|
19 Mayıs Dinamit,Soygun,Düz Mantık,Rebel Troop @ OPUS BAR
|
|
05-16-2007, 01:02 PM
|
|||
|
|||
techie Yazılan:lan ahahahahahahahaha kolay gelsin sahnelerin rebel turpları ahaha noldu çıkaramadnz galiba? :wink: umarm bi gn adam olrsnz da sağa sola çamur atmaktansa adam gbi durmayı örenrsnz! bnm büyüğümsnz ama ... yok yani :wink: nse size cvap wererk sanırom ki prim yaptırıorum yda polemikle reklama griosunz nse umrm da değilsinz açıkca! ayrıca Düz Mantık emin olun hakkettiği için para konusu açılmıştır! zaten böle olyo nedense kedi- pis ciğer atasöznde olduu gbi! umarm bi gün uslup we çekemezlk sorununu kaldrrsınz ortadan teşekkr ederm! |
|||
|
05-16-2007, 01:10 PM
|
|||
|
|||
|
konuyu anlamadım bile ben siz ne diyonuz sayfalardır ben neyi çekemiyorum ahaha açıkla da anlayak bilader
|
|||
|
05-16-2007, 01:12 PM
|
|||
|
|||
|
açıklamaya gerek olduğunu düşünmüyorum anlayamadıysanz o sizin kapasite meseleniz kusura bakmayın!
|
|||
|
05-16-2007, 01:13 PM
|
|||
|
|||
|
asddsdfaghafgfajafgjgajhgjha peki canım konserinizde başarılar kolay gelsin gençlik bayramın kutlu ossuuuun
|
|||
|
05-16-2007, 02:00 PM
|
|||
|
|||
|
yav allahaşkına şu konser forumunda atraksiyonlardan arınalım.
bu ne be. ayrıca inancığım "konser iptal olmuş" diye söylentiler yayan yada kasıtlı olarak afişleri söken ibneler engellendikçe konserimiz boş geçmez merak etme. bu yeni konserler eskisi gibi olmuyor perşembe ayarlanıp cumartesi yapılmıyor bir reklam süresi tanınıyor. yaa yaa.bu arada düz mantık ve para kelimelerini kasıtlı olarak sıkça yan yana kullanmanın bir manası yok paragöz bir grup değiliz,ama bu demek olmuyorki sömürülmeyede göz yumuyoruz. bu yüzden bırakın allahınızı sevrseniz bu işleri efendim. neyse. az kaldı konsere. dimi. evet. |
|||
|
05-16-2007, 02:09 PM
|
|||
|
|||
|
kesin metalciler söküyordur
|
|||
|
05-16-2007, 03:59 PM
|
|||
|
|||
|
ya görkem uğraşma şununlaasenin söylediklerni anlaması için adamda biraz kapasite olması lazım ki biz inandan bahsediyoruzz :wink: ayrıca gel inan buyur gel bi meşrubatımızı iç buyur yani
|
|||
|
05-16-2007, 04:40 PM
|
|||
|
|||
|
bikaç gün kaldı evet evet.
düzmantıkın demosunu çok merak etmekteyim,canlı performanslarından şüphem yok,nasılsa opusu sallayacaklar o gün. onun dışında tüm gruplara başarılar. |
|||
|
05-16-2007, 04:44 PM
|
|||
|
|||
misssec. Yazılan:bikaç gün kaldı evet evet. inşallah bi aksilik olmaz da gelirsin(: beraber tüm kosneri izleriz heyatım(: güzel olucak gibi(: |
|||
|
05-16-2007, 05:18 PM
|
|||
|
|||
|
vay amk ne kadar salakça muhabbetler dönüyor.aynı şehrin gruplarının bir birine küstürülmesi düşmanlaştırılması arada bi kaç kişinin bi başkasına bok atması.gerizekalılıktan başka birşey olamaz.
konserdeki tüm gruplara başarılar
|
|||
|
05-16-2007, 05:20 PM
|
|||
|
|||
|
anladımki burda tartısma olmadan geçebilecek bi konser başlıgı yok
|
|||
|
05-16-2007, 07:02 PM
|
|||
|
|||
|
ulan ne eşeksiniz.gelin eğlenin işte ne demek bu grup kaç para şu grup kaç para.sanki izmirde 500520 tane punk grubu war konser veren arada deli gibi rekabet war.ayda yılda bi insanlar gelip eğlencek zaten yaz geldi artık konserde olmucak adam gibi.
