Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ollie Contest @ 23 Mayıs.. Gündoğdu Meydanı, İZMİR
05-16-2007, 02:31 PM
Ollie Contest @ 23 Mayıs.. Gündoğdu Meydanı, İZMİR
Arkadaşlar...
Twigy, Scratch olarak belediyenin katkılarıyla bir ollie yarışması düzenliyoruz. Yarışma 23 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00-18.00 arası Gündoğdu Meydanı'nda olacak. Aynı zamanda belediye tarafından ses sistemi kurulacak, müzik yayınımız olacak.
Az dahi kayıyorsanız katılmanızı öneririm. Kaymıyorsanız da biralarınızı kapıp ta izleyici olarak gelip katılmanızı bekliyoruz Smile.. Türkiye çapında yarışma dönmezken profesyonel birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve desteklemenizi bekliyoruz bunu.. Yarışma tarihine kadar Twigy'ye kaydınız ücretsiz yaptırabilirsiniz..
Ödül olarak ise, yarışmaya katılan HERKESE Twigy spordan indirim çeki verilecektir.. Dereceye girenlereyse daha yüksek sürpriz ödüller verilecektir...
Yarışma sonrası ise Cafe72'de after party düzenliyoruz.. Giriş ücretsizdir, yarışmaya katılan-katılmayan herkesin gelmesi serbesttir maksat kadeh tokuşturalım..

Kayan-kaymayan herkesi bekliyoruz...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 03:06 PM

orda olucam Smile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 07:51 PM

Orda OLUCAZ !!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 07:53 PM

izmir organizasyondan organizasyona koşuo la bu ara.. şu okul bi bitsin. allahım hele bi bitsin.. ehauehuSmile
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 10:24 PM

abi biraz çaresizlik görüyorum ben türkiye deki skate olaylarında artıkBig Grin ollie contest nedir yaBig GrinBig Grin millet skate parklarda deli gibi müsabakalar düzenlio..sakın iyi kaykaycı yok demeyin deli gibi kaykaycılar var..ama ollie contest olayı biraz komik bence..geçen youtube de etnies turkey skate challenge gibi bi yarışma izledim:Dyine izmirde..adamlar hafif zıplıo filan millet vouuuvvvv diye baırınıo alkışlar kopu filan..biraz silkinip kendine gelmesi laızm bence piyasanın...
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 10:51 PM

Yurtdışında düzenlenen ahım şahım yarışmalardan bir tanesi de Ollie Contest'tir, küçümsenecek birşey de değil.. Türkiye çapında hiçbir yarışma düzenlenmezken baştan sona iyi birşeyler yapıyoruz; yapmaya çalışmıyoruz... İyi kayan insanlar var, ama herkes iyi kayacak diye birşey de yok.. Etnies Game of Skate'te de büyük işler çıktı, hiç te küçümsenecek durumu yok Türkiye'de kaykayın, aksine yurtdışına göre çok şanslıyız, çünkü Türkiye'de bu endüstri yeni gelişiyor ve hepimiz bunun bir parçasıyız ve dünyanın dört bir yanındaki insanlardan daha şanslıyız pek çok konuda..
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 11:07 PM

iPunk Yazılan:abi biraz çaresizlik görüyorum ben türkiye deki skate olaylarında artıkBig Grin ollie contest nedir yaBig GrinBig Grin millet skate parklarda deli gibi müsabakalar düzenlio..sakın iyi kaykaycı yok demeyin deli gibi kaykaycılar var..ama ollie contest olayı biraz komik bence..geçen youtube de etnies turkey skate challenge gibi bi yarışma izledim:Dyine izmirde..adamlar hafif zıplıo filan millet vouuuvvvv diye baırınıo alkışlar kopu filan..biraz silkinip kendine gelmesi laızm bence piyasanın...

güzel kardeşim.madem adamlar hafif zıplıo vouuuuvvv die bağırıo millet alkış kopuo diosun.sen bu işi yemiş yutmuşun anlaşılan.o hareketlerin 1 ini yapıosan uçak biletin benden gel yarışmaya.neyse tr de yaşıoruz yapılcakların en iyisini yapmaya çalışıoruz.senin gibi insanlar küçümseyerek köstek olmadıkçada avrupa standardına çıkmaya kasıoruz.anladım şekerim.

haaa sen şimdi turkçe punk'ada laf edersin çaresizlik görürsün.sen yılarca ingilterede büyüyüp yol yordam öğrenmişin sevgili PUNK.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 11:10 PM

