|
19Haziran@ankara-biziz KARNE HEDİYESİ
|
|
06-13-2007, 02:08 PM
|
|||
|
|||
|
olm bi kerede birbirinize destek olun..sikicem ya..her zaman aynı şey..biz kalkıp istanbuldan oraya gelicez..sizin tartıştığnız şeye bak..bari bize saygınız olsun
ayılar ailesi |
|||
|
06-13-2007, 02:31 PM
|
|||
|
|||
|
+1
|
|||
|
06-13-2007, 03:36 PM
|
|||
|
|||
|
afişi düzelttim kesin sesinizi artık.bişiyede bok atmadan yaşamayı öğrenin
|
|||
|
06-13-2007, 07:53 PM
|
|||
|
|||
|
bizim bok attığımız yok sizi düşündümüzden söledik amaaaan naparsanız yapın
|
|||
|
06-13-2007, 10:36 PM
|
|||
|
|||
|
hepimiz kardeşiz şurda bu kavga ne diye arkadaşlar gelin birlik olalım
we must be united as one |
|||
|
06-13-2007, 10:56 PM
|
|||
|
|||
senmi o? omu sen? Yazılan:bizim bok attığımız yok sizi düşündümüzden söledik amaaaan naparsanız yapınhakkaten he gelipte konsere cıkamadan bosuna masraf yapmayın diye yırtınıyoz... |
|||
|
06-14-2007, 05:02 PM
|
|||
|
|||
|
ayıb ediyosunuz
|
|||
|
06-15-2007, 01:24 AM
|
|||
|
|||
|
ben bu adamları döverim..yakalamıyım
|
|||
|
06-15-2007, 09:13 AM
|
|||
|
|||
|
neyse uzamasın bişi demicem umarım güzel bi konser olur...
|
|||
|
06-15-2007, 11:30 AM
|
|||
|
|||
itKOPUK_partisi Yazılan:ben bu adamları döverim..yakalamıyım kimi dövücen? |
|||
|
06-15-2007, 02:18 PM
|
|||
|
|||
|
ali maydanoz olmasan olmuo dimi..anadık kız arkadaşın...buralrda 1de bu konuyla alakalı tartşma çıkmasın
uzamasın şu muhabette.s.akın uzatma kardeşim rica ediorum...hadi saygılar |
|||
|
06-15-2007, 02:19 PM
|
|||
|
|||
|
kimi dövüosunlar falan olmasın..konu kişisel 1 şi deil sen bilirsin beni ..
|
|||
|
06-15-2007, 03:18 PM
|
|||
|
|||
|
biraz daha dikkatli cevap verirsen sevinirim maydonoz olma filan hoş değil kız arkadaşımla ilgili bi sorun varsa karışırım olaya (kişisel değil diyosan eyvallah) bi kez de destek olun demişsin de bu adamların geçen konserden bize borçları var hala neyin desteğini olucam anlamadım desteklerini bekliyorum kardeşim bu konuya başka bişey yazmıycam benim için kapanmıştır konu devam etmek istersen de görüşüyoruz zaten sürekli konuşuruz ya da pm atarsın
|
|||
|
06-15-2007, 10:57 PM
|
|||
|
|||
|
ya konuları kişiselleştirip buralara taşmaın bi problem war ö.m atın öle halledin konserde ii olcak inş beklioruz
|
|||
|
06-16-2007, 02:31 AM
|
|||
|
|||
|
afisleri gordum bugun. a4'e yapmislar,bilboardlarin camlarina yapistirmislar.
|
|||
|
06-16-2007, 07:53 AM
|
|||
|
|||
|
ewet her yere yapıştırılmışşş...
sıanwdan sonra çok ii gelcek walla :lol:
|
|||
|
06-16-2007, 09:22 AM
|
|||
|
|||
|
ulan herkes geliyo amınakoyim. sokakta bakıyom alakasız bebeler gelicez falan diolar. az ama öz olsa daha iyi olurdu kanımca
|
|||
|
06-17-2007, 08:32 AM
|
|||
|
|||
olusortac Yazılan:ulan herkes geliyo amınakoyim. sokakta bakıyom alakasız bebeler gelicez falan diolar. az ama öz olsa daha iyi olurdu kanımca diyosun... sen ne çok şey biliosun öle |
|||
|
06-18-2007, 12:13 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar dün organizasyonu yapan arkadaşla konuştum ALİ adı.Burdan onu bildirmek istiyorum.Millet başka biri sanıp önyargıyla bakılmış konsere fakat dediğim gibi konseri eskilerden ALİ arkadaşımız yapıyor yanlış anlaşılmalara ve gereksiz önyargılara gidilmesin.Ayrıca bir takım insanlarla karıştırılmasın.Bir grup elemanı bile bilmiyordu organizasyonu kimin yaptığını şimdi herkes öğrenmiş oldu.Temiz bi konser olsun
Kolay gelsin... Konserde görüşürüz.. |
|||
|
06-18-2007, 03:30 PM
|
|||
|
|||
|
hımm bi çok kişi benim arkadaşım adı serhat dedii için bende öle yorum yaptım.. demekki o eleeman atladı ben yapıyom die
nese güzel konser olcak yarın görüşmek üzere
|
|||
|
06-19-2007, 07:24 PM
|
|||
|
|||
|
konser iyiydi güzeldi fekat deli gömleğini izleyemedik.neyse sağlık olsun.grupların performansına şöyle bir bakarsak:
tariket:yorumsuz:] sertsessiz:daha önce myspace'te kayıtlarını dinlemiştim.soundları temizdi.özellikle besteleri çok hoşuma gitti.. ayılar:ilk defa canlı izledim.konsere gitme amacımdı:].güzeldi dengesiz herifer:izmirin verdiği yorgunlukla çıktıkları konserde doyamadan indiler... |
|||
|
06-19-2007, 09:26 PM
|
|||
|
|||
|
dengesiz herifleri izleyebildim çok güzeldi. baayaa eğlendik.. ayılar iiçin yorum yapamıcam izleeyemedim o sıra konserde deildim.. aama güzeldir! nese ben yorumlarıma başlayım...
birincisi konser patlamas dedinis yaş sınırı izni alındı dedinis.. eet baya güzel alınmış deli gömleği patladı... özwer we ali için patlayan ikinci konser.. bunun altındada birsürü şey ararım artık! burda gruplarda baardı bu kadar çok grup çıkmasın diye... 5grup çıkarsa olcaı buydu.. 3grup yeterdi.. dengesiz herifler deli gömleği ayılar.. barla görüşülmeli tam olarak garantiye alınmalıydı... yanlış organizasyon! şaşırmadımda bu organizatör için şaşılcak bi durum diil! deli gömleği çıkarken "barı 18yaş altı boşaltsın siktirin gidin" gibi sözlerde barın itliği!.... nese şunu anlorumki önceden yazdıklarımda çok haklıymışım.!! bişii bilipte konuşmuşum en azından... (yaş sınırı olayı) öpüyom sizlerii..... :wink: |
|||
|
06-19-2007, 10:33 PM
|
|||
|
|||
|
gruplar bencede çok iyiydi
tahrik@ sırf vakit kaybıydı o grubun çıkmasının amacını hala anlamış değilim sertsessiz besteleri güzel keşke cover çalmasalar ayılar ilk kez izledim tahmin ettiğimden dah da iyiydi alaz a katılıyorum konsere gitmer amacımdı dengesiz herifler ayılardan yeni çıkmış yorgun bi halde izledik güzeldi baya seyirci gelenlerin çoğu arkadaş hatrına gelmiş ya da konser olsun diye gelmiş deli gömleğinide izleyemedik keşke tahrik@ gibi bi grup hiç yer almasaydı da vakit kalsaydı vsvs.. abov çok yazmışımö saygılar.... |
|||
|
06-19-2007, 10:37 PM
|
|||
|
|||
|
vallaha mustafa bey gene çosturdun ne diyelim
dengesiz herifler 1numaraydı bugün deli gömleğini izlemeyi çok istiyordum olmadı kısmet değilmiş ayılarda güzeldi eğlendik ettik...arabesk şarkının kaydınıda yapsanız... |
|||
|
06-19-2007, 10:40 PM
|
|||
|
|||
|
ben çok eelendim sahnede daha yeni yoldan geldiimiz içinde yorgunduk biraz genede iyyiydi herşey. teşekkür herkese. deli gömleenin çıkamaması "çok grup iyidir" mantığının ve bakış açısının yüzyıllardır olduğu gibi bir kez daha sıçtığını göstermesi açısından daha önce görülmemiş bir etkiydi. artık 5 gruplu 7 gruplu konserler istemio hiç kimse zaten. az yapın öz yapın lütfen. yaş sınırı olayınıda biziz barın marifeti olarak görüorum ama bu tip durumları keşke baştan göz önüne alsaydı herkes.
|
|||
|
|

sıanwdan sonra çok ii gelcek walla :lol:
nese güzel konser olcak yarın görüşmek üzere