inan'ın düzenlediği konserlerede gidiyorum gayet ben.çünkü az konser oluyo.biz bu konser olaylarına destek olcağımıza köstek olmaya çok alışmışız.alışmış kudurmuştan beterdir.(laflara bak haehaeha)neyse. dip not:o afişleri sökenleri gördüğüm yerde vurucam.ne terbiyesizler canım. |
|||
|
05-16-2007, 07:40 PM
|
|||
|
|||
e.pac Yazılan:ulan ne eşeksiniz.gelin eğlenin işte ne demek bu grup kaç para şu grup kaç para.sanki izmirde 500520 tane punk grubu war konser veren arada deli gibi rekabet war.ayda yılda bi insanlar gelip eğlencek zaten yaz geldi artık konserde olmucak adam gibi. büyük terbiyesizlik canım. |
|||
|
05-16-2007, 07:43 PM
|
|||
|
|||
|
konser daha olmadan büyük ses getirdi yav
miilet birbirne girdi gereksiz yere. hele bi konser olsun da sora herkes höheyt ne konserdi beaa die ses getirsin bi de vuuvv(: |
|||
|
05-16-2007, 08:21 PM
|
|||
|
|||
|
gergin bekleyiş devam ediyor cmrtesi olsun gari..
|
|||
|
05-16-2007, 09:25 PM
|
|||
|
|||
e.pac Yazılan:ulan ne eşeksiniz.gelin eğlenin işte ne demek bu grup kaç para şu grup kaç para.sanki izmirde 500520 tane punk grubu war konser veren arada deli gibi rekabet war.ayda yılda bi insanlar gelip eğlencek zaten yaz geldi artık konserde olmucak adam gibi. eşşek herifler |
|||
|
05-16-2007, 10:21 PM
|
|||
|
|||
|
geçen sene düşünülcekti bu konular asıl o dönem kafa göt patlatıldı sanki milyon dolar vurgun oluyor konserlerden nasıl bir mantıksa bir takım subjektif konser vurgunları planlandı en azından böyle bir duruma gelindi.. sonra edildi gereken laflar (dipnot: konserime laf atma amına kodumun salağı)... gene bakıldı dalga küreğe türk insanı neyse izmirde grup olayına soyunan da aynı insan gelende aynı insan yokolunsun madem aynı çemberde içilsin biralar tokuşturulsun anlık egolar
|
|||
|
05-16-2007, 11:07 PM
|
|||
|
|||
Smoke Yazılan:e.pac Yazılan:ulan ne eşeksiniz.gelin eğlenin işte ne demek bu grup kaç para şu grup kaç para.sanki izmirde 500520 tane punk grubu war konser veren arada deli gibi rekabet war.ayda yılda bi insanlar gelip eğlencek zaten yaz geldi artık konserde olmucak adam gibi. kesin metalcilerin terbiyesizliğidir bro.. |
|||
|
05-16-2007, 11:57 PM
|
|||
|
|||
techie Yazılan:geçen sene düşünülcekti bu konular asıl o dönem kafa göt patlatıldı sanki milyon dolar vurgun oluyor konserlerden nasıl bir mantıksa bir takım subjektif konser vurgunları planlandı en azından böyle bir duruma gelindi.. sonra edildi gereken laflar (dipnot: konserime laf atma amına kodumun salağı)... gene bakıldı dalga küreğe türk insanı neyse izmirde grup olayına soyunan da aynı insan gelende aynı insan yokolunsun madem aynı çemberde içilsin biralar tokuşturulsun anlık egolar inan hade kaybol git konser düzenle glen olur para kazanırsın nedn bu konser seni bu kadr ilgilendirdi anlamadım walla |
|||
|
05-17-2007, 09:30 AM
|
|||
|
|||
|
matkap kimdir?
|
|||
|
05-17-2007, 12:59 PM
|
|||
|
|||
|
konserden başka herşey konusulmuş ya :S az kaldı iki gun .. gidemeyenler adına resim video vb isteriz
|
|||
|
05-17-2007, 02:05 PM
|
|||
|
|||
|
abicim ayıp ya tamam yeter artık.
sorunlar özelden halledilsin. salak saçma konularda tartışma mesajları devam ederse silicem edicem. refah lazım: |
|||
|
05-17-2007, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
Anlasılan oki izmirin piyasasına olgun insanlar lazım.ama tamamı olgun olan böyle aradaki zamazingolardan degil.
konserdeki tüm gruplara başarılar. ayrıca düz mantıgında 2. demosu simdiden hayırlı ola. |
|||
|
05-18-2007, 08:37 AM
|
|||
|
|||
|
bebe bebe muaabbetler amına koyim.peh.
konser gruplarına ba$arılar. düz mantıgın 2.demosu şimdiden hayırlı ola. |
|||
|
05-18-2007, 02:02 PM
|
|||
|
|||
|
2.demoyu dinledim.. baya güzel lan..
|
|||
|
|

bu yeni konserler eskisi gibi olmuyor perşembe ayarlanıp cumartesi yapılmıyor bir reklam süresi tanınıyor. yaa yaa.