|
roxy büzük günleri
|
|
05-19-2007, 11:00 PM
|
|||
|
|||
|
roxy büzük günleri
Roxy Müzik Günleri sonuçlandı
Genç yetenekleri müzikseverler ve sektörle buluşturan Tuborg Roxy Müzik Günleri, geleceğin müzisyenlerini seçti. Bu yıl 12.si düzenlenen eğlenceli maratonda birincilik ödülü verilmezken ikinciliği Pulera ve Felis paylaştı. Wade grubu ise üçüncü oldu. yukarıdaki yazı ilgili siteden alıntıdır. arkadaşlar birinci allah olmuş. ne mutlu bize... yaşasın elit sikişken müzik sektörü.. amım olsa amımla gülücem ama götüm olduğu için yanlızca götümle gülebiliyorum .. demek ki allah varmış |
|||
|
05-19-2007, 11:02 PM
|
|||
|
|||
|
nasıl birinci yokki? neyse olmasın zaten herkes aynı sırada olsun eşit olsunlar fakat bu onun olduguna yeterli bi kanıt degil
|
|||
|
05-19-2007, 11:13 PM
|
|||
|
|||
|
BAKTILAR DUMAN GİBİ PARA KAZANDIRCAK GRUP YOK, BİRİNCİLİĞİ VERMEDİLER ZARAR ETMESİNLER DİYE HERHALDE.
|
|||
|
05-20-2007, 04:26 PM
|
|||
|
|||
|
roxy'den dereceyle ayrılanlar hep albüm yapıyodu.bu iş böyleydi ve roxy'de şanına şan katıyordu.Ama 2004'ten beri roxy'de dereceye giren gruplardan album yapan yok.O yüzden bu sene roxy'nin yaptığı piyasada kesin tutacak leş türk rak sounda sahip 4-5 grup toplamak.Bide turk rock soundundan farklı tarzda müzik yapan en dandik,antin kuntin grupları bulup yarıştırmak(ki bu tür grupların hiç şansları yok)... 1. allah olmuş ne güzel.önce allahın adıyla..eyw.
|
|||
|
05-20-2007, 11:03 PM
|
|||
|
|||
|
böyle basit konularda bile bu yazılanları okuyunca politika konusundaki cehaletiniz çok normal geliyor...
2004 birincisi deja-vu, albümü var. sonraki sene gevendenin birinciliği var; onlar da albüm yaptı. neymiş; 2004ten sonra da albüm yapan var. ki bu dediğin diğer şeyleri de çürütüyor. antin kuntin gruplukta kimse gevendeyle yarışamaz. bu da roxy illa ki rockçu piyasa grup seçecek anlamına gelmiyor. gevende piyasa grup değil, para kazandıracak, popüler olacak grup hiç değil. zaten kazandırmıyoz, olmuyor da.. 2006 birincisi yeni harman.. onlar da yakında albümlerini çıkaracaklar. yani neymiş? albüm çıkıyor. albüm genelde biraz geç çıkıyor, çünkü yarışmaya katılan grubun, genelde bi cd'nin yarısını dolduracak şarkısı olmuyor. yani "bu yarışmaların esrarını çözdüm, ne dolaplar döndüğünü biliyorum" ayakları yapma çocuğum, kendini daha da küçültme... ondan sonracıma; downercim; eğer amınla gülmeyi çok istiyosan bi ameliyat ol o tarafınla gül. ama önce kendi kaydını oraya göndermemekle başlarsan ünlü olmasan da tutarlı olursun. öte yandan hakkını da teslim etmek lazım. nokya yarışmasında ilk 10a kalanları, gelin bi çalın televizyona da çıkarsınız.. diye çağırıyodu. hepsi de 2şer kere atlayıp istanbula tıpış tıpış gittiler. roxy bundan farklı olarak finale çağırdığı grupların yol parasını karşılıyor ve kalacak yer sağlıyor. üstelik bunu yapmasa da herkes koşa koşa gelicek roxynin finalinde sahne almaya. yarışma dediğin zaten uyduruk bişey.. ama gelmişim otelimde kalmışım açıkbüfe kavaltıda yediğim jambonlar ve aldığım yarrak başı ödülü de yanıma kar kaldı... ama yarışmanın arkasından küfretmek liselinin yapacağı iş.. bırakın ne halleri varsa görsünler. herkes işine baksa daha faydalı olacak. |
|||
|
05-21-2007, 12:20 AM
|
|||
|
|||
|
sanırım alınmışsın antin kuntin gruplar lafıma.evet haklısın sizin grup yani komik günleri pek tuttuğum söylenemez.dinlemem yani.çünkü başarılı olmadığınızı düşünüyorum bir reggea grubu olarak. benim kendi görüşüm tabi bu.ama bunu antin kuntin diyerek söylemem yanlış olmuş.gerçi bu lafı söylerken sizi düşünmemiştim ama laf ederken yere de bakmak lazım göğe de.Ayrıca siz derece alsaydınız helal derdim reggea türünde bir grup ödül aldı diye.roxy'de geçen sene ben de yarıştım kendi grubumla hehe o kadar da mathaf bişi değildi.bedava bira olayı güzeldi ama onlar da tuborg'du ve 33lüktü.Bak Gevende'yi de bilmiyodum album çıkarmışlar helal.ama sonuçta 2004'ten beri tek somut gösterilebilecek şey dejavu ve gevende.yarıştığın finalist grupların alışılmış leş türk rock olmadığını inkar edemezsin sanırım öyle değil mi kerem?Nokiasupersound en azından diğer müzik türlerine saygı gösteriyodu ve açık görüşlüydü.Roxy'nin bu seneki seçimini ve stratejisini hiç beğenmedim.Ben bunu eleştirdim sadece grubuna da bok atmadım.boşuna bekleme buraya kadar son dakka iğnelemesini yapmadım ve yapmıcam da.
herkes baksın dalgasına. |
|||
|
05-21-2007, 02:58 AM
|
|||
|
|||
|
sevmeyen katılmaz yarışmaya zorla deil sonuçta, yapabilen kendi çebasıyla yapsın albümünü. gevende mükemmel bi gruptur burda kimsenin eleştirmesini beklemem bile, albümde yaptı mis gibi oldu. bu sene 2.liği paylaşan pulera da gayet güzel bi gruptur. leş türk grubu falan da değildir o da iyi yerlere gelir eminim.. birilerine bok atmak kimseye bişey kazandırmaz..
|
|||
|
05-21-2007, 10:46 AM
|
|||
|
|||
|
ne alıncam olum töbe estafullah. antin kuntini üzerime bile alınmadım, direk gevende geldi aklıma. sadece dediklerin yanlış diyorum. saçma sapan analizler, çıkarımlar yapmışsın; hepsi de yanlış. hem bilgi hem de fikir olarak. yanlışların şöyle;
yarıştığım finalist grupların leş türk rock olmasının konuyla hiç alakası yok. ama zaten yanlış. pulera'yı bi açıp dinleyebilirsin. hiphopçu da vardı, funk-soul çalan flu vardı, ska çalan a due carmen vardı, reggae çalan neşeli milis vardı. yani neymiş? bütün finale kalanlar leş türk rock değilmiş. hele kazananlar hiç değil. 2004ten beri tek somut şey gevende ve dejavu demişin. evladım zaten 2004ten bu yadan toplam 3 sene geçti, 3 birinci var. 2si albümü yapmış, 3.cüsü de yapıyor. daha ne istiyosun? yanlış bir fikir öne sürüyorsun. yanlışlığı da kabak gibi ortada evladım çocuğum niye ısrar ediyorsun, 13 yaşında mısın? öte yandan son dakika iğnelemesi yapmamışın ama ilk dakkada batırmışın zaten. "reggae grubu olarak başarılı bulmuyorum" zaten en son istediğim şey "rege grubu" olarak "başarılı" olmaktır. burada grubun savunmasını yapmayacağım, diyeceğini o başlıkta dersin. "aman biz niye kaybettik" demedim; demiyorum da farkettiysen. ama senin dediklerin kaybedenin ağlaması gibi görünüyor.. "nasılsa böyle bi düzen var; o yüzden bizim kazanmamız zaten mümkün değildi" buna hiç gerek yok.. eğer böyle düşünüyosan, hiç katılmazsın, ama kaybettikten sonra böyle konuşmak olmaz. katılırken bilmiyordun da böyle olduğunu; bi anda kaybedince mi gözlerin açıldı? bu da tavır olarak yanlışın. ya adam gibi davran, katılma, ya da kaybedince bok atmaya başlama. bu konuyla ilgili atasözleri bile var. son olarak anarşit; gevende ve puleranın harika gruplar olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, zaten pulerayı da şimdi dinledim aynıymışlar, ulan enstrumanlar bile aynı. beste diye kaydettikleri şeylerden ben işbankasının önünde her gün 10 tane yapıyorum... töbe estafullah. |
|||
|
05-21-2007, 10:52 AM
|
|||
|
|||
|
gevende'nin taşağını yalayın siz. Bırakın şu at gözlüklerini de masaya artık. Müziğin yarışması olur mu? Yaparsan olur. Cannes var Oscar var bu niye olmasın. Yarışmanın saçma olduğunu düşünüyorsan katılmazsın. Başkaları katılır malı götürür bakarsın 30 yaşına gelmişsindir ama hala 50-60 kişiye konser verirsin. Bu işler biraz böyle. Hiç birşeye yaramasa adını duyurmaya yarar.
|
|||
|
05-21-2007, 12:10 PM
|
|||
|
|||
|
türkiyede herkesin grubu olduğunu düşünürsek yarışma işi çok saçma.
|
|||
|
05-21-2007, 12:23 PM
|
|||
|
|||
|
zaten kerem ve ekibide,, yarışmada şike var diye bilerek sonuncu olmuşlar
|
|||
|
05-21-2007, 04:15 PM
|
|||
|
|||
|
hangi atgözlüklerini bırakıoz ya? sevmiom kardeşim. orjinal bişey yaptıkları da yok. bi kalıp içinde aşağı yukarı gidip duruyorlar. üstelik diyecek lafları da yok. işte bu yüzden sevmiyorum at gözlüğü falan yok.
zaten bütün kriterlerin dışındayız, kalıpları yıkıyoruz saykodeliğiz diye ortaya çıktığın zaman bütün olası değerlendirmelerin de üzerine çıkmış olursun. dolayısıyla gevendeyi, pulerayı kötülemek kolay değil.. ama illa tartışacaksak, şarkılarını teker teker masaya yatırıp melodilerin ve düzenlemelerin ucuzluğunu ortaya sererim. şimdilik böyle bir zaman kaybına niyetim yok. fakat bu şarkılar şoparların "koftiden taksim atmak" dedikleri şeyi sulandırıp beste diye ortaya koymaktır. |
|||
|
05-21-2007, 04:26 PM
|
|||
|
|||
|
gevendeyi iki-üç ay evvel soulseek de birinin dosyasında görüp indirdim.. aynı günde çöp kutusuna salladım.. derece aldı ya da el-alem dinliyo-destekliyo diye hoşuna gitmeyen bir şeye ses çıkarmamak tutarsızlıktır
|
|||
|
05-21-2007, 08:39 PM
|
|||
|
|||
|
işte bu da yarışmaların saçmalığına bir örnek. benim için radiohead dünyanın en büyük grubu ama başkası için bu farklıdır. müzikte yarışma olmaz. ha belki ticari kaygıları olmayan bi yarışma olabilir roxy. bahsettiğiniz grupların bu yarışma vesilesiyle albüm yaptıklarını bilmiyodum fakat türkiyede bandrollü albüm yapmayı artık dinleyici kitlesi kaldırmıyo. bazı gruplar bunu bi amaç olarak görüyo ve kendilerinden çok şey kaybediyo.
|
|||
|
05-21-2007, 10:01 PM
|
|||
|
|||
|
müzikte yarışma o kadar da olmayacak iş değil. 300 tane başvuru yapılmış. bunlardan şarkılarının başı sonu olan, düzenlemeyi, enstruman çalmayı, kayıt yapmayı en iyi becermiş olan 16 tanesini seçip finale çağırıyorsun. sonra da canlı performansı en düzgün olanını birinci seçiyorsun. bunu da karışık bir jürinin oylarıyla yapıyorsun. ona da bir para ödülü veriyorsun, bu bir destek oluyor. birinci olana zorla albüm anlaşması da imzalatmıyorlar, ama o yönde gitmeye hevesli olmayan katılımcı da yoktur herhalde. ha bu arada katılan gruplar için de iyi bir tanıtım oluyor. birinci olup kendini olduğundan fazla sanan grubun kendi hıyarlığı, dereceye giremeyip hayata küsenin de kendi salaklığı. şimdi yarışma düzenlemekte hala ne kötülük gördüğünü söyleyiver gülüm??
|
|||
|
05-22-2007, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
roxy hakkindaki dedikodular 3 degil 5 degil, 10 degil 20 degil, hepsi mi atmasyon bunlarin? senelerdir hep bi dolaplarin döndügünü bilmeyen mi kaldi roxy'de? nokia supersound veya ayni turev yarismalar hakkinda neden bu tarz yorumlar yapilmiyo?
ates olmayan yerden de duman cikar evet ama cok nadiren cikar yani.. |
|||
|
05-23-2007, 12:31 PM
|
|||
|
|||
|
ne dedikodusu çocuğum ne dedikodusu? ne dönme dolabı ya? roxy'den önce yarışma mı vardı? nokia da 12.sini düzenlesin bak nooluyo, ne dedikodular çıkıyo... nerden çıkıyo dedikodular hay allah... orada katılan 300 grup var; bu demek ki 297 grup kaybetti bu yarışmayı. sence müzik yapan kim der ki; "evet bu kazanan çok iyi gruptu, bizden iyidiler, kesin hakettiler birinciliği, biz de kaybetymeyi hakettik!" cevabı alayım; KİMSE!!! onun yerine ne diyecekler; bu düzen böyle, bu sistem böyle; yok taraflı jüri, yok şike, yok hile... evet roxy'de bunları deme potansiyeline ve motivasyonuna sahip 297 grup var. 4 kişi ortalamadan 1000 kişi var. 12 seneyle çarp; roxy'de gururu kırılmış, canı sıkılmız 12.000 kişi eder. sen hala düşün bakalım acaba bu dedikodular nereden çıkıyor?
biraz aklınızı başınıza alın ya. GEVENDE gibi bi grubu çıkarmak roxy'e ne sağlayacak? adamlar ankarada konser yaptı; 100 kişi gelmedi. tuborg da sponsor; grubun giderlerini karşılıyor, azcık reklamı oluyor, para bile kazanmıyor. roxy ise; zaten haftasonu yapmış girişi 35 lira, bu 5 lira girişli ucuz organizasyon roxy'nin elitliğini düşürür bile. normalde 12 liradan bira satan mekanda 5 liraya tuborg satılıyor... neden böyle ucuz bir organizasyon yapsın? paraya mı ihtiyacı var? her hafta sonu 35 lirayı basan giriyor zaten mekan tıka basa doluyor.. eh işte biraz reklamı oluyor; 1-2 grup da biraz para ödülü alıyor.. noolmuş yani? |
|||
|
05-23-2007, 12:45 PM
|
|||
|
|||
|
ha bu arada; yarışmayı kazananın da önüne hemen albüm anlaşması uzatmıyolar. bikaç bin liralık bi para ödülü var. deja-vu electrip recordsdan, gevende ise baykuş recordstan albüm çıkardılar. yani roxy'nin anlaşmalı olduğu bir plak şirketi yok. zaten dediğim gibi bu iki grup da; para kazandırmıyorlar. esasen; 2004ten önceki durum daha da kötü. çünkü o zamanların birincileri; 2002; playground, 2003 pickpocket.. bunların hiçbir icraatları yok bildiğim kadarıyla... yani yarışma yarışma işte.. deve altında buzağı aramaya gerek yok. ama yarışmaysa; en düzgününü roxy düzenliyor derim.
ha ben niye katıldım? ganimeti toplayıp kaçarız belki dedik. kısmet değilmiş. albüm çıkarmayı ise benden çok annem istiyor. benim öyle bi niyetim yok. soundclick hepimize yeter de artar bile. |
|||
|
05-23-2007, 02:51 PM
|
|||
|
|||
|
oncelikle sana sunu soylemeliyim ki; sozunu ettigim dedikodular kaybeden degil, "kazanan" gruplarin agzindan geliyor (en azindan benim kulagima). daha da acik soyliyim mi?? "juriyi zaten taniyorduk bilmemnerden arkadaslarimiz" diyen grup var; ustelik ilk 3'e girenlerden biri. bahsettigim bu seneki gruplardan biri degil, hatta hangi sene ve hangi grup oldugunu da burada belirtmeyecegim, takdir edersin ki. demek istedigim bu herkesin kulagina kadar giden laflar "arkasi bos laflar" degil, "somut" kanitlari var,
pollyanna'ciligin alemi yok. ikinci olarak da "roxy'nin ne cikari var?" seklindeki soruna cevap veriyim: "roxy"nin veya "tuborg"un cikarindan veya herhangi bir "kurumsal" cikardan bahseden yok burda farkindaysan. "kurumsal" degil, "bireysel" cikarlar ekseninde donuyor bu cesit dolaplar yogunlukla. tanidik/manidik vs iliskileri ve baglantilari soz konusu. ha sen diyosan ki bana "sen komplo teorisi uretiyosun, bu ulkede her sey gibi bu yarisma da tikir tikir isler, herkes durust, herkes guvenilir, herkes prensipli, her kurum duzgun, kimse kimseyi kayirmaz" filan o zaman ben seni daha fazla cimdiklemiyim de uyanma bu fantazik ruyandan. |
|||
|
05-23-2007, 05:19 PM
|
|||
|
|||
|
ooo işte bi uyandırma gönüllüsü daha... beni uyandırmayın aklınızı alırım valla!
ula orda jüride 10 tane adam var. hepsinin bi oyu var. hangi birini tanıyosun? zaten onunu da tanıyosan, müzik dünyasında biraz bi yere gelmişindir zaten. gerizekalı bebeye bak ya; roksi düzgün yarışma dedik; "türkiye düzgün ülke"ye çevirdi. sikimdirik 3bin lira ödüllü yarışmada da komplo arayan anca dünyayı taksimden ibaret zanneden gerizekalılar arasından çıkar. sanki kazananı kral yapıp başımıza koyuyolar. vayy bee; adamlara torpil yapmışlar, 3bin lira ödül vermişler. sanki kazanan iflah oluyo, pop star oluyo... ulan adamların millete verdikleri yolparası+otel masrafları ödüllerden daha çok tutuyor. hay anuna koyum, sanki imeçe burası, "o grup jüriye bi kere vermiş" demeniz eksik... ha ayrıca; "bilmemkim böyle böyle dedi, herkesin kulağına gitmiş" demek somut kanıt demek değildir. özellikle bi bok beceremeyen pank gruplarında bütün suçu sisteme, piyasaya, patronlara bilmemnelere atma hevesi var. dolayısıyla kendinde eksiklik aramana gerek kalmıyor. ben de küçükken istesem her türlü piyasa müziği çok daha iyi çalabileceğimi, ama aykırı olduğum için kabul görmediğimi düşünürdüm. bu da içinde saklanmak için çok güzel bir kabuktur. sonra dur şu şarkıları bi daha geniş kitleye duyurayım dersen.. o zaman ya anlarsın ne bok olduğunu.. ya da ona buna atmaya devam edersin herşeyin suçunu.. müzik piyasası böyle.. dinleyici şöyle.. plak şirketleri şöyleböyle... ya bu deveyi güdersin; ya bu güdeyi deversin. ama çamura girmeden, pislenmeden hiçbişey yapamazsın. amık bebe, ben şimdi yatıyorum. sakın bi daha uyandırma beni. |
|||
|
05-23-2007, 09:12 PM
|
|||
|
|||
|
ya pardon da ben seninle niye tartisiyorum ki? yahu sen acık acık su beyin yapisinda bi insansin:
roxy veya baska herhangi bi zottirik yarismada "secilenler iyi gruptur, secilmeyenler kotu gruptur" u savunuyosun karsima gecmis utanmadan ya.. bastan ön-kosulsuz sekilde bunu kabul etmis bi insanla daha neyi tartisiyorum, hangi kısır zihniyeti delmeye calısıyorum ? "iyi gruba -kotu gruba bu herifler karar verir, bizler susup oturmaliyiz" diyosun bariz. saygi duyuyosun, guveniyosun filan hatta. butun bu plak sirketlerinin, juri'lerin, sunlarin, bunlarin kriterlerini kendime "esas" aliyorum diyosun , onlar severse grup iyidir, sevmezse kotudur. bunlarin icinde "yenilige kapali" olan "yobaz" olan "bagnaz" olan hic yoktur, en dogru degerlendirmeyi yapar bunlar her zaman. o zaman pop-star, zart-star, zurt-star'a da ayni sekilde inancin / guvencin olmali diye tahmin ediyorum, ne farki var yahu. daha da öteye vardırıp "iyi grup hakettigi degeri her zaman bulur"a getiriyosun olayi. ee o zaman herkes emeginin karsiligini aliyo filan oohh mis gibi toz pembe bi muzik piyasasinin icinde neyi tartisiyoruz ki? bu kadar kiyamet niye kopuyo ki orda burda? moronlar iste kotu muzik yapan zirlak gruplarin uydurmasi bunlar hep.. senelerce bi tarafini yirtip da, bu piyasadaki senin "tanri" olarak gordugun "muzigin iyisi"nden cok anlayan o sirketlerin, o patronlarin "bundan bi bok olmaz" diye burun kivirdiklari, 3 kurusluk deger bicmedikleri gruplar yillar sonra turkiye capinda ses getirip pesinden kosturtabiliyo bu adamlari, yobazliklari/ bagnazliklari ellerinde patliyo. ayrica "bebe" dedigin insan 25 yasinda bir de bunu belirtiyim parantez icinde. diger 8 yas alti kufurlerini ve laflarini da sinir sistemimi yormaya "deger" bulmadigim icin kaale almadigimi soylememe gerek yok heralde. |
|||
|
05-23-2007, 09:37 PM
|
|||
|
|||
|
ankaranın bebesi meşhurdur.
