|
NELER OLDUGUNUN FARKINDAMIYIZ?
|
|
06-01-2007, 05:25 PM
|
|||
|
|||
|
hayır daha büyük sorunları var insanlıgın et yemeyin dusuncesı cok daha lüks kacıyor.
daha aclıktan ölen insanlar var sen bunlara care bulamıyorsun ama insanlara et yemeyin diyip dusuncesiz davranabiliyorsun. cidden sorumsuz oldugunu dusunuyorum ama senin tercihin ben birsey diyemem,et yiyenlerede senin bisey dememen gerektigi gibi. |
|||
|
06-01-2007, 06:32 PM
|
|||
|
|||
|
neden et yerine ot yada meyve yada sebze vb yiyim ki ayrıca bitkileri hayvanlardan ayıran fark hayvannların içgüdüsel olarak yaptığı hareketler yoksa onlarda bitkiler gibi dünyaya geliyor gelişiyor büyüyor ölüyor tmm onlara tecavüz etmemeliyiz acı çektirerek öldürmemeliyiz işkence yapmamalıyız fakat bunu bu kadar abartmak anlamsız insanın gelişimi için et gereklidir bunu bu kadar abartıyorsanız otlarada bu kadar değer verin onlarıda yemiyelim bitki hayvan hiçbirşey yenmesin
|
|||
|
06-01-2007, 08:42 PM
|
|||
|
|||
|
neyse bırak onu bunuda gavur yapıyor bea abiii
G-stringin ipsizi: C-string En seksi iç çamaşırı olarak bilinen G-stringler, tahtını C-stringe kaptırdı. Şekli C harfine benzediği için bu isim verilen yeni moda iç çamaşırları, yandan iplerle bağlı değil. Sadece ön tarafa yapıştırılan külot arkadan sabit tellerle de tutturuluyor. C-stringler, mayoyla da kullanılabiliyor ve güneşlenirken g-stringler gibi ip izlerine sebep olmuyor. Yeni icat, kıyafetlerden iç çamaşırı görünmesini de engelliyor. Ürün, İngiliz online alışveriş sitesi lovehoney.co.ukde satılıyor, fiyatı 15 sterlin... ![]() <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=79212,8">http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=79212,8</a><!-- m --> et yedikçe kafamızzz basıyor bunları yapıyoruzzz iştee :twisted: |
|||
|
06-01-2007, 08:47 PM
|
|||
|
|||
|
iste insan böyle bisey yapmamalı yaa benimkide can yuh be auahua
|
|||
|
06-02-2007, 10:14 AM
|
|||
|
|||
Onnnnaaa Yazılan:hayır daha büyük sorunları var insanlıgın et yemeyin dusuncesı cok daha lüks kacıyor. böyle mal bi zihniyet görmedim lan.... yavrum sen bu 650 mesajı nerde otladın.. .............................. |
|||
|
06-02-2007, 10:28 AM
|
|||
|
|||
|
kartdeş g-sitringini git başka başlık altında aç...onnaa ve senin sordukların daha evvelden cevaplandı forumu okumadan cevaplamayın.... okuyupda hala salak gibi soruyosanız ..anlamamışsınızdır... özellikle onna senin için diyorum,,,anlamadığın bir şey için burda muhabbet etmeye çalışman çok salakça... illa kendinizi göstermek için yazmak zorunda değilsiniz... kapasitenizi aşan konularda her yere tavşan gibi zıplamayın... gidin başka başlıklara...
bak ne güzel yerli punk grupları var ... o başlıklara yazın.. kendinizi fazla kasmayın, üzülür ağlarım sonra.. |
|||
|
06-02-2007, 10:42 AM
|
|||
|
|||
|
bana konuyu özetle o zmn o kadar sayfayı okumayacağım ama yanlış anladığımıda hiç ama hiç sanmıyorum konuyu
|
|||
|
06-02-2007, 10:44 AM
|
|||
|
|||
Onnnnaaa Yazılan:hayır daha büyük sorunları var insanlıgın et yemeyin dusuncesı cok daha lüks kacıyor. ayrıca arkadaşın söylediği kısmen doğru tarım alanları herkese yetemeyecek kadarken etide kısıtlamak aptallık |
|||
|
06-02-2007, 11:28 AM
|
|||
|
|||
|
doğada insanın et yemesi yani avlanması doğal bişeydir. vidyo açılmadı ama tahmin edebiliyorum etobur kişilerden bu kadar tiksinmenize yol açtığına göre.
et yemezsen hem kendi dengeni hem doğanın dengesini bozarsın asıl. gerektiği kadar tabiki yenicek. ben kurban kesme saçmalığına karşıyım şahsen. |
|||
|
06-02-2007, 11:57 AM
|
|||
|
|||
addicted2gd Yazılan:doğada insanın et yemesi yani avlanması doğal bişeydir. oooo süpermiş... sahi nerede avlanıyorsun..? |
|||
|
06-02-2007, 04:30 PM
|
|||
|
|||
|
iste et yemeyenin halini görüyorsunuz
|
|||
|
06-02-2007, 05:11 PM
|
|||
|
|||
Onnnnaaa Yazılan:iste et yemeyenin halini görüyorsunuz kızar şimdi fazla üstüne gitme
|
|||
|
06-02-2007, 08:56 PM
|
|||
|
|||
|
yok saygı sonsuz bızde ısteyen istedigini yer banamı soracak
![]() maksat karnımız doysun. |
|||
|
06-03-2007, 10:28 AM
|
|||
|
|||
Onnnnaaa Yazılan:iste et yemeyenin halini görüyorsunuz adama niye satasıyorsunkı tartısmak istiosan bu konu uzerine oncekı 7 sayfayı oku nelerı gectıınden habern olsun barı |
|||
|
06-03-2007, 12:53 PM
|
|||
|
|||
|
doğada tarzan misali avlanıp yaşıyosan helal olsun sana ama bizler burjuvaziyiz (olmayan vardır belki) elimizde tüketici için okadar çok seçenek varki bu sistemde tüketen insan kadar seçeneğe sahip olan insan yoktur heralde. buyüzden avlanmak lafını kullanmak epey saçma oluyor ki herşey paketlenmiş hazır bi şekilde senin önüne geliyor.ve önceki sayfaları okursanız eger insan et yiyemez diye bişi denilmedi ki yiyoruz fakat gerek yok buna çiftlik hayvanlarının bu denli berbat koşullarda yaşaması ve ölmesi hoş birşey degil senin et yeme keyfine göreki herangi bir vegan veya vejeteryan sitesine girerseniz sürüyle rejim listelerine rastlarsınız sizi gayet saglıklı bir şekilde yaşatıcak (rejim derken zayıflama amaçlı olandan degil beslenme düzeninden bahsediyorum)
|
|||
|
06-03-2007, 01:25 PM
|
|||
|
|||
|
gul yaban-i yim ben
hepinizi yerim ben... i will be king of pirates
|
|||
|
06-04-2007, 03:28 PM
|
|||
|
|||
|
manitam uyuyo yatakta neler oldugunun fakrında değil paso yalamasyon geçirmasyon..
sabah oluyo çok rahat uyudum necmi diyo bana aferim cnaım paso böle rahat uyu diyom.. ama nedense inliyo uykuda bak bunu çözemedim benmi onu tikiyom yoksa omu beni halla düşünüyorum duruyorum 10 sene oldu kaç bahar geçti |
|||
|
06-04-2007, 08:13 PM
|
|||
|
|||
AUTLAW Yazılan:manitam uyuyo yatakta neler oldugunun fakrında değil paso yalamasyon geçirmasyon..bu ne lan? |
|||
|
06-04-2007, 09:23 PM
|
|||
|
|||
vulgar Yazılan:Bu baslik anca bu sekilde durup bir soluk alirdiAUTLAW Yazılan:manitam uyuyo yatakta neler oldugunun fakrında değil paso yalamasyon geçirmasyon..bu ne lan?
|
|||
|
06-05-2007, 09:16 AM
|
|||
|
|||
Piyan Yazılan:piyan abin yeşillik arıyoo cevap verseneOnnnnaaa Yazılan:hayır daha büyük sorunları var insanlıgın et yemeyin dusuncesı cok daha lüks kacıyor. |
|||
|
11-04-2007, 07:25 PM
|
|||
|
|||
|
kırmızı et yemem.. onun dışındakileri yerim fakat 42 kilo olduum we kilo almam gerektii için yerim.. ve sadce kürk diil bu.. artık hayvanların çoğunun soyu tükendi.. odakar acı bişey ki gözlerim dolar bazen.. sinirlenirim insanlara..
|
|||
|
11-04-2007, 08:56 PM
|
|||
|
|||
sumru geridöndü Yazılan:HEEHEEHE çok komik yaPiyan Yazılan:piyan abin yeşillik arıyoo cevap verseneOnnnnaaa Yazılan:hayır daha büyük sorunları var insanlıgın et yemeyin dusuncesı cok daha lüks kacıyor.
|
|||
|
11-04-2007, 08:59 PM
|
|||
|
|||
|
noluyo bea
|
|||
|
11-04-2007, 09:51 PM
|
|||
|
|||
|
|||
|
|

![[Resim: 3.jpg]](http://www.aksam.com.tr/foto/2007/06/01/3.jpg)

i will be king of pirates