Yürü be... Aslansın, kaplansın! Big Grin
Alıntı Yaparak Cevapla
05-16-2007, 11:11 PM

ipek yazmadı bunları.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-17-2007, 06:06 PM

aslında haklısın yapılacakların en iyisi yapılmaya çalışılıyo ama yine de fazla çaresiz gözükmemeliyiz ya...ben ingilitere de büyümedim:)kaykay da kayamam pek ama sıkı takip ediyorum olayları ve teknik olarak biliyorum..ben küçümsemek de istemiyorum ama azıcık bile kaysanız gelin lütfen yalvarırz şeklindeki bi yarışmadan da türkiye deki skatein gelişmesini beklemeyin..adam gibi 5 kişi katılsa hem daha profesyonel işler olur hem de gerçek örnek olacak kişiler yetişir..herneyse yani sakin olun ama bana sinirlenmeyin:S
Alıntı Yaparak Cevapla
05-17-2007, 06:25 PM

:S:X:W:M:*:Q:C
Alıntı Yaparak Cevapla
05-17-2007, 11:56 PM

iPunk Yazılan:aslında haklısın yapılacakların en iyisi yapılmaya çalışılıyo ama yine de fazla çaresiz gözükmemeliyiz ya...ben ingilitere de büyümedim:)kaykay da kayamam pek ama sıkı takip ediyorum olayları ve teknik olarak biliyorum..ben küçümsemek de istemiyorum ama azıcık bile kaysanız gelin lütfen yalvarırz şeklindeki bi yarışmadan da türkiye deki skatein gelişmesini beklemeyin..adam gibi 5 kişi katılsa hem daha profesyonel işler olur hem de gerçek örnek olacak kişiler yetişir..herneyse yani sakin olun ama bana sinirlenmeyin:S

resmiyetten gayrı bir mesajdır..

ingiltere yağmurlu bir memlekettir, kayılamaz-kayan adam da çıkmaz-çıksa da takan olmaz...

burada eğlence anlayışımız için kolumuzu-bacağımızı kırıyoruz; balık tutmuyoruz.. jackass t-shirt ve klavye kombinasyonu ile yürümüyor bu gemi. o kadar kolay değil! amatör değil, profesyonel işler yapmaya çalışıyoruz, bunun küçümsenecek bir tarafı yok..
madem alakasızsın, o zaman forumdaki diğer bölümler ile alakalı yaz, bizim hedeflediğimiz kitle farklı... memlekette herkes mühendis, doktor olmak zorunda değil, memlekete amele de lazım.. herkes bildiği işle uğraşsın!

sevgiler, saygılar...
Alıntı Yaparak Cevapla
05-18-2007, 12:03 AM

Daha fazla bilgi için direk iletişim adresleri:

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.twigyspor.com">http://www.twigyspor.com</a><!-- w -->
<!-- e --><a href="mailto:suicidefact@hotmail.com">suicidefact@hotmail.com</a><!-- e -->
Alıntı Yaparak Cevapla
05-31-2007, 12:11 PM

suicide is fun Yazılan:... memlekette herkes mühendis, doktor olmak zorunda değil, memlekete amele de lazım.. herkes bildiği işle uğraşsın!...
Zuhaaa.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-31-2007, 05:10 PM

İpunk kardesim,

Uzulerek soyliyeyim senin dunyadan en ufak bir haberin yok kardesim. Skateinde s sini bile bilmiyorsun

O yarismanın ismi Es Game of Skatetir. Dunyanin en prestijli yarismalarında biridir. Ac youtubedan bak Dunyadaki bir cok pro kaykayci katilir. Zaten ilk cikartanda efsane kaykayci Eric Kostondur. Temel kaykay becerileri uzerine kurulmus bir yaristir.

İzmide seyretigim kadariylada format ayni sey. Yani ortada skate parl olmasina gerek yok. Sadece etrafi sinirliyan bir cizgi yeterli. Bu yarisma hemen hemen her ulkede yapiliyor ve birinciler genelde ameikadaki finale gidiyor. Yani cok buyuk bir yarisma. Senin kucumsedigin veya izmirdekilerin kicindan attigi bir yarisma degil. Ustelik yarismayi yapanda burdaki distributoru yanlis bilmiyorsam.

Ayrica ollie contest oyle biline bir yaris. Ayrica street skate de zaten park yok! parka gerek yok. Dunyanin en iyi takimi Emerica ayakakbilari takimini ben parkta gordugumu hatirlamiyorum. Surekli caddelerde ve dogal lanlarda kayarlar. Hatta turkiyeede geldiler, izmirdede kaydilar.
aha sanada linki

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.boardersinn.net/main/boardersinn_net/video/emericaweb.wmv">http://www.boardersinn.net/main/boarder ... icaweb.wmv</a><!-- m -->

Bak gordugun uzere gelisiyor kaykay turkiyede. Oyle bol keseden atma. Elestricegine biseyinde ucundan tut. Bi bok yapmadan elestirmek kolay
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-01-2007, 01:58 AM

arkadaşa katılıyorum.
tony hawk oyanayan kaykay biliyor
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi