Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blink182
06-02-2007, 07:01 PM

darth frantic Yazılan:madem adamlar iyi çalıyor diye övünüyorsun, blink den çok daha iyi çalan abartısız milyon tane grup var git onları dinle. sen meseleyi anlamamışsın. neyse çok fazla tartışmaya gerek yok

abi cok komik bi yere cekmeye calısıosun.illa en iyi kim calıyosa onu mu dinlememiz lzm?
bnm orda demek istedigim;blink'in, sizin gibilerin 2 klip sarkısı görüp ''lan bunlar mtv bebesi'' diyerek ezemicek kadar 'iyi' müzik yapan bir grup oldugu.
bnce ilk olarak ''abi ben punk olayını cözdüm.mtv'ye cıkan kaka;andırgrand olan iidir,mtv'ye cıkana küfredeyim de bnm ii bir müzik zewkim war sansınlar'' triplerinden vazgecin.
blink 182 ole bikac senelik bi kac sarkılık bi grup deil 92de kurulup 04de dagılan bi grup,grupta calan herkes caldıkları aletlerin hakkını sonuna kdr weren tipler.demek istedigim dinlemiyo olabilirsin ama ona bok atmak-üstüne üstlük küfretmek?! sadece sizin 'cumartesi punki' oldugunuzu gösterio.
ha bi de şu war;bunu da bi arastr bakalım.the cure kac tane gruba bu ölcüde destek wermis;blinkin son albümüne bi bak bakalım;ya da robert smith'in katıldıgı blink konserlerine....warsa baska bi grup sole de biz de bilelim...
eet ayrıca blink bna göre en kral punk rock grubu;ve genel olarak da 90 sonrası punk grupları arasnda en basarılı olanlardan biri...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 07:08 PM

mtv bebesi diye ezemiyecek kadar iyi müzik yapan grup ne demek olum? ben mtv bebesi kötü müzik yapar yada mtv ye çıkan kötü müzisyendir yada iyi olsa bile kakadır demiyorum ki. mtv ye çıkan gruplar vardır ve mtv nin çıkarttığı gruplar vardır. arada ki farkı anlamaya çalış. zerre kadarda sikimde değil ayrıca nerden girdim bu tartışmaya bilmiyorum
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 07:19 PM

a7x Yazılan:
poseidon Yazılan:hakkaten yazık lan size;
müziğe bu derece emek weren insanlara ''küfretmek'' ne demek yaa?
siz hala ''kahretsin asiyim bakın küfredebiliyom oleyse warım'' triplerinde adamlrsnz heralde.
begenmiyosan bunu belirtirsn kimsede bisi demez;küfretmek ne yaa?
asi genclik bole punk oluyonz heralde?
bu arada o küfrettiginiz adamlardan biraz bahsedeyim;
travis barker-blink'in bateristi- 5 yasından beri bateri calıo,jazz egitimi almıs,2006 ve 2007 yılının en iyi punk bateristi secilmis biri.dream theater'in efsane bateristi mike portnoy'un sürekli övdüğü,en iyi genc baterist olarak gösterdiği biri.bi bakın bakalım;
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.drummerworld.com/drummers/Travis_Barker.html">http://www.drummerworld.com/drummers/Travis_Barker.html</a><!-- m -->
grubun bascısı mark hoppus adına dünyanın en iyi gitar firması ''fender'' gitar üretti.soleyin kac kisi tanıyonuz fender'in adına gitar ürettiği.
bu da o gitar
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.fender.com/products/show.php?op=3&partno=0138300">http://www.fender.com/products/show.php ... no=0138300</a><!-- m -->

a.q nedir bu sidik yarıştırma çabası yaaaa.insanlar beğendiğini çok sevdiğini hayran olduğunu söylemeye korkar oldular.hemen azına sıçıyolar.neden , çünkü onlar new school pop-punk mtv bebesi anasının amı ...
adamların çokta sikinde değil zaten kimin kötülediği falan .ama bari insanlar sevdiğini beğendiğini söyleyebilsin rahat rahat.
hüaaaaaa blink sevio haaaaa angut ,götünü yala olm sen onların ..

blink forever ..

bi müzik grubunu ezerek-küfrederek ''punk'' olunuyosa eet tebrikler;yukarda da belirttiğim gibi hayranız size,mükemmelsniz
birincisi bu üyeliği ben acmadım arkadaş actı o dinliyo. a7x hic dinlemedim metal gibin bişi yapıyolar heralde. chekiye söyledim değiştirirmisin diye değiştirmedi.
ikincisi-benimde o kadar param olsa banada vahiy yoluyla gitar gelir.
ücüncüsü-kim birinci oda var ona bakmak lazım
dörtüncüsü-mohikan yapmakla yok birileriyleriylen dalga gecmeklen bişi olmuyo sonunda hepsi aynı yerde sahneye cıkıyolar.

2. dedigine;abi heralde ordan anlamak zor oluyo heralde;mark hoppus istedigi icin fender onun adına gitar üretmedi;fender mark hoppus iyi bir basçı oldugu icin onun adına gitar üretti;zaten mark bu gitarı kullanmıo sanırım
3. dedigine;senin kafan iyi heralde,zaten birinci-1.-first olan travis barker.zaten bak diye attım o linki;2006 ve 2007 yılının en iyi punk bateristi travis barker.anladın mı şimdi.bak birinciye;
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.drummerworld.com/drummers/Travis_Barker.html">http://www.drummerworld.com/drummers/Travis_Barker.html</a><!-- m -->
sagda travis'in caldıgı grupların altında yazıo;ii oku bakalım
4. dedigine;mohikan sacla olmuyomus punklık;eet bi gruba mtv bebesi lafını yapıştırmakla oluyo snrm ''punklık''?
senin bu lafların artık '' ya bana ne;tamam adamlar süpermiş;benm hiç bişeyden haberim yoktu;iki şarkılarını dinledim tüm gün izledigim mtv'de.burda da artislik olsn die onlara mtv bebesi dedim''e döndü...
tamm anlıyorum seni,biz yanındayız ağlama artık
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 07:26 PM

darth frantic Yazılan:mtv bebesi diye ezemiyecek kadar iyi müzik yapan grup ne demek olum? ben mtv bebesi kötü müzik yapar yada mtv ye çıkan kötü müzisyendir yada iyi olsa bile kakadır demiyorum ki. mtv ye çıkan gruplar vardır ve mtv nin çıkarttığı gruplar vardır. arada ki farkı anlamaya çalış. zerre kadarda sikimde değil ayrıca nerden girdim bu tartışmaya bilmiyorum

ha o zaman şunu da diyeyim;mtv blink'i çıkarmadı,blink mtv'ye çıktı,blink de eskiden demo kayıtlar çıkaran kaliforniyalı andırgrand punk grubuydu..
adamlar bu kadar iyi olduğu için mtv'ye çıktı.
hocam o farkı ben yeteri kadr anlıyorum sende şunu anla;her punkrock dinleyen-icra eden 'velet' değildir;ezmeye çalışmanın sebebini de iice bi tekrr düşün derim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 09:10 PM

en iyi album 'dude ranch' bana kalırsa.
sonra cıkan albumlerin herbirinde bir iki parca dısında uzak geldi nedense.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 09:11 PM

poseidon Yazılan:adamlar bu kadar iyi olduğu için mtv'ye çıktı.

ahaha vay beee dicek bişi yok sana. mitoloji okicaına başka bişiler okuda başka şeyler ören emtiviboy
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 09:13 PM

poseidon Yazılan:
darth frantic Yazılan:mtv bebesi diye ezemiyecek kadar iyi müzik yapan grup ne demek olum? ben mtv bebesi kötü müzik yapar yada mtv ye çıkan kötü müzisyendir yada iyi olsa bile kakadır demiyorum ki. mtv ye çıkan gruplar vardır ve mtv nin çıkarttığı gruplar vardır. arada ki farkı anlamaya çalış. zerre kadarda sikimde değil ayrıca nerden girdim bu tartışmaya bilmiyorum

ha o zaman şunu da diyeyim;mtv blink'i çıkarmadı,blink mtv'ye çıktı,blink de eskiden demo kayıtlar çıkaran kaliforniyalı andırgrand punk grubuydu..
hocam o farkı ben yeteri kadr anlıyorum sende şunu anla;her punkrock dinleyen-icra eden 'velet' değildir;ezmeye çalışmanın sebebini de iice bi tekrr düşün derim
punkrock ne olaki hem blink punkrock mı yapıodu hem bide bilink eskiden bi punk grubumuydu Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 09:28 PM

Komünist Yazılan:
poseidon Yazılan:adamlar bu kadar iyi olduğu için mtv'ye çıktı.

ahaha vay beee dicek bişi yok sana. mitoloji okicaına başka bişiler okuda başka şeyler ören emtiviboy

yoldaş bırak bu mtv'ye hayır ayaklarını...
niye lafımı kesip kırkıp bi yerlerden birşey bulmaya çalışıyorsun?o lafı baştan bi oku bakam neye karşı yazılmış.
ha bir de cevap verebiliyorsan hepsine birden cevap wer..
yok ama sanmam.hocam sen ''blink'in amk'' triplerine dewam et;bu daha cok yakışıo sana.
ha bi de yeteri kadar şey okudm bn hala da okuyorum;hiç bişi bulamadn nikim mi kaldı?
yazık ln hakkaten
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 09:41 PM

oticenkovboy Yazılan:
poseidon Yazılan:

punkrock ne olaki hem blink punkrock mı yapıodu hem bide bilink eskiden bi punk grubumuydu Big Grin

''onceleri ing. rock'ina tepki olarak, amerikali amator rock gruplarinca ortaya cikmis, kisa surede patlama yapmis, ardindan new wave'in cikmasiyla biraz sonmus, donem donem parlayip sonen muzik turu..

normal yasamdan ve aslinda muzikten de sikilan, alisilmisin disinda seyler deneyip sergilemeyi amac edinen, detone olma kaygisi tasimayan, muzik yapmak icin olaganustu duzeyde bir yetenege de gereksinim duymayan genc guruhun katkilariyla faaliyetlerine hala devam etmektedir.. '' diye özetlenmiş punk rock.
eet blink 182 da punk rock grubuydu.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 11:08 PM

arkadaşım ilk sorum punk la punkrak aynı şeylermi ikincisi bilinke punk grubu dedin dediin şeyler birbirine tezat
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-02-2007, 11:11 PM

vay bee adamlara bak uff tapılası şeyler aman tanrım canın cehenneme dostum o yeahh ben pankım ben pank dinliyom hee ben bilink dinliyom ben pank oluyom
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 03:23 AM

ben farklı grup dinliyorum diger toplulugun anasını sikeyim düsüncesi nedir yaw

herkesin begendigi birsey iste guzel bencede blink182 bazı parcaları hosuma gider sekilcilige gerek yok sanırım.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 09:57 AM

a.q dinlediğim ilk punk grubu ben bu blink182 nin dammit parcası ile punk a başladım kim ne derse desin yeni nesil punk blink182 ark.
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 03:13 PM

senin iyi olmak dedigin şey populariteden başka birşey degil mtv o grubu güttüğü bir potansiyel koyun sürüsüne sahip oldugu için çıkarırki bugünkü duruma bakılırsa detone ola kaygısı gayet güdlen ki bana o vokal söylerken sesi teenager sesinden başka bişey çıkcak diye götü ucukluyodur ki detone olma kaygısı gütmeyen insan ne en iyi baterist gibi aptal saptal ödüllerle pohpohlanır nede bu durumda olur adamlarda popularite kaygısı oldugu sürece detone olma kaygısı sonuna kadar vardır neyse sikeyim ya ne bok yerseniz yeyin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 03:33 PM

haha harbiden lavuk sesim erkek sesi gibi çıkacak diye 3.5 atıyodu lan Big Grin ama baya bi 16 yaş havası veriyo sese helal olsun Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 03:34 PM

hay mantıınıza sokiim ya rofl
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 05:26 PM

rofl lol omg a.q. ne güzel böyle tepkiler verebiliyo olmak
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 05:46 PM

teşekkürler
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 09:32 PM

oticenkovboy Yazılan:arkadaşım ilk sorum punk la punkrak aynı şeylermi ikincisi bilinke punk grubu dedin dediin şeyler birbirine tezat

birinci soruna cewap; punkrock punkın bi alt türü.nsl emopunk,gothicpunk,anarcho punk,gypsy punk,folk punk,post punk,proto punk,steampunk ... vb gibi alt türler varsa;punkrock da punkın bir alt türü..
eet sizin tabirinizle 74-75'de çıkan old school punk gibi değiller;ve snrm sizde nezle yaratan asıl sorun bu.size göre biri punk yapmak istiyosa illa old school yapmak zorunda.
ama ne yazık bole deil bu işler;punk rock,''bence'' en başarılı türlerinden biri.
senin ona poppunk ya da new school fln demen bişeyi değiştirmiyo yani.
sonuç olarak eet blink,punkın bir alt türünü icra ettiği için bir punk grubu.snrm tezatlık fln yok bu işte..

ha bir de yediği ayarlardan başı dönen a7x nikli bir eleman war..
diyecek bişi bulamayınca bu sefer de yüksek sesle ağlamaya başlamış heralde.walla blink'i ciddi ciddi dinleyen hiç kimse 'aman tanrım hey dostum' triplerine girmez ama sen bole yapmaya dewam et yakışıyo sana
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 09:55 PM

vulgar Yazılan:senin iyi olmak dedigin şey populariteden başka birşey degil mtv o grubu güttüğü bir potansiyel koyun sürüsüne sahip oldugu için çıkarırki bugünkü duruma bakılırsa detone ola kaygısı gayet güdlen ki bana o vokal söylerken sesi teenager sesinden başka bişey çıkcak diye götü ucukluyodur ki detone olma kaygısı gütmeyen insan ne en iyi baterist gibi aptal saptal ödüllerle pohpohlanır nede bu durumda olur adamlarda popularite kaygısı oldugu sürece detone olma kaygısı sonuna kadar vardır neyse sikeyim ya ne bok yerseniz yeyin

hayır ne onların detone olma kaygısı vardı;ne de senin müzikten bi bok çaktığın war.ulan hakkaten en acınası durumda olan senmişsin bee.''en iyi punk bateristi gibi aptal bir ödül'' dedi yaa.adam buna da bi bok bulmaya çalışıyo yaa...eet abi bi sen biliyosun kimsenin bi sikimden çaktığı yok.binlerce baterist varken size göre ''sikik mtv bebesi'' olan grubun bateristine 2 sene üst üste yılın en iyi punk bateristi ödülü veriliyo.binlerce basçı varken fender grubun basçısı adına gitar üretiyo.evet pardon ya,önce sana sormaları lzmdı.Allah aşkına eline bi müzik aleti almışlığın varmı ki senin bunlara bok atıyosun?
şuna bakın bi ''üstün müzik adamları'';

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=WxAZP13Z8n4">http://www.youtube.com/watch?v=WxAZP13Z8n4</a><!-- m -->

plus 44,turneye çıkmadan önce travis'in kolu kırılıyor,kırıkta ödem oluşuyo,bırak bateri çalmayı kolunu bile kullanması tehlikede olmasına rağmen turneyi iptal etmiyo.bu video'da turneye çıkmadan önceki çıktıkları
son televizyon programından.bak bakalım travis nabıyo orda?eet yanlış görmedin tek koluyla çalıo.bole bişeyi daha önce gördüysen;taptığın grupların birinin bateristi bole bişey yapabiliyosa sole de bilelim.
herşeyi geçtim ulan sen kimsin ki ''mike portnoy''un en beğendiği genç baterist olarak gösterdiği birine bok atıyosun?ha 'ben lars ulrich'im' diyosan taam ben hatalıyım sen haklısın.yok değilse git kafanı duwara wur,işte snrm senin anladığın müzik senin anladığın punk o...
eet bay büyük müzik adamı;bi de şuna bi cewap bekliyorum;the cure'un blink'ten başka bu ölçüde destek verdiği bir grup var mı?ya da cure solisti robert smith'in hiç başka grubun konserine çıktığını duydun mu sen?ha pardon doğru cure ne ki,bunlar da kesmez senin 'müzik deha'nı...
eet doğru biz koyun sürüsüyüz hocam;seni dinlemedik nsl bi hatadır bu yaa,keşke ilk seni dinleyip hiç dinlemeseydik blink'i fln.sen çözmüşsün olayı yaw.herşey para tuzağı biz de sistemin çarkı olmuşuz...
kahretsin,affet bizi
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-03-2007, 09:59 PM

darth frantic Yazılan:haha harbiden lavuk sesim erkek sesi gibi çıkacak diye 3.5 atıyodu lan Big Grin ama baya bi 16 yaş havası veriyo sese helal olsun Big Grin

bunun meali aynen şöyle;
'poseidon'dan yediğim ayar karşısında hiç bir laf bulamadım,ezildim içimde kaldı ama başka bişi demeye de korktum;bari başka birini destekliyeyim de iice ezildiğimi düşünmesinler.hem o da bana destek olur.of bee yırttm lan heralde'

sen ağlama dayanamam
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-04-2007, 06:12 PM

poseidon süpersin lan..tam yazmak istediklerimi yazmışsın abi ya..bayadır yazıcam ama hep sınav vardı..neyse sen halletmişsin..ama süper ultra mega pank kardeşlerimiz şimdi mohawk saçları ve old school postallarıyla seni yere sereceklerdir..kolay gelsin devamSmile
Alıntı Yaparak Cevapla
06-04-2007, 06:41 PM

iPunk Yazılan:poseidon süpersin lan..tam yazmak istediklerimi yazmışsın abi ya..bayadır yazıcam ama hep sınav vardı..neyse sen halletmişsin..ama süper ultra mega pank kardeşlerimiz şimdi mohawk saçları ve old school postallarıyla seni yere sereceklerdir..kolay gelsin devamSmile
senin hangi tarafta olduun belli zaten. grubnuzun adıda fink 101, bende bi grup kurcam sonra sonuna bi numara eklicem sonra çok pank olcam ahahahah
Alıntı Yaparak Cevapla
06-04-2007, 06:43 PM

poseidon Yazılan:
darth frantic Yazılan:haha harbiden lavuk sesim erkek sesi gibi çıkacak diye 3.5 atıyodu lan Big Grin ama baya bi 16 yaş havası veriyo sese helal olsun Big Grin

bunun meali aynen şöyle;
'poseidon'dan yediğim ayar karşısında hiç bir laf bulamadım,ezildim içimde kaldı ama başka bişi demeye de korktum;bari başka birini destekliyeyim de iice ezildiğimi düşünmesinler.hem o da bana destek olur.of bee yırttm lan heralde'

sen ağlama dayanamam

yarak kafalı senden ne ayar yiyecem ben. 3 tane orospu çocuğu senin gibi gerizekalılar yüzünden limuzin koleksiyonu yapıyor ben sana bunu hatırlatmaya çalışıyorum sen bana kalburüstü davulcusu hariç hiç bir olayı olmayan gerzek bir pop grubunu savunuyosun ısrarla. amınakodumun bebesi siktir git adamı sinirlendirmeyin ya
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-04-2007, 08:02 PM

senin amınakoyiyim ben ya gitmiş nediyo bana bukadarda olmaz olum sen monitörü terstenmi okuyosun? bana bikere daha darkafalı sikkolarla bişiy konuşulup tartışılmıycağını hatırlattın harbiden saol kendime geldim sikerim böyle konuşmayı yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmamak gerçekten çok daha iyi enazından bukadar sinir etmez insanı amınakoyiim lan gidin ne sikim yerseniz yiyin kimin götünü koklarsanız koklayın ama şunu söylemeden geçemiycem hayatımda müzik yarışması ve en iyi müzisyen kadar saçma şeyleri pek az duydum bukadar göreceli bişey olurmu be olur tabi güzellik yarışması yapan zihniyet her boku yapar sizin gibi amık pelte beyinleride peşinden sürükler
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişimTurkpunkYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS Beslemesi