bak ya plak şirketini tanrım yaptı bebe. şu lafımdan oraya nasıl vardın onu bi açıkla: "albüm çıkarmayı ise benden çok annem istiyor. benim öyle bi niyetim yok. soundclick hepimize yeter de artar bile." burada demişim ki; albüm çıkarmak da, plak şirketleri de zerre kadar umurumda değil. yaparım, internetten satarım. ben zaten müzikten yeterince para kazanıyorum. kıçıma bandrol yapıştırmaya niyetim yok. anlaşılıyor mu? seçimlerde önyargı yok demedim. şike yok dedim. farkı anlayabiliyor musun, belli ki anlamıyosun, dediğini doğru çıkarmak için benim dediklerimi istediğin gibi çarpıtacaksın. roxy'nin seçtiği grup en iyi gruptur da demedim. şu ana kadarki bütün roxy kazananlarından da dereceye girenlerinden de zerre haz almadım. gevende ve pulera hakkında yazdıklarımdan; jürinin zevkine katılmadığımı anlamışsındır. fakat karar mekanizmaları bellidir, jüride taner öngör vardır, güven erkin erkal vardır. bu adamların en başta müziğe bakışları bellidir; beğenmiyorsan katılmazsın yarışmaya dedim. roxy'le ilgili yorumlarımın müzik piyasasıyla ilgisi yok. zaten roxyden müzik piyasası eleştrisini ancak dediğim gibi yalnız taksimde nefes alanlar çıkarırlar. roxy yarışması bütün çerçevesiyle birlikte türkiye müzik piyasasının yüzde birini bile oluşturmaz. oradan çıkıp müzik piyasası yorumunu 25 yaşına gelmiş, aklı başına gelmemiş bebeler yapar. şirketler melek değil. ama gruplar bir bok yapmıyorlar memlekette. serdar ortaçtan daha dinlenebilir bir alternatif albüm çıkmadı henüz. şimdi al bunları da çevir güzelce, istediğin gibi yorumla. maksat polemik olsun, forum gerizekalıya doysun. |
|||
|
05-23-2007, 10:05 PM
|
|||
|
|||
|
"şu lafımdan oraya nasıl vardın onu bi açıkla: "albüm çıkarmayı ise benden çok annem istiyor. benim öyle bi niyetim yok. soundclick hepimize yeter de artar bile."
birincisi ; senin grubunla veya album yapma hedefin olup olmamasiyla zerre kadar ilgilenmiyorum, annenin kurdugu hayaller de beni ilgilendirmiyo, umrumda da degil, konumuz da bu degil, mesajimdaki cikarimim da bununla uzaktan yakindan alaka tasimiyor. oraya nereden vardigimi soyliyim eger amnezi sorunu yasiyosan buyur : "ben de küçükken istesem her türlü piyasa müziği çok daha iyi çalabileceğimi, ama aykırı olduğum için kabul görmediğimi düşünürdüm. bu da içinde saklanmak için çok güzel bir kabuktur. sonra dur şu şarkıları bi daha geniş kitleye duyurayım dersen.. o zaman ya anlarsın ne bok olduğunu.. ya da ona buna atmaya devam edersin herşeyin suçunu.. müzik piyasası böyle.. dinleyici şöyle.. plak şirketleri şöyleböyle... " senin bu laflarindan vardim oraya caktin mi? daha fazla da uzatmiycam bunalttın beni resmen icim daraldi. sen smdi gene zincirleme sekilde devam edersin kendi grubundan ve album yapmaya ne kadar ihtiyacin olmadigindan dem vurarak. sunu soyliyim yorulma cunku hic merak etmiyorum, gercekten. |
|||
|
05-23-2007, 11:16 PM
|
|||
|
|||
|
her başlığıda sikmeyin be hocam
|
|||
|
05-24-2007, 09:45 PM
|
|||
|
|||
|
neresinden tutsam bilmem ki... başlığın adına bi bak sonra söyle; iskilir mi iskilmez mi?
daha uzatmayalım zaten. anlaşıldı ki; rokside şike varmış. |
|||
|
|