiskonun çıkmaması da ayrı bi fiyaskodur.

la sus iyice ÅŸiÅŸko olmuÅŸun zaten :)
well behaved geç geldiği için diskodiskoya az zaman kalıyordu kendileri cıkmak istemedi...

o adam da hakkaten epey titizdi...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 11:13 
General
 WWW  Profile bak

adam monitör konusunda haklıdır cemiyet gerçekten iyiydi, dengesizleri kaçırdım bilmiyorum da az çalacakları belliydi zaten yeni davulcu dolayısıyla

ama
dengesizpunk.oi yazdı:
well behaved geç geldiği için diskodiskoya az zaman kalıyordu kendileri cıkmak istemedi...

nası zaman kalmıyo ya saat 7de konser mi biter ?
bumudur yani açıklama ? oh ne âla ne âla
valla kusura bakmayın 10lira fiyat biçilen konserin işlemeyen yanlarının açıklaması bu kadar basit olmamalı
daha bikaç gün önce cemiyetin istanbulda hangi şartlarda çalmaya devam ettiğini okumadıkmı sırf seyirciye ayıp olmasın diye ?
well behaved geç gelmiş de...

En son Carburo de Calcio tarafından, 10 Aralık 2006 12:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 11:55 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Carburo de Calcio yazdı:
adam monitör konusunda haklıdır ama "10ytl götümüzde patladı" dememem için tek sebep cemiyetin gerçekten iyi olmasıydı, dengesizleri kaçırdım bilmiyorum da az çalacakları belliydi zaten yeni davulcu dolayısıyla

ama
dengesizpunk.oi yazdı:

nası zaman kalmıyo ya saat 7de konser mi biter ?
bumudur yani açıklama ? oh ne âla ne âla
valla kusura bakmayın 10lira fiyat biçilen konserin işlemeyen yanlarının açıklaması bu kadar basit olmamalı
daha bikaç gün önce cemiyetin istanbulda hangi şartlarda çalmaya devam ettiğini okumadıkmı sırf seyirciye ayıp olmasın diye ?
well behaved geç gelmiş de...

bar sahibi 7de biticek dedi biz uzattık 10milyon çok ise gelme arkadaşım
izmirde siktiriboktan yeni grupların konserleri 10milyon
buraya yapılan giderleri yazsam güzel olmaz o yüzden boşwer

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 11:59 
General
 WWW  Profile bak

ben sana konser niye 10 lira dedimmi
disko niye çıkmıyo çıkmıyosa gerekçesi nedir diyorum
bu kadar basit gerekçe olamaz olmamalı diyorum
sana da demiyorum aslında arızanın sorumlusu her kimse o söylesin, well behaved mi suçlu şimdi kesin bilelim yani nedir mevzu, bunu sormaya hakkım var dimi ?
barla 9'a kadar anlaşıldı da bar mı dedi 7'de bitecek diye ? yoksa direk 7'ye kadar mı anlaşıldı ? eğer öyle ise o saate 5 grup sığmayacağı bellidir mesela nebilim bidolu sebep var söyleyin yani nedir olay
tamam düzenlediniz ilgilendiniz ettiniz sağolun varolun da afişteki önemli bi grup çıkmadı bırak da sorayım yani neden diye
orada soruyosun ters cevap burada soruyosun ters cevap bu ne yahu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 13:26 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tamam özür dilerim barla 8e kadar anlaşılmıştı
sabah mekana gittiğimizde görevli kimse yoktu önceki gece in rock programından kalan pislikleri(öyle böyle deil 4 cm toz tabakası wardı heryer sigaraydı )
pisliği masaları topladık biraz tartışma oldu galiba mekan la ilgili biri gelmeyince zaten siz 7de bitirceksiniz dediler 7bucuğa cıkardık

well behaved bir karışıklık yüzünden biraz geç gelince program 30 -45 dakka gecikti
sonra disko diskoya 30-45 kalınca kendileri istemedi cemiyete sölediler onlar daha çok şarkı caldı bukadardı bildiğim kadarıyla

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 15:17 
HC-Shouter
 Profile bak

bize yani gruplara önce 7 sonra 7buçukta konser bitecek dendi peki dedik. well behaved bir yanlış anlamalar serisi yüzünden 30-40dakika kadar geç geldi anladığım kadarıyla işler orada aksamaya başladı. well behaved geç kaldığı için az çalmak zorunda kaldı dengesiz herifler yeni davulcu aldı zaten konserden önce çoğu yerde duyurdum 6 şarkı çalacaz diye ulaşmamış olabilir herkese. saat 7ye doğruda diskodisko bir takım iç anlaşmazlıklar yüzünden çıkamadığı için benimde haberim yoktu çıkmayacağımızdan. izlemek isteyen 4-5 arkadaşıma cemiyeti yarım saat izlemek için 10lira harcatmış oldum. kusura bakmasınlar öpüyorum onları. cemiyet aslanlar gibi çaldı 1saatten biraz daha fazla günün tek 10liranın hakkını veren grubu onlardı.
mekan güzeldi ben memnun kaldım. bende barda çalışsam ve bi grup insan aleti edevatı parçalasa bende kızardım. ayrıca sniff organiseyşına diyeceğim şuki 5 grupluk konsere hiç gerek yok. 3 grup ideal. ben zaten ilk baştada dengesizler-diskodisko-cemiyet diye tamam dedim konsere sonra afişleri görünce öğrendim 5 grup olduğunu. hatta ankara dışından 1 den çok grup getirmek mantıksızlık silsilesi olur ilerisi için söylüyorum. onun yerine 1 şehir dışı gruba parasını verip artarsa diğer ankaralı gruplarada para veya daha çok içki verirseniz herkes için daha motivasyonel ve eğlenceli olur. yoksa bi süre sonra sadece yeni kurulmuş rock grupları ile konser yapma durumu ortaya çıkar şu bi ara bizizde yapılan konserler gibi.
nys ben kimseye kızgın falanda deilim yazdıklarımda yanış anlaşılmasın. diskodisko olarak çalamadığımız içinde üzgünüm. organizasyonada teşekküler dengesiz herifler için eğlenceli güzel bi konserdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 15:33 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

eğlendirdiiniz için saolun.
gönül isterdi ki diskodiskoyu da dinleyelim eğlenelim..

bu arada arkadaşın accounttan yazıom kusra bakmasın arkadaş..

(oluÅŸ)

En son alpin tarafından, 11 Aralık 2006 12:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 17:36 
General
 WWW  Profile bak

e iyiymiş o zaman ortada çok açık net bi hıyarlık yokmuş oke,
o kadar aksaklık her konserde olur diyelim geçelim ne diyim
ben asıl mekanı merak etmiştim onlar mı sorun çıkardı diye, yokmuş iyi o zaman, monitör falan adamlar haklı tabi
teşekkürler emeği geçen herkese demek düşüyo artık bize

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Aralık 2006 19:07 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aman haaa bar sahipleri son derece anlayışlıydı adamlarda ne monitör
ne mikrofon kaldı...
zaten bizde dedik 6 şarkı en çok 7 tane çalacaz dengesizler olarak diye..
eren yeni katıldı dedik genelde memnun herkez bi iki kişi hayal kırıklıına uğramış az çaldık diye onuda bidaaaki konsere telafi edip gönül alırız..
yannız diskodiskomudur nedir bilemem ne sünepe grupmuş arkadaş...
grupmu weya kişimi bilemem ama zibidiler şarkıları dinlemek isterdim kulaklarımızın pası gitsin eğlenelim isterdim..
neyse canım artık ben sözümü aldım senden manhattan da çalacaksın umarım zibidiler flm diskodisko efendi

ÅŸifre:kekos
isteyenler için bunlarda var
http://www.myspace.com/dengesizherifler
http://www.purevolume.com/dengesizherifler

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2006 09:35 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

katıldığımız en güzel konserlerden biriydi....gelen herkese ve sesleri ayarlayan arkadaşa ilgisi ve sabrı için teşekkür ederiz...bi ara tribe girdik..acaba diskodisko bizim yüzümüzden mi çıkmıyo diye(biz çalarken sahne önünde olan monitör mikrofon tahribatı yüzünden sandık...) ama alakası yokmuş sanırım...keşke daha uygun şartlar olsaydı da dinleyebilseydik onları... biz de diskodisko fanları olarak üzüldük.......monitörsüz çalmanın tadı da bi ayrı oluyo bu arada :twisted:

Resim

En son downer tarafından, 11 Aralık 2006 10:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2006 10:00 
Doc Marten Skinhead
 WWW  Profile bak

Öncelikle bizi izlemeye gelen herkese,sniff org.a,konsere çıkan gruplara (well behaved,dengesiz herifler) ve çıkamayan disko disko'ya,kps ve can'a,seslere gerçekten özen gösteren tonemaister berkant'a,soundcheck'te yardımları için kerem'e,melek bara ve unuttuğumuz diğer herkese çok teşekkür ederiz!
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2006 12:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ne o ulan...özerkliğini mi ilan ettin... koordinasyon sıfır bizde allahıma kitabıma :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2006 16:10 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

oblivion yazdı:
Öncelikle bizi izlemeye gelen herkese,sniff org.a,konsere çıkan gruplara (well behaved,dengesiz herifler) ve çıkamayan disko disko'ya,kps ve can'a,seslere gerçekten özen gösteren tonemaister berkant'a,soundcheck'te yardımları için kerem'e,melek bara ve unuttuğumuz diğer herkese çok teşekkür ederiz!
En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle...

ben hem kendi adıma hem sniff org adına size teşekkür ederim
kırmayıp geldiğiniz için artık birdahaki konsere sahne önüne set çekeriz masalarla :D monitörler için

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Aralık 2006 16:22 
Doc Marten Skinhead
 WWW  Profile bak

downer yazdı:
ne o ulan...özerkliğini mi ilan ettin... koordinasyon sıfır bizde allahıma kitabıma :D

neblim yaf canla beraber yazdık bişilerde hakkatten sıfır koordinasyon rezillik diz boyu :oops: (yalan bunlar yalan ne utanıcam :twisted: ehik )

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 15:28 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

süper gonserdi..süper iskenderdi..süper insanlarsınız..

ps : bakınız hiç küfür yazmadım..anlayana ..eheueheh :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 16:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cok eglenceli konserdi gec gelmemıze ragmen cemıyetın son ıkı uc sarkısını dınledık kosturndukta en kısa zamanda tekrar gelın ama daha izbe bi mekan olsun kırılmadık elektronık techızat kalmadı :P

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 22:06 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Resim

En son dengesizpunk.oi tarafından, 12 Aralık 2006 22:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 22:20 
HC-Shouter
 Profile bak

can daha mal bi fotorafımızı bulamadınmı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 22:28 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

geliyor daha :)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 22:45 
General
 WWW  Profile bak

abori yamaha mı o? iddia mı tutturdun nedir
bide fotolar 2500x2000 yerine daha ufak bişe olursa hem yükleyene hem bakana kolaylık olur hani kirpiklere kadar görmeye lüzum yok .)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 22:48 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Carburo de Calcio yazdı:
abori yamaha mı o? iddia mı tutturdun nedir
bide fotolar 2500x2000 yerine daha ufak bişe olursa hem yükleyene hem bakana kolaylık olur hani kirpiklere kadar görmeye lüzum yok .)

artık birdahakine :)

birde alinin te oldugu fotoya bakarsanız bir adam var arkada o bütün konser fotoraf cekti o kimdir nedir nereye koyar fotorafları???gazete de dergide felan mı cıkcak bilen varsa bi zahmet

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Aralık 2006 23:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

guzel konserdi emegi gecen herkese tesekkurler.
lakin bir seyi acikliga kavusturalim,bilmeyen arkadaslarimiz da bilsinler konuyu.

konserde kps,well behaved,disko disko,dengesiz herifler,cemiyette pisiyorum gruplari sirasiyla calacakti.daha sonradan kymboo grubu da dahil oldu ve grup sayisi 6'ya cikti.konser baslayana kadar bu boyleydi.yani 9 aralik saat 15:30 civarina kadar. konser basladigi zaman kps kendi nedenlerinden dolayi cikamayacagini soyledi ve her grup bir asagi kaydi normal olarak.well behaved olarak biz de kendimizi,kendi baslangic suremiz olan 16:30-17:00 civarina hazirlamistik.fakat saat 16:00 gibi bizi aradilar ve kps'nin cikamayacagini soylediler.ustune bi de bar sahibinin konseri erken bitirecegini ilettiler.eski duruma gore konser 20:00-21:00 gibi bitecekti benim bildigime gore.son durumla beraber hem 1 saat azaldi konser suresi hem de gruplar asagi cekildi.dedigim gibi well behaved olarak biz daha gec bi saatte cikacagimizi bildigimiz icin acele etmedik.daha sonra gelen telefonla kosarak geldik ve sahneye cikip hemen basladik.parca arasi vermeden sanirim bi 5 parca caldik.bu da 25 dakika ediyor.oraya gelisimiz de 30 dakika surdugunden dolayi 30 dakikalik bi aksama oldu.bizden sonra dengesiz herifler ciktilar onlar da 30 dakika civari caldilar.diskodisko icin zaman kalmadi cemiyet cikti 1 saate yakin caldi (sanirim). konser esnasinda diskodiskonun cemiyetten sonra cikacagi geldi kulagima ama astarı yokmus demek ki.bi ara da kps'nin konser sonunda cikacagini duydum ama o da astarsizmis.

konuyu ozetledim.goruldugu gibi kasıtlı bi durum yok. kisi veya gruplarin da sorumlulugu yok.tek terslik kps'nin cikmamasi ve bar sahibinin konseri erkenden bitirmesi oldu.bunlar da gruplarin surelerini kisaltti ve sahneye cikis saatlerinde oynamaya neden oldu.

sahsen cok eglendim.kymboo'yu izleyemedim ama eminim iyi calmislardir.dengesizlerin de yarim saat calacagini bilmedigimden dolayi o esnada disarida olmamdan dolayi onlari da izleyemedim.ama soundchecklerini dinledim.(mistik bas'ın sesi guzel geliyordu bi dahakine artik :) ).sonrasinda cemiyeti dinledim.guzeldi.o monitorler ne kadar narinmis de iki tepisince hemen bozuluvermis :P neyse
seyirci de iyiydi,gerci yas ortalamasi kucuktu ama benim icin bi sorun teskil etmiyor.gelen sayisi da yeterli duzeydeydi.
uzun suredir olmamisti boyle konser Ankara'da.
organizasyon icin Onursal ve Can'a tesekkur ederim,daha sonra da calan/calmayan butun gruplara.

saygilar..

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Aralık 2006 19:27 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

konser hiçbi zaman 20-21 gibi bitmeyecekti. meleğin bütün afişlerinde cumartesi 20.30 şarap, 24.00 soul project yazar. dolayısıyla ortalığın toplanıp, diğer gruplar için normal programının hazırlanması gerekliliğinden 19.30da bitmesi mantıklıdır. herkes rakstarlık yapmayıp, saat 14.00da mekanda yerini alırsa herşey de aksamadan giderdi. ama bu kadar grubun olduğu konserlerde her zaman birileri böyle arıza yapar.

mekan işletmecisinin hiçbir sorumsuzluğu yok burada. monitör de narin bişeydir evet, kablosunu takıp ses vermek içindir, tekmelemek için değil. mikrofon da şarkı söylemek içindir. benim mekanım olsa bir günlük kar için böyle bir organizasyona girmeden önce 3 kere düşünürüm ve girmem.

neyse efenim, kusura bakmayın. cemiyet o kadar yoldan gelmiş bütün repertuarını çalsın dedik. ses sistemi yine çok kötüydü. aynı gece 1de meleğe geri döndüğümde olayın ne kadar temiz plak gibi çalınabileceğini gördüm. yazık. bi yandan da o hengamede 5 dakikada soundcheck parçalayıp çıkmak istemedim. neyse hepinize hayırlı işler..

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 48 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: