|
Şarkı Sözleri
|
|
06-02-2007, 12:21 AM
|
|||
|
|||
|
zibidiler - isterler
bunaldın etraftan koşarak yaşamaktan nefessiz kalmaktan sorumluluk almaktan sıkıldın salaklardan sonu gelmez olaylardan bitmeyen yalanlardan hatırını soranlardan isterler hep isterler alsında bok isterler birazdan delirince düzelmeni çok isterler hep ister kendileri düşünmeli herşeyleri sonu artık çoktan belli yaptılar beni deli gereksiz boktan kelimeleri itirazsız evet demelerini arkadan vuran piçleri sikmeli hepsini sikmeli isterler hep isterlerr aslında bok isterler birazdan delirince düzelmeni çok isterler |
|||
|
06-03-2007, 09:12 PM
|
|||
|
|||
|
elinde leş - tüyyabın ayyaşları sözler olan varmı çok süper şarkı fakat bi bok anlıyamıyorum kafa sallıyorum anca varmı elinde olan?
|
|||
|
06-08-2007, 06:25 PM
|
|||
|
|||
|
ayılar-sokaklar şahidim olsun
birde düz mantık-kuşluk vakti olan varmı? |
|||
|
06-08-2007, 07:04 PM
|
|||
|
|||
PUNKYSpuTniK Yazılan:ayılar-sokaklar şahidim olsun grupların myspace lerinde var <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.myspace.com/duzmantik">http://www.myspace.com/duzmantik</a><!-- w --> <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.myspace.com/theayilar">http://www.myspace.com/theayilar</a><!-- w --> |
|||
|
06-09-2007, 10:52 AM
|
|||
|
|||
|
Düz Mantık çeşitli şarkı sözleri.
OTURUYORUM sagimda bir bataklik solumdaysa uçurum ya yavas yavas batiyor yada lak diye düsüyorum elimi tutan yok olsada farketmez avuçlarim terliyor son sözümü söyliyemiyom çünkü aklima birsey gelmiyor hiçbir sebebim yok gitmek için uzaklara evde uyumak varken ne bok yiycem uzaklarda süper güçlerim olsa süpermarketin yolunu tutardim ama Yok ve ölürüm eger kaybolursa numarasi bakkalin takvime 1 çizik atiyorum sensiz geçen gün basina saka lan saka ne çizik atçam isimmi yok allah askina bu sana yazdigim son sarki olsun bidaha yazarsam dönek de bana tek koyan sey senden sonra hep tost yiycem yemekte -------------------------------------------------------------------- ANANLA OLAN MUNASEBETIM Eger beni terketmeye yeltenirsen sevdicegim Hiç tereddüt etmeden sana suikast düzenlerim Aldigim dondurmayi itina ile eritir Ardindan tekrar dondurur sana yediririm! Hiç kasmam kendimi içkine ilaç atmak için Kimse yokken yaninda döverim seni sopayla Yanindan hiç ayrilmam bitlerim sana geçsin diye Seni öldürsün diye talimat veririm Remzi'ye Ben yalancinin tekiyim,bunlarin hepsi palavra Benim asil münasebetim oldu senin ananla -------------------------------------------------------------------- BOK MU VARDI? bok mu vardi? -da bu olay burda böyle sonlandi bok mu vardi? senden geriye bir çift terlik kaldi bok mu vardi? senin için neler neler yapardim bok mu vardi? saka yaptim aslinda bi bok yapmazdim sen gittin gelmedin degisen birsey olmadi belliki bu gidis bana zerre koymadi bok mu vardi? bakkala gittim yogurt aldim geldim bok mu vardi? beni bu sirada terkediverdin bok mu vardi? bok vardi! bok mu vardi? valla vardi... sen gittin gelmedin degisen birsey olmadi belliki bu gidis bana zerre koymadi ----------------------------------------------------------------------------- KEVASE Duygularimi hiçe saydin sen Beni bir mendil gibi kullandin Once ustum sumkurdun Sonrada beni cope attin hicbirseyi haketmedin sen hesaplari hep ben odedim sen hep 100 tabak yedin danaya ortak bile girmedin kevase! beni sana baglayan tek sey alipta vermediklerin kapina dayanirsam sasma sende kalmis terliklerim vouvov,vuhuuu. sen giderken ben gelirdim trallallalala. ----------------------------------------------------------------- Kuşluk Vakti kuşluk vakti evimin yanında takla attım çılgınlık kanımda bana bir şans daha verdin ama onuda harcadım taklada kuşluk vakti sen beni terkettin çok aptaldım ben bunu hakettim bana bir şans daha verseydin o şansımıda bok ederdim |
|||
|
06-09-2007, 08:55 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar Leş Grubu'nun ''Tüyabın Ayyaşları'' İsimli mükkemmel üstü kayıtlarına ait sözleri aramaktayım..
|
|||
|
07-02-2007, 04:36 AM
|
|||
|
|||
|
allahsız tospaalar-ilham perisi sozlerini tamamıylan anlayabilipte yazacak olan ?
|
|||
|
09-14-2007, 10:11 PM
|
|||
|
|||
|
less, ümitsizlik tam olarak yazan olursa sevinirim=)
|
|||
|
09-16-2007, 11:51 PM
|
|||
|
|||
|
Ilham perisi
Amna kodumun ilham perisi Çok meşgulsün galiba, Kafama sıçmayı bırak artık da, Biraz da bize ura Yavşak yavşak ilham perisi Satıcı pezevenk travesti penisi Bak hala devam ediyor şarkı Ve sen hala uyanamadın, Çok da sikimdeydi sanki Ben bitirdim bile besteyi Ilham perisi ilhan penisi ilham penisi ilhan perisi Travesti penisi Tramvay perisi,bi siktir git lan Ilham perisi dengeszler-puştsunu yazabilck varmı? |
|||
|
09-16-2007, 11:58 PM
|
|||
|
|||
|
cmuk tek tabancayı bilen varmı
|
|||
|
09-17-2007, 09:58 PM
|
|||
|
|||
|
less-ümitsizlik???
|
|||
|
09-28-2007, 08:10 PM
|
|||
|
|||
|
dolapdere dolapdere dolap dere ilaç varmı ?
|
|||
|
09-28-2007, 08:35 PM
|
|||
|
|||
|
sokak kopekleri-sucuklu yumurta
sucugu severim yumurtayı severim sucuklu yumurtayı daha çok severim hoydaaa kızları severim arkadaşları severim kız arkadaşları daha çok severim hoydaaa |
|||
|
09-29-2007, 01:24 PM
|
|||
|
|||
|
Tüyabın ayyaşları stüdyoda kayıt sırasında spontane çıkmış bi şarkıydı
içer içer sıçar sıçar tüyabın ayyaşları yaşasın alkolizm tek duyguları içmek içmek alkolik hareket engellenemez vs bi çok laf vardı şarkıda ha ama tabi kayda da sarhoş girmiştik yanlış hatırlamıyosam ööle işte |
|||
|
10-24-2007, 01:39 PM
|
|||
|
|||
|
birileri militerin sözünü yazabilirmi
|
|||
|
10-25-2007, 06:07 PM
|
|||
|
|||
zekiyemüren Yazılan:dolapdere dolapdere dolap dere ilaç varmı ?Dolapdere İçinde Köpekli Bir Evde 50 Gram Peşinde Dolapdere dolapdere dolapdere İlaç Var Mı ? Kangal Kangal Havlarken Dört Yol Ağzında Beklerken Ekipleri Keseriz Kodesi hiç sevmeyiz Dolapdere dolapdere dolapdere |
|||
|
02-13-2008, 11:50 AM
|
|||
|
|||
|
Re: Şarkı Sözleri
beyler the ayılardan şanslıysan yaşarsın ve sokaklar sahidim olsun sözlerini yazarmısınız? bazı yerleri anlayamıyorumda
Dünyanın bağırsaklarına inen koca bir ağız . |
|||
|
02-13-2008, 09:22 PM
|
|||
|
|||
|
sokaklar şahidim olsun
sokaklarda yanlızsın,çünkü sadece sen varsın faşolar yolunu kestiğinde,kaçamıycanı anlarsın unutma onlar acımaz,sende acımıycaksın lanet postallarınla kafalarını patlatıcaksın OOOoooOOOooooi!! Kel kafam gururum,postalım onurum Sokaklar şahidim olsun! Kel kafam gururum,postalım onurum Geceler şahidim olsun youth hc army! alexis.. |
|||
|
02-15-2008, 07:19 PM
|
|||
|
|||
|
stuka-sen sarkı sözlerini yazabilcek olan warmıı??
|
|||
|
02-16-2008, 02:35 PM
|
|||
|
|||
|
<!-- m --><a class="postlink" href="http://sarki.alternatifim.com/listele.asp?art=1956&ok=1" onclick="window.open(this.href);return false;">http://sarki.alternatifim.com/listele.asp?art=1956&ok=1</a><!-- m --> bu sitede cemiyette pişiyorum un şarkı sözleri var...
|
|||
|
02-16-2008, 04:20 PM
|
|||
|
|||
|
Gözlerin bir içim su
Sular kesik doğrusu Öpücem gözlerinden de Öpemem göz korkusu Yani nasıl anlatsam bilemiyorum İşte öyle İşte öyle işte öyle madem öyle işte böyle Macunludur penceresi Cam camadır the teacher Sen turşu kur the teacher Fincanın içine the teacher Acaba fincanı taştan oyup da İçine turşuyu sonra mı kursak da Saklasak diye salak salak Düşünmedim dersem Yalan yalan olur Güzelde fazla naz aşık usandırır Güzelin aşığı tom cruise andırır Güzel bir bakar hepimizi kandırır Hem kendini hem beni yandırır |
|||
|
03-04-2008, 06:27 PM
|
|||
|
|||
|
Can't Understand (What's Happening) in sozlerini istiorum yazsın bırı ya batu bı el at yahu
|
|||
|
07-20-2008, 04:28 AM
|
|||
|
|||
|
Sickos-Özügürlük Nerde
emir emir emir emir nereye kadar yasa yasa yasa yasa sıkıyosa uyma hangimiz rahatız hangimiz özgürüz burda işlerine gelmiyorsun kapa çeneni sus kapa burda özgürlük yok kan var özgürlük yok kar var özgürsüzlük milleti çıkar peşinde hepsi çıkar ilişkileri yaşatır devleti köpekler eğitilir talimatları verilir sözlerimiz sansürlenir seslerimiz kesilir tüm halk uyutulur kendi tarafına çekilir zayıflar ezilir üstlerine binilir burda özgürlük yok kan var özgürlük yok kar var özgürsüzlük milleti çıkar peşinde hepsi çıkar ilişkileri yaşatır devleti |
|||
|
07-20-2008, 01:20 PM
|
|||
|
|||
|
ŞANSLIYSAN YAŞARSIN(the ayılar)
büyük rakı yirmidört ufak ondört paran mı bitti kaldın gibi göt ne içersen iç ama ucuzunu seç biri pahalıysa öbürüne geç * * * seç güzel marmara tadında doluca ayarında dimitrokopula hep alt raflarda üç beş yedi dokuz tekelleri gezdik söyle bana bakalım artık hangisini seçtik * * * bir iki bitti diğerine geçtin karıştırma bence biraz fazla gittin votkam kayıp yoksa onu sen mi içtin bu gecenin içine ettin * * * iyi dinle şimdi bak arkadaşım şimdi sarhoşsun sonra anlarsın dur dedik durmadın laf anlamadın sapıttın şimdi sana korhan anlatsın * * *** * ** * kusarsın korkarsın kalırsın polislerle kaçarsın koşarsın şanlıysan yaşarsın ----------------------------------------------------- amk yazması bile zor |
|||
|
07-30-2008, 11:50 AM
|
|||
|
|||
|
aehuaeh
Dünyanın bağırsaklarına inen koca bir ağız . |
|||